Assassin’s Creed – Xbox 360 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:13

Assassin’s Creed – Xbox 360 Review

  De fiecare dată când joc un titlu produs de Ubisoft, mă aştept ca la un moment dat totul să se ducă de râpă. Este imposibil să nu dea cu bâta-n baltă şi să distrugă frumuseţe de proiect. De fapt, aceste momente frustrante sunt o marcă a publisher-ului francez, un soi de lait-motiv pentru toate jocurile sale. Dacă nu există, atunci titlu respectiv nu e produs de ei. Să nu mă înţelegeţi greşit. Assassin’s Creed nu este deloc un joc neatrăgător sau prost realizat, ci din contră, se vede că pe undeva a existat şi "a woman’s touch". Din nefericire însă, o simplă atingere nu a fost suficientă pentru a insufla viaţă acestui titlu, ci doar pentru a-l anima un pic şi a-l omorî de tot în ultimele capitole. E ca într-o căsătorie. Aparent femeia îţi dă putere, însă e doar o iluzie, pentru că la final tot ea te şi omoară. Eu chiar nu pot să înţeleg acest fenomen. Aparent, o parte din joc, cam două treimi, e realizată de oameni capabili, ca apoi restul să fie încropit de nişte maimuţe. Se vede de la o poştă că nu au putut rezista tentaţiei de a nu dărâma ceea ce au construit în primele nivele. E ca şi cum toată echipa de dezvoltare ar fi strigat în cor "Jade, te rugăm frumos, putem să facem praf jocul pe ultima sută de metri? Pleaaaaaase!"
       Dar să ne calmăm, să mai luăm o gură de cafea şi poate tonul se va mai îmbunătăţi pe parcurs. Pentru cei mai curioşi dintre voi, o să vă confirm încă de la început că tenta SF a poveştii este foarte bine gândită şi implementată, având în vedere că vor mai fi încă două continuări ale jocului. "The facts were these", ca să citez dintr-un serial favorit: Asasinii şi Templieri au o râcă ce durează de secole. Templierii vor o nouă lume, modelată conform viziunii lor. Asasinii vor pace, însă nu prea au ei treabă cu politica. Templierii sunt bine infiltraţi şi au oameni dintre cei mai importanţi de partea lor. Sună familiar?
       Numele protagonistului este Altair ("Zburătorul" în limba arabă şi un semn nefast în astrologie), unul dintre cei mai buni dar şi cel mai arogant asasin în viaţă. În 1191. Din păcate pentru tine, o misiune se termină prost, iar Altair este pedepsit de către Marele Maestru, fiind forţat să treci printr-o experienţă asemănătoare cu moartea pentru a renaşte şi a redeveni student, pentru a relua învăţăturile frăţiei. Lista celor nouă persoane pe care trebuie să le omori este astfel o călătorie iniţiatică în care personajul nostru reînvaţă crezul frăţiei şi realizează că, aşa cum spunem noi, nu tot ce zboară se mănâncă.

       Jocul îşi face foarte bine treaba şi te prezintă ca pe un personaj care pe de o parte face voia stăpânului său, însă pe de altă parte îşi pune o serie de întrebări care îl duc în cu totul alt sens decât cel impus de frăţie.  Un joc în care te transpui atât de uşor în hainele unui personaj este un joc bun, indiferent de gen, bug-uri sau decizii de design idioate.
       Povestea începe în Masyaf, oraşul în care se află fortăreaţa asasinilor. De aici, Altair călătoreşte prin Regat (Kingdom of Jerusalem) pentru a ajunge în cele trei oraşe în care se vor petrece evenimentele din joc – Damasc, Ierusalim şi Acra – fiecare oraş având trei districte: Poor, Middle şi Rich. Cum lista neagră conţine nouă persoane, iar în total sunt nouă districte, cred că e destul de clar că vei fi nevoit să le accesezi pe rând, pe măsură ce execuţi fiecare personaj.

   După ce dobori ţinta, te vei întoarce în Masyaf pentru a-ţi recăpăta o parte din abilităţi sau arme şi pentru a discuta situaţia cu Marele Maestru Al-Mualim. Din fericire, acest lucru se întâmplă fără ca tu să mai fii nevoit să străbaţi Regatul de la un capăt la altul. Pe de altă parte, necesitatea unei zone tampon dispare, asta deoarece nu există misiuni în care eşti nevoit să omori sau să cauţi pe cineva aici. Există într-adevăr un achievement care presupune execuţia a 60 de cavaleri templieri, iar o parte dintre ei se află în această zonă, însă în afară de asta, jocul nu are neapărat nevoie de ea.
        Regatul leagă toate oraşele, fiind şi prima locaţie în care te caţeri pe o clădire. Harta este acoperită echivalentul fog of war, singura modalitate de a o îndepărta fiind să te caţeri pe clădirile înalte marcate ca Points of View şi să "sincronizezi" harta pe care o ai cu realitatea din jurul tău. De fapt, acest tip de acţiune trebuie să fie prioritatea numărul unu, pentru că odată descoperită harta, în oraşe îţi apar şi misiunile care îţi furnizează informaţii referitoare la persoana pe care trebuie să o execuţi. Aceste misiuni pot fi descoperite şi plimbându-te prin oraş, însă pe lângă faptul că îţi ia foarte mult timp, în ultimele misiuni soldaţii sunt foarte irascibili şi la cea mai mică greşeală au şi sărit pe tine. De notat că mersul pe acoperişuri este extrem de sănătos în Assassin’s Creed, iar dacă ţineţi şi lama pregătită, puteţi să omorâţi gărzile dintr-o singură mişcare.
       Aşa zisul free running este un concept foarte bine implementat. Păcat că direcţia în care o ia Altair e complet aiurea. Poziţionarea camerei de multe ori este greşită, iar direcţia se schimbă odată cu ea. Butonul care ar trebui să te facă să te agăţi de marginea unui zid şi să te ridici în mâini funcţionează numai dacă ai camera poziţionată în spatele lui Altair. Dacă vrei să vezi cine te urmăreşte şi în acelaşi timp să execuţi o astfel de mişcare, ghinion de neşansă. Pur şi simplu nu merge. De multe ori Altair nu răspunde la comenzi, direcţia problematică fiind înainte sau sus (stick-ul stânga împins în faţă), iar atunci când o face, rugaţi-vă să nu aibă lag (o scurtă întârziere a mişcării personajului faţă de comanda care i se dă). Acelaşi lucru se întâmplă uneori şi în luptă, când pur şi simplu reacţionează prea târziu, însă mai avem ceva până ajungem acolo.

       Odată ce te obişnuieşti să alergi pe acoperişuri, nici nu îţi mai vine să te întorci la nivelul solului. Sus e linişte, jos e zgomot, sus nu e nimeni, jos e forfotă, sus sunt foarte puţini soldaţi, jos colcăie de viermi, inclusiv de templieri. Misiunile însă nu se pot accesa "de la etaj". Trebuie să cobori printre muritorii de rând ca să poţi începe o misiune de furtişag, tras cu urechea sau interogare. Prima presupune furtul unei hărţi sau scrisori, lucru inutil pentru că nu există inventar în Assassin’s Creed, deci nu poţi consultă harta sau citi scrisoarea. La sfârşitul misiunii ţi se spune în mare ce a aflat Altair, iar faptul că jocul rulează pe o consolă este o scuză puerilă. Cel de-al doilea tip de misiune presupune trasul cu… urechea la o discuţie privată. Stai pe bancă, apeşi un buton, ăia spun ce au de spus şi gata, misiunea îndeplinită. Interogatoriul este cea mai interesantă metodă de a afla informaţii, asta deoarece presupune filarea nefericitului până când acesta se află într-un loc mai puţin populat, unde poţi să-l cafteşti bine de tot până când se decide să scuipe tot. La final scuipă sânge, pentru că îl scuteşti de tortura care i-ar fi fost aplicată de stăpânul său.
       Orice investigaţie conţine maxim şase misiuni, însă ai nevoie doar de două sau trei dintre ele pentru a putea accesa misiune principală, eliminarea ţintei. Aici intervine problema pe care am menţionat-o la început. În cazul primelor şase ţinte există clar posibilitatea de a le omorî pe ascuns, fără să dobori nici o gardă pe parcurs. Bineînţeles că odată doborâtă ţinta, ai toţi soldaţii din preajmă pe urmele tale, însă până acolo ai posibilitatea să ajungi în locaţia respectivă în cel mai silenţios mod posibil.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Donald Trump pregătește o manifestație MILITARĂ și o plecare pe covor roșu de la Casa Albă
16/01/2021 20:04

Donald Trump pregăteste o manifestatie „elaborată“ si o plecare pe covor rosu de la Casa Albă. Donald Trump planifică o manifestatie „elaborată” pentru el, inainte de inaugurarea ...

Ministerul Afacerilor Externe explică taxa de 55 de euro plătită de români din Marea Britanie pentru cererile de viză de muncă
16/01/2021 19:12

MAE precizează că reducerea de 55 de lire aplicată de autoritătile britanice taxei pentru solicitările de viză de muncă reprezintă o măsură adoptată de autoritătile britanice in aplicarea Cartei Soc ...

Scene incredibile într-un supermarket din Galaţi: Un tânăr de 18 ani, surprins cu pistolul la brâu
16/01/2021 19:08

Scene incredibile intr-un supermarket din Galaţi. Un client de 18 ani a fost surprins cu pistolul la brau! Oamenii care asigurau paza magazinului l-au reţinut pe tanăr şi au chemat Poliţia. Agenţii au g ...

Sute de mii de persoane părăsesc Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19
16/01/2021 15:00

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat de DPA. „Se pare că o mare parte din pov ...

India dă startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume
16/01/2021 13:41

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambătă in India, care intentionează să imunizeze 300 de milioane de oameni pană in iulie, potrivit AFP. Tara găzduieste c ...

Germania - CDU l-a ales pe succesorul Angelei Merkel/ FOTO
16/01/2021 13:38

 Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia, poziţionat ca moştenitor al cursului centrist al cancelarului Angela Merkel, a fost ales sambătă la conducerea Uniunii Creştin-Democrate ( ...

ULTIMĂ ORĂ MAE a emis o NOUĂ alertă de călătorie: sunt vizați cei care merg în Regatul Țărilor de Jos
16/01/2021 11:21

Ministerul Afacerilor Externe ii informează pe cetăţenii romani care se află, tranzitează sau doresc să călătorească in Regatul Tărilor de Jos că, potrivit informatiilor publicate de autoritătile ol ...

Turcia, între sărăcie şi Pandemie. Preţurile au luat-o razna, oamenii reuşesc cu greu să-şi achite chiria şi să mănânce
16/01/2021 10:53

Prinsă de Pandemie deja in criză economică, Turcia se confruntă cu o creştere alarmantă a preţurilor şi o adancire a sărăciei in randurile populaţiei. Şomajul face ravagii, turcii abia dacă mai pot ...

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil a fost reținut
16/01/2021 10:10

Şoferul care a fost filmat in momentul in care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul in care se afla un copil a fost reţinut, a informat Biroul de presă al Dir ...

Vreme extrem de rece. Temperaturile scad sub -20 de grade Celsius   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
16/01/2021 08:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei