Aliens vs Predator 2: Primal Hunt Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 16:24

Aliens vs Predator 2: Primal Hunt Review

V-ati gandit vreodata cum e sa fii larva? Sau pre-alien? Eu da si trebuie sa va marturisesc ca nu este o perspectiva atat simpla pe cat s-ar crede la prima vedere. Hai sa analizam un pic. In primul rand te afli in interiorul unui ou care este un loc umed si intunecos si unde nu prea ai multe de facut sau de vazut. Daca esti norocos si nu da nici un marin peste tine atunci, poate ca intr-o buna zi vei vedea luminita de la capatul oului. Daca totusi ceva rau se intampla si iti este distrus invelisul atunci trebuie sa incerci sa stai in viata si eventual sa te cuplezi cu idiotul care ti-a deranjat somnul. Sa te afli inauntrul unui ou e o chestie cu doua taisuri. Pe de o parte nu stiu cum se face dar oul se deschide tocmai atunci cand cineva e prin preajma (organic motion tracker?) ceea ce e un lucru bun pentru alien si o veste proasta pentru intrus. Pe de alta parte daca se trage asupra oului cu un sniper esti mort. De ce? Sincer sa fiu nu am raspunsul la aceasta intrebare si probabil nu o sa-l am niciodata, insa nu mi se pare corect ca alienii sa nu aiba nici o sansa in fata unui sniper. Practic mori inainte sa te nasti. Odata iesit din ou descoperi ca ai multe picioare ceea ce e bine. Poti sa mergi repede si sa sari destul de sus. Ma rog, nu am vazut niciodata un paianjen sarind, dar faptul ca tu nu esti paianjen ci alien explica tot. Tocmai asta imi place la alieni, modul in care isi perpetueaza specia fara a avea nevoie unul de celalalt pentru a supravietui. Tot ceea ce au nevoie este o gazda in care sa creasca si cu care sa se hraneasca. In felul acesta resursele sunt intotdeauna gratuite, iar ei nu trebuie sa munceasca niciodata. Intotdeauna poti gasi ceva de mancare plimbandu-se prin apropiere iar placearea de ucide, intotdeauna cu gratie, demonstreaza clar suprematia acestei rase.

Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt

Poate va intrebati de ce am cheltuit 340 de cuvinte ca sa va spun ca imi plac alienii. Motivul este ca singura parte din acest expansion pentru care intr-adevar merita cumparat este modul multiplayer, singura intrecere reusita dintre cele trei rase. Personal sunt nelamurit cum de au reusit sa creeze un single-player atat de linear si plictisitor in timp ce multiplayer-ul ofera actiune non-stop si adrenalina la borcan. Prequel-ul a devenit in zilele noastre o moda, insa AvP2 nu e Star Wars si nici nu a fost creat cu aceleasi intentii precum filmul mai sus mentionat, astfel incat sa pui in scena niste fapte care se petrec cu 500 de ani inainte doar pe baza unor notite sumare si a unor intamplari minore din titlul original nu mi se pare cea mai buna idee. Pe de alta parte actiunea este lineara, fara importante schimbari de situatie si oarecum previzibila, ceea ce scade din tensiunea care ar fi trebuit sa te macine in cazul unui single-player cu o actiune bine pusa la punct. Un alt motiv pentru care producatorii ar fi trebuit sa se orienteze mai mult pe modul multiplayer este engine-ul Lithtech oarecum demodat si care nu mai atrage asa cum a facut-o la inceput. In timpul unui macel online nu ai timp sa admiri texturile sau numarul de poligoane asa incat acest expansion ar fi trebuit sa se axeze mai mult pe acest mod pentru a aduce un nou suflu unui joc deja vechi – luati in calcul cazul Counter-Strike si veti intelege ce vreau sa spun.

Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt

Nu cred ca a fost o buna alegere includerea unor campanii single-player, iar al doilea motiv principal este AI-ul care, asa cum au si declarat producatorii, nu a fost deloc imbunatatit. Ceea ce m-a deranjat a fost inceputul campaniei cu Dunya care este ajutata de alti doi soldati dintre care unul dintre ei cu un aruncator de flacari. In anumite cazuri cei doi nu avanseaza, astfel incat trebuie sa o iei inainte iar aparitia alienilor pe tunelurile intunecoase este mai mult decat sigura. Cum tu esti in fata esti si primul atacat, iar tipul cu aruncatorul din spatele tau nu se sinchiseste si arde tot ce misca. A trebuit sa ma feresc de el in loc de alieni pentru a putea trece mai departe ceea ce nu mi se pare corect. Din fericire, la scurt timp dupa incident ei mor. Ce norocos sunt! Intotdeauna am fost de parere ca problemele serioase se rezolva personal asa incat ideea de a avansa singur a fost mai mult decat binevenita si chiar le-am multumit designerilor pentru aceasta usurare. Pe de alta parte jucand ca predalien nu am fost in stare sa gasesc mai mult de un predator mort, iar orice incercare nereusita de a ma cupla cu el ducea la disparitia corpului ceea devine frustrant in cazul in care esti nevoit sa reincepi sau sa incarci un joc salvat de mai multe ori.

Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt

Toate acestea sugereaza ca motivul principal pentru a cumpara acest expansion este multiplayer-ul. Aici aveti parte de sase moduri distincte (aceleasi ca in AvP2), 20 de harti dintre care doar 4 noi si o imbunatatire indelung asteptata: anumite clase si anumite arme pot fi acceptate sau nu pe un server. Tipurile de personaje au ramas si ele aceleasi: marin, predator, alien si corporate. Diferenta dintre marin si corporate este ca primul se bazeaza mai mult pe arme in timp ce ultimul pe dispozitivele de ultima tehnologie care fac parte din echipamentul sau, cum ar fi detectorul de miscare pe 360 de grade. Imbunatatirile insa nu se opresc aici. Jucatorii de tipul corporate pot folosi doua pistoale, insa timpul de incarcare le face extrem de nepotrivite pentru o confruntare cu multi inamici. Alienul beneficiaza de o noua modalitate de atac, iar predatorului care ii lipsea pana acum o arma cu rata mare de foc i s-a dat o noua jucarie. Deasemenea multi s-au intrebat de ce predatorul nu are optiunea de self destruct asa incat producatorii au decis ca e momentul sa o introduca, insa numai daca acesta are 20% viata sau mai putin.

Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt

O alta noutate pentru modul multiplayer este posibilitatea interzicerii anumitor clase de a accesa un server. Ele au ramas aceleasi, singura diferenta fiind la predatori unde a fost adaugata o a cincea pe numele ei ancient predator. Alienii se impart tot in predalien, praetorian, drone si runner, doar ca acum fiecare se poate transforma in regina daca numarul impus de server de ucideri consecutive este atins. Toti pot lua parte la sase moduri de multiplayer. Deathmatch este clasicul free-for-all, iar Team Deathmatch este o confruntare intre echipe de aceasi rasa. Ceva mai exotice sunt celelalte patru si anume Hunt, Survivor, Overrun si Evac. Modul Hunt presupune unul sau mai multi jucatori in rolul de vanatori iar ceilalti pe post de prada. Daca un vanator este omorat atunci amandoi reapar pe harta dar cu rolurile inversate. Survivor este un free-for-all modificat in care primul jucator care moare reapare sub o alta rasa si trebuie sa-i vaneze pe ceilalti. Jocul se termina cand nu mai ramane nici un supravietuitor pe harta. Ultimele doua moduri sunt bazate pe echipe. Overrun ii forteaza pe aparatori sa reziste un anumit timp impus de server in timp ce jucatorii de Evac trebuie sa ajunga intr-o anumita zona de pe harta inainte de expirarea timpului.

Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt

AvP2: Primal Hunt merita cumparat daca aveti o conexiune buna la Internet astfel incat sa puteti juca online. Mult asteptatul update prin care se poate limita numarul armelor este acum prezent astfel incat daca nu va place discul predatorului sau aruncatorul de flacari puteti sa le eliminati din start sau mai bine puteti sa limitati jucatorii la armele specifice clasei din care fac parte lucru care mi se pare mult mai corect si mult mai distractiv. Cand am pus prima oara mana pe acest expansion m-am intrebat cu ce se poate alege practic cineva care scoate o suma deloc neglijabila din buzunar si il cumpara. Acum pot sa va raspund. Ceata portocalie in singleplayer si un mod multiplayer nemaipomenit cu multe imbunatatiri si mult mai bine balansat.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
8 turci care voiau să ajungă în vestul Europei, păcăliți de doi șmecheri români
20/09/2020 12:30

 Doi romani sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră timişoreni că incercau să sprijine opt cetăţeni turci să treacă fraudulos frontiera, ...

Imagini teribile din Grecia: filmari cu drona care arata dezastrul facut de uraganul Ianos. Korfu, Zakyntos, Lefkada, puternic afectate
20/09/2020 12:14

 Imagini teribile din Grecia, tara care a fost lovita de un ciclon puternic. In urma tragediei, cel putin doi oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti. Mai multe zone din sudul si vest ...

Accident grav la Borșa
20/09/2020 11:48

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că traficul pe DN18 Sighetu Marmaţiei - Borşa este intrerupt pe raza localităţii maramureşene Crăciuneşti, ca urmare a ...

 Coronavirus, record de îmbolnăviri în India
20/09/2020 10:43

  Numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a ajuns la 5,4 milioane in India, după ce in ultimele 24 de ore au fost identificate 92.605 infecţii, conform datelor oficiale date publicităţii. ...

Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei