Brothers in Arms: Road To Hill 30 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 19:22

Brothers in Arms: Road To Hill 30 Review

   Cand a aparut Medal Of Honor: Allied Assault, am decretat stare de urgenta la mine in casa: totul a stat inchis pana am reusit sa termin jocul, savurand fiecare particica a misiunilor. Doi ani mai tarziu, Call Of Duty a adus un aer proaspat si a ridicat mai sus stacheta in lumea shooterelor ce au ca tema cel de-al doilea razboi mondial, un subiect aparent inepuizabil pentru industria jocurilor. A venit insa martie 2005 iar starea de urgenta a fost decretata din nou. Motivul: cel mai nou shooter lansat de Ubisoft, Brothers In Arms:Road To Hill 30. Daca pana acum, jucatorul se identifica cu eroul fara seaman care invingea aproape de unul singur celebrul Wermacht fara a clipi (a se vedea MOH:AA, CoD si RtCW), de aceasta data camarazii de front sunt elementele hotaratoare in focul bataliei. In BiA joci rolul sergentului Matt Baker din compania Fox, regimentul 502 parasutisti. Cele opt zile pe durata carora se desfasoara actiunea din campania single-player reprezinta si laitmotivul jocului: opt zile de teroare, suferinta si dramatism, pe care Matt Baker si-ar fi dorit sa nu le fi trait vreodata.

Brothers In Arms: Road to Hill 30 Brothers In Arms: Road to Hill 30 Brothers In Arms: Road to Hill 30

     Campania debuteaza cu parasutarea regimentului vostru in Normandia, cu 24 de ore inaintea celebrei invazii, de aici si pana la inclestarea cu trupele germane nefiind decat un pas. Baker, caci despre el vorbim, trebuie nu numai sa duca la bun sfarsit misiunile ce i se incredinteaza, dar va trebui de asemenea sa dizloce puternicile unitati germane, in tot acest timp fiind nevoit sa aiba grija si de plutonul sau. Din aceste motive, tacticizarea jocului era inevitabila. A lua totul pe cont propriu in BiA inseamna sinucidere, fiind necesar sa apelezi la ajutorul camarazilor tai pentru a supravietui. De la a da ordinul de foc continuu asupra unui inamic sau de a-i flanca pe acestia, pana la a asaltul asupra pozitilor inamice depasite numeric, jucatorul va fi cel care va decide soarta fratilor sai de arme, rolul de lider fiind mult mai important de data aceasta decat cel de erou.
     Daca in Call Of Duty mitraliera MG42 era o arma letala, in BiA ea este doar o arma de acoperiere, jucatorul fiind nevoit in acelasi timp sa dea ordine pentru flancarea si eliminarea pe rand a contraatacurilor germane. Si sa nu va inchipuiti ca este simplu. Un ordin prost va poate costa viata camarazilor vostri, lucru pe care nu vi l-ati dori atunci cand sunteti inconjurat de experimentatii soldati germani. Din fericire, toate ordinele pe care le veti da nu necesita o combinatie complicate de taste, ci doar cateva shortcut-uri sau folosirea mouse-ului. Focul continuu asupra unui grup de inamici ii va obliga pe acestia sa stea ascunsi dupa cladiri sau obstacole, in timp ce jucatorul impreuna cu o parte din subordonati sa flancheze grupul si eventual sa-l incercuiasca. Frumusetea jocului consta tocmai in aceste manevre tipice razboiului modern, elementele care compun aceste tactici punandu-va in valoare abilitatile de strateg. Situational awareness view reprezinta o gaselnita tactica foarte interesanta, care va va ajuta enorm in planificarea actiunilor. Pe scurt, ea va va oferi o situatie de ansamblu asupra situatiei, indicand pozitia voastra si a plutonului vostru pe harta dar si a inamicilor care sunt in raza voastra vizuala. Desi multi ar fi tentati sa creada ca situational awareness-ul face jocul prea usor, el nu va indica decat pozitiile soldatilor inamici pe care i-ati descoperit deja, nu si a celor care sunt ascunsi 20 de metri mai incolo in spatele unui zid.

