1poli

Dimensiune font:

Prima victorie în deplasare obţinută de CSM Politehnica Iaşi, dar nu-i timp de petrecere!

| 20-08-2019 14:53

 

N-a lipsit mult ca trupa lui Mihai Teja să obţină la Piteşti, cu FCSB, al treilea său rezultat de egalitate în cea de-a treia deplasare a actualului sezon. Arbitrul Bârsan a oprit însă jaful la drumul mare după ce FCSB a egalat, din penalty, aşa că formaţia ieşeană a putut să înscrie golul unei meritate victorii, prima obţinută departe de Iaşi şi care o plasează, la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului!

Antrenorul Mihai Teja a operat cu FCSB doar o modificare în formula de start, modificare pricinuită de faptul că nu-l putea folosi pe Horşia, împrumutat chiar de la vicecampioana en-titre, convenţia dintre cluburi fiind ca el să nu joace în meciurile directe. Pe locul lăsat liber l-a trimis, inspirat, pe F. Cristea, în detrimentul lui Danale, iar în atac a început cu A. Cristea. FCSB a abordat meciul cu o formulă în care nu s-au mai regăsit debutanţi juniori, patru la număr în etapa precedentă, o formulă în care au revenit căpitanul Pintilii şi M. Roman şi în care Panţîru a fost folosit fundaş stânga.

 

Citeşte şi: Handbal şi rugby în 7 la CS Politehnica Iaşi în detrimentul baschetului!

 

FCSB a atacat de la început şi a folosit un presing avansat. Şi-a direcţionat acţiunile pe stânga, bazându-se pe urcările neobositului Panţîru, dar fundaşul dreapta Gallego nu mai este de câteva etape jucătorul care să gafeze nepermis. El nici n-a prea fost ajutat de mijlocaşul dreapta Haţiegan, de lângă acesta atacantul polonez Gikiewicz reluând în minutul 2 nestingherit cu capul, dar portarul Rusu a reţinut, portar care a fost nevoit să iasă şi din careu pentru a-şi acoperi apărătorii.

Breeveld a fost cam discret, pasând cam mult spre propria poartă la începutul meciului, fundaşul stânga A. Radu a fost ceva mai curajos, chiar şi mai eficient, dar tonul la efort l-a dat argentinianul Passaglia, cel care a fost responsabil să lege jocul echipei lui Teja în condiţiile în care şi Loshaj a fost destul de apatic. Replica ieşeană a fost dată de A. Cristea, cu câteva şuturi rezolvate de portarul Vlad, iar jocul s-a desfăşurat mai degrabă la mijlocul terenului, CSM Poli Iaşi evoluând de la egal la egal cu o formaţie ale cărei condiţii nici nu are rost să le punem în balanţă cu cele ale fotbaliştilor de la CSM Poli.

F. Cristea a coborât mai mult spre propria jumătate pentru a găsi lansări pentru A Cristea peste defensiva vicecampioanei, dar atacantul a fost în rol de servant în minutul 41, când a centrat dintr-o lovitură liberă de la mare distanţă de poarta adversă, iar căpitanul Frăsinescu, venit nemarcat din spate, a deschis scorul cu o lovitură de cap, de la 8 metri, de lângă neatentul Marc. FCSB a replicat imediat, cu o fază ce lăsat apărarea ieşeană fără replică, dar şutul lui M. Roman a întâlnit bara.

Jaf la drumul mare!

Schimbarea lui Teja la pauză era previzibilă. A intrat Platini, dar antrenorul a judecat bine şi l-a scos pe Haţiegan, apatic pe ambele faze, şi i-a dat în continuare încredere lui F. Cristea, cel care în minutul 35 alesese să joace înapoi în loc să reia spre poartă! F. Cristea a fost faultat grosolan în minutul 49 de I. Cristea, dar arbitrul Bârsan i-a acordat stoperului de la FCSB doar cartonaş galben! Mai mult, după doar două minute, Ov. Popescu a pasat după ce mingea ieşise, mai mult decât toată, în afara terenului, iar Rusu a avut o intrare, cam neglijentă, la Gikiewicz, numai bună de dictat penalty! A executat Tănase, care după ce a pornit spre balon s-a oprit, a făcut un pas înapoi de parcă uitase uşa casei descuiată şi abia apoi a egalat!

Nu s-a mulţumit să apere egalul!

Două erori ce ar trebui să grăbească introducerea VAR şi în Liga 1, erori care însă nu au descumpănit formaţia ieşeană. Ea a strâns rândurile, defensiva a fost asigurată în principal de stoperii Frăsinescu şi Diallo, Breeveld şi Loshaj au început să i se alăture lui Passaglia la recuperat mingi şi declanşat atacuri rapide, A. Cristea a fost înlocuit cu Bălan chiar când voia să execute un corner şi nu şi-a ascuns nemulţumirea, iar dreptate s-a făcut în minutul 73. Breeveld a recuperat în propria jumătate, contraatacul s-a transformat în atac poziţional, mingea a ajuns la Loshaj, care a şutat de la 25 de metri, Vlad a respins, balonul s-a dus în bară şi a intrat în plasă!

FCSB, la care intrase şi Gnohere, a atacat în valuri, şi-a creat multe situaţii de a egala, la două dintre ele solicitând penalty-uri, dar Bârsan şi-a dat probabil seama de gafele făcute în defavoarea formaţiei ieşene şi n-a mai riscat...

CSM Poli putea da lovitura în minutul 87 pe un contraatac la care Loshaj putea asigura superioritate numerică pe stânga, dar mijlocaşul central kosovar n-a mai găsit resurse să alerge în ritmul impus de fază, iar în cele din urmă Platini a greşit pasa decisivă!

FCSB n-a profitat de o ezitare a lui Frăsinescu, iar Diallo a respins din faţa lui Marc la ultimele faze fierbinţi ale unui meci intens, de bună calitate, în care băieţii lui Teja au demonstrat că pot fi o formaţie de temut în acest sezon. Ei n-au ezitat însă ca după meci, în vestiar, să-şi ceară drepturile băneşti cuvenite şi n-ar strica deloc să le fie achitate salariile pentru luna iulie până vineri, când de la ora 18:00, în Copou, este programat primul meci al rundei a VII-a, în compania nou-promovatei Chindia Târgovişte. Dragoş GAŞPAR

 

 

 

Frăsinescu şi Loshaj au înscris pentru a doua oară în acest sezon. Loshaj punctase la egalul din prima etapă, 1-1 pe terenul campioanei CFR Cluj, iar Frăsinescu la victoria cu 1-0 de pe propriul teren, cu Astra, în runda secundă. Când CSM Poli primeşte gol, al doilea al stagiunii, iată că înscrie Loshaj, aşa cum s-a întâmplat şi cu FCSB.

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
ANUNŢ DE VÂNZARE S.C. HYDRAMOLD S.R.L. IAŞI, cu sediul social în Mun. Iaşi, str. Calea-Chişinăului, nr.29, corp C43/4, parţial, jud. Iaşi, CUI : RO1966633; Nr. de înregistrare la O.R.C. J22/1247/1991, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 02.10.2019, ora 12.00, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie (lei, fără T.V.A.*) Activ 3 - AUTOUTILITARĂ MARCA RENAULT, FURGON, 2006, 2,5 TDI, 99 CP - 4.792,00 lei Activ 5 - STIVUITOR MANUAL SDJ 1000 - 640,00 lei Activ 6 - Imobilizări Necorporale. Instalaţii Tehnice. Prototipuri. Mobilier, Aparatură, Birotică - 40.968,00 lei Activ 7 - Programe şi Aplicaţii Web. Echipamente IT - 21.624,00 lei Activ 8 - Agregat de probat pompe de adâncime - 2.168,00 lei Activ 9 - Ancoră hidraulică (presiune 260 bari) - 2.400,00 lei Activ 10 - Cheie hidraulică 100 dan*m modernizată - 656,00 lei Activ 11 - Cheie hidraulică 1500 daNxm modernizată - 2.088,00 lei Activ 12 - Cheie hidraulică 350 dan”m modernizată - 2.064,00 lei Activ 13 - Echipament de tensionare/detensionare TENSRELAX - 43.152,00 lei Activ 14 - Echipament mobil pentru asamblări filetate - 44.128,00 lei Activ 15 - Echipament spate UEMA - 6.440,00 lei Activ 16 - Presă rabatabilă de 400 tf - 19.200,00 lei Activ 17 - Stand probat grup combinat acţionare (mb telecom) STH-21 - 86.624,00 lei Activ 18 - Stand probat prevenitoare - 2.872,00 lei Activ 19 - Unitate de acţionare hidraulică UAH.700 - 4.336,00 lei Activ 20 - Stand pentru montat cilindri hidraulici - 2.856,00 lei Activ 21 - Stand pentru probat pompe manuale - 4.480,00 lei Activ 22 - Traductor combinat de turaţie, cuplu şi putere - 2.544,00 lei * Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 01.10.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Relaţii suplimentare se pot obţine la Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel. 0232/243864, 0751083082, fax: 0232/212231, email: vanzari@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Liga 1: Rezultatele inregistrate in meciurile de sambata
22/09/2019 00:33

 Rezultatele inregistrate sambata in meciurile din etapa a 10-a a Ligii 1. Astra Giurgiu - Dinamo 3-2 (Budescu '49, '66, Crepulja '80 / Popescu '16, Moldoveanu '75) - croni ...

Liga 1: Sepsi castiga la scor
21/09/2019 19:25

 Sepsi OSK a castigat fara emotii partida cu Hermannstadt, scor 3-0, in etapa a 10-a din Liga 1. Sepsi a deschis scorul in minutul 30 din penalti, prin Vasvari, iar patru minute mai tarzi ...

Liga 1: FC Voluntari vs Academica Clinceni 1-2 / Laidouni, eliminat în prelungiri
21/09/2019 19:23

 Formaţia Academica Clinceni a invins, sambătă, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, in etapa a zecea a Ligii I, informează News.ro.   Golurile au fost marcate de Ţiră ’7 ...

VIDEO Premier League: Manchester City a demolat-o pe Watford, scor 8-0
21/09/2019 19:21

 După ce a suferit o infrangere neasteptată in etapa precedentă (2-3 cu Norwich), Manchester City a găsit victima perfectă in echipa lui Quique Sanchez Flores, Watford. "Cetătenii" lui Guar ...

WTA Osaka: Naomi Osaka și Anastasia Pavlyuchenkova, duel pentru titlu
21/09/2019 13:48

 Naomi Osaka si Anastasia Pavlyuchenkova se vor duela pentru titlul de la Osaka, după ce au castigat partidele disputate, sambătă, in sferturile si semifinalele competitiei din Japonia. Naomi Osaka ( ...

Simona Halep a aflat ce loc va ocupa in clasamentul WTA
21/09/2019 13:30

 Simona Halep a aflat ce pozitie va ocupa in clasamentul WTA incepand de luni, in urma rezultatelor inregistrate astazi la Osaka. Sportiva noastra va ramane pe locul 6 in ierarhia WT ...

Mihai Teja: „Nu la FC Viitorul este cheia, ci la noi”
21/09/2019 11:32

  Antrenorul Mihai Teja şi mijlocaşul Ovidiu Horşia s-au prezentat la conferinţa de presă de ieri din Copou direct de la antrenament şi chiar a trebuit să-i dăm crezare tehnicianului cand spune c ...

​WTA Guangzhou: Sofia Kenin a câștigat al treilea titlu din carieră / Victorie în trei seturi cu Samantha Stosur
21/09/2019 10:31

 Sofia Kenin (SUA, 20 WTA), cap de serie numărul 3, a castigat turneul de categorie International de la Guangzhou, după ce a invins-o pe veterana Samantha Stosur (Australia, 129 WTA), scor (4)6-7, 6-4, 6 ...

Bianca Andreescu rateaza bonusul WTA: Ce suma uriasa a pierdut tanara sportiva
21/09/2019 09:52

 Bianca Andreescu a ratat sansa de a incasa un bonus impresionant din partea WTA, pentru rezultatele excelente obtinute in acest an. WTA le recompenseaza pe jucatoarele din top 10 in fiecare a ...

Liga 1: Craiova obtine prima victorie de la venirea lui Piturca dupa un meci foarte spectaculos
20/09/2019 22:27

 Universitatea Craiova a castigat partida din deplasare de la Gaz Metan Medias, scor 3-2, in etapa a 10-a din Liga 1. Oltenii au deschis scorul inca din minutul 6 prin pustiul Nitu, dar Dumitru Cardoso ...