1Adrian Ambrosie

Dimensiune font:

Salariile pe august n-au fost plătite la CSM Politehnica Iaşi, nici primele! Răspuns „dezarmant” de la CJ Iaşi!

| 18-09-2019 14:27

 

Trupa lui Mihai Teja a revenit aseară în formulă completă la antrenamentul de pe terenul II din Copou după ce luni s-au pregătit jucătorii care n-au evoluat în nefasta remiză fără gol, 0-0 cu FC Hermannstadt, meci care a deschis „exilul” la Botoşani pentru că la Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi au început lucrările de refacere a suprafeţei de joc.

Gustul amar lăsat de rezultatul şi jocul prestat de CSM Poli sunt amplificate de faptul că Haţiegan continuă să nu justifice încrederea ce i-a fost acordată pentru unul din cele două posturi de titular rezervate jucătorilor Under 21, dar şi că Teja n-a avut curaj să-l titularizeze pe tânărul portar Târnovanu pentru a câştiga un om mai incisiv în atac. Forţa ofensivă a formaţiei sibiene nu era deloc de speriat, echipa pregătită de antrenorul Costel Enache nu câştigase niciun punct în deplasare până în această etapă a IX-a, aşa că era poate momentul ideal pentru ca Târnovanu să fie titularizat. Sigur, bravului portar Rusu nu i se poate reproşa nimic, apariţia lui Târnovanu în formula de start fiind susţinută de faptul că alături de Horşia nu era vreo altă soluţie viabilă Under 21 în câmp, deoarece F. Cristea a fost trimis la formaţia de juniori în week-end, dar şi că n-ar fi existat o presiune imensă din partea formaţiei adverse, aşa cum probabil va fi luni, în închiderea rundei a X-a, când CSM Poli se va confrunta, în deplasare, cu FC Viitorul.

Trei meciuri într-o săptămână

Jocul de la Ovidiu va avea loc luni, de la ora 20:30, aşa că, măcar teoretic, meciul formaţiei ieşene cu Rapid Bucureşti, din şaisprezecimile de finală ale Cupei României, probabil va fi programat pentru joi, 26 septembrie, ora fiind decisă în funcţie de televizări, o propunere fiind 18:45. Se pare că jocul nu se va desfăşura în Regie, acolo unde trupa lui Daniel Pancu îşi găzduieşte partidele din Liga a II-a, ci la Voluntari, iar CSM Poli nu va mai reveni acasă între cele două dispute, ci se va pregăti la centrul de la Mogoşoaia. Meciul formaţiei ieşene din etapa a X-a a Ligii 1, când, tot la Botoşani, va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a fost programat, aşa cum se anticipa, pentru 30 septembrie, de la ora 18:00.

 

Citeşte şi: Spun unii că vin vremuri grele! Al treilea meci consecutiv fără victorie!

 

CSM Poli Iaşi nu s-a ales cu niciun jucător accidentat după disputa cu Hermannstadt, iar Teja îl poate lua în calcule pentru meciul cu FC Viitorul pe A. Cristea, indisponibil duminică din cauza unor probleme musculare. Interesant va fi de văzut săptămâna viitoare dacă Teja va aborda disputa cu Rapid cu cea mai bună formulă de echipă pe care o va avea la dispoziţie sau va acorda credit şi jucătorilor care au evoluat mai puţin, dar preşedintele executiv Adrian Ambrosie a menţionat că obiectivul formaţiei ieşene este să ajungă „cât mai sus în Cupă”.

Consiliul Judeţean Iaşi refuză”

Ambrosie a precizat că salariile pe august n-au fost plătite, nici primele cuvenite pentru punctele cucerite luna trecută în jocurile cu FC Voluntari (scor 0-0), Dinamo (2-0), FCSB (2-1) şi Chindia (2-2), totalul ridicându-se la câte 2.200 de euro, şi a dezvăluit că a primit răspuns din partea Consiliului Judeţean Iaşi cu privire la cererile repetate de susţinere financiară pentru echipa din Liga 1 şi pentru Centrul de copii şi juniori. „Am primit un răspuns dezarmant, prin care am fost refuzaţi. Eu sunt apolitic şi îmi doresc ca această echipă reprezentativă pentru judeţul Iaşi să nu fie politizată”, ne-a declarat Ambrosie, care caută soluţii pentru a-şi aduce jucătorii cu drepturile băneşti la zi, decizia CJ Iaşi fiind motivată astfel: „CSM Politehnica Iaşi nu este un serviciu public de interes judeţean şi nici nu este în subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, astfel încât nu sunt întrunite cerinţele legale pentru acordarea de sprijin financiar asociaţiei”.

Altfel, la Stadionul „Emil Alexandrescu” a început decopertarea suprafeţei de joc, iar la antrenamentele echipei ieşene participă şi un „decar” spaniol, informaţie pe care preşedintele executiv n-a vrut s-o comenteze, preferând în schimb să ofere sfaturi despre jurnalism pe care cu siguranţă ar fi mai indicat să le propovăduiască subordonaţilor săi care se ocupă de redactarea textelor postate pe site-ul oficial al clubului şi pe pagina oficială de pe o reţea de socializare... Dragoş GAŞPAR

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
ULTIMA ORĂ Simona Halep anunță că SE RETRAGE, dacă iese din Top 10: 'Am 24 de ani de tenis...'
29/05/2020 20:39

Simona Halep, numărul 2 in clasamentul WTA, a anunţat intr-un interviu că se va retrage din activitate in momentul in care va ieşi din top 10 mondial, dar a subliniat faptul că 2-3 ani va mai putea să joa ...

Planul UEFA pentru incheierea sezonului in Champions League
29/05/2020 16:40

 UEFA analizeaza posibilitatea finalizarii actualei editii a Ligii Campionilor in Germania, dupa ce competitia fanion a cluburilor europene a fost intrerupta in luna martie, in faza optimilor de final ...

Optimism într-un club sufocat de datorii!
29/05/2020 12:11

La o săptămană după ce a organizat, in aer liber, conferinţa de presă ce a prilejuit prelungirea contractului antrenorului Mircea Rednic pană la finalul actualului sezon, gruparea ieşeană a fost reprez ...

Rasturnare de situatie in cazul Ianis Hagi: Anuntul facut de Gica Popescu
29/05/2020 09:14

 Gica Popescu a vorbit despre situatia transferului lui Ianis Hagi. Desi in presa s-a scris faptul ca, dupa acest transfer, la Viitorul Constanta vor ajunge 680 de mii de euro, prese ...

Presedintele FRF vine cu un anunt socant: Ce echipe risca sa fie excluse din campionat!
28/05/2020 23:17

 Klaus Iohannis a anuntat reluarea competitiior sportive de la 1 iunie, iar Razvan Burleanu vine cu un anunt exploziv. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal anunta ca echipele care vor avea jucatori ...

Covid-19: Jucătorii din Liga 1 nu mai vor să mai stea izolați în cantonament
28/05/2020 14:38

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Non-amatori (AFAN), Emilian Hulubei, a declarat, joi, că jucătorii din Liga I nu mai vor să mai stea in cantonament. Echipele sunt izolate pentru a se pre ...

Doar o secţie de la cluburile ieşene de seniori reia antrenamentele pe 1 iunie!
28/05/2020 11:19

Mult discutatele eliminări de restricţii incepand cu 1 iunie sunt aşteptate cu sufletul la gură de intreaga mişcare sportivă. În afară de formaţiile de fotbal din Liga 1 şi cateva din eşalonul s ...

Lovitura financiara data de Gica Hagi dupa transferul lui Ianis Hagi: Suma reala cu care a fost cumparat de Rangers
28/05/2020 08:53

 Gica Hagi are doua motive de bucurie dupa transferul fiului sau, Ianis, la Glasgow Rangers. Primul pentru ca Ianis a ajuns intr-un loc unde e apreciat si are sansa de a juca meci de meci, iar cel ...

Alte patru prelungiri în Copou! Neclaritate în privința lui Omoh
27/05/2020 20:20

Citeste si: Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada in Copou!   Asa cum deja v-am mai informat, imprumuturile lui Tarnovanu, Horsia si Serban, toti de la FCSB, erau rezolvate de cateva zile, ...

Şanse practic nule să mai ajungă Marian Rada în Copou!
27/05/2020 18:13

Antrenorul Mircea Rednic a tot spus de cateva săptămani că are nevoie de incă un antrenor secund care să-l ajute la pregătirile efectuate in grupuri de cate patru jucători, iar acum cateva zile, cu prile ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!