Brothers In Arms: Road to Hill 30 Brothers In Arms: Road to Hill 30 Brothers In Arms: Road to Hill 30


Din aceste perspective, BiA seamana mult cu Full Spectrum Warrior, un joc aparut anul trecut care a incantat la randu-i prin tactica de lupta folosita. De obicei, vor exista doua echipe sub comanda ta, una pentru a trage continuu si a forta inamicul sa ramana intr-o anumita pozitie, iar cealalta pentru a-l flanca si apoi pentru a-l elimina. Cuiburile de mitraliera trebuie totusi evitate, sau cel putin flancate si apoi anihilate. La fel se intampla si cu echipele de mortiere sau cu echipele anti tanc. Chiar daca este de preferat ca tancul sa deschida calea, acest lucru nu este recomandabil. O echipa de asalt ar fi mai bine sa distruga pozitia fortificata a nemtilor, pentru ca mai apoi tancul sa poate trece. In alta misiune am avut de-a face cu tancuri inamice si cu contraatacuri ale nemtilor. A trebuit sa strang liniile si sa resping valurile nemtilor, sa creez astfel pozitii fortificate. De cateva ori am incercat sa ma departez de pluton si sa incerc sa iau totul pe cont propriu, dar aceasta manevra mi-a esuat lamentabil in final, cand am realizat ca jocul in totalitea lui este creat pentru a completa misiunile alaturi de camarazii din subordinea mea. Cu toate acestea, comanda unui pluton nu exclude si participarea activa la lupta, ci din contra, fara o asemenea participare, jocul ar avea o durata mult mai mare de desfasurare. Desi poate parea simplu, acreditarea unei comenzi implica si o anumita responsabilitate, ambele echipe putand face acelasi lucru. Important este ca echipa specializata pe un anumit timp de lupta sa faca exact ceea ce stie mai bine. Mi s-a imtamplat ca o parte din soldati sa moara in misiune, tocmai pentru ca ordinele mele au fost luate gresit in contextul bataliei. Deciziile importante trebuie sa tina seama de contextul bataliei, relieful inconjurator, numarul si pozitionarea inamicilor si a propriilor camarazi, iar folosirea situational awareness-ului este obligatorie.
     Insa lucrul care m-a frapat cu adevarat in BiA a fost povestea si cand afirm acest lucru ma refer in special la evenimentele reale traite in Normandia de catre regimentul 502 parasutisti, Ubisoft colectand faptele adevarate de eroism la care au participat acesti soldati in acea perioada. Povestea este foarte inchegata, Baker exprimandu-si in fiecare capitol al jocului sentimentele fata de camarazi, razboi, dar si fata de viata lui privita in ansamblu si canalizata momentan pe lupta fizica, dar si emotionala pe care o da.

Brothers In Arms: Road to Hill 30 Brothers In Arms: Road to Hill 30 Brothers In Arms: Road to Hill 30

     Lipsa crosshair-ului contribuie decisiv la realism si imersiune. Fara crosshair, asa cum eram obisnuiti din toate shooterele, este cu adevarat dificil sa reusesti uciderea inamicului. Din fericire, aceasta este doar o simpla optiune, cei care considera ca nu se pot descurca fara ea, o pot activa din meniul jocului. Si cum recrearea atmfosferei trebuia sa fie deplina, Gearbox au implementat o grafica pe masura,care foloseste din plin pixel shader-i, asa ca noua familie GeForce se va simti in largul sau. Pozele din joc fac aceasta dovada, apa fiind un element grafic care cu siguranta va atrage atentia din prima. Iar fiferitele elemente grafice vor contribui la senzatia de razboi total. Cu toate acestea, framerate-ul va fi o problema pentru multe din calculatoarele actuale. In general, in cazul in care nu detineti o placa video capabila de efecte de ultima ora si destula memorie, senzatia grafica nu va mai fi aceiasi si nici jocul nu va rula cu acel minim de frame-uri necesar pentru a fi cat de cat jucabil. De asemenea, jocul nu ruleaza pe placi video mai vechi, fara pixel shader, cum ar fi GeForce 2 TI/2MX sau 4MX.
     Cat priveste sunetul, Brothers In Arms detine un capitol aparte in cadul noilor fps-uri. Absolut toate sunetele armelor au fost inregistrate exact cum ele suna in realitate, iar acest fapt nu poate fi decat un pas inainte in recrearea atmosferei. Probabil veteranii celui de-al doilea razboi mondial ar putea fi singurii care sa ne confirme acest fapt, dar presupun ca in nici un caz ei nu reprezinta partea hardcore a jucatorilor. In comparatie cu alte jocuri, multiplayerul din Brothers In Arms se dezice de conceptul de deathmatch sau capture the flag. Multiplayerul aduce foarte mult cu single player-ul, in care poti avea comanda unui pluton pentru a definitiva diferitele obiective date. Maxim 4 jucatori pot intra pe un server Brothers In Arms, fapt care duce la concluzia ca jocul este axat in special pe campania single-player.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei