9Dragons Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:00

9Dragons Review

Nu cred că există copil pe lumea asta care să nu fi visat măcar odată să ştie „karate”, să se bată ca Bruce Lee, Jackie Chan, Jean Claude Van Damme, Jet Li sau Steven Seagal. Sau măcar cât Chuck Norris… probabil. Cert e că la un moment dat, fiecare dintre noi bărbaţii am visat să fim superiori celorlalţi când vine vorba de bătaie. Pentru că, fie că recunoaştem sau nu, ne place să ne păruim între noi. Ne dă satisfacţie şi ne eliberează de stresul zilnic. Unora le dă chiar un sens în viaţă, pentru că e plin de locuri de muncă unde tot ceea ce ţi se cere este să fi un excelent bătăuş. Problema e că întotdeauna e unul care ştie să se bată mai bine ca tine. Şi întotdeauna e unul şi mai bun ca el… şi tot aşa. Realitatea e crudă.

Considerente Spirituale

Pe vremea când studiam şi eu ca orice profan genul acesta de lucruri, am avut norocul să dau de un antrenor care era foarte preocupat de aspectul spiritual al artelor marţiale. Omul înţelegea bine natura acestei activităţi şi se chinuia din răsputeri să ne facă să înţelegem că artele marţiale nu reprezintă o unealtă care te ajută să rupi oase cu mare uşurinţă, ci este un mod de viaţă. Un mod de a gândi, de a atinge echilibrul la toate nivelurile, de a te înţelege şi autoevalua mai bine. La vârsta aceea însă era mult mai important pentru noi aspectul distructiv, pentru că minţile noastre primare, necoapte, în asta găseau satisfacţie. Restul era vorbărie, o ştiinţă extraordinară spre care din păcate nu vroiam să ne deschidem. Nu ne impresionau poveştile cu mari maeştrii care se lăsau bătuţi măr doar ca să înveţe esenţa filozofică a conceptului de umilinţă.

Şi totuşi, după câţiva ani, se pare că lucrurile acelea băgate cu forţa în cap, nu numai că m-au scos din situaţii cel puţin dubioase, dar m-au făcut să înţeleg nişte lucruri legate de lumea din jurul meu care altfel mi-ar fi fost inaccesibile. Calea artelor marţiale e una pe care puţini o pot urma aşa cum trebuie. Cei mai mulţi dintre noi se pierd pe parcurs. Tot ce putem spera este să rămânem totuşi cu ceva bun, nu doar cu încheieturi solide, noduri tari şi mobilitate mare.

Calea spre Chi

Există un motiv pentru care am început cu o notă introspectivă. Artele marţiale sunt în sine unul dintre cele mai eficiente moduri de a te descoperi pe tine însuţi şi lucrul acesta este extrem de bine prezentat în jocul de faţă. 9Dragons este singurul MMO de pe piaţă care tratează artele marţiale ca o artă. Este singurul joc din câte ştiu eu care o face cunoscută tuturor ca ceea ce ar trebui să fie. Toate celelalte jocuri pe acelaşi subiect de care ştiu eu cel puţin, se concentrează exclusiv pe partea violentă. 9Dragons în schimb te ia de pe drum şi face maestru din tine, trecând prin toate etapele prin care un aspirant trebuie să treacă.

Ştiu că jucătorul tânăr nu este avid în general de prea multă literatură şi că preferă să înveţe lucrurile din mers, în mod interactiv, însă în ceea ce priveşte jocul de faţă, eu aş începe cu a citi un pic despre subiect, univers şi arte marţiale în general. Pe site-ul oficial, de exemplu, aveţi acces la aceste informaţii. Veţi descoperi că titlul de faţă se bazează pe un univers real – China în perioada dinastiei Ming, Era celor 9 Dragoni, povestea fiind cultivată cu elemente din legendele Chinei, ceea ce o face şi mai atrăgătoare. Asta dacă nu a aveţi nimic împotrivă în a învăţa din pilde; pentru că legendele Chinei sunt o înşiruire imensă de pilde şi învăţături.

Nimic Spiritual

Nu cred că are sens să mai continui să prezint jocul pe linia asta abstractă, pentru că mulţi se vor simţi privaţi de informaţie. Aşa că o să intru în amănunte de un cu totul alt tip. Jocul este foarte bine gândit şi implementat din punct de vedere tehnic, lucru care m-a surprins având în vedere că este complet gratis. M-a surprins şi complexitatea sa structurală, pentru că sincer, mă aşteptam doar la un alt joc cu bătăi. Pentru cei neavizaţi, 9Dragons este diferit de majoritatea MMO-urilor de pe piaţă. Da, şi aici creşti în nivel, obţii experienţă şi explorezi dungeon-uri ca să găseşti monştrii care trebuie ucişi, loot-aţi etc. Diferă doar perspectiva din care o faci. Multe jocuri online încearcă să compenseze faptul că nu au un sfârşit propriu-zis prin a crea un univers cât mai dinamic. Încearcă să te implice într-o poveste, să te facă obsedat de a avea cele mai bun echipament din joc, sau încearcă să trezească în tine spiritul competiţional prin pvp. Însă cu toţii ştim că în final jucăm fie să ne realxăm fie pentru că undeva acolo sus există o voce care îţi spune că trebuie să fi cel mai bun, cel mai imba… 1337 of the 1337s.

9Dragons încearcă şi el acelaşi lucru, însă are o abordare diferită. Acţiunile pe care le întreprinzi în joc se încadrează într-un „plan” măreţ, acela de a ajunge Nemuritor şi prin înţelepciune, nu doar prin lacuri întregi de sânge pe care le laşi în urmă. Îţi vei da seama că trebuie să înţelegi un pic filozofia estică pentru a-ţi atinge scopul. Pentru că altfel, dacă eşti închis la ceea ce jocul are să-ţi ofere, poate vei ajunge sus… dar vei privi în urmă cu un sentiment de frustrare. În opinia mea cel mai probabil te vei lăsa de el în 2 săptămâni maxim. Şi ar fi păcat, pentru că sunt atât de multe lucruri care merită învăţate.

Din nivel în nivel

Spuneam că şi aici aduni experienţă şi creşti în nivel. În 9Dragons începi ca un simplu aventurier care pentru a merge mai departe trebuie să înveţe Kung Fu. E o funcţie de supravieţuire. Skill-urile în acest joc se cheamă Tehnici… de fapt trebuie să ţineţi un pic cont de faptul că jocul are o terminologie relativ specifică, cu care va trebui să vă obişnuiţi. Aceste Tehnici fac parte din două moduri diferite de luptă – Kung Fu şi Chi Kung – una care ţine în special de aspectul fizic al luptei iar cealaltă care se concentrează pe aspectul spiritual, cel al energiilor universului care prin tine produc efecte la distanţă. Una fără cealaltă nu se poate, asta e clar, dar va trebui ca până la urmă să vă specializaţi cât de cât.

Pentru a avea acces la Tehnici, în primul rând trebuie să creşteţi în nivel. Pentru a crea o punte între profilul jocului şi clasicul „nivel”, producătorii au introdus conceptul de Cheng, care reflectă evoluţia spirituală a personajului. Şi aceasta se întâmplă o dată la fiecare 12 niveluri normale. Denumirile sunt destul de explicative – Cheng of Loosing Self, Cheng of Gathering Chi şi în final, Cheng of Dissolved Body şi Cheng of Immortal, atunci când ajungi aproape de 216, nivelul maxim în joc. Trecerile la un nou tip de Cheng reprezintă de fapt momentele critice, care definesc dacă puteţi sau nu intra într-un clan, ce skill-uri primiţi sau când vă puteţi specializa.

9 Clanuri…

Întreg universul din 9Dragons se roteşte în jurul a 9 şcoli de arte marţiale, 9 clanuri, din care 6 sunt jucabile iar 3 sunt Clanuri „Advanced”care deocamdată sunt în producţie. Încă de la începutul jocului, când îţi creezi personajul, ţi se va cere să specifici zona de start, locaţia de unde poţi intra în clanul în care doreşti să fi. Cele 6 Clanuri disponibile sunt împărţite în două, White Clans şi Black Clans. Practic această diferenţă nu se referă la faptul că unii sunt buni iar ceilalţi răi. Se referă la faptul că White Clans au jurat loialitate Împăratului, pe când cele Black nu au jurat loialitate nimănui decât lor însuşi şi astfel sunt veşnic în conflict. Interesant este că totuşi, deşi diferenţele de ideologie sunt radicale, aceste clanuri fac schimburi de informaţii când vine vorba despre inamici comuni—şi aici mă refer în special la Clanurile Deviant, care au depăşit stadiul de normalitate şi sfidează umanitatea şi tot ceea ce reprezintă ea.

Fiecare clan în parte are atât propriul său tandem de Tehnici pe care le puteţi învăţa, cât şi un stil de luptă sau un set de arme preferate. Şi de asemenea, fiecare clan are propriile Roluri. „Rolul” este fapt termenul care defineşte clasa. Clasele în 9Dragons se încadrează în 4 categorii generale – Warrior, Healer, Nuker şi Hybrid, însă au nume diferite în funcţie de clan. Spre exemplu, pentru Shaolin clasa Hybrid se cheamă Deva Monk, pe când pentru Sacred Flower se cheamă Mistress of Cloud.

Ca în orice RPG, şi aici personajul este dotat cu un set de abilităţi care se modifică pe măsură ce avansaţi în nivel. Cu mici diferenţe, Agility, Constitution, Wisdom etc. îşi menţin clasica descriere şi funcţie. Diferenţele apar în momentul în care sunt integrate în filozofia jocului. Există help şi tooltip-uri destul de explicite care explică cum intervin acestea în dezvoltarea personajului şi cum influenţează tehnicile, deoarece şi ele au nivelurile lor. Cu alte cuvinte, o tehnică trebuie învăţată pentru a putea fi folosită eficient, având un maxim de 12 Cheng-uri. Pentru îmbunătăţirea ei puteţi lovi „stâlpi de box” la „Trainer”, sau puteţi căuta victime „pe teren”; ideal ar fi să o faceţi împotriva monştrilor.

PvP

Nu sunt prea multe lucruri de spus despre PvP, deoarece acest mod este momentan în plină dezvoltare. Am observat totuşi că producătorii se concentrează în ultima vreme pe îmbunătăţirea acest aspect pentru a satisface o categorie cât mai largă de jucători. Cum v-aţi aştepta, există două tipuri de servere, PK şi non-PK. Cele PK (Player Kill), adică pvp, au implementat un sistem de world-PVP care permite jucătorilor ca în anumite zone să lupte cât îşi doresc între ei, fără să fie nevoie de acordul explicit al celor două părţi. Pe cele non-PK, pentru a putea ataca un alt jucător trebuie ca fiecare dintre cei doi să-şi dea acordul pentru asta. Jocul mai are implementat şi un sistem de Duel, care poate fi personal sau în grup. Mai sunt diferite evenimente sau un tip de „battlegrounds” unde intră de exemplu Storm vs. Storm (un fel de Arenă). Luptele de PvP de obicei sunt recompensate cu bani, dar sincer mi-aş dori ca PVP-ul să fie dus mai departe în acest joc, dat fiind că are un potenţial deosebit. Există ce-i drept un sistem de ranking, dar efortul nu este recompensat cum trebuie în opinia mea.

Loosing Self…

Sunt atât de multe aspecte legate de acest joc, că aş putea scrie zeci de pagini pentru a le detalia şi explica pe fiecare în parte. Sunt lucruri faine, legate de obiectele de colecţie sau de filozofia din spatele sistemului de leveling. Sunt lucruri legate de univers, de faptul că lumea este destul de mare şi merită explorată cu de-amănuntul. Sunt multe de spus şi despre sistemul de questing, care e clasic, dar se integrează perfect în stilul jocului. Însă mi-e teamă că dacă mă avânt în astfel de explicaţii, nu numai că o să-i plictisesc pe cei care doresc doar să se informeze sumar, dar o să scap o mulţime de spoilere şi o să distrug plăcerea altora de a descoperi ei înşişi universul 9Dragons.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Elvetia
26/09/2020 20:12

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones. Aceasta initiativa a Partidului Uniunea Democrati ...

Ploi violente, furtuni si vijelii anuntate in 30 de judete. Romania intra sub cod portocaliu
26/09/2020 11:15

 Mai mult de jumatate din tara se va afla sambata, 26 septembrie, sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindina si frecvente descarcari electrice, potrivit unei avertizari emise de A ...

 Scandal din cauza COVID, la Madrid
26/09/2020 10:48

  Sase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate in urma ultimului protest spontan de la Madrid. Poliţia spaniolă a intervenit in forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
26/09/2020 10:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

Expozițe de jucării vechi, la Timișoara
26/09/2020 09:15

 Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate intre anii 1930 şi 1980, sunt prezentate pană in 11 octombrie la Shopping City Timişoara, in cadrul expoziţiei intitulate ''Muzeul Jucăriilor'', cel ma ...

Vin furtunile!
26/09/2020 08:43

 Mai mult de jumătate din ţară se va afla sambătă sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice, potrivit unei avertizări emise de Adminis ...

Rise Project: Cine este misteriosul ”interlop” cu care a vorbit aseară Antena 3
26/09/2020 06:45

 Joi seara, Antena 3 se lăuda cu o dezvăluire nemaivăzută despre Nicusor Dan titrand bombastic pe burtieră: "bomba bombelor, detonată!". Un personaj cu vocea distorsionată si imaginea prot ...

Grecia, masuri restrictive fara precedent. Interdictiile care afecteaza turismul sunt aplicate de sambata, 26 septembrie
26/09/2020 01:08

Autoritatile din Grecia fac primul pas pentru a introduce noi restrictii dure in scopul limitarii extinderii epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de sambata 26 septembrie 2020, ora 06.00, pana pe 10 octo ...

VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei