Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 19:40

Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Review

   Cand eram mic, ma rog, poate nu foarte mic, insa a trecut atat de mult timp de atunci, incat deja genul acesta de amintiri imi provoaca nostalgii, eram fascinat de doua personaje total opuse: Sherlock Holmes si Arsene Lupin. De cel de-al doilea a profitat din plin amine-ul japonez. In schimb, englezul din Baker Street s-a bucurat de ceva mai multa popularitate, in special din partea creatorilor de film, pentru ca mai apoi sa fie adoptat si de producatori de jocuri. A venit acum randul lui Digital Jesters sa ne provoace neuronii odata cu lansarea lui „Case of the Silver Earring”.

Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring

     Protagonistii principali sunt nimeni altii decat genialul Sherlock Holmes si stimabilul sau partener, Dr. Watson. Pe masura ce veti juca, veti descopri insa ca si inspectorul Lestrade al Scotland Yard este o figura destul de des intalnita pe parcursul acestui joc. Totul incepe cu o scrisoare si doua invitatii, practic o rugaminte din partea unui lord catre Holmes de a participa la o serata la care ar trebui sa participe o cantareata vestita si pentru talentul sau, dar si pentru o atitudine ceva mai dubioasa. Pana aici totul se desfasoara normal, insa, odata ajunsi acolo, are loc un eveniment extrem de neplacut. Serata era organizata de Sir Bromsby, o persoana foarte influenta la Londra datorita afacerilor pe care le conducea, in cinstea fetei lui. In momentul in care acesta isi tinea discursul in fata tuturor invitatilor se aude o impuscatura, iar Sir Brombsy cade la podea, inevitabil mort. Intamplarea face ca tocmai in acel moment, Lavinia, fata lui, deschide una din multele usi ale salii pentru a intra. Cum impuscatura s-a auzit din directia ei, va dati seama ca ea devine in ochi inspectorilor o posibila suspecta de crima.
     Din fericire insa, Sherlock Holmes a fost prezent la acest eveniment si poate interveni, in final cu succes, pentru evitarea comiterii unei grave erori de judecata. Cam asa incepe povestea. Nu are sens sa va dau mai multe detalii pentru ca aceasta este atat de incurcata incat, intr-un final, aproape ca veti fi coplesiti de complexitatea ei. Ceea ce este insa remarcabil este ca Frogwares a reusit cu succes sa implementeze atatea detalii, incat jocul devine la fel de amuzant ca una din multele povestiri pe care le citeam de mult. V-ati dat seama probabil ca avem in fata tipul clasic de adventure si trebuie sa va marturisesc ca acest joc nu incearca catusi de putin sa iasa din tiparele genului. Exista doua personaje cu care poti juca, un inventar, un caiet de notite si o harta. Mare parte din joc veti fi alaturi de Holmes, dar uneori acesta il insarcineaza pe Watson cu mici investigatii, iar cand spun mici ma refer si la durata acestora, cat si la complexitatea lor. In general, Watson discuta cu anumite persoane si isi noteaza informatiile, insa uneori va fi nevoit sa si investigheze atent anumite locatii. In ceea ce il priveste pe Holmes, investigarea minutioasa a locatiilor este punctul sau forte, insa nu lipsesc nici discutiile cu celelalte personaje.

Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring

 Orice obiect interesant este automat inclus in inventar, iar orice locatie ce poate furniza anumite urme sau dovezi este usor identificata datorita schimbarii cursorului. Acesta are forma unei pipe, pentru ca in momentul in care vei trece deasupra unui obiect cu care Holmes poate interactiona sa se schimba intr-o palma. Exista cateva probleme datorita acestui sistem si trebuie sa va marturisesc ca nici Case of Silver Earring nu a reusit sa le depaseasca in totalitate. In primul rand, cursorul ia aceiasi forma in momentul in care se afla in dreptul unei usi prin care Holmes poate trece in alta incapere. Daca in acel moment langa usa, sau pe tocul acesteia asa cum s-a intamplat in prima zi (jocul fiind structurat pe zile, nu pe nivele), se afla un obiect important pentru Holmes, atunci acesta devine practic invizibil. O sa treaca ceva timp pana cand vei realiza ca de fapt acolo se mai afla si altceva in afara usii, iar acest lucru devine extrem de frustrant in momentul in care nu poti sa avansezi, fiind blocat datorita unei probleme oarecum tehnice. O alta forma a cursorului in momentul in care acesta s-ar fi aflat deasupra unei usi ar fi fost solutia ideala pentru acest gen de situatii.
     Al doilea gen de probleme sunt obiectele mici ca dimensiuni. In anumite cazuri te intrebi ce cauta acel obiect acolo – cazul penei pe banca din compartimentul de tren – insa in majoritatea cazurilor poti trece cu vederea multe lucruri importante. In general hartiile, pozele, obiectele de pe o masa sau un birou sunt candidatii ideali pentru astfel de scapari.

Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring

     Odata ziua incheiata, Holmes analizeaza informatiile obtinute. Practic, jucatorul trebuie sa raspunda la o serie de cinci intrebari si in plus sa-si justifice raspunsul cu ajutorul informatiilor din caietul cu notite. Acest caiet contine rezumate ale conversatiilor dintre Holmes si celelalte personaje, observatiile acestuia in legatura cu anumite obiecte sau locatii si apoi, documentele si pozele descoperite pe parcursul investigatiei. In momentul in care trebuie sa va justificati raspunsurile, va trebui sa indicati pe ce documente, conversatii sau observatii va bazati. In general este destul de simplu, insa nu intotdeauna reusesti din prima, caz in care Holmes te avertizeaza ca ar trebui sa reiei setul de intrebari. Fiecare set va permite sa avansati la nivelul urmator, practic in ziua urmatoare, totul culminand cu ziua a cincea cand, intr-un final, Holmes isi prezinta teoria sa de fata cu Dr. Watson, Lavinia si inspectorul Lestrade.

Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring

  Cum in orice joc adventure puzzle-urile joaca cel mai important rol, era absolut clar ca si de aceasta data jucatorul isi va pune la munca neuronii. Cel mai important lucru este acela de a interactiona cu anumite obiecte, insa nu intotdeauna o poti face imediat. In acest caz Holmes va spune impasibil „I need something”. Uneori este de ajuns o simpla lupa sau un tub, insa de multe ori veti fi nevoiti sa gasiti un alt obiect. Un caz mai special este camera plina de quick lime din fabrica de ciment a lui Bromsby, camera in care Holmes nu poate intra fara o masca. Odata gasita carpa, trebuie sa actionati asupra ei cu un cutit pentru a construi o masca pe care apoi o veti folosi asupra lui Holmes. Problema insa nu se termina aici. In acea camera se afla un cadavru care va trebui scos de sub un morman de quick lime. O lopata din apropiere nu e de ajuns pentru a interactiona cu cadavrul si uite asa trebuie sa cauti in alta parte obiectul necesar, obiect peste care ai mai trecut intamplator cu cursorul si care nu ar fi aparut interesant ceva mai devreme. Atentia la detalii trebuie sa fie in acest caz maxima. Din fericire nu va trebui sa mergeti dintr-o locatie in alta pentru a cauta un anumit obiect de care veti avea nevoie, insa chiar si asa, sa nu va inchipuiti ca aceasta problema este una simpla.
     Puzzle-urile efective sunt destul de putine si de obicei se reduc la gasirea metodei pentru deschiderea unui seif sau a unui sertar inchis. Exista si un board game sau chiar un joc de carti cu un automaton, insa odata ce veti trece de ele nu va veti mai intalni cu acest tip de puzzle pe parcursul jocului. Foarte interesante sunt insa cele doua puzzle-uri care tin de parcurgerea unui traseu in asa fel incat Holmes sa nu fie observat de cel care patruleaza prin curte sau de cainele acestuia. Din fericire, perspectiva se schimba din third person intr-una cu vedere generala asupra locatiei, fapt care iti permite sa-ti calculezi miscarile in functie de cele ale paznicului. Last, but not the least, extrem de dificil poate fi si singurul puzzle contra timp din joc. Scopul este de a stinge un foc, caz in care va trebui sa alergi pana la un iaz, sa iei din drum o galeata pe care sa o umpli mai apoi cu apa si sa ajungi inapoi la locul cu pricina. Pare simplu, insa aleile sunt extrem de intortocheate si este destul de dificil sa le memorezi pentru a fi sigur pe tine in momentul in care te vei confrunta cu o intersectie.

Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring

     Vocile personajelor reprezinta unul din punctele forte ale dialogului dintre personaje, care de altfel, este si el atent construit. Este o placere sa te delectezi cu accentul pur englezesc al lui Holmes in timp ce asculti putina muzica sobra in fundal. Uneori insa, pianul devine parca prea plictisitor, caz in care puteti foarte bine sa dati volumul muzicii la minim si sa porniti Winamp pentru a incarca ceva muzica ambientala care va tine companie pe parcursul jocului.
     Pe partea de grafica trebuie sa recunosc ca jocul nu se ridica la inaltimea catorva dintre titlurile care ne-au incantat atatia ani, insa nici nu putem spune ca nu s-au straduit sa deseneze in detaliu toate locatiile. Practic modelele personajelor sunt 3D in timp ce fundalul este 2D, insa combinatia este destul de reusita, chiar daca la capitolul animatie 3D producatorii ar mai fi avut un pic de lucru. Uneori ai impresia ca toate personajele sunt prea tepene si asta nu da bine. In rest, camera lui Holmes cat si camerele din Sherrington Hall sunt atat de atent realizate incat esti complesit de multimea detaliilor. O alta bila neagra trebuie sa o atribui si lipsync-ului sau mai bine spus lipsei acestuia. Personajele deschid gura atunci cand vorbesc insa este clar ca producatorii nu s-au chinuit foarte mult pentru a sicroniza animatiile capului si ale buzelor cu dialogul. Bine ca mai ridica Holmes cate un deget cand are ceva important de spus.

Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei