default

Dimensiune font:

Assassin’s Creed Brotherhood Review

| 22-10-2012 16:33

Assassin’s Creed Brotherhood Review

Deşi nu are vreo cifră în titlu, Assassin’s Creed Brotherhood continuă acţiunea exact de unde a pus punct predecesorul, iar din multe puncte de vedere poate fi considerat Assassin’s Creed 2.5. Astfel, Ezio Auditore da Firenze se întoarce victorios din Roma după înfruntarea cu Rodrigo Borgia, începutul poveştii fiind unul aparent calm, în care jucătorii pot să exploreze vila Monteriggioni şi să descopere o parte din lucrurile noi introduse în Brotherhood (precum „lifturile” sau posibilitatea de a folosi tunuri).

Această linişte e însă rapid spulberată de către Cesare Borgia, fiul lui Rodrigo, care toarnă un pic de benzină peste focul creat de armata sa invadatoare ucigându-ţi un bun prieten. Aşa că după ce reuşeşte să-şi salveze familia, Ezio decide că e timpul să-i facă o vizită lui Cesare în Roma pentru a încheia socotelile odată pentru totdeauna.

Ajunşi în citadela celor şapte coline, veţi descoperi că cel mai mare oraş creat până acum în seria Assassin’s Creed (cam de trei ori mai mare decât Florenţa) se află practic sub lege marţială, familia Borgia excercitându-şi influenţa prin intermediul a 12 turnuri aflate sub comanda unor căpitani de încredere. Iar în ciuda dorinţei vehemente a lui Niccolò Machiavelli, Ordinul Asasinilor nu e pregătit să dea piept cu Templierii. Nu încă. De aceea, primul vostru obiectiv va fi să refaceţi legăturile cu cele trei facţiuni cunoscute – mercenarii, hoţii şi curtezanele – pentru a avea ajutorul necesar ca să puteţi începe eliberarea Romei.

Ca să eliminaţi influenţa nefastă dintr-o anumită zonă va trebui să incendiaţi turnul Borgia care controlează districtul, lucru care vă va permite să renovaţi magazinele din apropiere şi să accesaţi anumite misiuni, gărzile fiind şi ele mai puţine la număr. Pentru aceasta, trebuie să asasinaţi căpitanul însărcinat cu protecţia turnului, fiecare dintre aceştia având propriul specific. Unii preferă un perimetru mai puternic, ca să poată patrula în voie, în timp ce alţii stau baricadaţi prin subsoluri sau într-un colţ al clădirii, având 5-6 gărzi lângă ei tot timpul. Unii vor fugi imediat cum îşi dau seama că eşti prin zonă, alţii vor încerca să-ţi pună pielea pe băţ indiferent de consecinţe.

Teoretic asta ar trebui să aducă un plus la capitolul varietate, dar aceste asasinări mi s-au părut triviale, poate şi din cauza faptului că luptele au rămas în continuare senzaţional de uşoare. Ele sunt într-adevăr mult mai violente şi mai spectaculoase faţă de cele din predecesor, prin prisma mişcărilor şi armelor folosite de Ezio (acum puteţi utiliza într-o succesiune rapidă pumnalul şi cutiţele de aruncat, sau sabia şi pistolul, de exemplu), dar AI-ul inamicilor a rămas cam la fel de tâmp. Când sunt foarte mulţi în jurul vostru e posibil ca unul dintre ei să încerce să vă ţină în loc sau să vă arunce praf în ochi ca să fiţi atacaţi mai uşor, dar „sclipirile” de genul ăsta au fost cam rare, chiar dacă producătorii au încercat să pună accentul mai mult pe mişcările ofensive.

În mod ironic, introducerea aşa-numitelor kill streaks nu a făcut decât să aducă şi mai mult în prim-plan acest neajuns, deoarece acum puteţi ucide o mulţime de inamici consecutiv fără ca aceştia să aibă timp să se apere (într-un stil asemănător cu cel din Batman: Arkham Asylum). Trebuie să vă obişnuiţi un pic cu timing-ul, dar odată ce v-aţi prins ce şi cum, să omorâţi 10-15 de adversari (dacă nu chiar mai mulţi) la rând fără să fiţi atinşi nu va reprezenta o problemă. Şi e cel puţin amuzant când te întorci triumfător după un măcel de genul ăsta şi să ţi se spune pe un ton cât se poate de serios că încă nu aveţi forţa necesară ca să-i înfruntaţi pe Templieri. Uhm, tocmai am omorât jumătate de garnizoană folosind un cuţit de bucătărie, voi pe ce lume trăiţi?

Singura situaţie în care trebuie să aveţi grijă e când sunt implicaţi şi soldaţi care atacă de la distanţă, mai ales cu arbaleta sau archebuza, fiindcă prea multe lovituri consecutive tind să aibă un efect negativ asupra sănătăţii. Şi da, în Brotherhood putem într-un final să folosim arbaleta pe care am văzut-o încă din primul trailer pentru Assassin’s Creed şi pe care o consider mult mai eficientă decât pistolul pentru asasinările de la distanţă, în special datorită faptului că este şi silenţioasă. Aşa că dacă nu te vede nimeni, eşti practic o fantomă. Tot la capitolul jucării noi mai avem mini-săgeţi otrăvitoare, o paraşută oferită de Leonardo da Vinci după ce-l ajutăm în câteva misiuni speciale, plus o otravă cu acţiune rapidă.

Timpul înseamnă bani

Deşi distrugerea turnurilor Borgia nu este obligatorie, incendierea lor este extrem de benefică, mai ales în privinţa finanţelor. Asta fiindcă sistemul economic din predecesor a evoluat în Brotherhood, acum având ocazia să facem şi nişte investiţii frumuşele, pe lângă renovările deja cunoscute. Practic, fiecare magazin din Roma are o anumită atractivitate în funcţie de districtul în care se află.

Pe lângă asta, e posibil ca alţi investitori să fie şi ei interesaţi de acelaşi local, iar factorul de risc plusează şi el la capitolul incertitudine. Aşadar, puteţi investi într-o galerie de artă 800 de florini care vă pot aduce maxim 2000 sau doar 600, dacă zeiţa Fortuna nu ţine cu voi. Acesta însă e un caz un pic extrem, pentru că anumite magazine sunt mult mai sigure, dar nici banii obţinuţi nu vor fi pe măsură (investeşti 800 şi primeşti înapoi 1000). Aici fiecare va decide cât de mult vrea să se joace cu investiţiile, câştigurile fiind apoi ridicate de la cea mai apropiată bancă.

Cu cât renovaţi mai multe magazine, veţi primi reduceri şi mai multe produse în ofertă, la care se adaugă anumite obiecte speciale la care nu veţi primi acces decât prin intermediul unui Shop Quest. Practic, va trebui să găsiţi diverse materiale, gen cupru, mătase, lipitori, fildeş, boabe de cafea ş.a.m.d, pe care să le oferiţi proprietarului. Unele pot fi obţinute din contracte speciale de asasinare, altele se află în diverse cufere, anumite materiale fiind mai rare decât restul. Puteţi cumpăra chiar şi monumente, precum Colosseumul sau Piramida Cestia, iar dacă le deţineţi şi în Assassin's Creed: Project Legacy, o să fiţi remuneraţi în ambele jocuri. Ţineţi cont însă că monumentele nu vor fi renovate în adevăratul sens al cuvântului, aşa că nu vă aşteptaţi să vedeţi Colosseumul în întreaga lui splendoare când îl cumpăraţi.

Tot la capitolul noutăţi putem include şi posibilitatea de a folosi calul în interiorul oraşului, ceea ce va uşura foarte mult deplasarea dintr-un capăt al hărţii în celălalt, cel puţin până puneţi la punct reţeaua de tuneluri ce servesc drept sistem fast-travel. Iar fanii Grand Theft Auto vor fi cu siguranţă încântaţi să afle că dacă văd un cal mai frumos decât al lor galopând pe străzile Romei, îl pot… împrumuta pe o perioadă nedeterminată, gărzile aparent nefiind interesate de astfel de altercaţii între doi cetăţeni respectabili.

Mai mult, calul nu e bun doar pentru alergat de colo-colo, ci poate fi folosit pentru declanşarea unei asasinări „din mers” sau, dacă sunteţi urmăriţi, puteţi sări direct pe o bârnă aflată la nivelul potrivit ca să schimbaţi brusc direcţia şi să scăpaţi de urmăritori folosind acoperişurile. La rândul lor, gărzile au învăţat să călărească şi veţi întâlni astfel de patrule prin oraş, care pot folosi şi arbalete sau archebuze. Totuşi, indiferent de tipul de armă utilizat de inamicii călare, în confruntările cu ei am preferat întotdeauna abordarea propusă de Indiana Jones. Funcţionează de fiecare dată.

Il Mentore

Cea mai importantă schimbare în single-player este introducerea posibilităţii de a antrena alţi asasini care să vă ajute în timpul misiunilor. Numărul lor depinde de câte turnuri Borgia ai distrus, aşa că poţi avea maxim 12 recruţi. Odată ce distrugeţi un turn, puteţi salva anumiţi cetăţeni pe care apoi să-i trimiteţi în toată Europa pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile, printre destinaţii numărându-se Viena, Paris, Londra, Moscova, Lisabona, Constantinopol sau Barcelona.

Contractele variază în privinţa dificultăţii şi trebuie să fiţi atenţi pe cine trimiteţi să le îndeplinească, deoarece dacă dă greş, un recrut nu se mai întoarce din misiune. Chiar dacă fiecare contract are un anumit nivel de dificultate indicat, cel mai simplu mod de a afla pe cine puteţi trimite e să vă uitaţi la cantitatea de experienţă oferită drept recompensă. Există ce-i drept şi posibilitatea de a rata o misiune cu 87% şansă de reuşită, dar astfel de situaţii sunt destul de rare.

Odată ce un asasin avansează în nivel, puteţi alege să-i îmbunătăţiţi armura sau armele, o armură mai bună sporindu-i şansele de supravieţuire, în timp ce fiecare punct în ramura de arme îl va face mai periculos. Ţineţi cont însă că asasinii care sunt plecaţi în excursii prin Europa nu pot fi folosiţi în misiunile voastre, iar durata necesară îndeplinirii unui contract nu se micşorează dacă nivelul celui trimis este mult mai mare decât dificultatea indicată. Aşa că un asasin de nivel 8 va avea nevoie tot de 11 minute pentru un contract de 11XP, la fel ca un recrut de nivel 1.

Chemarea asasinilor se face printr-o simplă apăsare de tastă după ce aţi stabilit victimele, aceştia făcându-şi intrarea în scenă în diferite moduri, fie de pe cal, fie sărind de pe acoperiş, aşa cum îi stă bine oricărui asasin. Intrare ce poate fi precedată şi de o ploaie de săgeţi. Pentru a obţine o sincronizare de 100%, unele misiuni chiar vă obligă să vă folosiţi recruţii pentru a elimina ţintele, dar chiar şi-n afara lor, e destul de cool să urmăreşti de la distanţă cum unul dintre ucenicii tăi ucide un căpitan Borgia călare, după care se face nevăzut.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
Avertizare ANM: Averse, grindină şi vijelii în 10 județe
08/08/2020 18:47

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sambătă, mai multe avertizări nowcasting Cod galben de averse, grindină şi vijelii, valabile in localităţi din 10 judeţe.     As ...

Zonele din Romania in care pandemia este tinuta sub control. Judetul care a raportat un singur caz nou
08/08/2020 14:59

 Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore peste 1.300 de cazuri noi de COVID-19. In timp ce in unele judete sunt inregistrate in fiecare zi zeci de cazuri noi, unele judete raporteaza mai putin de cinci ...

CORONAVIRUS Numarul de cazuri noi si decese continua sa ramana ridicat: 1.350 de infectii si 43 de decese, raportate in ultimele 24 de ore. 448 de pacienti, internati la ATI
08/08/2020 13:02

 Autoritatie romane au facut publice ultimele date cu privire la numarul noi de cazuri de COVID-19, numarul deceselor si al pacientilor aflati la ATI. Pana astazi, 8 august, pe teritoriul Romaniei, au f ...

ULTIMA ORĂ Germania a decis să introducă 7 județe din România în ZONA DE RISC: Care sunt noile condiții de intrare pentru români
08/08/2020 12:39

Sapte judete din Romania au fost incluse de autoritătile Republicii Federale Germania in lista „zonelor de risc“. Partea germana a informat partea romana cu privire la măsurile luate, pe canale di ...

Declarații HALUCINANTE ale primarilor PSD chemați de șefii PNL ca să trădeze: 'Nu am trăit aşa vremuri de presiuni, să nu ne întoarcem la comunism'
08/08/2020 08:27

 Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a declarat vineri, in cadrul unei conferinţe de presă, că asupra primarilor PSD din judeţ se fac presiuni pentru a trece la alte partide, dar foarte ...

 Record de decese si de cazuri noi: 50 de oameni au murit. Sunt 1.378 de cazuri noi. La ATI sunt 446 de pacienti
07/08/2020 13:16

 Record de decese si de cazuri noi: 50 de oameni au murit. Sunt 1.378 de cazuri noi. La ATI sunt 446 de pacienti  In 24 de ore din cauza COVID-19. De asemenea au fost inregistrate 1.378 de cazuri noi ...

Cod galben de caniculă și vânt puternic în jumătate de țară  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
07/08/2020 10:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Coronavirus: Peste 19 milioane de cazuri în lume (bilanţ AFP)
07/08/2020 08:31

Peste 19 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in lume, dintre care un milion in patru zile, potrivit unui bilanţ efectuat de France Presse din surse oficiale joi la ora 23.0 ...

Hogeweyk, „orașul” în care toată lumea suferă de demență
02/08/2020 18:51

 La o primă vedere, Hogeweyk, situat la aproximativ 20 de kilometri de Amsterdam, arată ca orice alt oras olandez. Locuitorii isi duc viata in mod normal, fac cumpărături, merg la film si se intalnesc ...

Gafă de proporţii uriaşe a conducerii PNL şi USR Prahova ! Ploieştiul în pericol să piardă clădirea primăriei !
31/07/2020 14:04

 Anunţată de ieri, astăzi a avut loc conferinţa de presă a conducerilor judeţene a PNL şi USR Prahova, menită să anunţe alianţe electorale locale.   Iar locul „ochit” de cele ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!