„Cupa Satelor” la fotbal şi-a desemnat campioana judeţului Iaşi!

1sate3
1sate1
1sate

Dimensiune font:

| 13-11-2019 15:38

 

Ediţia 2019/2020 a Cupei satelor la fotbal a început în judeţul Iaşi cu doar jumătate din numărul de formaţii înscrise anul trecut. Dacă atunci s-au aliniat 42 de grupări la startul întrecerii în care un meci se dispută între două echipe compuse fiecare din 9 jucători, dintre care unul este portar, pe durata de 30 de minute şi pe un teren cu dimensiunile de 70 x 50 metri (porţile au lungimea de 5 metri şi înălţimea de 2 metri), anul acesta s-au înscris 21 de echipe în lupta pentru titlul de campioană a judeţului Iaşi şi, implicit, de a se califica la faza regională a competiţiei naţionale organizată de de Federaţia Română de Fotbal cu sprijinul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, dedicată tinerilor practicanţi ai fotbalului din mediul rural şi a cărei campioană en-titre este Ruginoasa. La ediţia 2019/2020 a Cupei Satelor pot juca băieţi născuţi după 1 ianuarie 2007, dar şi fete născute după 1 ianuarie 2005.

După desfăşurarea partidelor din faza grupelor, primele două clasate s-au calificat mai departe şi au fost împărţite în două serii, după cum v-am mai informat deja. Una dintre calificate, Tomeşti, a folosit jucători care nu aveau domiciliu stabil în amintita comună şi a pierdut „la masa verde” toate meciurile, iar locul său pentru faza următoare a fost luat de Popricani.

 

Citeşte şi: Alte puncte făcute cadou!

 

Primele două clasate din fiecare serie s-au calificat pentru semifinalele desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, la Ruginoasa, acolo unde sunt cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea meciurilor. Formaţia gazdă, pregătită de antrenorul Constantin Cerneuţanu, şi-a impus punctul de vedere, cu 3-0, în compania celor de la Voineşti, în timp ce Popricani a dispus cu 2-1 de Todireşti, formaţie la care evoluează un „decar” de mare perspectivă. Marea finală s-a desfăşurat în aceeaşi zi, într-o singură manşă, iar campioana judeţului Iaşi este tot Ruginoasa, care a învins cu 1-0 formaţia din Popricani, unicul gol al disputei fiind înscris în prima repriză de Dănuţ Nechifor, fiul primarului din Ruginoasa, un inimos susţinător al fotbalului.

Am profitat de vremea călduroasă şi am încheiat faza judeţeană. Ruginoasa ne va reprezenta la faza regională, alături de campioanele judeţelor Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Vaslui. Nu este deloc exclus ca Ruginoasa să candideze pentru organizarea fazei regionale”, ne-a declarat Sorin Boca, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Iaşi, care a oferit premii constând în cupe, medalii şi diplome.

Campionii de la Ruginoasa aşteaptă însă şi o premiere specială din partea comunei pe care o reprezintă. „Ca în fiecare an, va veni din nou Moş Crăciun. Copiii merită din plin. N-am avut emoţii până acum, am la dispoziţie opt dintre fotbaliştii care au cucerit trofeul. Vrem să organizăm la Ruginoasa faza regională şi să ne calificăm la turneul final”, ne-a declarat antrenorul Constantin Cernăuţanu.

Lotul cu care Ruginoasa şi-a apărat cu succes titlul de campioană a judeţului Iaşi este următorul: Cătălin Axinia, Eduard Toma - portari, Iustin Stănescu, Emilian Mocanu, Marian Oloeru (fratele lui Ionuţ, campionul ediţiei trecute), Marian Condac, Sabin Roman, Ricardo Simion - fundaşi, Dănuţ Nechifor, Denis Panciuc, David Mica, Ionuţ Vorniceanu - mijlocaşi, Andrei Lupu şi Casian Tîgîţă - atacanţi.

Patru campioni merg la echipa campioană a României!

Ruginoasa şi-a confirmat din plin statutul de favorită, din formaţia care anul trecut a fost încoronată campiona României lipsind doar patru componenţi, cei care sunt născuţi în 2006. Este vorba despre Curcă, despre el spunându-se că este cel mai bun stoper din ţară al generaţiei sale, Doroftei, cel care a înscris unicul gol al finalei de anul trecut cu gazdele turneului final de la Cumpăna (Constanţa), Bostan şi Oloeru, toţi patru fiind deja în tratative destul de avansate cu CFR Cluj, campioana en-titre a României, ca şi CSM Poli Iaşi, trebuind să-şi înfiinţeze Academie şi caută să coopteze cei mai buni copii din ţară! Şansele ca ei să meargă din vară la CFR au crescut considerabil. „Toţi patru vor încheia actualul sezon la Ruginoasa, dar apoi, în proporţie de 80%, vor fi luaţi de CFR. Doi dintre ei vor termina în vară clasa a VIII-a, iar ceilalţi doi - clasa a VII-a. Ne-am fi dorit ca ei să continue la Iaşi, dar la CFR li se asigură cazare şi şcolarizare gratis. A fost ceva interes din partea celor de la CSM Politehnica Iaşi, dar numai la nivel de promisiuni...”, ne-a mai spus Cernăuţanu.

Deplasare cu selecţionata lui Rădoi!

Federaţia Română de Fotbal va acorda premii în materiale sportive echipelor calificate la turneul final de opt echipe, cupe, tricouri pentru campioni, medalii şi diplome echipelor clasate pe locurile I–IV, precum şi titlul de campioană naţională echipei învingătoare din finala naţională.

Lotul campioanei naţionale, împreună cu antrenorul şi primarul comunei de apartenenţă a echipei vor însoţi echipa naţională de fotbal U-21 a României cu ocazia unei partide disputate în deplasare, beneficiind de transport, cazare, masă şi acces la meci furnizate de Federaţia Română de Fotbal, într-o experienţă extraordinară alături de „tricolorii” lui Mirel Rădoi. Menţionăm că Ruginoasa a beneficiat de o deplasare la meciul din Norvegia susţinut de prima reprezentativă a României.

Loturile formaţiilor clasate pe locurile II şi III, împreună cu antrenorii şi primarii, vor beneficia de o experienţă VIP cu ocazia unei partide disputate pe teren propriu de echipa naţională de fotbal U-21 a României. Dragoş GAŞPAR

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei