Auto Assault

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:55

Auto Assault

Trebuie sa marturisesc din capul locului ca m-am saturat de MMORPG-uri fantasy. Pe bune. Chiar nu mai am chef de orci, dragoni, goblini, griffoni sau alte creaturi specifice genului. Nimic de zis, acest univers are farmecul sau aparte, dar au fost lansate atatea jocuri cu aceasta tematica incat am ajuns deja la saturatie. Poate de aceea nici nu m-a prins in mod special World of Warcraft dar asta e o alta poveste. Din aceasta cauza, imi tresare inima de bucurie de fiecare data cand am ocazia sa testez un MMORPG “altfel” fata de standardul fantasy, deoarece nu multi producatori mai sunt suficient de “nebuni” in ziua de azi sa se abata de la o reteta a succesului care a fost deja dovedita. Din acest punct de vedere am un mare respect pentru cei de la NCSoft, unul dintre putinii publisheri ce are curajul sa lanseze si sa sustina jocuri online care ies din tipare. Primul dintre acestea a fost City of Heroes, care a adus pentru prima data eroii benzilor desenate pe PC-urile noastre intr-o lume persistenta online. A urmat apoi Guild Wars, un joc orientat foarte mult pe partea de Player vs Player si Guild vs Guild, el avand ca bonus si lipsa taxei lunare necesara pentru a te putea juca. Continuand aceasta linie, NCSoft se pregateste sa lanseze Auto Assault, cel mai rapid si mai distructiv joc online creat pana acum, asa cum il caracterizeaza producatorii sai.

Auto Assault Auto Assault Auto Assault

Actiunea din Auto Assault are loc intr-un viitor nu foarte indepartat, in care mai multe obiecte extraterestre se prabusesc pe Pamant, aducand cu sine un element care incepe sa provoace tot felul de mutatii, mai ales oamenilor. Dupa ce eforturile de a controla raspandirea mutatiei nu au succesul scontat, cei neatinsi de aceasta “boala” iau o decizie destul de drastica, aceea de a se retrage in 5 buncare subterane, numite Arks, si sa sterilizeze planeta pentru a o lua apoi de la inceput. “Solutia finala” este pusa in aplicare insa multi ani mai tarziu, la data revenirii lor la suprafata, oamenii “puri” constata cu surprindere ca mutantii nu au disparut, ci dimpotriva, sunt mai numerosi si mai organizati decat erau inainte, ei luptandu-se acum cu o alta rasa, Biomeks, “descendenti” ai robotilor folositi in trecut pentru a tine populatia de mutanti sub control. Dupa cum era de asteptat, cele trei factiuni nu reusesc sa se inteleaga sub nici o forma, fiecare dintre ele sustinand ca ea este singura care merita sa mosteneasca noul Pamant. Nu stiu daca designerii de la NetDevil au jucat sau nu Krush Kill’N'Destroy (aka KKND) dar atat povestea cat si level design-ul mi-au adus aminte foarte mult de strategia celor de la Beam Software, un mare plus in opinia subsemnatului. Iar fanii seriei Mad Max se vor simti ca acasa in lumea post-apocaliptica prezentata in Auto Assault.

Auto Assault Auto Assault Auto Assault

Ca in orice MMORPG, primul pas pe care va trebui sa-l faceti este sa va creati un alter ego care sa va reprezinte. Dupa alegerea uneia dintre cele trei factiuni – Human / Mutant / Biomek – va trebui sa alegeti clasa personajului. Spre deosebire de alte jocuri mai complexe, aici nu veti avea decat 4 clase la dispozitie, fiecare avand un nume diferit in functie de factiunea aleasa (le-am ales pentru exemplificare pe cele Human) – Commando / Engineer / Liutenant / Bounty Hunter. Pe langa atribute diferite – Combat / Tech / Theory / Perception – fiecare clasa are si propriul vehicul, pe care-l puteti de asemenea personaliza, schimbandu-i culorile si chiar numele. Asta doar pentru inceput, deoarece in joc veti putea adauga tot fel de chestii pe masinuta voastra, unele strict de amorul artei, altele insa cu un scop bine definit – acela de a va trimite inamicii la cules de panselute pe alte lumi. Deoarece au propria echipa de designeri, fiecare factiune este complet diferita de celelalte doua, avand propriile NPC-uri, quest-uri, mentalitati, mod de dialog sau obiective.

Un detaliu marunt, dar care pe mine m-a surprins placut, este faptul ca atunci cand discuti cu un NPC, pe langa informatiile generale mai apar si indicatii vizuale referitor la comportamentul lor, de tipul “Sa stii ca mai avem multe lucruri de facut (se uita peste tableta pe care i-ai dat-o) iar mutantii astia n-o sa ne faca viata mai usoara”. Nu pare cine stie ce, dar contribuie foarte mult la imersiune, deoarece cu astfel de informatii poti foarte usor sa si vizualizezi in minte gesturile respectivului NPC, aducandu-l astfel la viata.

Auto Assault Auto Assault Auto Assault

Razboiul dintre cele trei factiuni are loc in Central Wastelands, acest teritoriu fiind impartit aproximativ egal intre ele. Zona de start a fiecarei factiuni are rolul de a va familiariza cu mecanizile jocului si de a va aduce personajul la un nivel care sa va permita sa supravietuiti in mediile mai ostile pe care va trebui in cele din urma sa le explorati. Dificultatea misiunilor pe care le veti primi creste progresiv intr-un mod care sa nu provoace frustrare, desi de obicei este indicat sa fiti cu cel mult doua nivele sub cel optim indicat pentru misiune. Daca aveti nevoie de ajutor, puteti sa formati un convoi (aka party) cu alti jucatori pentru a indeplini misiunile mai periculoase. Obiectivele pe care le primiti sunt destul de variate, de la omorarea unui anumit numar de crocozauri – termen general dat de subsemnatul membrilor faunei din joc – pana la recuperarea unor generatoare de scuturi, livrarea anumitor colete sau colectarea de date stiintifice. Unele dintre misiuni pot avea si obiective secundare, care cresc in dificultate pe masura ce le indepliniti. Astfel, o misiune care valora initial doar 400 puncte de experienta va poate rasplati cu 1000 de XP-uri daca reusiti sa o duceti pana la capat.

Indiferent insa cat de bine jucati, la un moment dat tot o sa fiti pusi la respect de catre un inamic mai puternic. Partea interesanta este ca in Auto Assault nu veti suferi nici o penalizare daca muriti. Dupa ce masina va este busita complet, veti fi culesi de catre un transportor aerian INC si veti fi dusi inapoi la ultima statie de reparare vizitata. In unele cazuri, singurul incovenient va fi ca va trebui sa ajungeti din nou in locul in care ati murit, ceea ce uneori poate dura destul de mult, zonele din Auto Assault fiind imense – lucru normal de altfel, tinand cont ca actiunea are loc in principal pe patru roti. Am zis in principal deoarece veti avea ocazia sa va dati si jos din masina, atunci cand vizitati unul dintre asa-zisele orase. Aici veti intalni o serie de comercianti, care va pot oferi de la burgeri pana la cele mai noi modele de arme pentru masinuta voastra, traineri, care sa va arate cum sa reparati obiecte sau sa va invete anumite discipline, cat si NPC-uri care in mod sigur au o misiune-doua pentru voi. In orasele mari, cum este Upside, puteti sa va inscrieti in luptele din Arena impotriva altor jucatori si sa folositi locker-ul personal pentru a depozita item-uri pe care doriti sa le pastrati pentru mai tarziu.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei