Beyond Good & Evil – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:27

Beyond Good & Evil – RePlay Review

  Tom Clancy’s Splinter Cell. Prince of Persia: The Sands of Time. Beyond Good and Evil. Trei jocuri lansate la finalul anului 2003. Însă doar două au avut succes comercial şi au beneficiat de apriecieri din partea jucătorilor. Dacă n-aţi încercat până acum Beyond Good and Evil, aflaţi că el e “ăl mai ciudat”. Având o problemă asemănătoare cu cea a lui Psychonauts (joc lansat 2 ani mai târziu, cu un concept interesant, dar un eşec comercial), BGAE nu a vândut mai mult de 100.000 de unităţi în lumea întreagă. Asta în ciuda faptului că a fost lansat pe patru platforme şi a avut suportul unui publisher de primă mână: Ubisoft.
       Creat de designerul Michel Ancel, cel care l-a născocit şi pe simpaticul Rayman, şi cu o poveste pe măsură, Beyond Good and Evil ar fi trebuit să mulţumească atât jucătorii cât şi membrii presei de specialitate. Lucru care de altfel s-a şi întâmplat, cei care l-au jucat fiind plăcut impresionaţi, jocul primind note peste 8 în revistele de specialitate. Şi totuşi, BGAE este văzut ca o dezamăgire comercială, în istoria de 20 de ani a publisherului francez el numărându-se printre singurele jocuri cu o asemenea “distincţie”.
       Povestea din Beyond Good and Evil o are în rolul principal pe Jade, o pământeană cu părul negru şi buzele verzi nevoită să salveze lumea futuristă în care trăieşte, Hillys. Pentru aceasta, ea va folosi un băţ Dai-jo de luptă şi un aparat de fotografiat, cel din urmâ având o utilizare similară cu cea a omologului său din Bioshock. Un fel de fotograf/jurnalist liber profesionist, Jade va fi acompaniată în aventurile ei de către Pey’j, unchiul jumătate porc/jumătate om şi mai apoi de Double H – un agent din partea IRIS Network – echivalentul futurist al OTV, care nu crede în minciunile politice servite prin video-ziare de către politicieni. Şi bine face, deoarece după invazia extratereştrilor DomZ apar forţele paramilitare Alpha Section, care nu sunt aşa de utile şi inocente cum pretind.

       Pentru a descoperi misterul care stă în spatele acestei invazii, va trebui să parcurgi mări şi ţări, la propriu, având la dispoziţie un hovercraft. Acesta va putea fi îmbunătăţit cu arme mai puternice şi cu un aparat ce-i permite să facă salturi, modificările fiind efectuate la garajul Mamago, condus de două entităţi hipopotamiene cu accent şi aspect jamaican. Într-adevăr, dacă e un lucru care-i prieşte acestui joc este diversitatea: de voci, BGAE având un voice acting aproape impecabil, de personaje, din ce în ce mai ciudate şi mai nostime şi nu în ultimul rând, de împrejurimi. Vei colinda peşteri, oraşe, baze secrete şi hangare, toate prezentate într-un stil grafic asemănător desenelor animate, dar într-atât de serios încât să-ţi fie şi frică de extratereştrii care ţi-au atacat planeta.
       O feerie de albastru şi de verde îţi va invada ecranul, de la meniul principal la lumea din Hillys, cu iarbă, copaci, cer, soare şi apă – toate într-atât de bine puse la punct încât îţi vei dori să te plimbi prin această lume doar pentru a afla ce e mai departe, ce e dincolo de următoarea peşteră sau clădire. Revenind la sunet, vei recunoaşte un accent spaniol la companionul virtual din inventarul tău, ce-ţi scanează obiectele şi-ţi oferă informaţii despre utilizarea lor. Apoi vine Pey’j cu accentul de redneck american şi misteriosul Double H cu uşoare inflexiuni britanice.
       Jocul începe destul de brusc, cu orfelinatul pe care-l administrează Pey’j şi Jade fiind atacat de DomZ. Acum ai ocazia să afli că nu ţi-ai plătit factura la electricitate şi nu poţi să activezi scutul ce ar fi putut salva clădirea. Acest moment uşor amuzant este urmat de o luptă cu extratereştii care fură copiii din orfelinat. Fiind un action adventure cu anumite caracteristici de platformer, lupta este un aspect relativ simplu: foloseşti băţul din dotare şi mai apoi picioarele şi un lansator de discuri.

 Poate părea uşor simplist, dacă nu luăm în considerare combo-urile şi mişcările coechipierului vostru, atât Pey’j, cât şi Double H având un atac puternic care poate propulsa inamicii în aer. Odată ridicaţi de pe sol, le poţi servi o lovitură pe care o poţi direcţiona în aşa fel încât să lovească mai mulţi adversary odată. Controlarea celui de-al doilea personaj se face printr-un singur buton şi are două utilizări. În primul rând execuţi mişcarea specifică şi apoi îţi poate deschide anumite uşi sau apăsa butoane de la lifturi.
       Personajele secundare nu se limitează însă la a te susţine prin simpla lor prezenţă. Memorabilă este secvenţa care, recunosc, m-a entuziasmat şi pe mine: după doborârea primului boss din joc, Jade şi Pey’j se îmbrăţişează. Chiar dacă imaginea unei tinere la aproximtiv 20 de ani îmbrăţişându-se cu o combinaţie de om şi porc nu pare la prima strigare tocmai atractivă, vă asigur că cei de la Ubisoft au reuşit să ofere un aspect aproape cinematografic jocului. Desigur, nu se poate compara în termeni de atmosferă cu excelentul Fahrenheit, însă ceea ce face BGAE, face bine. Şi arată şi bine. Pentru anul în care a apărut, jocul nu părea că a fost portat de pe console pe PC. În mod surprinzător, el nu suferă nici de probleme serioase legate de cameră, cum ne-am aştepta de la o astfel de portare. Iar sistemul de control este foarte uşor de învăţat şi utilizat.
       La fel ca şi excelentul Psychonauts, Beyond Good and Evil reuşeşte să te introducă într-o lume nouă, complet diferită de ce vezi pe geam sau la televizor. Lucrul care uimeşte şi te ţine în acel universe minunat este chiar lumea în sine. Fie că te plimbi pe pajiştea din faţa orfelinatului şi admiri soarele deasupra mării (reflecţii pe apă, raze de soare) sau vietăţile ce-şi duc liniştite viaţa prin zonă, fie că te plimbi cu hovercraft-ul pe marea ce leagă Pedestrian District de Slaughter House şi mai toate zonele din joc, te vei simţi cufundat într-o căldură de culori, sentiment ce poate că l-ai mai simţit doar în vreuna din lumile deşertice din venerabilul Outcast.

       Totul este o distracţie, în mare parte, nu vei vedea sânge sau feţe triste, nici măcar la boss-ii cu care te vei lupta. Aici este un element interesant de punctat: de multe ori nu vei putea să învingi inamicii decât cu ajutorul coechipierilor.
       Un moment deosebit în cadrul unui joc deosebit nu poate fi ajutat decât de o coloană sonoră deosebită. Muzica este dinamică, se schimbă în raport cu tempo-ul acţiunii. Astfel, în timp ce te plimbi pe pajiştea din faţa orfelinatului, vei auzi melodii liniştitoare, calme, în timp ce în timpul luptelor vei asculta un techno extraterestru, care-ţi va face inima să bată mai tare.
       Durata de joc este de aproximativ 10-15 ore şi nu veţi simţi că vă plictisiţi în interiorul acestei lumi. Desigur, acţiunea nu va fi la fel de furibundă ca în Max Payne, dar sunt mereu mini-jocuri sau misiuni secundare de îndeplinit, precum curse de hovercraft sau un tip de fotbal cu monede, toate oferindu-ţi ca recompensă credite sau perle, acestea din urmă fiind de altfel şi singurele “resurse” din joc. Perlele sunt rare, în tot jocul existând doar 88, ele fiind folosite ca să cumperi obiecte precum jump pack sau motor mai puternic pentru hovercraft, în timp ce creditele le vei cheltui pe mâncare, care îţi va umple la loc inimioarele care-ţi indică sănătatea.
       Ceea ce scoate în evidenţă BGAE sunt detaliile, fie că e o umbră pe perete ce te anunţă că trebuie să te furişezi pentru a nu fi atacat de soldaţi sau turete sau chiar aparatul de fotografiat, cu care faci poze diferitelor animale (acest ultim aspect îţi va aduce şi el perle, dacă ai fotografiat destule exemplare). La partea de furişare jocul nu îşi propune să detroneze Splinter Cell sau Thief, dar componenta stealth funcţionează aşa cum ar trebui. Te vei lipi de pereţi, vei merge aplecat, vei sări în gropi şi vei merge tiptil în spatele soldaţilor pentru a nu fi detectaţi. Când vei fi în spatele lor, le vei putea lovi aparatul de respirat, acest efort fiind răsplătit cu un număr de credite. De asemenea, vei descoperi coduri secrete şi dacă vei aştepta momentul potrivit să mergi mai departe, pentru a nu fi surprins nici de turete.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

BANCUL ZILEI

01:23

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

 Copil sfâșiat de câini, la Năvodari
22/09/2020 11:38

  Incident grav in orasul Năvodari, unde cainii fără stăpan au atacat in plină zi un copil care se intorcea de la şcoală. Incidentul a avut loc in parcarea unui bloc, in momentul in care copil ...

Peste 70 de perchezitii realizate de politisti in toata tara. Sunt vizati contrabandisti de tigari, traficanti de droguri si escroci
22/09/2020 10:50

 Peste 70 de perchezitii au loc marti dimineata in dosare penale vizand infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda cu tigari, trafic de  ...

 Percheziții la contrabandiștii de țigări și de droguri
22/09/2020 10:39

  Poliţia Romană efectuează, marţi, 74 de percheziţii domiciliare in cadrul unor dosare penale in care se fac cercetări pentru săvarşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional o ...

  Buzăul, la un pas de a sări în aer! O cisternă cu 24 de tone de substanță volatilă s-a răsturnat!
22/09/2020 09:20

Traficul este intrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, in zona municipiului Buzău, după ce o cisternă incărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a inform ...

Dezastru biologic în Australia. Sute de balene, eșuate pe coasta Tasmaniei
22/09/2020 09:13

  Cel putin o treime din cele 270 de balene esuate pe plajele din Tasmania au murit si mai multe sunt in pericol, transmit recuperatorii. Animalele au ajuns in masă pe uscat, iar evenimentul a fost desco ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei