Assassin’s Creed, Director’s Cut Edition Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:36

Assassin’s Creed, Director’s Cut Edition Review

Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor, iar seriile cunoscute sunt mulse într-un mod grobian, este remarcabil cum un titlu precum Assassin’s Creed a reuşit să vadă lumina zilei. Corect, studiourile Ubisoft Montreal aveau deja în CV scroll-ul de înviere pe care l-au aplicat seriei Prince of Persia, dar când primul titlu al unei noi francize este aşteptat cu sufletul la gură de toată lumea înseamnă că are totuşi ceva special. Pentru cei care au descoperit cum să călătorească în universuri paralele şi de abia s-au întors, Assassin’s Creed gravitează (în mare parte) în jurul isprăvilor lui Altair, un asasin care a trăit aparent în vremea celei de-a treia Cruciade. La începutul jocului, în anul de graţie 1191, el este trimis de către maestrul său – Al Mualim – să găsească comoara Templierilor aflată în Templul lui Solomon din Ierusalim şi s-o aducă în Masyaf, cetatea asasinilor.

Din cauza aroganţei sale însă, protagonistul nostru se repede să-i pună capăt zilelelor lui Robert de Sablé, Grand Master-ul Templierilor, moment în care toată misiunea se duce de râpă iar ceilalţi doi asasini care-l însoţeau pe Altair sunt luaţi un pic (mai mult) în şuturi. Întors spăşit în Masyaf pentru a raporta cele întâmplate, Altair ajută la respingerea atacului templierilor, dar este retrogradat pe urmă la rangul de „neiniţiat” de către maestrul său din cauza nerespectării Crezului Asasinilor, această umilire mergând pe principiul „Nu mai fi tare-n gură, că te ard şi-ţi rup iar filmul”. Pentru a redobândi armele şi abilităţile pierdute, Altair este trimis să asasineze 9 personaje importante, aflate în Ierusalim, Acra şi Damasc, teoria fiind că eliminarea lor va grăbi instaurarea păcii în Tărâmul Sfânt, cu toate că Richard Inimă de Leu şi Saladin încă „negociază” vizavi de pacea cui va fi impusă.

Nu totul este însă ce pare la prima vedere, deoarece pe lângă informaţiile contradictorii pe care le veţi afla de la nefericiţii cărora le veţi pune capăt zilelor mai există şi o componentă SF care este introdusă încă de la începutul jocului şi care dă întregii experienţe un sentiment de „cool”, mai ales vizavi de modul în care este explicată prezenţa elementelor clasice dintr-un joc (bara de viaţă de exemplu).

După o mini-misiune în Masyaf pentru găsirea trădătorului care i-a ajutat pe templieri, Altair va fi trimis în primă fază în Damasc. Pentru a ajunge acolo, puteţi fie s-o luaţi pe jos, fie să folosiţi mount-ul epic de nivel 70 numit cal pentru a galopa până la destinaţie. După ce părăsiţi cetatea asasinilor veţi ajunge într-o zonă numită generic Regatul, cu rol de „ţara nimănui” între oraşe, ea fiind caracterizată de prezenţa soldaţilor (creştini şi musulmani) care vor să vă omoare de cum pun ochii pe voi, turnuri pe care le puteţi escalada până în vârf pentru a avea o vedere mai bună asupra împrejurimilor (View Points), câteva cătune, şi steaguri pe care le puteţi aduna, acestea fiind prezente şi în oraşe. Jocul însă nu este Windows Live! enabled, ceea ce înseamnă că steagurile nu vă pot oferi achievements-uri cu care să vă lăudaţi pe forum-uri, precum cele din versiunea pentru Xbox 360. Ele vă cresc totuşi bara de sănătate, dacă aveţi răbdare să le găsiţi pe toate; eu le-am lăsat să fluture în voie.

Ajunşi în Damasc, va trebui să vă cocoţaţi pe unul dintre turnurile din apropiere pentru a găsi Biroul Asasinilor care există în fiecare oraş (aparent fără să ştie nimeni de chestia asta), sau puteţi să o luaţi la pas şi să-l cautaţi „manual”. Înainte de a încerca să curmaţi viaţa vreunui nefericit însă, veţi avea nevoie de permisiunea celui supraveghează operaţiunile asasinilor, iar pentru asta trebuie să aflaţi cât mai multe despre ţinta voastră: cu ce se ocupă, care-i sunt tabieturile, cu cine colaborează, unde poate fi prins cu garda jos ş.a.m.d.

Aici intervin misiunile de investigare, numărul lor fiind extins cu patru faţă de versiunea pentru Xbox 360. Cea mai rapidă metodă de a începe tentativa de asasinare este să îndepliniţi misiunile de eavesdropping, în care vă aşezaţi pe o bancă şi trageţi cu urechea la ce vorbeşte lumea câţiva paşi mai încolo de voi, cele de pickpocketing, în care şterpeliţi documente folositoare, şi nu în ultimul rând, interogările, acestea implicând luarea la pumni a vreunui gigel care din nefericire pentru el se întâmplă să ştie câte ceva despre ţinta voastră.

Practic, aş putea să opresc articolul aici, fiindcă altceva în afară de ce v-am povestit până acum nu o să mai faceţi în timpul jocului. Tehnic vorbind, tot ce are de oferit Assasin’s Creed vă este prezentat în primele… hai să zic 3 ore de când îl începeţi, ce urmează pe urmă fiind un simplu deja-vu. Mers în oraş, strâns informaţii, omorât ţinta, reîntors în Masyaf, plecat în alt oraş, strâns informaţii, omorât ţinta, reîntors în Masyaf şi tot aşa, repetitivitatea fiind cel mai mare neajuns. „Păi stai mă un pic, că doar ai zis mai devreme că sunt mai multe misiuni secundare decât pe Xbox 360, cum poate fi jocul plictisitor?” Răbdare, că ajung şi la asta.

Problema e că în ciuda faptului că vă puteţi plimba pe unde vreţi în oraşe (asta spre finalul jocului, până atunci trebuie să vă învârtiţi în districtele care sunt „deblocate”), în ultimă instanţă veţi vedea că totul e oarecum… degeaba, deoarece din cauza AI-ului incredibil de stupid şi a faptului că de la un anumit punct încolo luptele devin obscen de uşoare, toate lucrurile în plus pe care le puteţi face nu vă ajută în mod spectaculos cu ceva, ele având mai degrabă rol „turistic”.

„Păi planificarea?” se aude dintr-un rând din spate… care planificare? Ţintele principale vor fi întotdeauna în acelaşi loc, indiferent câte investigaţii îndepliniţi. Se poate întâmpla uneori să mai aflaţi câte o chestie interesantă, gen că santinelele de pe acoperişuri nu sunt toate la număr, dar nimic care să schimbe în mod spectaculos desfăşurarea asasinatelor. Ce-i drept, dacă salvaţi cetăţenii hărţuiţi de soldaţi de exemplu veţi fi ajutaţi de familia acestuia, încurcând gărzile care vă urmăresc, sau de călugări care vă pot ajuta să vă ascundeţi sau să ajungeţi în anumite zone mai selecte. Utilitatea lor este negată însă de prostia AI-ului, care poate fi fentat fără foarte mari eforturi.

Ideea de bază e că acţiunile lui Altair se împart în două categorii: High Profile (HP) şi Low Profile (LP). Cele din LP vă permit să vă deplasaţi discret, dând uşor la o parte oamenii din jur, mergând la pas sau simulând comportamentul călugărilor. Dacă vreţi să alergaţi, sprintaţi sau să faceţi un pic de free-running va trebui să treceţi în HP, moment în care puteţi considera că sunteţi un pom de Crăciun pe care scrie „FYI, sunt un asasin”. Cele mai importante acţiuni în LP sunt Blend, care vă face practic invizibil în faţa soldaţilor, şi Gently Push, ca să nu spargeţi diverse oale, ulcele sau cutii, lucru care vă poate scoate din anonimat.

Mai sunt însă şi alte elemente de care teoretic ar trebui să ţineţi cont, cum ar fi faptul că soldaţii care patrulează pe străzi sau cei care sunt suspicioşi nu pot fi daţi uşor la o parte cu mâna deoarece vă vor recunoaşte imediat, spre deosebire de cei staţionari, care de obicei nu sunt la fel de alerţi. Am zis teoretic deoarece regula de mai sus de exemplu nu este valabilă întotdeauna. Eu am avut surpriza să constat că pot alerga în cercuri în jurul unei patrule de cruciaţi iar aceştia să-şi vadă liniştiţi de drum fără să mă bage în seamă.

Armele pe care Altair la dispoziţie sunt patru la număr: cuţite pe post de shuriken, o sabie scurtă, una normală, şi faimosul cuţit retractabil de pe mâna stângă, a cărui folosire diferă în funcţie de „profilul” ales: în Low Profile vă puteţi apropia de ţintă pentru a o asasina discret (de obicei din spate) şi pleca de la locul faptei fără să vă ştie cineva, în timp ce în High-profile vă veţi repezi direct în gâtul sărmanului om pentru a-i curma zilele. Pentru atacuri la distanţă veţi avea la dispoziţie un număr limitat de cuţite (care creşte pe măsură ce redobândiţi rangurile pierdute), dar puteţi „împrumuta” altele de la bătăuşii care umblă fleandura prin oraşe. Şi nu, arbaleta din trailere nu este prezentă. Ca notă personală, cuţitele sunt poate cea mai folositoare armă din joc alături de cel retractabil, acurateţea lor fiind de 100% dacă luaţi în colimator ţinta (Target Lock), eliminarea arcaşilor de pe acoperişuri devenind astfel extrem de facilă. Ce-i drept, nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l ai când bagi lama-n ei up close and personal.

Conform teoriei, pe lângă planificarea asasinării propriu-zise, ar trebui să vă gândiţi şi la cum veţi scăpa de la locul faptei, ideal fiind să eliminaţi arcaşii de pe acoperişuri pentru a fugi cât vă ţin plămânii fără să alergaţi în zig-zag, sau să salvaţi cetăţenii bruscaţi, dar teama de soldaţi va dispărea în secunda în care veţi primi înapoi abilitatea de contraatac. Motivul e simplu: lupta în Assassin’s Creed emulează bătăile de „karate” din filmele kung-fu care erau la modă acum mulţi ani, în care eroul nostru este înconjurat de inamici, dar nu este atacat decât de unul singur pe rând (asta cam până pe la jumătatea jocului). Pentru a putea lovi pe cineva, trebuie să folosiţi Target Lock, după care începe balul: practic, tot ce trebuie să faceţi e să aveţi răbdare şi să folosiţi tehnicile de counter-attack, counter-grab sau dodge la momentul oportun, acesta însemnând în 99% din cazuri începerea animaţiei pentru mişcarea respectivă a inamicului. Dacă vedeţi că vrea să vă ia de gât, folosiţi counter-grab exact când pune mâna pe voi, dacă ridică sabia folosiţi cu încredere dodge sau counter-attack.

De pe la mijlocul jocului însă lucrurile devin ceva mai complicate, deoarece numărul gărzilor este sensibil mărit şi îşi fac apariţia şi comandanţii, sau, mai rău, Templierii. Aceştia nu sunt la fel de bătuţi în cap precum subordonaţii lor, ştiu să vă „spargă” defensiva şi stăpânesc foarte bine tehnicile de contraatac pe care le folosiţi şi voi. Pe lângă asta, veţi fi atacaţi din mai multe direcţii în acelaşi timp, dar cu puţină atenţie puteţi să scăpaţi cu faţa curată şi din aceste situaţii. Dacă însă nu staţi bine cu reflexele şi nici nu vreţi să ajungeţi ca individul din imagine, singura soluţie e s-o rupeţi la fugă şi să scăpaţi de potera de pe urmele voastre. Acest lucru este însă mai greu de realizat decât vă închipuiţi, deoarece toate personajele din joc au ca bază (din punct de vedere tehnic) scheletul lui Altair, ceea ce înseamnă că tot ce face asasinul nostru pot să facă şi ei. Cu alte cuvinte, până şi un Templier cu ditai coiful pe cap şi cu Paloşul Mântuirii în mână vă poate fugări pe acoperişuri de n-o să înţelegeţi nimic, cu tot cu schemele voastre de free-running.

Însă nu doar asasinatele sau acţiunile în High Profile vă pot băga în belele, ci şi anumite elemente neprevăzute de pe străzile oraşelor, adică cerşetorii, beţivii şi cetăţenii un pic „duşi cu capul”, pe care eu îi alint Looney Toones. Beţivii şi Looney Toones vă vor îmbrânci dacă treceţi prea aproape de ei, şi cu toate că primul impuls al vostru va fi să le luaţi gâtul, nu e o idee foarte bună, în special dacă sunt soldaţi în jur şi mai ales că nu aveţi voie sub nicio formă să răniţi o persoană nevinovată, oricât de enervantă ar fi. Cerşetorii în schimb sunt o cu totul altă poveste, deoarece se vor ţine de voi ca lepra: „Te rog domnule, câteva monede / N-am mă, dispari! / Hai te rog frumos, doar câteva monede / Mă n-auzi că n-am? / Nu, tu nu înţelegi, sunt bolnavă, săracă şi mi-e foame! / Femeie, nu’s o persoană violentă de felul meu, dar şi când ţi-oi da una după ceafă…”. Cel mai enervant e că cerşetorii se bagă în faţa voastră şi vă îngreunează extrem de mult deplasarea, lucru valabil şi pentru mulţimea de oameni. Asta poate ridica unele probleme când vreţi să fugiţi, dar la fel de bine puteţi să băgaţi umărul la înaintare (Tackle) pentru a lovi lumea şi încurca soldaţii care vă aleargă.

Cursele de urmărire sunt de altfel unele dintre cele mai antrenante momente din joc, mai ales că vi se oferă şi posibilitatea să folosiţi aşa-numitul Chase-cam pentru a vedea cum sunteţi alergaţi de jumătate din garnizoana din Acra. Pentru a ieşi cu faţa curată totuşi, trebuie să dispăreţi din câmpul de vedere al soldaţilor (fie prin free-running, fie folosind ajutorul dat de rudele cetăţenilor pe care i-aţi salvat) şi să vă ascundeţi rapid, fie că vă aruncaţi într-o căpiţă de fân, vă aşezaţi pe o bancă, vă alăturaţi unui grup de călugări sau folosiţi ca ascunzătoare „grădinile” de pe acoperişuri. Totul ok în teorie, dar personal mi s-a părut extrem de stupidă ideea ca soldaţii să nu verifice şi grădinile, mai ales că uneori veţi ajunge în vârful unei clădiri de unde nu puteţi sări fără să vă rupeţi gâtul la aterizare. E drept că faţă de versiunea de Xbox 360 de exemplu nu vă mai puteţi preface că sunteţi călugăr pe acoperiş pentru a scăpa de ei, dar totuşi. Ca soluţie extremă, asasinii mai temerari pot încerca să escaladeze rapid un View Point pentru a se arunca într-o căpiţă de fân, folosind procedeul numit Leap of Faith, lucru pe care-l puteţi face şi dacă pur şi simplu vreţi să ajungeţi rapid la nivelul solului după ce aţi studiat împrejurimile.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
India, decimată de COVID. Aproape 6 milioane de bolnavi!
27/09/2020 17:00

  India a inregistrat duminică 88.600 noi contagieri şi a atins in total 5,9 milioane de cazuri de coronavirus, devenind a doua ţară cea mai afectată din lume după SUA. Numărul deceselor de COVID- ...

 Moartea pândește la Penitenciarul din Giurgiu. Trei deținuți au murit după gratii
27/09/2020 16:45

  Poliţiştii din Giurgiu au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut in varstă de 30 de ani de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă a fost găsit decedat in celulă.&nbs ...

Deturnare de avion în Belgia. Patru bărbați au fost arestați!
27/09/2020 16:30

 Poliţia belgiană a anunţat că a arestat patru indivizi care ar fi incercat recent să deturneze un elicopter şi l-au forţat pe pilot să zboare in zona a două inchisori intr-o presupusă acţiune d ...

Papa Francisc, rugăciune pentru emigranți
27/09/2020 16:15

 Papa Francisc i-a reamintit duminică in timpul rugăciunii Angelus pe migranţii şi refugiaţii care se văd obligaţi să fugă din casele lor, la fel cum a fost nevoit să facă Iisus şi familia lui, ...

Explozie la Cluj! O persoană a fost grav rănită!
27/09/2020 15:32

 O explozie a avut loc, duminică, intr-o casă din localitatea clujeană Copăceni, in urma acesteia un bărbat care a suferit arsuri superficiale pe 60% din corp fiind transportat la spital. "Au ...

Armenia a mobilizat armata și a declarat Legea marțială
27/09/2020 12:30

 Armenia a declarat legea marţială şi a dispus o mobilizare totală a armatei in urma confruntărilor din regiunea Nagorno-Karabah cu Azerbaidjanul, a anunţat duminică premierul armean Nikol Pashinyan ...

Elvețienii vor decide dacă vor menține tratatul de liberă circulație cu UE
27/09/2020 10:00

 Alegătorii elveţieni se pronunţă duminică, prin referendum, asupra unei propuneri a extremei drepte de incetare a liberei circulaţii a lucrătorilor intre Elveţia şi statele membre ale Uniunii Eur ...

Accident aviatic în Ucraina. 22 de oameni au murit!
27/09/2020 09:15

 Cel puţin 22 de persoane, printre care studenţi ai unei şcoli militare, şi-au pierdut viaţa şi alte două ‘au fost grav rănite’ in urma prăbuşirii, vineri seara, a unui avion militar ...

De ce unii pacienţi fac forme severe de COVID-19?
27/09/2020 09:00

Simptomele persoanelor infectate cu virusul  variază de la uşoare la foarte grave. Liderul studiului, Jean-Laurent Casanova, un investigator al Institutului Medical Howard Hughes, iţi spune că cel puţ ...

Accident mortal pe o trecere de pietoni, în Alba
27/09/2020 08:30

 O femeie din Aiud lovită de o maşină in timp ce traversa regulamentar strada, sambătă seara, pe trecerea de pietoni, a murit ulterior la spital, a informat, duminică dimineaţa, Inspectoratul de Pol ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei