1poli

Dimensiune font:

Spun unii că vin vremuri grele! Al treilea meci consecutiv fără victorie!

| 17-09-2019 14:45

 

Întreruperea Ligii 1 pentru a face loc programului echipelor naţionale a venit atunci când rezultatele trupei lui Mihai Teja nu mai erau deloc cele dorite: 2-2 acasă cu Chindia Târgovişte şi 2-3 în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, menţiunea esenţială fiind aceea că în ambele dispute CSM Poli a condus cu 2-0! Însuşi Teja spunea la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Hermannstadt, din etapa a IX-a, că pauza a fost de bun augur pentru echipa sa, că băieţii au muncit foarte bine. Cât de bine s-a văzut în meciul încheiat 0-0 şi desfăşurat la Botoşani, fiind primul dintr-o serie de jocuri acasă disputate în „exil” pentru că la Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi au început lucrările de refacere a suprafeţei de joc.

Din start trebuie spus că meciul cu Hermannstadt poate candida lejer la statutul de „cel mai slab al sezonului”, având toate şansele să-l depăşească pe cel de la Voluntari, la celălalt 0-0 înregistrat de CSM Poli în actualul campionat. Teja nu i-a putut folosi pe Breeveld, indisponibil din cauza intervenţiei chirurgicale suferite la mâna stângă, şi A. Cristea, din cauza unor probleme musculare. L-a trimis pe Mihalache în faţa liniei de patru fundaşi în care a revenit stoperul Diallo lângă Frăsinescu, iar în atac a mizat pe Bălan. L-a inclus în lot pe tânărul portar Târnovanu, dar tot n-a avut curaj să-l şi titularizeze pentru a câştiga un om mai incisiv pe faza de atac în locul unuia din cei doi jucători Under 21.

 

Citeşte şi: Concluzia nerostită de Mihai Teja: lucraţi de mântuială!

 

A încercat să surprindă cu folosirea lui Devesa în rol de cap limpede, dar spaniolul a greşit mai toate pasele în loc să-şi pună în valoare colegii. E drept că nici nu avea pe cine să pună în valoare, Bălan preferând să aştepte centrări în careu de la fundaşul stânga A. Radu sau pase în gura porţii după incursiunile pe stânga ale lui Horşia în loc să coboare pentru a-şi face rost de mingi, aşa cum obişnuieşte A. Cristea. Pe flancul drept, Haţiegan a rămas la fel de discret pe ambele faze ale jocului, „închizătorul” Loshaj n-a fost prea inspirat în prima repriză, aşa că jocul a curs fără niciun sens, fiind practic la întâmplare.

Sugestivă este şi promiţătoarea fază de atac când Devesa a preferat să paseze în stânga într-o zonă atât de liberă de parcă ar fi fost contaminată chimic, dar au trecut secunde bune până când a apărut fundaşul stânga A. Radu, cel care avusese până atunci multe urcări în jumătatea adversă, iar Hermannstadt a avut timp suficient să se replieze. O centrare a lui A. Radu a ajuns pe finalul primei reprize la Mihalache, dar şutul acestuia a fost respins de Opruţ, fundaşul stânga advers.

Fără gafe majore în apărare

Una din preocupările lui Teja a fost să dea o siguranţă mai mare fazei defensive, să elimine cât mai multe din gravele gafe care au tot fost văzute în ultimele partide. L-a ţinut pe Mihalache aproape de stoperi, deşi Hermannstadt nu a etalat un potenţial ofensiv de speriat, fiind de ajuns ceva mai multă atenţie la conducătorul de joc Caiado şi eventual la mijlocaşul stânga Cordea. Gafe în apărare n-au apărut pentru că Frăsinescu a jucat practic fără greşeală, dar au apărut câteva momente bune în atac din primele secunde ale actului secund, când Platini a fost trimis pe teren în locul lui Haţiegan. Driblingurile sale au creat panică printre adversari, stoperul Luchin abia l-a deposedat în minutul 48, dar i-a pus mingea pe tavă la 16 metri lui Devesa, aceasta a încercat s-o plaseze lângă bară din poziţie centrală, dar şutul său a trecut la un metru de poarta sibiană! Şi Bălan a abuzat de driblinguri în careu în loc să găsească pasa decisivă pentru un coleg şi tot el n-a fost în stare să treacă mingea de zid la o lovitură liberă din poziţie favorabilă, iar fazele ieşene s-au stins la fel de repede ca şi în primul act!

 

Citeşte şi: Ieşeanca Amalia Stan continuă să impresioneze!

 

Devesa a fost chemat pe bancă după o oră de joc, Popadiuc a debutat ca mijlocaş stânga pentru CSM Poli, Horşia a trecut în centru, dar a apărut doar un şut al lui Platini, de la 23 de metri, reţinut fără emoţii de portarul advers. O fază fierbinte a apărut însă la poarta lui Rusu, când Diallo nu l-a putut deposeda pe atacantul central Debeljuh, acesta i-a pasat în dreapta lui Caiado, avea colţul scurt pentru a finaliza, dar a ezitat, a încercat să-i retrimită mingea colegului său, liber în centrul careului, dar abilul Frăsinescu a anticipat şi a respins.

Nici apariţia fundaşului dreapta Onea ca mijlocaş nu putea influenţa soarta disputei încheiate fără gol, a doua pentru CSM Poli în acest sezon, echipă care a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie şi care va închide de pe loc de play-off etapa viitoare în deplasare, cu FC Viitorul. Dragoş GAŞPAR

 

 

Sursa foto: CSM Politehnica Iaşi

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Maraton de meciuri în Serie A - Care vor fi noile ore de start
01/06/2020 10:37

Serie A se va relua la 20 sau 21 iunie după intreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, iar liga profesionistă italiană a decis că vor fi meciuri in fiecare zi a săptămanii, informează gazzzetta.it ...

Ploaie de goluri in Bundesliga
01/06/2020 10:34

 Spectacolul a fost la el acasa duminica in Bundesliga. In cele doua meciuri programate in ultima zi a saptamanii s-au marcat nu mai putin de 12 goluri! In primul meci al zilei, Borussia Monchengladbach ...

Pas consistent spre normalitate la CSM Politehnica Iași
01/06/2020 00:00

Trupa lui Mircea Rednic va relua de astăzi antrenamentele colective şi nu va mai reveni in cantonament, insă gruparea ieşeană va trebui să işi asume răspunderea legală in acest sens, după cum se arat ...

VIDEO Cât să te chinui pentru a rata dintr-o asemenea poziție?
31/05/2020 10:54

 Asa cum există cărti si analize despre cum poti marca in fotbal, ar trebui să existe si un manual al ratărilor, acolo unde o asemenea fază ar trebui să ocupe un loc de cinste. S-a petrecut ...

Rezultatele inregistrate sambata in Bundesliga
30/05/2020 20:09

 Iata rezultatele inregistrate in meciurile disputate sambata in etapa cu numarul 29 din Bundesliga: Hertha Berlin - Augsburg 2-0 (Dilrosun '20, Piatek '90+2) Mainz - Hoffenheim 0-1 (Bebou ...

Celebru JUCĂTOR din Spania riscă PUȘCĂRIA: Fiscul îl acuză că nu a declarat milioane de euro în urma unui transfer
30/05/2020 20:03

Fotbalistul brazilian Diego Costa are probleme cu fiscul spaniol, scrie BBC. El este acuzat că nu a declarat 5 milioane de euro din transferul său la Chelsea, din 2014, anuntă news.ro.   De asemenea ...

Schimbare de antrenor la FCSB? Cine i-ar putea lua locul lui Bogdan Vintila
30/05/2020 10:16

 Bogdan Arges Vintila ar putea fi indepartat de la FCSB daca nu va castiga titlul, iar una dintre variantele pe care Gigi Becali le ia in considerare pentru inlocuirea lui tocmai a devenit liber de contrac ...

Transfer spectaculos reusit de PSG
30/05/2020 10:12

 Paris Saint Germain a dat o prima lovitura pe piata transfeurilor. Campioana Frantei a ajuns la un acord cu Inter pentru transferul lui Mauro Icardi, care in acest sezon a evoluat sub forma de imprumut ...

ULTIMA ORĂ Simona Halep anunță că SE RETRAGE, dacă iese din Top 10: 'Am 24 de ani de tenis...'
29/05/2020 20:39

Simona Halep, numărul 2 in clasamentul WTA, a anunţat intr-un interviu că se va retrage din activitate in momentul in care va ieşi din top 10 mondial, dar a subliniat faptul că 2-3 ani va mai putea să joa ...

Planul UEFA pentru incheierea sezonului in Champions League
29/05/2020 16:40

 UEFA analizeaza posibilitatea finalizarii actualei editii a Ligii Campionilor in Germania, dupa ce competitia fanion a cluburilor europene a fost intrerupta in luna martie, in faza optimilor de final ...