Battlestations Midway Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:02

Battlestations Midway Review

   Simulatoarele în general sunt susţinute de o gamã restrânsã de jucãtori, acest lucru datorându-se în primul rând complexitãţii şi dificultãţii ridicate a acestora. În consecinţã acest gen nu dispune de foarte multe titluri, jocurile bune din categoria simulatoarelor de zbor, navale sau de submarine putând fi numãrate pe degete. Battlestations Midway încearcã introducerea unei schimbãri în reţeta obişnuitã: combinarea mai multor simulatoare într-unul singur, oferindu-se un joc cu un gameplay relativ uşor de învãţat pentru jucãtorii ocazionali dar pãstrând în acelaşi timp suficientã profunzime pentru fanii înrãiţi ai simulatoarelor.
        Aşa cum o sugerează şi numele, campania single-player se desfãşoarã în Al Doilea Rãzboi Mondial, pe parcursul a 11 misiuni având posibilitatea de a retrãi unele dintre cele mai intense bãtãlii din Pacific din această perioadă. Veţi intra în rolul lui Henry Walker, ajuns la Pearl Harbor exact în ziua bine cunoscutului atac japonez, atac care a marcat şi începutul ostilitãţilor între Japonia şi Statele Unite ale Americii. În prima misiune totul se desfãşoarã destul de alert, neavând posibilitatea de a admira prea mult peisajul, fiind trimişi rapid în mijlocul luptei într-o ambarcaţiune suficient de micã încât sã parã foarte nesigurã, comparativ cu magnitudinea exploziilor ce au loc peste tot în jurul vostru. Astfel, în prima parte a jocului veţi intra în contact cu simularea navalã.
        Încã de la început veţi putea observa simplitatea controlului. Indiferent cât de mari vor ajunge (sau cât de greu se vor mişca) navele pe care le veţi avea la dispoziţie pe mãsurã ce avansaţi în joc, deplasarea va rãmâne la fel de simplistã, rezumându-se la nu mai mult de 4 butoane. Lucrurile se complicã puţin pentru nave în timpul luptelor, mai exact atunci când acestea sunt avariate. Pot suferi avarii la motor, se poate declanşa un incendiu la bord, sau poate fi strãpunsã calã şi nava poate fi inundatã. Din fericire, toate aceste avarii pot fi reparate de cãtre echipaj, având posibilitatea să stabiliţi prioritatea pentru fiecare în parte în ecranul de reparaţii.

        De departe însă cea mai grea parte de stãpânit este pilotarea avioanelor (mai ales cu mouse-ul). Menţinerea poziţiei de zbor nu reprezintă o problemã, asta poate face oricine, greul apare atunci când vreţi sã şi doborâţi ceva de pe cer, nu doar sã survolati zona. Exact la polul opus se aflã submarinul, al cãrui control este probabil cel mai simplist. Atunci când jucaţi cu submarinul lucrurile se complicã puţin doar datoritã schimbãrii tacticii si modului de abordarea a luptelor, si mai ales prin faptul cã va trebui sã ieşiţi la suprafaţã la intervale regulate pentru a vã reumple rezervoarele de oxigen. Pe mãsurã ce avansaţi şi mai mult în joc vi se va oferi posibilitatea de a controla din ce în ce mai multe unitãţi, descoperind utilitatea hãrţii strategice.
        Aici jocul face diferenţa între jucãtorii care vor sã intre mai mult în profunzime şi sã continue partea de acţiune a jocului şi cei care pot sta bine mersi pe harta strategicã dând ordine şi lãsând calculatorul sã controleze unitãţile. Dupã ce daţi un ordin de atac oricãrei unitãţi pe harta strategicã veţi putea oricând sã luaţi controlul şi sã îndepliniţi obiectivul voi înşivã. Şi, trebuie sã vã spun cã aveţi multe de pierdut dacã evitaţi partea de acţiune. Ai o satisfacţie mult mai mare atunci când lansezi tu trei torpile care scufundã nava inamicã fãrã sã ştie ce a lovit-o decât să laşi AI-ul să facă asta pentru tine. Battlestations Midway are parte de nu mai puţin de 60 de unitãţi diferite, de la nave care mai de care pânã la portavioane şi de la avioane de luptã pânã la bombardiere de mãrimi considerabile. Navele, submarinele şi avioanele sunt lucrate în detaliu astfel încât au avantaje şi dezavantaje atât în ceea ce priveşte puterea lor de atac cât şi posibilităţile de apãrare. Astfel, pentru a facilita lucrurile se oferã un tabel tactic în care se poate observa ce tip de unitate are un avantaj asupra unui alt model.

    La începutul, sfârşitul şi chiar în mijlocul misiunilor, Battlestations Midway dispune de filmuleţe a cãror realizare din punct de vedere cinematic reuşeşte cu brio sã susţinã povestea şi mai ales sã menţinã atmosferã pentru jucãtor. Sunetul şi grafica îşi fac datoria cu brio, chiar dacã coloana sonorã poate deveni puţin repetitivã spre final iar la nivel grafic ar fi putut fi aduse câteva îmbunãtãţiri. Totuşi, vãzut per ansamblu din punct de vedere grafic, jocul aratã decent. Veţi putea observa oamenii la bordul navelor, piloţii la bordul avioanelor, sau şi mai mult, puteţi admira razele soarelui dupã ce treceţi printr-un nor de fum creat de explozia unui avion inamic. Partea bună este cã jocul este foarte bine optimizat, rulând la fel indiferent de numãrul de unitãţi de pe ecran. Astfel jocul va fi cursiv în orice moment, fãrã cãderi de framerate care sã afecteze acţiunea alertã.
        Deşi scurtã, însumând doar 7 ore de joc, campania singleplayer este din fericire foarte antrenantã şi diversificatã, având suficiente momente care vã pot rãmâne întipãrite în minte. Spre exemplu, pe mãsurã ce avansaţi în joc veţi comanda un bombardament împotriva unui vas inamic ancorat la Luzon pentru reparaţii, încercând sã obţineţi rãzbunarea dupã cele întâmplate la Pearl Harbor. Apoi vi se vor pune la dispoziţie resursele militare a unei întregi insule, încercând sã o apãraţi de atacul flotei japoneze şi ulterior inversând rolurile veţi lua comanda portavionului USS Yorktown încercând sã conduceţi un atac aviatic împotriva insulei Tulagi. Şi spre final veţi descoperi adevãrata valoare a jocului în prima bãtãlie a flotelor de portavioane din istorie, desfãşuratã la Coral Sea.

        Pe lângã campania singleplayer mai sunt disponibile trei tipuri de joc challenge, având la dispoziţie patru misiuni navale, trei de zbor şi încã trei în care veţi controla un submarin. Este destul de evident cã pentru fiecare dintre aceste trei tipuri de challenge-uri se apeleazã la un alt stil de joc, dar acest lucru este mult mai evidenţiat aici decât oriunde în altã parte în joc. Acest fapt se datoreazã în principal dificultãţii sporite ale acestor challenge-uri, jucătorul fiind pus în situaţii limitã în fiecare misiune. Abia dupã îndeplinirea acestor challenge-uri vã puteţi mândri cã aţi depãşit pragul de începãtor. Din pãcate, la o analizã în detaliu se observã cã un plus de conţinut n-ar fi stricat.
        Dupã cum am spus campania singleplayer nu ar trebui sã dureze mai mult de 7 ore, la care se mai adaugã încã câteva ore datorate challenge-urilor. Un mod skirmish nu ar fi fost prea greu de implementat şi ar fi crescut radical timpul de joc. Totuşi pentru cei care au posibilitatea de a încerca jocul în multiplayer (online sau în lan) probelma este pe jumãtate rezolvatã. În multiplayer sunt puse la dispoziţie 9 hãrţi (bãtãlii) cu o limitã de 8 jucãtori într-un singur mod de joc, Japonia împotriva Statelor Unite. Când sunt mai mult de 2 jucãtori, fiecare îşi va alege echipa şi de asemenea trupele pe care le va avea la dispoziţie pe parcursul meciului. Alegerea trupelor se face dintr-un set predefinit, fiind puse la dispoziţie acelaşi numãr de unitãţi pe fiecare hartã, indiferent de numãrul de jucãtori. Astfel, la un meci de 4 contra 4 spre exemplu, va fi nevoie de o colaborare destul de bună între jucãtori pentru folosirea tuturor trupelor la adevãratul lor potenţial. Totuşi o luptã de 1 la 1 se poate dovedi mai interesantã din cauza faptului cã puteţi controla voi înşivã întreaga flotã.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Necunoscut tăiat de tren la Ploiești
18/09/2020 10:42

  Un bărbat cu varsta de aproximativ 60 de ani a fost accidentat de tren şi a decedat in cursul nopţii trecute, in zona staţiei de cale ferată Ploieşti Sud, au informat, vineri, reprezentanţii Insp ...

O cursa low-cost a aterizat pe aeroportul din Wuhan, prima dupa opt luni
17/09/2020 21:11

 Orasul chinez Wuhan (centru), primul loc in care a fost despistat noul coronavirus, in decembrie 2019, a primit primul zbor international - din ianuarie -, cand aeroportul a fost inchis din cauza COVID-19 ...

Coronavirus Franța: Nou record de cazuri în 24 de ore
17/09/2020 20:46

 Franta a inregistrat 10.593 noi cazuri Covid-19 in 24 de ore, stabilind un nou record in ceea ce priveste bilantul zilnic, in timp ce număr total de infectări cu corornavirus a ajuns la 415.481, a spus ...

 Umilință: Fiica primarului din Sîngeorz-Băi, filmată de tată în timp ce-și cerea iertare
17/09/2020 17:40

  Primarul orasului-statiune Singeorz-Băi, Traian Ogagău, si-a umulit ingrozitor fiica. Pe motiv că Traiana „a devenit obraznică”, el a fortat-o să stea in genunchi, dezbrăcată si c ...

 Twitter a blocat contul medicului care susține că noul coronavirus a fost fabricat în China a fost blocat
17/09/2020 15:54

  Administratorii retelei de socializare Twitter au blocat contul doctoritei Li-Meng Yan, virusolog chinez din Hong Kong care afirmă că are dovezi privind fabricarea de către guvernul de la Beijing, in ...

 Erdogan a trimis o navă turcă de foraj în apele maritime ale Ciprului
17/09/2020 15:45

Tensiunea in apele Mediteranei de Est continuă să fie la cote maxime. Erdogan a trimis o altă navă turcă de foraj, Yavuz, in apele maritime unei tări membre UE, Cipru, după ce făcuse acelasi lucru cu na ...

 Procurorii DNA au luat la puricat Serviciul Omoruri din Capitală
17/09/2020 15:36

  Procurorii DNA au ridicat mai multe documente şi calculatoare de la Serviciul Omoruri. E vorba de cercetări făcute intr-un dosar in rem, insă in acest moment nu sunt cunoscute detalii ...

Coșmar: Copilă violată de propriul tată
17/09/2020 15:27

 Un bărbat, din localitatea constănţeană Pecineaga, a fost arestat preventiv după ce si-ar fi violat in mod repetat fiica de 15 ani. „Urmare a sesizării din data de 13 septembrie, cu privire ...

Medicul Musta: Ajungem în situația Italiei când pacienţii nu mai aveau unde să fie internaţi
17/09/2020 15:18

 Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit despre ce urmează să se intample in Romania, dacă numărul de imbolnăviri nu incep ...

 Carantină de 14 zile, la intrarea în Germania. 4 județe din Moldova, pe lista zonelor de risc
17/09/2020 14:07

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat că autorităţile germane au actualizat lista „zonelor de risc“ din Romania. Ca urmare a acestei actualizări, judeţele Neamţ şi Caraş-Severin au fost in ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei