Assassin’s Creed – Xbox 360 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:13

Assassin’s Creed – Xbox 360 Review

  De fiecare dată când joc un titlu produs de Ubisoft, mă aştept ca la un moment dat totul să se ducă de râpă. Este imposibil să nu dea cu bâta-n baltă şi să distrugă frumuseţe de proiect. De fapt, aceste momente frustrante sunt o marcă a publisher-ului francez, un soi de lait-motiv pentru toate jocurile sale. Dacă nu există, atunci titlu respectiv nu e produs de ei. Să nu mă înţelegeţi greşit. Assassin’s Creed nu este deloc un joc neatrăgător sau prost realizat, ci din contră, se vede că pe undeva a existat şi "a woman’s touch". Din nefericire însă, o simplă atingere nu a fost suficientă pentru a insufla viaţă acestui titlu, ci doar pentru a-l anima un pic şi a-l omorî de tot în ultimele capitole. E ca într-o căsătorie. Aparent femeia îţi dă putere, însă e doar o iluzie, pentru că la final tot ea te şi omoară. Eu chiar nu pot să înţeleg acest fenomen. Aparent, o parte din joc, cam două treimi, e realizată de oameni capabili, ca apoi restul să fie încropit de nişte maimuţe. Se vede de la o poştă că nu au putut rezista tentaţiei de a nu dărâma ceea ce au construit în primele nivele. E ca şi cum toată echipa de dezvoltare ar fi strigat în cor "Jade, te rugăm frumos, putem să facem praf jocul pe ultima sută de metri? Pleaaaaaase!"
       Dar să ne calmăm, să mai luăm o gură de cafea şi poate tonul se va mai îmbunătăţi pe parcurs. Pentru cei mai curioşi dintre voi, o să vă confirm încă de la început că tenta SF a poveştii este foarte bine gândită şi implementată, având în vedere că vor mai fi încă două continuări ale jocului. "The facts were these", ca să citez dintr-un serial favorit: Asasinii şi Templieri au o râcă ce durează de secole. Templierii vor o nouă lume, modelată conform viziunii lor. Asasinii vor pace, însă nu prea au ei treabă cu politica. Templierii sunt bine infiltraţi şi au oameni dintre cei mai importanţi de partea lor. Sună familiar?
       Numele protagonistului este Altair ("Zburătorul" în limba arabă şi un semn nefast în astrologie), unul dintre cei mai buni dar şi cel mai arogant asasin în viaţă. În 1191. Din păcate pentru tine, o misiune se termină prost, iar Altair este pedepsit de către Marele Maestru, fiind forţat să treci printr-o experienţă asemănătoare cu moartea pentru a renaşte şi a redeveni student, pentru a relua învăţăturile frăţiei. Lista celor nouă persoane pe care trebuie să le omori este astfel o călătorie iniţiatică în care personajul nostru reînvaţă crezul frăţiei şi realizează că, aşa cum spunem noi, nu tot ce zboară se mănâncă.

       Jocul îşi face foarte bine treaba şi te prezintă ca pe un personaj care pe de o parte face voia stăpânului său, însă pe de altă parte îşi pune o serie de întrebări care îl duc în cu totul alt sens decât cel impus de frăţie.  Un joc în care te transpui atât de uşor în hainele unui personaj este un joc bun, indiferent de gen, bug-uri sau decizii de design idioate.
       Povestea începe în Masyaf, oraşul în care se află fortăreaţa asasinilor. De aici, Altair călătoreşte prin Regat (Kingdom of Jerusalem) pentru a ajunge în cele trei oraşe în care se vor petrece evenimentele din joc – Damasc, Ierusalim şi Acra – fiecare oraş având trei districte: Poor, Middle şi Rich. Cum lista neagră conţine nouă persoane, iar în total sunt nouă districte, cred că e destul de clar că vei fi nevoit să le accesezi pe rând, pe măsură ce execuţi fiecare personaj.

   După ce dobori ţinta, te vei întoarce în Masyaf pentru a-ţi recăpăta o parte din abilităţi sau arme şi pentru a discuta situaţia cu Marele Maestru Al-Mualim. Din fericire, acest lucru se întâmplă fără ca tu să mai fii nevoit să străbaţi Regatul de la un capăt la altul. Pe de altă parte, necesitatea unei zone tampon dispare, asta deoarece nu există misiuni în care eşti nevoit să omori sau să cauţi pe cineva aici. Există într-adevăr un achievement care presupune execuţia a 60 de cavaleri templieri, iar o parte dintre ei se află în această zonă, însă în afară de asta, jocul nu are neapărat nevoie de ea.
        Regatul leagă toate oraşele, fiind şi prima locaţie în care te caţeri pe o clădire. Harta este acoperită echivalentul fog of war, singura modalitate de a o îndepărta fiind să te caţeri pe clădirile înalte marcate ca Points of View şi să "sincronizezi" harta pe care o ai cu realitatea din jurul tău. De fapt, acest tip de acţiune trebuie să fie prioritatea numărul unu, pentru că odată descoperită harta, în oraşe îţi apar şi misiunile care îţi furnizează informaţii referitoare la persoana pe care trebuie să o execuţi. Aceste misiuni pot fi descoperite şi plimbându-te prin oraş, însă pe lângă faptul că îţi ia foarte mult timp, în ultimele misiuni soldaţii sunt foarte irascibili şi la cea mai mică greşeală au şi sărit pe tine. De notat că mersul pe acoperişuri este extrem de sănătos în Assassin’s Creed, iar dacă ţineţi şi lama pregătită, puteţi să omorâţi gărzile dintr-o singură mişcare.
       Aşa zisul free running este un concept foarte bine implementat. Păcat că direcţia în care o ia Altair e complet aiurea. Poziţionarea camerei de multe ori este greşită, iar direcţia se schimbă odată cu ea. Butonul care ar trebui să te facă să te agăţi de marginea unui zid şi să te ridici în mâini funcţionează numai dacă ai camera poziţionată în spatele lui Altair. Dacă vrei să vezi cine te urmăreşte şi în acelaşi timp să execuţi o astfel de mişcare, ghinion de neşansă. Pur şi simplu nu merge. De multe ori Altair nu răspunde la comenzi, direcţia problematică fiind înainte sau sus (stick-ul stânga împins în faţă), iar atunci când o face, rugaţi-vă să nu aibă lag (o scurtă întârziere a mişcării personajului faţă de comanda care i se dă). Acelaşi lucru se întâmplă uneori şi în luptă, când pur şi simplu reacţionează prea târziu, însă mai avem ceva până ajungem acolo.

       Odată ce te obişnuieşti să alergi pe acoperişuri, nici nu îţi mai vine să te întorci la nivelul solului. Sus e linişte, jos e zgomot, sus nu e nimeni, jos e forfotă, sus sunt foarte puţini soldaţi, jos colcăie de viermi, inclusiv de templieri. Misiunile însă nu se pot accesa "de la etaj". Trebuie să cobori printre muritorii de rând ca să poţi începe o misiune de furtişag, tras cu urechea sau interogare. Prima presupune furtul unei hărţi sau scrisori, lucru inutil pentru că nu există inventar în Assassin’s Creed, deci nu poţi consultă harta sau citi scrisoarea. La sfârşitul misiunii ţi se spune în mare ce a aflat Altair, iar faptul că jocul rulează pe o consolă este o scuză puerilă. Cel de-al doilea tip de misiune presupune trasul cu… urechea la o discuţie privată. Stai pe bancă, apeşi un buton, ăia spun ce au de spus şi gata, misiunea îndeplinită. Interogatoriul este cea mai interesantă metodă de a afla informaţii, asta deoarece presupune filarea nefericitului până când acesta se află într-un loc mai puţin populat, unde poţi să-l cafteşti bine de tot până când se decide să scuipe tot. La final scuipă sânge, pentru că îl scuteşti de tortura care i-ar fi fost aplicată de stăpânul său.
       Orice investigaţie conţine maxim şase misiuni, însă ai nevoie doar de două sau trei dintre ele pentru a putea accesa misiune principală, eliminarea ţintei. Aici intervine problema pe care am menţionat-o la început. În cazul primelor şase ţinte există clar posibilitatea de a le omorî pe ascuns, fără să dobori nici o gardă pe parcurs. Bineînţeles că odată doborâtă ţinta, ai toţi soldaţii din preajmă pe urmele tale, însă până acolo ai posibilitatea să ajungi în locaţia respectivă în cel mai silenţios mod posibil.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei