Anarchy Online: Shadowlands Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:15

Anarchy Online: Shadowlands Review

Rubi-Ka a fost Sfantul Graal al nanotehnologiei. O planeta bogata intr-un nou element, unul care oferea nanobotilor atat de multa energie incat puteau opera la intreaga capacitate. Ai pune mare pret pe asta? Eu da. Si desigur si Omni-Tek, indeajuns incat sa inchirieze intreaga planeta pentru operatii miniere. Un pas destul de indraznet, cu siguranta. Mai ales daca intreaga ta civilizatie se bazeaza pe nanotehnologie. Cu monopol asupra noului element – Notum – Omni-Tek a putut sa intareasca primele doua silabe din propriul nume. Desigur, nu inseamna ca intreaga planeta e lipsita de viata, nicidecum, insa, cum operatiile miniere s-au extins, nevoia pentru mana de lucru cat mai diversificata a devenit evidenta. Brutalii Atrox n-au mai fost deajuns pentru munca in maruntaiele pamantului, ci noi rase au fost aduse, adaptate la noul mediu si la profesiile necesare: agilii Homo Opifex, si dependentii de notum: Homo Nano – capabili sa controleze nanobotii cu o indemanare iesita din comun. Suprematia Omni-Tek a ramas neprovocata pentru un timp, dar cum Clanurile au inceput sa reclame Rubi-Ka drept lume libera, in ciuda inchirierii ei de catre Omni-Tek, lucrurile au inceput sa se aranjeze intr-o configuratie mai violenta. Cu profesii incepand de la zdrobitorul Enforcer pana la Nanotehnicianul manipulator de nanoboti, Rubi-Ka a devenit un loc in care conflictul era un mod de viata, mai degraba decat o alegere. Sigur, existau Neutrii, chiar ca factiune recunoscuta, dar le lipsea atmosfera mintala ordonata a Omni-Tek sau cea a luptatorilor pentru libertate: Clanurile.

Anarchy Online: Shadowlands Anarchy Online: Shadowlands

Poate ca Notumul a fost cel care a distorsionat lumea materiala sau poate alte forte, cert e ca atunci cand Rubi-Ka a fost colonizata, lucrurile nu mergeau la fel de bine pe cat merg acum. Chiar deloc. Canalele de comunicatii erau pline de informatii false, Grid-ul era plin de mici defectiuni, iar in general, nu puteai sa ai incredere ca lucrurile merg bine sau sunt ceea ce par ca sunt. Daca disparitia acelor distorsiuni se datoreaza eficientei Omni-Tek sau fortelor “supranaturale” care troneaza in Shadowlands, e discutabil. Cert este insa ca au disparut, pe cat isi poate da seama un obisnuit al acelor locuri. Aceste fluctuatii ale legilor naturale au fost recent observate in Shadowlands, dar nimic totusi care sa deranjeze viata unui om. Chestiuni minore, de la trecerea dintr-o zona in alta pana la afinitatea unor negustori de a castiga un ban in plus pe contul tau.

Anarchy Online: Shadowlands Anarchy Online: Shadowlands

“Sometimes I feel I’ve got to… run away I’ve got to.. get away from the pain you drive in the heart of me… the love we share seems to go nowhere…” A facut o mica pauza, apoi a continuat sa cante. “Once I ran to you, now I run from you… this tainted love you give me, I gave you all a boy could give you, take my tears and that’s not nearly ALL! Tainted love..” Ridicand cristalul de Notum, s-a uitat lung la el. Cat de… reprezentativ pentru Rubi-Ka. E uimitor cum un asemenea element poate fi motorul intregii planete si combustibilul celei mai reusite intreprinderi economice a tuturor timpurilor: Omni-Tek. Zambind afectat si uitandu-se o ultima data la cristal, il baga in geanta, alaturi de restul. Cu siguranta erau o rasplata buna pentru traficanti. Bineinteles, asta daca reuseau sa-l plaseze pe una din navele care aduceau nou-venitii pe Rubi-Ka. Numai asumandu-si o noua identitate putea spera la explorarea Shadowlands neintrerupta de conflictul Omni-Clanuri.
Oh da, sa nu uitam profesia. Profesiile pe Rubi-Ka erau… ei bine, foarte potrivite pentru Rubi-Ka. Pe masura ce spiritehnologia descoperita in Shadowlands devenea disponibila, oamenii au inceput sa fondeze doua noi Ghilde… cea a Asasinilor, autointitulandu-se eluziv “Shades”, si cea a fanaticilor Noilor Religii, “Keepers”. El nu era un credincios, dar lucrurile urmau sa se schimbe.. neutralitatea era un punct de vedere chiar plicticos in Shadowlands. Adevaratele puteri veneau din afilierea fie cu “Redeemed”, fie cu “Unredeemed”. A visat cu ochii deschisi, ca acum, de nenumarate ori, dar asta era ziua dinaintea plecarii, asa ca poate era pentru ultima oara cand visa. Maine, visele ii vor fi indeplinite. A oprit media playerul si a continuat sa regrete faptul ca trebuia sa lasa in urma colectia de muzica antica. Era destul de sigur totusi ca OmniRadio ofera muzica pentru toate gusturile. Timpul va demonstra ca se inseala, totusi. Ridicandu-se, a inceput sa mearga catre locul de intalnire.

Anarchy Online: Shadowlands Anarchy Online: Shadowlands

Mintea ii era intotdeauna incetosata cand se intrupa. A continuat sa clipeasca pana a realizat ca i se cerea o afliliere la o Ghilda. Coridorul lung unde statuile specifice profesiilor se priveau ochi in ochi era familiar cuiva obisnuit sa nu-si castige existenta intr-un singur fel. A facut o mica pauza in fata statuii Keeper. Emana zel religios prin toti porii, figurativ vorbind. Fiind relativ familiar cu istoria antica, putea sa se gandeasca la Cruciati, inarmati pana-n dinti si cu armuri grele, urland numele “adevaratului Dumnezeu” in timp ce-si cioparteau inamicii. A zambit putin, imaginandu-si doi Keeperi, atat “Redeemed” cat si “Unredeemed”, incercand sa-si explice cauza unui nou-venit ca el. Nu se va intampla niciodata, pentru ca desigur, toata lumea facea propriile alegeri, nu exista indoctrinare. Inhaland, s-a intors pe loc, si a parcurs distanta in patru pasi mici. Statuia “Shade”. Statea acolo pe vine, incolacita ca un sarpe si profetind moartea intr-o clipita, pentru vreun motiv, sau – ce e mai ingrozitor ? – pentru nici un motiv anume. Ochii Shade-ului erau negri precum un hau fara fund, si n-a indraznit sa intoarca spatele la ei. Sovaind, si-a miscat mana cater senzor, si patru secunde mai tarziu, o voce calda computerizata i-a mangaiat urechile: “Profesiunea selectata… Shade.” Restul a fost o formalitate hilara despre alegerea unui alias, in timp ce ce numele lui complet putea sa ramana in siguranta, in propria minte. Doua ore mai tarziu, a aterizat pe suprafata planetei Rubi-Ka, si dupa ce-a petrecut cateva minute admirand cele patru porti – Omni-Tek, Clan, Neutrii, si Jobe – a intrat pe cea preferata.

Anarchy Online: Shadowlands Anarchy Online: Shadowlands

Incet, deschise ochii. Luminile omniprezente pe cer l-au asigurat ca e “noapte”. Era oarecum greu sa gandeasca in termeni de zi si noapte intr-un asemenea loc, dar era nevoie de asta pentru o odihna decenta. Se uita la foc cu ochii mijiti. Lumina. Cata lipsa de bun gust. Ii reamintea de mortile fostilor colegi de echipa. Nou venitii erau de doua feluri, si-a dat seama. Aceia atat de incantati despre noile lor Profesii incat nu se asociau decat cu cei asemenea lor, si lacomii care se repezeau la Shadowlands crezand ca o sa domine totul imediat. Zambetul i-a descoperit gingiile negre si dintii piliti. Echipa lui de Shades fusese macelarita. Nu exista un cuvant mai bun pentru ce s-a intamplat. Atunci a realizat… calea cea mai rapida spre adevarata putere consta in gruparea cu Profesii cat mai diferite. Numai atunci putea sa spere sa invinga toti liderii care dominau diverse parti din Shadowlands. Era un lucru comun pentru toate ecosistemele, populatiile erau conduse de indivizi de elita care trebuiau sa fie pur si simplu anihilati pentru a li se smulge pretioasele obiecte si banii. Nu putea pur si simplu sa-i invinga pe aceia… inca.
Indoindu-si genunchii, a inceput sa avanseze spre foc. Putea sa-i vada, dar ei nu puteau sa-l vada pe el, era caracteristic unui Shade. Mary, medicul, statea si radea la glumele lui Danny de parca tanarul soldat era hazul insusi. Glume murdare, ca acelea ale ingamfatului Metaphisicist, Alex. Avea o afinitate pentru Alex, un individ care avea potential la a sfasia valurile si a descoperi secrete spirituale, insa puterea corupe, iar Alex cazuse prada rezultatelor imediate ale “animalelor de companie”. Se invartise in jurul focului pana ajunsese in spatele lui Garb, Enforcerul Atrox care nu i-a salvat viata numai o data. Atroxul avea o sanatate pentru care merita sa faci crima. Lingandu-si buzele, isi injecta nanoformula cumparata in secret, apoi continua sa se apropie de foc. Bineinteles ca puteai sa castigi enorm de multa experienta daca te grupai cu profesiile conventionale, insa aveai ce face in Shadowlands si altele pe langa macelareala faunei indigene. Mult, mult mai mult, se gandi, in timp ce punea doua degete pe spatele gatului lui Garb. Tipul ingheta. “Ce…” – falca ii cazu. Era greu s-o miste.. atat de greu sa gandeasca… inima Enforcerului parca se lenevise si sangele abea i se tara prin muschii proeminenti. “O sa-mi vad de treaba acum.” – Shade-ul sopti grupului perplex, si pocniturile focului ramasesera singurele sunete in cele cateva momente care au trecut pana au apucat toti sa clipeasca. Shade-ul disparuse. “Ti-am SPUS ca n-ar fi trebuit sa avem incredere intr-un… din ala.” Venele ii erau umflate pana la refuz, si inima gonea innebunita cand sarea din copac in copac, pana cand incepand sa chicoteasca si sa ranjeasca, isi dubla viteza. Oh, ar fi putut sa intalneasca pe oricine acum, si orice, era imbibat cu energia vitala furata de la Atrox, si asta era doar prima sorbitura din cupa cu putere. O cupa oferita poate prea repede de catre Unredeemed.

Anarchy Online: Shadowlands Anarchy Online: Shadowlands

“Fugi, fugi, fugi, fugi, fugi, fugi, fugi!” Copacii se contopeau intr-o masa maro, atat in stanga cat si in dreapta, cu pete ocazionale de verde la care nu indraznea sa priveasca. Nimic nu trebuia sa-i distruga concentrarea, altfel ar fi murit in mijlocul pustietatii, si n-avea nici cel mai mic chef, dupa ce trecuse prin teritoriul controlat de Redeemed. Tinea pumnalul in mana stanga, ca si cum ar fi impuns aerul pentru o rezistenta mai mica. Urmaritorii erau un pic mai inceti decat el, si asta era singurul lucru care-l tinuse in viata pana acum. Nu avea decat directii vagi catre statuia de transport, dar pentru cineva presupus a fi ascuns, erau mai mult decat bune. Acum regreta insa ca n-a platit mai mult pentru o harta mai exacta. Padurea se rarefiase, putea sa-si dea seama dupa luminile care veneau de sus, albastru inchis si portocaliu aprins amestecandu-se in nuante dementiale pe vegetatia surprinzator de verde. Mai trecura cateva momente pana cand inima ii sari o bataie. Figura alungita si inalta domina imprejurimile cum numai un artefact Unredeemed putea. In curand a putut sa simta vibratiile in stomac si-n dinti… talpile nu ramaneau pe sol suficient de mult ca sa le simta. A intins mana inainte, cu insigna gata sa intre in locasul abea vizibil de la baza statuii… doisprezece pasi… opt, patru, unu. Intuneric.
Sanctuar. Nu un singur supus Unredeemed sau Redeemed. Le-a multumit din inima pentru prezenta Gradinilor. Imense insule plutind in extraspatiul Shadowlands care erau imbibate de puteri dincolo de intelegere, terenuri sfinte pentru fiecare factiune care insemnau moarte sigura daca vreun infidel de-al factiunii opuse le-ar fi vizitat. Sau cel putin asa spuneau Ei. Vastele terenuri erau potrivite pentru a te intalni cu cei asemenea tie, si nu mic i-a fost socul cand a descoperit ca acele creaturi in capatul indepartat al Gradinii erau un fel de negustori, care pentru un pret piperat, iti puneau la dispozitie o gramada de marfuri, unele dintre ele specifice Shadowlands. Se impletici pe platforma si isi permise sa rasufle numai cand tot corpul ii fu gadilat, insemnand ca si-a imprimat configuratia corpului in marile baze informationale ale Gradinii.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:11

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Coronavirus: Cehia și Slovacia vor declara starea de urgenţă
29/09/2020 00:33

Slovacia şi Cehia vor declara fiecare starea de urgenţă in această săptămană pentru a lupta impotriva pandemiei de COVID-19, au anunţat, luni, separat premierii celor două ţări care au inregistrat o ...

 COVID la Judecătoria Brăila
28/09/2020 15:30

  Activitatea la Judecătoria Brăila va fi restransă in perioada 29 septembrie - 9 octombrie, după ce doi judecători şi un grefier au fost confirmaţi cu virusul COVID-19. „Se restrange activit ...

Inaugurarea Parchetului European: angajament ferm luat de procurorii europeni și de Laura Codruța Koveși
28/09/2020 15:00

 O şedinţă de a inaugurare a Parchetului European (EPPO) a avut loc luni, la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), pentru a marca debutul oficial al activităţilor EPPO, in cursul căreia şef ...

NY Times: Trump nu a plătit impozit pe venit în 10 din ultimii 15 ani
28/09/2020 13:39

 Presedintele Statelor Unite Donald Trump a plătit doar 750 de dolari in impozit pe venit la nivel federal atat in 2016, anul in care a candidat pentru presedintia SUA, cat si in primul său an la Casa Al ...

 O asistentă de la Spitalul Județean Botoșani, ucisă de COVID
28/09/2020 12:30

  O asistentă de la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) „Mavromati” Botoşani a decedat, in noaptea de duminică spre luni, ca urmare a infectării cu virusul ...

 Consiliul Județean Sălaj va fi condus de un rapsod
28/09/2020 12:02

  După 16 de ani de dominatie PSD, liberali au caştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, potrivit datelor parţiale publicate de rezultatevot.ro. Castigăto ...

 Peste 4.000 de misiuni, în doar trei zile, pentru pompieri
28/09/2020 11:55

  Pompierii militari au gestionat 4.158 de intervenţii in situaţii de urgenţă la nivel naţional, in perioada 25 - 27 septembrie, majoritatea de asistenţă medicală, echipajele SMURD acţionand pent ...

 Război crunt între Armenia și Azerbaidjan - sute de morți, atacuri cibernetice
28/09/2020 11:30

  Armenia a pierdut peste 550 de de oameni in timpul luptelor de duminică pe linia de contact din Karabakh, transmite Interfax. „Potrivit informatiilor primite, fortele armate armene au suferit d ...

 Accident grav la Cluj. Un camion a intrat într-o casă
28/09/2020 11:12

  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat că pe DN1F (E81) Cluj-Napoca - Zalău, pe raza localitătii Topa Mică, judetul Cluj, a avut loc o coliziune intre două ...

 Al doilea val de COVID închide Londra
28/09/2020 10:58

  Pub-urile, restaurantele şi barurile ar putea fi inchise pentru cel puţin două săptămani, iar intalnirile cu familia ar putea fi interzise in noua stare de urgenţă. De asemenea, vor rămane desch ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei