Anno 1701 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:13

Anno 1701 Review

      Dacã în ultimii ani genul sim-build a intrat într-un con de umbrã datoritã absenţei unor titluri cu prizã la jucãtori şi presa de specialitate, iatã cã 2006 se dovedeşte a fi un an deosebit de fertil pentru fanii genului. CivCity: Rome, Glory of the Roman Empire şi Caesar IV au demonstrat în primul rând cã acest gen a fãcut trecerea definitivã la grafica în întregime 3D. În al doilea rând, privind gameplay-ul, ele au arãtat cã mai este destul loc pentru îmbunãtãţiri substanţiale sau idei originale, chiar dacã, pe de altã parte, au prezentat unele simplificãri, justificabile într-un fel prin încercarea de a atrage şi jucãtori cãrora acest gen le era necunoscut. În acest trend se înscrie şi Anno 1701, joc care, deşi nu strãluceşte comparativ cu primele douã pãrţi ale seriei, poate fi catalogat cu uşurinţã drept cel mai bun sim-build game al acestui an.

        Ca şi Anno 1602 şi Anno 1503, Anno 1701 impresioneazã încã din primele minute prin bogãţia detaliilor şi varietatea culorilor, toate asamblate de aceastã datã, dupã cum spuneam, într-un mediu complet 3D. Indiferent de nivelul de zoom folosit, jocul celor de la Related Designs şi Sunflowers încântã efectiv privirea, de la efectul de parallax mapping al norilor ce creeazã impresia de adâncime, pânã la modul amãnunţit în care apar insulele, fie cã e vorba de vegetaţie, animale sau clãdiri. O cercetare amãnunţitã a insulelor pe o hartã medie aratã o diversitate mare a animalelor (urşi, cãprioare, tigri, zebre, elefanţi, gorile) însoţitã de o vegetaţie al cãrei tip şi dispunere dã destul de rar senzaţia de repetabilitate. La fel de impresionantã este şi varietatea clãdirilor, existând diferenţe notabile chiar între cele din aceeaşi categorie, mai ales pe nivelul maxim de zoom. În plus, clãdirile pot fi şi rotite în momentul aşezãrii lor, aşa cã un oraş cu mii de locuitori va prezenta cu greu elemente vizuale identice.

Însã cireaşa de pe tort o reprezintã implementarea float shaderelor care fac ca apa din Anno 1701 sã arate excepţional, atât ca reflexii şi refracţii, cât şi ca transparenţã sau animaţie. Mai mult, un zoom va dezvãlui modul subtil în care ea îşi schimbã culoarea în apropierea ţãrmului piraţilor. Grija atentã la detalii a producãtorilor se regãseşte şi modul unic de reprezentare a celor patru civilizaţii neutre (Asiatici, Azteci, Indieni, Iroquois) sau a dezastrelor naturale (vulcan, tornado, cutremur). Însã ce m-a dat efectiv pe spate a fost atât aburul din jurul unui topitorii, cât şi felul în care picãturile de apã se preling pe ecran atunci când plouã.

        Fãrã exagerare, Anno 1701 este unul dintre cele mai arãtoase jocuri apãrute în ultima perioadã, lucru remarcabil dacã luãm în considerare cerinţele de sistem relativ decente, comparativ cu alte jocuri lansate în acest an. Anno 1701 se mişcã fluid în rezoluţii mari şi cu toate detaliile la maxim, chiar dacã aveţi doar un 6800GT. Din ce am observat, pe hãrţi mari, cu multe clãdiri, unitãţi şi AI-uri, importanţa plãcii video se diminueazã, majoritatea calculelor urmând a fi fãcute în acest caz de CPU.

        Pe lângã graficã, o altã deosebire faţã de Anno 1503 este faptul cã Anno 1701 nu vine cu o campanie propriu-zisã, ci cu un set de 10 scenarii fãrã legãturã între ele. Ele au rolul unui tutorial mai detaliat, având în vedere cã tutorialul propriu-zis nu acoperã decât aspectele din prima fazã a jocului şi nu explicã latura militarã. Chiar şi aşa, terminarea celor 10 scenarii nu vã va transforma într-un jucãtor experimentat, chiar dacã aţi jucat destul de mult primele pãrţi ale seriei.

        Pentru a începe sã fiţi competitivi cu adevãrat în multiplayer, va trebui sã încercaţi de multe ori modul Continuous play ce asigurã o rejucabilitate aproape infinitã prin prisma setãrilor pe care le oferã. Se pot stabili, de exemplu, mãrimea hãrţii, numãrul adversarilor, condiţiile de victorie, dificultatea AI-ului sau existenţa dezastrelor naturale. Toate aceste variabile creeazã diverse moduri de abordare a unui joc, cu accent pe partea economicã sau militarã, cu atacuri de tip rush sau utilizând cât mai multe tipuri de unitãţi, folosind predominant forţã armatã sau diplomaţia etc.

    Indiferent de finalitatea fiecãrei partide, cheia succesului o reprezintã în primul rând o economie puternicã, adicã asigurarea unui flux constant şi suficient de bani şi resurse. Banii pot fi obţinuţi în patru moduri: taxe, comerţ, tribut şi ajutor financiar din partea reginei. Cuantumul taxelor depinde direct proporţional de numãrul locuitorilor şi de categoria din care fac parte: Pionieri, Colonişti, Cetãţeni, Comercianţi şi Aristocraţi. Cu atât satisfaceţi nevoile locuitorilor, cu atât ei sunt dispuşi sã plãteascã mai mult. Dacã aceştia au ajuns la stadiul de cetăţeni şi aveţi un surplus de câteva sute de gold în condiţiile în care toate clãdirile responsabile cu strânsul şi prelucrarea resurselor funcţioneazã la maxim, atunci se cheamã cã sunteţi în prima fazã a unei economii solide.

        Abia din acest moment se face delimitarea dintre un jucãtor slab sau începãtor şi unul cu o oarecare experienţã. În acest sens, este recomandat ca prima insulã pe care vã stabiliţi sã aibã atât alcool, cât şi tutun. De asemenea, dispunerea clãdirilor trebuie sã fie una judicioasã, ţinând seama de relieful insulei, dar şi de lungimea şi tipul lanţurilor economice. Dacã toate aceste aspecte sunt rezolvate la modul optim, se cheamã cã aţi intrat în faza de mijloc a jocului, unde se disting jucãtorii avansaţi de cei experimentaţi. Aceastã delimitare se face în funcţie de deciziile luate pe ambele planuri (militar şi economic), de mãrimea hãrţii, de dispunerea insulelor şi a resurselor, de numãrul şi dificultatea AI-urilor, precum şi de strategiile adoptate de acesta sau de ceilalţi jucãtori umani.

        Un lanţ economic într-o formã optimã trebuie sã îndeplineascã câteva condiţii. În primul rând, strângerea resurselor trebuie sã se facã la parametrii maximi. O plantaţie de cacao nu se va construi decât pe insule care conţin aceastã resursã. Totodatã, fiecare plantaţie sau construcţie responsabilã pentru strângerea şi prelucrarea resurselor trebuie sã meargã la o capacitate de 100%. Şi aici apare o simplificare, în sensul bun, faţã de Anno 1503. Acolo era nevoie, de exemplu, fie de curãţarea terenului (în cazul fermelor de oi), fie de plantarea manualã a copacilor sau a trestiei de zahãr. În Anno 1701 însã, o fermã de vaci se poate amplasa direct peste copaci, caz în care aceştia dispar automat. Iar dacã aceastã funcţioneazã sã zicem la 92% din capacitate, atunci se foloseşte butonul de Optimization. La fel şi în cazul tãietorilor de lemne, a vânãtorilor sau a altor tipuri de plantaţii.

        De remarcat cã în aceastã situaţie, respectivele clãdiri vor merge la parametrii maximi, chiar dacã vizual acest lucru nu este reprezentat corect. Cu alte cuvinte, un Lumberjack’s hut va furniza lemne la capacitatea maximã, chiar dacã vizual mai sunt locuri în raza lui de influenţã unde mai pot fi plantaţi copaci. Se observã astfel cã, datoritã opţiunii de Optimization, a dispãrut o parte din micromanagement, economisindu-se din timpul jucãtorului, însã fãrã a afecta calitatea gameplay-ului. De menţionat cã productivitatea poate sãri peste 100% în cazul în care clãdirea respectivã se aflã în raza unei construcţii speciale numitã Guild, care este disponibilã când se cerceteazã tehnologia respectivã, însã nu poate fi duplicata pe aceeaşi insulã.

   Pe lângã faptul cã trebuie sã funcţioneze la parametrii maximi, un lanţ economic trebuie sã fie alcãtuit din clãdiri a cãror razã de influenţã se întrepãtrund. Atunci când se colonizeazã o insulã, prima clãdire construitã va fi Depozitul care, pe lângã capacitatea de stocare, determinã şi mãrimea teritoriului unde se pot ridica alte clãdiri. Cum doar un singur depozit poate exista pe o insulã, pentru a extinde acest teritoriu trebuie construite Pieţe. Spre deosebire de Anno 1503, nu este necesar ca o piaţã sã fie ridicatã în zona de influenţã a depozitului, ci trebuie doar ambele zone sã se intersecteze.

        Aceasta este încã o simplificare binevenitã care permite construirea unui numãr mai mic de pieţe, în condiţiile în care în Anno 1701 sunt mai multe tipuri de resurse şi deci spaţiul alocat clãdirilor conteazã mult mai mult. O altã deosebire faţã de jocul precedent constã în aceea cã nu este necesar cã pieţele sã fie legate între ele prin drumuri. Orice bun stocat într-o piaţã se gãseşte şi în celalalte situate pe aceeaşi insulã – iatã încã o modificare fãcutã în scopul exploatãrii la maxim a spaţiului pentru construcţii.

        Revenind la zonele de influenţã, construcţiile cu rol economic se împart în douã categorii: cele de strângere a resurselor şi cele de prelucrare a lor. Acestea din urmã trebuie sã fie obligatoriu în raza unei pieţe sau a depozitului şi sã aibã acces la drum pentru cã resursele prelucrate sã ajungã în stoc. Pe de altã parte, clãdirile din prima categorie nu trebuie sã fie legate prin drumuri, ci doar sã se afle în raza celorlalte construcţii rãspunzãtoare de prelucrarea materiilor prime. Astfel, plantaţiile de trestie de zahãr nu au nevoie de drum pentru ca zahãrul sã fie colectat, ci doar trebuie sã se afle în raza distileriei. Însã dacã avem nevoie nu numai de alcool, ci şi de zahãr, atunci şi plantaţia respectivã trebuie conectatã obligatoriu la o piaţã cu ajutorul drumului.

        Viteza cu care resursele ajung în piaţã sau depozit depinde de doi factori: calitatea drumurilor (cele pietruite asigurã o deplasare mai rapidã) şi de numãrul de cãrãuşi (maxim trei) care este dat de upgrade-urile corespunzãtoare pentru pieţe sau depozit. Un al treilea factor pentru o economie eficienţa este raportul numeric dintre clãdirile care colecteazã resurse şi cele care le prelucreazã. Un Weaver’s hut va avea nevoie de douã ferme de oi, iar o fabricã de ciocolatã va necesitã douã plantaţii de cacao şi douã de miere. Veţi şti care este raportul optim atunci când toate construcţiile implicate în lanţul economic respectiv funcţioneazã la capacitate maximã, fãrã întârzieri şi fãrã surplusuri de resurse.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei