Age of Conan: Hyborian Adventures Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:19

Age of Conan: Hyborian Adventures Review

Articolul de faţă începe cu o dilemă, ce ar fi putut fi evitată dacă nu ar fi trebuit să apară şi o notă. Pe scurt,majoritatea produselor de divertisment ce fac obiectul de activitate al acestui site pot fi notate, fără frica de a greşi, într-o “bulă” atemporală unde doar jocul este relevant; dacă produsul din cutie este buşit din cauza unei proaste implementări sau datorită bug-urilor, îl arzi la scor şi pleci fluierând mai departe, deoarece mâine providenţa (sau editorul, ca să fim corecţi) îţi va pune în braţe altă minunăţie, cu care va trebui să îţi faci din nou nervi, nemaiavând timp să analizezi eforturile disperate ale producătorilor de a-şi cârpi produsul.

Ce se întâmplă însă când trebuie să analizezi un MMO? Prin definiţie, un astfel de joc este conceput pentru perioade foarte lungi de timp; “bula” atemporală nu se mai aplică, şi trebuie să fii atent cum dai cu toporul, deoarece poţi protesta asupra unor elemente fixate “pentru eternitate” în patch-ul de mâine, si apoi râde toată lumea de tine, arătând acuzator cu degetul. Aşadar, de-a lungul acestui articol voi încerca să fac diferenţa între ce e ok, ce nu, ce este implementat sau nu, închizând ochiul cu ceva mai mare indulgenţă decât normal la bug-uri. Dacă elementul lipsă este “game breaker” atunci asta e, nu mai ai ce face, dar dacă situaţia este corectabilă fără eforturi majore… atunci aşa să fie.

În contexul jocului, acesta este regele Aquiloniei, unul dintre cele trei regate “jucabile”. Lumea concepută de Howard este una a violenţei extreme, a războiului continuu, populat de personaje musculoase, femei dezbrăcate şi zei malefici implicaţi “activ” în evoluţia Hyboriei. Comparativ cu alte universuri fantasy, cel conceput de Howard este mult mai uman, fără elfi şi dwarfi, axându-se pe război, aventură şi violenţă mai mult decât pe orice altceva. Iar din acest punct de vedere, Funcom a reuşit să îi recreeze munca în format digital cu o asemenea acurateţe încât devine impresionant.

Age of Conan arată splendid, în primul rând din punct de vedere conceptual, de la arhitectură la geografie, dar şi din punct de vedere tehnic, MMO-ul celor de la Funcom făcându-mi sistemul să sughiţe într-un asemenea hal încât a fost nevoie de un upgrade. Dând orice alt element la o parte, Hyboria merită explorată doar de dragul plimbării, pentru a vă încânta ochiul, pentru a absorbi fiecare regiune în parte, de la deşerturile provinciei Khoshepf la peisajele ameţitoare din Connal’s Valley. Distanţa la care poţi vedea în Conan este… maximă. Dacă ai unde să te caţeri, poti vedea toată “harta”, fără nici o urmă de exagerare, iar dacă unde te uiţi, jos, în vale, şi există ori vreun monstru ori vreun om, o să îl vezi, o chichineaţă de 3 pe 3 pixeli, însă este acolo.

Modul în care fiecare zonă a fost concepută generează totuşi o serie de probleme de ordin tehnic. Spre deosebire de alte MMO-uri, între zone există ecrane de loading. Nu foarte lungi, dar există. Apoi, dacă în jocurile astea aveai o câmpie cu nişte clădiri pe ea, cu 2-3 dealuri şi alte forme de relief, în Conan geografia este mult mai aglomerată, cu crevase, munţi, râuri şi zone ce par mai degrabă ieşite dintr-un joc single-player, pline cu content şi lucruri de văzut. Deci timpii de încărcare se justifică. Un efect secundar al “geografiei” duce din păcate la înghesuiala extremă a jucătorilor în punctele de interes, în condiţiile în care atât jucătorii, cât şi mobii sau NPC-urile intră sub influenţa sistemului de coliziuni. Este perfect posibil, de exemplu, să blochezi poarta pe unde intri în oraş stând călare pe mamut chiar între ziduri.

Soluţia pentru această problemă a fost instanţarea zonelor în sine. Daca eu sunt în Field of the Dead, asta nu înseamnă că şi jucătorul cu care vreau să fac un quest este tot acolo, chit că tot în Field of the Dead se află şi el. Jucătorii sunt repartizaţi în instanţe, în funcţie de gradul de încărcare al zonelor, iar în momentul în care un grup se adună pentru cine ştie ce quest, poţi selecta instanţa în care te duci, dintr-o listă drop-down. Sistemul funcţionează, dar poate genera bătăi de cap şi timpi de încărcare suplimentari.

Mai mult decât atât, Age of Conan benficiază şi de o secţiune single-player. Deoarece fiecare rasă începe în acelaşi loc, întreaga zonă este concepută normal, ca în orice MMO, dar la alegerea jucătorului se poate trece între multi şi single, până când single-player-ul (dealtfel destul de reuşit) se "termină" în jurul nivelului 20, şi jucătorul poate părăsi zona de start. Partea single poate fi abordată la alegere, oricând se doreşte, dar e obligatorie pentru a putea părăsi zona de start.

Iar dacă tot vorbim de începutul aventurii, secţiunea de creare a personajului este extrem de detaliată, funcţionând după modelul The Elder Scrolls: Oblivion, extinsă ce-i drept la nivelul întregului corp şi fără posibilitatea de a crea un mutant hidos, cum se întâmpla în jocul celor de la Bethesda. Trei rase sunt prezente: Aquilonians, Cimmerians şi Stygians, fiecare cu restricţiile sale. Nu există “monster race”-uri, nu există elfi, nu există dwarfi. Doar oameni, de naţionalităţi diferite. În ceea ce priveşte clasele, variaţia este mare, ele fiind împărţite după arhetipuri: Soldier, Priest, Rogue şi Mage, fiecare dintre aceste categorii având trei clase diferite, adunându-se la un total de 12. Fiecare dintre acestea pot fi “urcate” până la un nivel maxim de 80, unde teoretic începe conţinutul de raid al jocului. Ca în orice alt MMO, progresul până la nivel maxim se obţine prin quest-uri, loc unde intervine şi prima mare problemă a jocului, în starea sa actuală.

Odată ce jucătorul atinge nivelul 50, aproximativ, nu mai sunt suficiente questuri pentru avansare în nivel. Este nevoie de grinding, de foarte mult grinding pentru a putea face level-up, a mai debloca câteva questuri amărâte, urmând ca procesul să o ia de la început. Pentru unii jucători este posibil ca grinding-ul să înceapă chiar de mai devreme, deoarece modul prin care avansezi prin zone şi questuri nu este clar delimitat, neexistând indicaţii la modul “acum ai terminat această zonă, treci la aia”. Tu alegi unde te duci, iar alegerea este foarte importantă în condiţiile în care în Conan chiar şi questurile “gri”, de o dificultate trivială în raport cu nivelul personajului propriu, oferă puncte de experienţă, şi nu 2-3, ci destule.

Din punctul meu de vedere, aceasta este buba cea mai mare a jocului, până acum. Producătorii au deja programate update-uri de content, ce ar trebui să apară în curând, dar dacă peste unele lipsuri poţi trece, peste altele e destul de greu. Mai ales când există suficienţi no-liferi care sunt deja nivel maxim, după tone şi tone de grinding. Alternativele de aşteptare a contentului nou există totuşi: PvP şi crafting.

Începând cu PvP-ul, alegerea tipului de server pe care doriţi să jucaţi este extrem de importantă: în Conan, sistemul player versus player este conceput la modul “free for all”. Oriunde, oricând, în orice condiţii şi fără nici o regulă, orice jucător poate fi atacat de oricine, cu excepţia celor trei mari oraşe ale fiecărei facţiuni. În rest, nu există restricţii. Acum, imaginaţi-vă implicaţiile unui astfel de sistem, unde oricine poate decide în orice moment să vă strice questul pentru că are el chef. Sistemul este extrem de dificil de suportat, însă aduce şi avantaje: se potriveşte extrem de bine cu universul brutal conceput de Howard, şi oferă o modalitate rapidă şi eficientă de a rupe în două pe oricine, oricând. Eşti în grup cu cineva care te calcă pe nervi ? Dă-i kick, şi apoi fă-l una cu pământul. Îţi farmează resursele ? Taie-i macaroana.

Lipsa regulilor, deşi poate fi abuzată de toţi frustraţii Internetului, oferă şi o gamă foarte largă de satisfacţii. În orice caz, alegerea vă aparţine. Iar dacă nici una din opţiuni nu vă satisface, există şi posibilitatea alegerii unui server “experimental”, unde regulile se schimbă în funcţie de cum cred producătorii, dat fiind că nu există un sistem bine pus la punct încă. Pe scurt, serverul în chestiune (denumit Culture PvP) interzice atacul jucătorilor din aceeaşi rasă cu tine, creând astfel un sistem mult mai “închegat” de alianţe, în funcţie de rasa aleasă, ce nu are repercursiuni doar asupra PvP-ului în sine, ci şi asupra modului în care sunt formate ghildele, de exemplu. În plus, PvP-ul nu se opreşte aici. Deşi momentan, din cauza lipsei de implementare, el nu are o finalitate evidentă, neexistând practic nici o recompensă pentru un jucător bun, există şi alte “moduri de joc”. Trecând peste clasicele arene, unde se pot organiza atât meciuri de team deathmatch, cât şi de capture the flag, atracţia principală este sistemul de asalt asupra cetăţilor celorlalte ghilde.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

BANCUL ZILEI

01:23

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

 Copil sfâșiat de câini, la Năvodari
22/09/2020 11:38

  Incident grav in orasul Năvodari, unde cainii fără stăpan au atacat in plină zi un copil care se intorcea de la şcoală. Incidentul a avut loc in parcarea unui bloc, in momentul in care copil ...

Peste 70 de perchezitii realizate de politisti in toata tara. Sunt vizati contrabandisti de tigari, traficanti de droguri si escroci
22/09/2020 10:50

 Peste 70 de perchezitii au loc marti dimineata in dosare penale vizand infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda cu tigari, trafic de  ...

 Percheziții la contrabandiștii de țigări și de droguri
22/09/2020 10:39

  Poliţia Romană efectuează, marţi, 74 de percheziţii domiciliare in cadrul unor dosare penale in care se fac cercetări pentru săvarşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional o ...

  Buzăul, la un pas de a sări în aer! O cisternă cu 24 de tone de substanță volatilă s-a răsturnat!
22/09/2020 09:20

Traficul este intrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, in zona municipiului Buzău, după ce o cisternă incărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a inform ...

Dezastru biologic în Australia. Sute de balene, eșuate pe coasta Tasmaniei
22/09/2020 09:13

  Cel putin o treime din cele 270 de balene esuate pe plajele din Tasmania au murit si mai multe sunt in pericol, transmit recuperatorii. Animalele au ajuns in masă pe uscat, iar evenimentul a fost desco ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei