default

Dimensiune font:

Previziunile anului 2013

| 31-12-2012 05:03

* evoluţia anului viitor se va derula pe fondul cuadraturii Uranus-Pluton, lucru care generează etape de evoluţie mai lungi şi foarte profunde * aspectul a fost întâlnit şi în 2012 şi a adus schimbări şi la nivel personal, dar şi la nivel planetar * în 2013, transformarea se produce prin restructurarea societăţii, a tuturor structurilor organizatorice

Am ajuns la finalul anului 2012, un an al transformărilor şi poate că unii dintre noi ar spune că, după surprizele din ultimii doi ani, nimic nu ne-ar mai surprinde. Şi nici nu este nevoie să ne lăsăm surprinşi. Este mult mai sănătos să fim informaţi şi să încercăm să particularizăm informaţia adaptând-o la propriul program de viaţă. Este important să descifrăm contextul astral şi să-i urmărim influenţele la nivel personal, pentru că în felul acesta devenim din ce în ce mai conştienţi de capacităţile şi de rolul fiecăruia dintre noi în propria viaţă. Astfel, reuşim să susţinem armonia colectivă atât de necesară procesului transformator prin care trece întreaga planetă, prin starea de bine a fiecăruia dintre noi.
Un nou an, cu noi lecţii
Ce avem de învăţat în 2013? Căutam răspunsuri la această întrebare, pentru că viaţa merge înainte în mod constructiv şi ne oferă bucurii şi împliniri în măsura în care noi învăţăm ceea ce avem de învăţat, fiecare şi cu toţii împreună.
Evoluţia anului 2013 se derulează pe fondul cuadraturii Uranus-Pluton cu care mai negociem până în anul 2015 deoarece ambele planete sunt lente (se află la o distanţă foarte mare de Soare, astfel încât deplasarea lor în jurul centrului sistemului solar durează mult mai mult, comparativ cu mişcarea planetelor mai apropiate). Pentru observatorul de pe planeta Pământ acest lucru se traduce prin deplasarea cea mai lentă, comparativ cu deplasarea celorlalte planete, acest lucru generând etape de evoluţie mai lungi şi foarte profunde. Şi anul trecut cele două planete au format de două ori aspectul de cuadratură la grad perfect şi am văzut cu toţii cum s-a manifestat schimbarea în viaţa noastră, la nivel personal, dar şi la nivel planetar.
Planeta Pluton traversează semnul Capricornului încă din anul 2008, iar influenţa sa energetică ne ajută să ne reconfigurăm viaţa, să ne transformăm şi să ne reconstruim personalitatea, în sensul asumării propriei puteri interioare, precum şi a responsabilităţii folosirii acestei puteri în relaţia cu noi înşine, dar şi cu societatea. Această schimbare se produce în acel domeniu de viaţă care este găzduit de semnul Capricornului, pe harta natală a fiecăruia dintre noi.
La nivel de masă, transformarea se produce prin restructurarea societăţii, a tuturor structurilor organizatorice.
Anul viitor, acelaşi aspect de cuadratură se formează de două ori la grad perfect: pe 20-21 mai, cu planeta Pluton în mişcare aparent retrogradă, şi pe 1-2 noiembrie, cu planeta Uranus în mişcare aparent retrogradă. Acestea vor fi două momente importante în procesul de evoluţie colectivă. Vom depăşi situaţii care ne vor solicita o atitudine tranşantă. Este posibil ca primul moment, din luna mai, să ne ajute să vedem mai limpede care este calea potrivită şi cum anume să păşim pe această cale, dacă nu cumva suntem deja pe drumul cel bun. Al doilea moment, din noiembrie, ne va plasa exact la locul potrivit (presupunând că nu-l găsim singuri până atunci) printr-o rafală energetică, printr-un balans emoţional care va avea rolul de a-i trezi pe cei nelămuriţi încă şi de a-i orienta pe cei care chiar fac eforturi conştiente în procesul de interacţiune energetică cu lumea.
Între aceste două faze de ajustare a intenţiilor noastre, traversăm un moment magic, în luna iulie (17-19 iulie), când graţia divină se revarsă asupra Pământului şi asupra pământenilor. Influenţele astrale ale planetelor Jupiter, Saturn şi Neptun construiesc aşa-zisul „degetul lui Dumnezeu” cu care ne binecuvântează casa (planeta) şi viaţa. Cele trei planete preiau şi transmit influenţele semnelor de apă – Jupiter din semnul Racului, Saturn din semnul Scorpionului şi Neptun din semnul Peştilor.
Va fi un moment în care conştiinţa noastră se poate ridica către orizonturi la care unii dintre noi visează de foarte mult timp. Este posibil ca într-un astfel de moment să ne activăm capacităţi intuitive – dacă alegem asta – despre care am auzit doar în poveşti.
Dar totul se derulează pe fondul unui efort personal. Planeta Saturn va fi în mers aparent retrograd, prin urmare, va fi nevoie de alegerea noastră conştientă, va fi nevoie de înţelegerea mecanismului acestui proces precum şi de clarificarea motivaţiei, a aspectului spiritual al acesteia, deoarece şi planeta Neptun se va afla în mers aparent retrograd.
Este important să ne pregătim pentru această fază de dezvoltare şi o etapă importantă o traversăm în luna iunie când se formează primul trigon Saturn-Neptun (aflat încă în mers direct) şi când am putea descoperi un nou înţeles al procesului intuitiv. De asemenea, s-ar putea să conştientizăm sensul iubirii necondiţionate şi să avem ocazia să o trăim conştient şi voluntar.
Evoluţie spirituală
Vara anului 2013 poate reprezenta un pasaj astral care ne deschide tuturor un nou capitol de viaţă: „Spiritualitatea practică”. Vom alege sau nu să folosim conştient capacităţile noastre spirituale.
Încă de la sfârşitul secolului trecut, spiritualitatea şi-a făcut loc în viaţa noastră prin Rudolf Steiner, eliberându-se de orice rigoare dogmatică.
Din ce în ce mai mulţi oameni, indiferent de religia fiecăruia, şi-au redescoperit propriul aspect spiritual şi au înţeles că Sursa Divina este aceeaşi, indiferent cum o denumim fiecare dintre noi.
Între timp, s-a scris mult şi în felurite moduri, despre procesul conştientizării şi al evoluţiei spirituale, lucru foarte necesar având în vedere faptul că suntem unici şi că fiecare avem nevoie de o „teorie” pe limba noastră.
Anul acesta însă, începem „practica” la nivel global, la nivelul micii şi marii comunităţi.
Anul trecut am lucrat intens la nivel personal, transformându-ne prin relaţiile noastre, aducând în lumina conştiinţei blocajele şi eliberându-le prin desprinderea de tot ce nu ne-a mai fost de folos în procesul de evoluţie.
Acum învăţăm să creştem împreună, practicând în mod normal, natural, firesc, teoriile spirituale în viaţa de zi cu zi. Potenţialul energetic care ne întâmpină este extraordinar şi este AICI, ACUM.
Iar noi îl preluăm şi îl folosim cu încredere, cu bucurie, dar şi cu responsabilitate. Toată această curgere energetică şi informaţională se realizează în ritmul optim al fiecăruia dintre noi; fiecare va simţi cumva, imboldul de a acţiona în sensul curentului. Planul energetic funcţionează în baza unor legi pe care unii oameni abia le intuiesc, dar din ce în ce mai mulţi le folosesc conştient, construindu-şi experienţele de viaţă. Putem demonstra experimentând.
Iubiţi-vă pe voi şi unii pe alţii!
Mesajul anului 2013 ar putea fi: „Preţuiţi-vă unii pe alţii şi lucraţi împreună, construiţi lumea nouă în mintea şi inima voastră şi apoi proiectaţi-o cu tot sufletul pe scena socială”.
Poate că acesta este anul în care vom accepta şi vom înţelege şi astfel de idei care apar şi se materializează în afara cadrului sistemului actual de referinţă al gândirii umane. Timpul ne conduce către această evoluţie, natura urmându-şi cursul firesc de dezvoltare şi invitându-ne să participăm alături de planeta care ne găzduieşte, la acest proces de maturizare colectivă.
Şi poate ne-ar fi de folos să ne reamintim mereu că nu cunoaştem decât ceea ce am reuşit să descifrăm până acum. Să reconsiderăm imposibilul ca fiind posibil şi inevitabilul ca nefiind necesar.
Harta natală - cheia cu care putem valorifica orice influenţă astrală
Este important ca un potenţial energetic - al unui anume moment sau al unui interval de timp - să fie particularizat pentru fiecare nativ în parte pentru ca harta natală a fiecăruia dintre noi reprezintă cheia cu care putem valorifica orice influenţă astrală. Dar pentru ca planul mental individual încă se recalibrează şi încă aşteaptă îndrumări şi confirmări exterioare, încerc să transmit aici un mesaj de suflet pentru nativii fiecărei zodii, inspirat de potenţialul energetic al noului an.
Nativii Berbec ar putea trăi un proces continuu de schimbare, chiar de la aspectul fizic până la aspecte profunde, care ţin de principii de viaţă. Este posibil să depună mai mult efort pentru imaginea publică, pentru carieră sau pentru misiunea pe care o au în planul social.
Nativii Taur ar putea derula o lecţie importantă în planul relaţiilor, pe care ar fi potrivit să le preţuiască şi să le construiască raportându-se la valori adevărate. Este important să se odihnească atunci când organismul cere odihnă.
Nativii Gemeni pot fi foarte creativi, inspiraţi, pot avea succes profesional, dar este important să-şi supravegheze sănătatea. Este posibil să realizeze un salt important de expansiune a conştiinţei, dar acest lucru depinde de modelarea orgoliului, prin plierea personalităţii pe mesajul sufletului.
Nativii Rac se pot întâlni cu oamenii „potriviţi”, cu care urmează să deruleze experienţe necesare pentru evoluţia lor. În aceste noi relaţii este important să se exprime pe sine, la adevăratul potenţial, pentru a valorifica întâlnirile respective.
Nativii Leu pot face eforturi cu succes în planul profesional; de asemenea, pot învăţa o lecţie importantă în cămin, poate chiar în relaţia cu părinţii. Vor găsi uşor ajutorul atunci când vor avea nevoie.
Nativii Fecioară se pot desprinde de trecut şi pot deschide o nouă cale în carieră. Au ocazia să se instruiască şi astfel să valorifice un potenţial creator.
Nativii Balanţă se pot concentra cu succes pe obţinerea de venituri, dar le vor şi avea şi se vor şi bucura de ele dacă vor învăţa o lecţie importantă despre bani şi despre cum pot fi folosiţi.
Nativii Scorpion. În cazul lor, este posibil să treacă printr-un proces de călire psihică şi emoţională. Vor învăţa să se pună în valoare, să se exprime complet, fără rezerve.
Nativii Săgetător pot scoate la suprafaţă răni ascunse în profunzimile sufletului şi le vindeca construind relaţii noi benefice evoluţiei.
Nativii Capricorn. Ei ajung în lumina reflectoarelor şi pot realiza transformări importante în zona muncii, cu efecte benefice privind banii câştigaţi.
Nativii Vărsător pot învăţa o lecţie importantă privind cariera, cu efecte majore asupra propriei transformări. Ei se pot bucura de ajutorul prietenilor, dar este important modul în care vor avea o comunicare cu aceştia.
Nativii Peşti se pot bucura de oportunităţi şi ajutor în carieră, dar este necesară o lărgire a viziunii, o extindere a conştiinţei, o transformare profundă. Ei se pot baza pe sprijinul familiei.
Previziuni oferite de cunoscutul astrolog ieşean Anca Tăutu

* „Mă ocup de astrologie cu scopul de a populariza informaţia astrologică într-un mod uşor accesibil şi utilizabil în propriul proces de evoluţie al celor cu care interacţionez.
M-a interesat astrologia din vremea adolescenţei, în aspectele ei teoretice ca şi formă de cunoaştere şi nu ca metoda predictivă. Eu nici nu fac predicţii astrologice, pentru că înţeleg că realitatea este într-o continuă transformare în funcţie de fiecare alegere pe care o facem. Încerc să prezint „starea energetică” a momentului pentru a putea interacţiona frumos şi eficace cu fluxurile energetice.
Am o formaţie tehnică. Eu sunt inginer şi am experimentat vreo 25 de ani această profesie şi cred că această pregătire mă ajută să aduc în planul concret expresia energetică a unei hărţi astrale. Chiar sistematizez aspectele astrologice ale unei astrograme într-un aşa-zis “sistem de ecuaţii” care mă ajută să extrag mesajul hărţii -- soluţia sistemului, cumva spus -- şi căile prin care acesta poate fi materializat”.
* „Este important să descifrăm contextul astral şi să-i urmărim influenţele la nivel personal, pentru că în felul acesta devenim din ce în ce mai conştienţi de capacităţile şi de rolul fiecăruia dintre noi în propria viaţă. Astfel, reuşim să susţinem armonia colectivă atât de necesară procesului transformator prin care trece întreaga planetă, prin starea de bine a fiecăruia dintre noi”.
 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al S.C. Danilux S.R.L., cu sediul în mun. Botoşani, str. Primaverii, nr. 25, sc. F, et. P, Jud. Botoşani, CUI RO12598561 J7/6/2000 numită conform Sentinţei nr. 144/23.02.2011, pronunţată de Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 2715/40/2010, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică organizată la data de 04.07.2019, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor imobile: Nr. activ Denumire activ Valoare de evaluare (lei fără T.V.A.) Valoare de pornire a licitatiei (fără T.V.A.). Activul 1 Spațiu comercial situat în mun. Botosani, str. Calea Nationala, nr. 207, jud. Botoşani cu suprafaţa construită de 251,60 mp şi suprafaţa utilă de 219,39 mp şi teren aferent construcţiei cu suprafaţa de 363 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 50743 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 4646/N) cu numărul cadastral 1433-4470. 1.274.300,00 78.000,00 euro*. Activul 3 Proprietatea imobiliară situată în zona marginală a loc. Cătămărești Deal, com. Mihai Eminescu, jud. Botoșani, ce include: grajd cu suprafața construită de 745 mp și teren aferent construcției cu suprafața de 2.580,76 mp, înscrise în Cartea Funciară nr. 50184 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 357/N) cu numărul cadastral 22/21/1/2/2/2/1 și bunuri mobile aferente, respectiv telefon mobil, birouri – 10 bucăți. 1.702.400,00 89.100,00 euro*. Sumă ce va fi achitată în lei la cursul valutar BNR din ziua plății. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până cel târziu la data de 03.07.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, toate documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00 – 16.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0330/401589, 0758049901, 0749244377; 0232/243864, fax: 0232/212231. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. ALDO S.R.L. Vaslui, cu sediul social în mun. Vaslui, str. Traian, bl. 228, sc. A, etaj 2, ap. 9, jud. Vaslui, C.U.I. RO 3337184, nr. de înreg. O.R.C. J37/918/1992, potrivit Sentinţei nr. 924/2013 din data de 23.10.2013, pronunţată de Tribunalul Vaslui – Secţia Civilă, în dosarul nr. 2980/89/2012, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare pentru data de 14.06.2019, ora 13.00, respectiv 28.06.2019, ora 13.00 a următorului activ proprietatea S.C. Aldo S.R.L. Vaslui: Nr. crt. - Denumire activ - Valoare pornire (lei fără T.V.A.) Activul nr.1 Proprietate imobiliară comercială – Magazin Mixt: Construcție – „Magazin Mixt” situată în mun. Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 279, jud. Vaslui, în vecinătatea benzinăriei Bemoil, cu suprafața construită de 40,50 mp și supr. utilă de 38,50 mp – extratabulară – construită pe terenul unei persoane fizice - 14.190,00. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 13.06.2019, ora 14.00, respectiv 27.06.2019, ora 14.00 la sediul lichidatorului judiciar M.R.L. Iași din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iași. Relaţii suplimentare se pot obţine la: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel: 0755132474; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231 e-mail: vanzari@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L..
Cornelia Catanga, în spital după ce ar fi suferit un infarct
15/07/2019 12:44

 ”Soţiei mele i s-a făcut rău aseară, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e in stare stabilă, e conştientă. De dimineaţă i s ...

Scena neobisnuita surprinsa intre maimute: Macacii stiu cand un animal strain sufera si-l ajuta
15/07/2019 09:55

 Oamenii de stiinta inspectau parcul, cand l-au gasit pe Pipo, un mascul de trei ani, pe marginea drumului, arata Live Science, care citeaza un raport publicat de jurnalul Primates. Lovit si suferind, Pip ...

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale. În Antichitate, erau fireşti. Astăzi, de neconceput!
12/07/2019 22:38

Incestul, adică relaţiile intime intre rudele de gradul I, este acum interzis prin lege, dar in trecut a fost o practică larg răspandită, in special in familiile regale. Ca exemple avem Egiptul antic, Peru ...

Ce se întâmplă la festivalul sexual secret care are loc într-un sat izolat. Imagini incredibile
07/07/2019 23:10

 Swingfields este singurul si cel mai mare festival sexual din Europa, sau in orice caz, singurul festival public de o asemenea amploare dedicat swingerilor. Se desfăsoară in fiecare an intr-un sat din ...

17 citate de Albert Einstein care arată mintea sclipitoare a savantului
01/07/2019 10:18

 La o simplă căutare pe Internet după sintagma „citate de Albert Einstein”, vei descoperi sute de vorbe despre care se spune că i-au apartinut marelui savant. Însă multe dintre acest ...

Ce influență au astrele în sugar dating? La ce să te aștepți în sugar dating în funcție de zodie?
24/06/2019 15:41

  Cu totii avem un limbaj al dragostei propriu, mai ales atunci cand suntem intr-o relatie. Tocmai de aceea, pentru unii sugar daddies limbajul dragostei adoptat de unele sugar babies este chineza, pe ...

Lahti, Capitala verde a Europei în 2021
22/06/2019 09:14

      Strasbourg şi Lille au eşuat joi in tentativele lor de a deveni „Capitala verde a Europei” pentru 2021, acest titlu revenind in cele din urmă oraşului finlandez Lahti. N ...

Boală sexuală care ar putea deveni netratabilă
16/06/2019 18:57

Sally Davies a expediat tuturor medicilor de familie şi farmaciştilor din Marea Britanie o scrisoare prin care i-a rugat să se asigure că vor prescrie medicamentele corecte impotriva acestei boli, după dec ...

Locul in care oamenii fac sex inainte de casatorie
16/06/2019 16:36

Insulele Trobriand sunt situate in marea Solomon din Pacific si fac parte oficial din Papua Noua Guinee. Locuitorii din Trobriand au o atitudine foarte relaxată cu privire la contactele sexuale si atat bărba ...

Semnele clare că un bărbat n-a mai făcut sex de mult timp
16/06/2019 13:52

 Bărbaţii sunt foarte adesea acuzaţi că sunt conduşi de instincte şi că nevoile lor fiziologice le stau uneori in calea deciziilor corecte. Vezi care sunt acele semne că n-a mai făcut sex de mult ...