Iaşul, sub asediul sataniştilor!

default

Dimensiune font:

| 22-07-2013 06:47

* Iaşul a fost ales drept locul unui foarte puternic ritual de magie neagră * invocând demonii, participanţii şi-ar putea pierde chiar minţile * Biserica satanistă are deja destui adepţi în Iaşi

Iaşul a fost ales drept punctul cheie al unui foarte puternic ritual satanic. Pe un forum de profil, se face căutarea voluntarilor. „Vreau să adun câţiva oameni cu experienţă destul de multă şi, în special, bună în magie neagră pentru un ritual. În acest ritual vreau să-i evoc pe Amaymon, Abaddon, Azazel si Belial pentru a deschide un anumit portal astral. Cine intră în acest portal iese de-acolo... un semizeu. Bineînţeles, în portal se intră pe plan astral”, spune iniţiatorul.
Voluntarii sunt preveniţi că şi-ar putea risca sănătatea mintală: „Hai să fiu sincer cu voi. Cu ritualu' ăsta nu-i de glumit, dacă nu sunteţi tari de psihic, puteţi înnebuni”. Experienţa în invocarea demonilor şi voinţa de a merge până la capăt sunt alte condiţii, alături de buletinul de Iaşi. Dacă unii dintre utilizatorii forumului Bisericii Sataniste au tratat invitaţia mai degrabă cu umor, invitându-l pe Pavel să dea şi anunţ pe ejobs, alţii s-au înscris pe listă.

„Vreau să-i evoc pe Amaymon, Abaddon, Azazel si Belial pentru a deschide un anumit portal astral” – forumul Bisericii Sataniste

Ce e satanismul?
Biblia Satanistă a fost scrisă de Anton Szandor LaVey. Fostul acrobat a înfiinţat, în 1969, Biserica Satanistă, care a câştigat un număr mare de adepţi în toată lumea. Satana este definit ca „indulgenţă, în loc de abstinenţă”, „răzbunare, în loc de întoarcerea celuilalt obraz”, „bunătate pentru cei ce merită, în loc de dragoste irosită pe ingraţi” sau „inteligenţa pură, în loc de ipocrizia în care oamenii se complac”. Pentru satanişti, magia este împărţită în cea inferioară, de fapt o colecţie de vicleşuguri la care au acces mai toţi oamenii, dar puţini chiar o folosesc. Magia superioară este apanajul elitelor, implicând ritualuri de distrugere, de sex sau compasiune.

Pe forumul Bisericii sataniste apar şi membri din Iaşi

Rădăcini şi la Iaşi
În România, mişcarea a ajuns din Ungaria sau Republica Moldova. SRI a ajuns chiar să atragă atenţia Parlamentului asupra extinderii satanismului în peste 20 de judeţe. La Iaşi, pe lângă cimitire ca loc de ritual, sataniştii au acordat atenţie, în ultimii ani, catacombelor de sub cub. S-au găsit aici mesaje precum „Ce înseamnă viaţa copilului meu, în comparaţie cu puterea nesfârşită a lui Satan?”. De altfel, tot în catacombe a avut loc o crimă îngrozitoare.
Pe forumul Bisericii sataniste apar şi membri din Iaşi. „Scopul vieţii omului – cunoaşterea fericirii prin libertate. Ieşirea din constrângerile impuse de societate mai ales prin religie, care este forma cea mai jalnică de înstrăinare a omului de propriile interese şi necesităţi de realizare. Satanismul este, după părerea mea, o formă de urmare a instinctelor primare şi fundamentale înrădăcinate în om, singurele indicatoare ale realizării individuale şi sociale”, spune Întunecatul din Iaşi.
Cât priveşte ritualurile de magie neagră, oamenii legii ar interveni doar dacă s-ar tulbura liniştea publică ori proprietatea cuiva, s-ar profana mormintele ori s-ar produce alte distrugeri. (Ştefana Czeller)

Păcatele sataniste
Printre păcatele sataniste se numără prostia, infatuarea, autoamăgirea, lipsa de perspectivă, uitarea trecutului ortodoxiei, orgoliul neproductiv şi lipsa de estetică.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Comentarii

satanist

Jul 25, 2013

articolul asta nici macar nu e scris corect. e facut la panarama. pentagrama aia din poza nu are nici o semnificatie din cauza felului in care e construita, "initiatorul" vorbea de evocare, care difera complet de invocare - ceea ce descrie jurnalista. cea care a facut articolul nu stie despre ce vorbeste si ar trebui sa stea departe pana si de discutiile "inofensive" despre magie.

azazel azorel

Jul 24, 2013

basescu este satanist! e din loja masonica tatara-kazhara jos basescu satanistu! jos basescu!

azazel azorel

Jul 24, 2013

sri? ce tampenie....extinderea "satanismului"- haideti ba ca sunteti oameni mari, terminati cu prostiile astea de 2 lei! avem un guvern de rahat care da afara oameni si nu face nimic, somajul creste si voi va ganditi la minciuni din astea!!! jos basescu!!!

colin-vifor afloarei

Jul 23, 2013

da, și eu sunt satanist dar voi sunteți oameni serioși?

satans child

Jul 22, 2013

cât de uşor este să minţi ,pui blana de lup pe un pui de pisică şi urli "sataniştii ne atacă " ,nu intru în amănunte că nu are rost,mâine poimâine o să auzim ca sataniştii sunt de vină că biserica ortodoxa primeste prea putini bani de la săracii de români.

eu

Jul 22, 2013

articol ce urmeaza trendul stabilit dupa re-design : articole de c**** pentru cititorii de cancan.

un cineva

Jul 22, 2013

asta-i articol ? fa un bine tie si presei din romania si lasa-te de meserie ca "stirea" asta pare redactata de un scolar cu deficiente. asta ca sa nu zic mai mult, desi ai merita cu varf si indesat pentru mizeria asta servita pe post de articol. ma mir ca nu ti-e rusine sa te semnezi pe asa ceva.

merovingian

Jul 22, 2013

oameni redusi...semnul ala a fost facut cel mai probabil de niste copii teribilisti.satanismul e un hobby pentru idioti.

undoisitreidezero

Jul 22, 2013

@castiel: ai vazut tu vreo una din acele "chestii"? stii pe cineva care a fost afectat de un "ritual". si ma refer aici la dovezi concrete, palpabile, nu sf-uri. ca e usor sa pui tot ce nu iti pot explica pe baza unor elucubratii. @bicu: stai jos, 3!

castiel

Jul 22, 2013

undoisitreidezero,trebuie sa admit ca intr-o oare care masura ai dreptate,dar in legatura cu ritualurile,ori te pacalesti singur, ori tu chiar nu stii nimic despre toate chestiile astea, nu exista doar in imaginatiile celor care cred, aceste chestii sunt pe bune si vai de noi daca acestia sunt eliberati...

bicu

Jul 22, 2013

acestia sunt prinsi intr-o inselaciune de tip confesional (religios)ei insisi fiind victime propriilor incredintari si ideilor de tip satanist.ca un bun cunoscator al bibliei recomandarea mea pentru iesenii care pretind a fi crestini este sa taie orice fel de legatura ori de propaganda ce ar putea interveni in vietile propriilor copii inca din frageda adolescenta.nu trebuie sa privim aceasta miscare cu dispret deoarece influentele pentru un adolescent din perspectiva aceasta sunt mult mai mari decat influenta asupra noastra care am trecut de o anumita varsta in care "strecuram tantarul si inghiteam camila". dragi ieseni care cititi acest articol,va vorbesc in cunostinta de cauza,!!!tratati aceasta problema foarte serios!!!

undoisitreidezero

Jul 22, 2013

cocoana, lasa-te de meserie, ca dai in gropi. ritualurile de magie neagra "puternice", satanei, spiridusi, zane etc, exista numai in mintea alora care cred in asa ceva. ceea ce e ok cand esti copil, e partial ok cand esti adolescent. dar dupa ce ai trecut de o anumita varsta, tre' sa fii cam cretin sa mai crezi in asa ceva. sunt constient ca sunt multi cretini in iasi si in tara(in general). si printre acei cretini se numara care cred in "pericolul satanist" sau in "magia neagra". dar nu trebuiesc luati in serios. si nu trebuie facut atat tam-tam pe treaba asta. ai vazut matale vreun "satanist" de ala? cati "satanisti" avem in inchisoare pentru omor, viol si alte treburi de genul? nici nu mai fac un o comparatie cu aia "normali". pericolele reale sunt prostia, ignoranta, spiritul de turma. si astea deja au pus stapanire pe romani.

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1445/103/2018, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Casa Scutaru” S.R.L., cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, str. Grigore Ureche, bl. G3, et. 3, ap. 71, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Valoare -lei-, 1. Tractor articulat forestier 690 OP, 98.460,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile scoase la vânzare este cel de mai sus. Vânzarea se va face conform hotârârilor adunării creditorilor din data de 05.05.2021 şi 02.06.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc începând cu data de 02.08.2021, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe de licitaţie publică cu strigare la un interval de 7 zile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8766/99/2017 (527/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Kolado” S.R.L., cu sediul în sat Dancu, str. Daliei nr. 70, bl. D3, sc. A, et. 3, ap. 13, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Componenţa, Valoare -lei-, 1. Bunuri mobile, Echipamente şi utilaje, 90.670,00, 2. Bunuri mobile, Mijloace de transport, 62.700,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunrile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.07.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv până la data de 10.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 3093/89/2017, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Total Media Radio - TV” S.R.L. Vaslui, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Unirii nr. 14, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV/BUN, Valoare -Lei- 1., Echipament tehnologic, aparate de măsură şi control, mijloc de transport, mobilier, aparatură birotica 174.679. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scose la vânzare este cel de mai sus şi reprezintă 100% din valoarea de inventar, iar vânzarea se va efectua conform hotărârilor Adunării creditorilor din data de 23.07.2021, respectiv la cel mai bun preţ oferit. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc începând cu data de 12.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv până la data de 09.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administratorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefon: 0335/566.035, 0744/291.653, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Cereri trăsnite în justiţia ieşeană
08/06/2021 10:45

Una din cele mai trăsnite cereri de chemare in judecată inregistrate anul ăsta la Iaşi a fost cea din data de 19 decembrie, prin care reclamanta Maria C. a solicitat instanţei să-l oblige pe Sorin M. la r ...

 Super concert și focuri de artificii în noaptea de Revelion
31/12/2019 15:29

  Cu ocazia trecerii in Noul An Primăria Municipiului Iasi va oferi din nou iesenilor traditionalul concert si focuri de artificii. Din păcate, programul anuntat initial al concertului a suferit o modi ...

FOTO - întâietatea la pețitul fetelor din Ruginoasa, tranșată de jandarmi!
31/12/2019 14:50

 Bătălia de la Ruginoasa, binecunoscuta incăierare de la sfarsit de an dintre deleni si văleni nu a mai avut loc! Cetele de urători, la fel ca in ultimii ani, au iesit pe ulite de la răsărit, doar c ...

Iaşul va avea un spital competitiv cu orice mare spital din lume
31/12/2019 14:22

Construcţia Spitalului Regional Iaşi va fi demarată mai repede decat ne-am fi aşteptat. Contractul de finanţare a fost semnat cu o zi inainte de incheierea anului 2019. „Am semnat, astăzi, contractu ...

Doar 949 ieşeni mai încasează indemnizaţie de şomaj
31/12/2019 14:20

* Iaşul inregistrează 8.242 şomeri, din care 3.723 sunt femei * dintre aceştia, doar 949 mai incasează indemnizaţie de şomaj, restul beneficiind doar de servicii de ocupare gratuite Conform ultimelor da ...

AJOFM Iaşi găseşte, lunar, de lucru pentru aproape 1.000 de oameni
31/12/2019 00:17

* principalii beneficiari sunt şomerii cu varste de peste 45 de ani, 3.221 dintre aceştia reuşind să-şi facă un rost in acest an * 2.711 sunt tineri intre 35 şi 45 de ani, 2.767 au intre 25 şi 35 de ani ...

„2020 ar putea fi anul creşterii gradului de integrare pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi”
31/12/2019 00:08

DA-IS Club (supranumit şi Club de Dezvoltare a Autonomiei şi facilitare a Integrării Sociale) este un proiect de suflet al Asociaţiei Nevăzătorilor din Romania, Filiala Judeţeană Iaşi, promovat de Oana ...

Sănătatea ieşenilor a devenit, în sfârşit, o prioritate
31/12/2019 00:03

La nivelul judeţului Iaşi au fost implementate, in acest an, mai multe programe de screeing prin care a fost evaluată starea de sănătate a populaţiei. Printre ele se numără afecţiunile canceroase, cele ...

Ultima săptămână din an, cea mai incendiară dintre toate
30/12/2019 21:13

După aproape două săptămani de aşa-zisă acalmie, pompierii ieşeni au fost ultra solicitaţi in acest sfarşit de an. Nu vorbim aici despre intervenţiile „casnice”, gen scos căţei de prin f ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei