Army of Two – Xbox 360 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:48

Army of Two – Xbox 360 Review

  În ziua de azi, o mare parte dintre titlurile lansate sunt shootere, fie că sunt 1st sau 3rd person. De asemenea, odată cu popularizarea serviciului online Live!, multiplayer-ul a devenit o componentă foarte importantă a jocurilor pentru console, în special pentru cele de Xbox 360. Însă un efect secundar al rolului din ce în ce mai important al multiplayer-ului a fost renaşterea unui mod de joc aproape uitat de către producători, cel cooperativ. Gears of War a fost primul titlu next-gen care a arătat potenţialul imens neexploatat, şi mulţi publisheri au urmat exemplul dat de studiourile Epic Games, Electronic Arts venind pe piaţă cu un 3rd person shooter gândit şi structurat de la bun început pentru modul cooperativ: Army of Two.
       Povestea îi are ca protagonişti pe Elliot Salem şi Tyson Rios. La începutul acţiunii, în 1993, cei doi fac parte din US Army Rangers, dar văzând oportunitatea imensă de câştig din sectorul privat, ei se angajează ca mercenari în cadrul Security and Strategy Corporation (SSC). Coordonaţi de colonelul Richard Dalton, cei doi îndeplinesc mai multe misiuni în diferite zone de conflict de pe glob, fiind răsplătiţi corespunzător pentru eforturile lor. Însă pe parcursul anilor, Rios observă că un număr mare de secrete ajunse în mâinile inamicilor coincid cu misiunile lor, şi, cu toate că la început este sceptic, Salem acceptă într-un final că situaţia este cel puţin ciudată, cei doi pornind să descopere adevărul. Şi cu toate că zonele de desfăşurare ale misiunilor variază de la clădirile prăfuite din Somalia până la Miami, acestea prezintă o rejucabilitate scăzută. Dacă în Call of Duty 4 campania scurtă mai poate fi scuzată prin doza de adrenalină indusă şi varietate, în cazul de faţă single-player-ul poate fi descris drept repetitiv, şi spre final, chiar plictisitor.

       În ciuda faptului că Army of Two este un shooter, cea mai importantă armă din arsenalul celor doi protagonişti nu este o mitralieră sau un shotgun, ci o mecanică de joc numită Aggro. Până acum prezentă mai ales în MMORPG-uri, Aggro reprezintă gradul de atenţie pe care inamicii ţi-l acordă ţie sau partenerului tău. Acesta este reprezentat printr-o bară, fiecare capăt reprezentând un personaj, cu un indicator care pendulează dintr-o parte în alta, în funcţie de situaţie. Astfel, dacă foloseşti cea mai mare mitralieră pe care o ai la dispoziţie şi descarci un încărcător întreg în direcţia inamicilor, toate gloanţele lor vor lua brusc direcţia ta. Partea bună e că în acest timp partenerul tău devine aproape invizibil în ochii inamicilor, manevrele de flancare devenind foarte uşoare.
       Terminarea campaniei cu un partener controlat de AI presupune controlul acestuia prin comenzi directe: înaintare, păstrarea poziţiei şi urmărirea jucătorului, fiecare comandă având două moduri, agresiv şi defensiv. În mare parte a timpului, AI-ul va executa cu succes comenzile primite, dar câteodată (inevitabil) va eşua lamentabil. Un lucru dezamăgitor este faptul că în comenzile specifice interacţiunii dintre cei doi, sunt prezente şi două procedee interesante, care nu sunt folosite la adevărata valoare: Co-op Snipe şi schimbul de arme.
        Cu ajutorul Co-op Snipe puteţi omorî doi inamici (de obicei gardieni la o intrare) în acelaşi timp, dar din păcate această opţiune va fi folosită de maxim 3 ori pe tot parcursul jocului. Cât despre schimbarea armelor, utilitatea ei este egală cu 0 când jucaţi împreună cu AI-ul, armele cumpărate de acesta fiind printre cele mai slabe. Pe de altă parte, între cele două personaje pot exista interacţiuni directe, pentru a-şi exprima mai bine sentimentele faţă de acţiunile celuilalt. Acestea variază de la plesnirea partenerului peste cap şi aplicarea unui pumn în stomac în cazul în care vă împuşcă din greşeală, până la semne de felicitare şi chiar solo-uri de air guitar.

       Fiecare misiune pe care trebuie s-o îndepliniţi are un obiectiv principal şi mai multe obiective secundare al căror singur scop este vă să mărească suma din contul bancar. Pe lângă acestea, în fiecare nivel sunt ascunse o serie de valize care odată descoperite vă vor rotunji şi ele veniturile. Şi deoarece protagoniştii fac parte din sectorul privat, banii vor fi folosiţi la cumpărarea diverselor îmbunătăţiri pentru arme sau pentru schimbare măştilor cu care intră în luptă. Îmbunătăţirile armelor variază, fiecare modificare adusă (capacitatea încărcătorului, amortizor, aruncător de grenade ataşat etc) schimbând caracteristicile acestora (Damage, Precizie, Aggro şi Clip Size). De asemenea, unele modele pot fi placate cu metale preţioase, pentru a mări Aggro-ul; cine poate rezista tentaţiei de a trage într-un tip mascat cu un AK47 aurit?
       Armele sunt împărţite în 3 categorii: principale, secundare şi speciale. Cele principale sunt arhicunoscutele mitraliere, puşti de asalt şi shotgun-uri, ele fiind cele mai folosite pe parcursul jocului. Când muniţia armei principale este epuizată, vă mai rămân armele secundare, acestea luând forma unor pistoale şi mitraliere mici (Sub-Machine Guns). Armele speciale în schimb sunt destinate ţintelor aflate la distanţă şi elicopterelor, această categorie fiind reprezentată de puştile cu lunetă, un aruncător de grenade, un minigun şi două lansatoare de rachete (RPG şi Stinger). Şi cu toate că armele sunt ustensilele principale din joc, fiind peste 30 la număr, folosirea eficientă a Aggro-ului este mult mai importantă.

       Spre deosebire de Gears of War, în Army of Two personajele nu se lipesc de pereţi sau orice alt element ce aparţine decorului şi care le poate oferi acoperire. Dacă unul dintre ei se află în spatele unui obstacol, va putea să tragă automat pe deasupra lui (blind fire), nefiind nevoit să interacţioneze cu obiectul. Dacă se doreşte însă o precizie mai bună, personajul trebuie să scoată capul de la adăpost şi să ţintească prin cătarea armei. Personal, am găsit acest sistem mai eficient decât cel din Gears of War, deoarece în momentele critice nu eşti lipit de un zid şi poţi fugi imediat, fiind evitate situaţiile enervante în care sprintezi la adăpost şi te lipeşti din greşeală de vreun obiect de decor. Un inconvenient al acestui sistem însă este reprezentat de faptul că pentru schimbarea camerei de pe umărul drept pe cel stâng, personajul trebuie să fie la marginea stângă a adăpostului şi (cu puţin noroc), camera îşi va schimba singură poziţia. Sistemul de tragere este sabotat şi de faptul că e practic imposibil să ţinteşti în timp ce eşti în mişcare, astfel avansarea agresivă spre inamici şi folosirea atacurilor din apropiere fiind eficientă doar pe nivelele mai scăzute de dificultate. Pe nivele mai mari însă, această metodă este şinucigaşă, jocul ţinând să ne reamintească politicos faptul că a fost gandit pentru co-op, nu pentru stilul Rambo.
       Army of Two mai introduce şi câteva acţiuni care pot fi realizate doar cu ajutorul partenerului, pentru a sublinia necesitatea lucrului în echipă. Când unul dintre jucători este rănit, nu are altceva de făcut decât să aştepte coechipierul să vină să îl ajute, timp în care el are posibilitatea să tragă în continuare în inamici. Partenerul trebuie sa ajungă la cel rănit cât mai repede şi să îl aducă într-o zonă ferită de gloanţele inamicilor, unde poate să îi acorde asistenţă medicală. De asemenea, un alt procedeu foarte folosit este urcarea cu ajutorul coechiperului în locuri inaccesibile altcumva (poate doar cu o scară), iar cei doi protagonişti pot deveni o mică fortăreaţă când sunt în mod Back-to-Back. Din păcate, aceasta acţiune este disponibilă doar în momente scriptate. Pe lângă acestea, Rios şi Salem pot să mai conducă un hovercraft şi să utilizeze în acelaşi timp mitraliera montată pe el, sau, în cazul unei paraşutări, unul dintre ei va controla paraşuta, în timp ce partenerul va încerca să omoare ţintele aflate la sol. Ca şi acţiunea de Back-to-Back, atât hovercraft-ul cât şi paraşuta sunt disponibile doar în anumite momente scriptate. O altă acţiune este folosirea unei portiere sau a unui scut pentru a înainta în stil „broască ţestoasă” spre sursele de plumb care încearcă să vă doboare, fiind însă nevoie să vă păziţi tot timpul flancurile.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Accident grav pe A1 -  o cisternă plină cu GPL a rupt parapetul
20/09/2020 15:15

 O autocisternă incărcată cu GPL a rupt parapetul la kilometrul 86 al autostrăzii A1 şi a pătruns pe contrasens, duminică, in urma accidentului nefiind inregistrate victime. Potrivit reprezentan ...

Tânăr prăbușit într-o prăpastie, ajutat de salvamontiști
20/09/2020 13:15

  Salvamontiştii din Buşteni au salvat unui tanăr de 23 de ani, care a căzut pe Valea Seacă a Crucii şi care nu se mai putea mişca din cauza traumatismelor suferite, inclusiv la coloană. Potriv ...

8 turci care voiau să ajungă în vestul Europei, păcăliți de doi șmecheri români
20/09/2020 12:30

 Doi romani sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră timişoreni că incercau să sprijine opt cetăţeni turci să treacă fraudulos frontiera, ...

Imagini teribile din Grecia: filmari cu drona care arata dezastrul facut de uraganul Ianos. Korfu, Zakyntos, Lefkada, puternic afectate
20/09/2020 12:14

 Imagini teribile din Grecia, tara care a fost lovita de un ciclon puternic. In urma tragediei, cel putin doi oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti. Mai multe zone din sudul si vest ...

Accident grav la Borșa
20/09/2020 11:48

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că traficul pe DN18 Sighetu Marmaţiei - Borşa este intrerupt pe raza localităţii maramureşene Crăciuneşti, ca urmare a ...

 Coronavirus, record de îmbolnăviri în India
20/09/2020 10:43

  Numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a ajuns la 5,4 milioane in India, după ce in ultimele 24 de ore au fost identificate 92.605 infecţii, conform datelor oficiale date publicităţii. ...

Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei