Burnout Paradise – Xbox 360 – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:35

Burnout Paradise – Xbox 360 – RePlay Review

Fanii pasionaţi de cursele de maşini nu au dus niciodată lipsă de titluri pentru console, indiferent că a fost vorba de arcade-uri sau simulatoare în adevăratul sens al cuvântului. Seria Burnout a ocupat un loc de cinste în ierarhia arcade-urilor încă de la lansarea primului titlu, nivelul de distrugere prezent crescând foarte mult atractivitatea întrecerilor. După lansarea lui Burnout Revenge în 2006 – joc primit foarte bine de critici şi gameri deopotrivă – studiourile Criterion Games continuă franciza cu Burnout Paradise, menit să rezolve lipsurile predecesorului şi să folosească din plin tehnologiile consolelor next-gen pentru o experienţă nouă.

Am început acest joc cu mare interes întrucât sunt foarte pasionat de simulatoare auto de tip open-world, în care avem mână liberă să conducem pe unde vrem, nefiind constrânşi să participăm doar la anumite curse, indiferent dacă acestea se dispută pe circuit sau în oraşe.

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost faptul că nu există meniu de început, dar putem apăsa oricând tasta „Right” a D-pad-ului, pentru a accesa toate opţiunile importante. Pe fondul piesei „Paradise City”, semnată Guns N’ Roses, o voce feminină ne prezintă pe scurt oraşul Paradise, urmând ca apoi microfonul să fie preluat de DJ Atomica, ghidul nostru pe tot parcursul aventurii. Aflu că există mai multe categorii de permise pentru a conduce maşinile, iar mie, fiind la început, mi se acordă doar „Learner Permit”. În funcţie de victoriile obţinute în diverse tipuri de curse, mai târziu pot obţine categoriile D, C, B, A, urmate de Elite şi Burnout.

Acţiunea propriu-zisă începe într-un Junkyard, unde singurul vehicul pe care îl am la dispoziţie nu pare în cea mai bună formă. Dar nicio grijă, DJ Atomica mă asigură că pot remedia situaţia la un atelier de reparaţii, fără niciun cost suplimentar. Producătorii au vrut să simplifice partea de simulare, astfel că nu există vitezometru sau turometru. De asemenea, pe ecran/televizor, pe lângă maşina pe care o conduceam, am găsit doar o mini-hartă, numele străzii pe care circulam şi indicatorul de boost. Nici măcar camera nu se poate schimba, dar unghiul e destul de potrivit în majoritatea situaţiilor. Involuntar remarc mici asemănări cu Test Drive Unlimited, deoarece există o libertate foarte mare de mişcare, dar oraşul Paradise nu este atat de întins ca insula din TDU. În Burnout Paradise există însă trafic numeros, dar toate încercările mele de a vedea măcar un personaj la volanul vreunei maşini de pe stradă au fost sortite eşecului. Cine conduce maşinile acelea oare?

Oraşul este bine realizat, cu zgârie-nori, tunele, poduri şi chiar construcţii neterminate sau macarale, ceea ce aduce un plus de realism. Cu gândul de a-mi schimba maşina şi categoria de permis, mă hotărăsc să încep cursele propriu-zise. Spre deosebire de predecesorul lui, în care cursele erau clar structurate, în Burnout Paradise jucătorul nu este îngrădit de nicio restricţie, el având în schimb posibilitatea de a selecta oricând tipul şi ordinea de parcurgere a acestora chiar în timpul plimbărilor prin oraş. Punctele de start pentru începerea lor pot fi găsite uşor pe hartă, şi tot ce trebuie să faceţi pentru a dezlănţui caii putere de sub capotă e să apăsaţi LT+RT (Left Trigger + Right Trigger).

În Paradise există patru tipuri principale de curse: Stunt Run, Race, Marked Man şi Road Rage. Stunt Run presupune atingerea unui punctaj (proporţional cu tipul de permis) într-un interval de timp, ce poate fi obţinut prin diversele cascadorii făcute cu maşina. Ele pot fi sărituri pe trambulinele presărate strategic în oraş, întoarceri spectaculoase cu frâna de mână, drifturi sau doborârea aşa-numitelor Billboards. Stunt Runs mi-au pus cele mai mari probleme pe parcursul jocului, întrucât e greu să cauţi trambuline pe străzile pe care nu le cunoşti prea bine. Ce-i drept, pe parcurs am învăţat străduţele şi implicit amplasarea locaţiilor pentru trambuline, astfel că situaţia a devenit acceptabilă iar cascadoriile o delectare.

Race este probabil cel mai simplu şi mai cunoscut mod de joc în cursele cu maşini. Înfruntarea se dă între voi şi unul sau mai mulţi competitori controlaţi de AI, iar primul care trece linia de sosire va fi declarat învingător. La începutul fiecărei întreceri ni se arată pe harta mare a oraşului (care poate fi accesată oricând folosind butonul „Select”) traseul ideal pe care trebuie sa îl parcurgem pentru a ajunge la linia de sosire. Bineînteles, există multe scurtături, dar găsirea lor necesită timp si buna cunoaştere a oraşului. În acest mod am găsit poate cel mai mare defect al jocului, şi anume lipsa indicatoarelor sau a GPS-ului. Înţeleg dorinţa producătorilor de a oferi o libertate căt mai mare, dar ar fi putut implementa un sistem de activare şi dezactivare pentru GPS. Este teribil de frustrant să nu ştii pe unde trebuie să mergi spre linia de sosire, mai ales că indicatorul general nu te ajută cu ceva. Sunt convins că mini-map-ul ar fi fost mult mai util dacă s-ar fi rotit automat în funcţie de direcţia de mers a maşinii, dar se pare ca nimeni nu s-a gândit la asta, probabil testerii ştiau deja oraşul pe de rost şi nu au privit acest aspect ca pe un neajuns.

Singura soluţie viabilă e aceea de a apăsa „Select” în timpul curselor pentru a vizualiza harta mare, dar aceste întreruperi iminente devin enervante prin frecvenţa lor după o perioadă. În schimb, senzaţia de viteza din Burnout Paradise este extraordinară, obligându-ne totuşi să fim atenţi la mai multe lucruri în acelaşi timp. Trebuie să ne ferim de maşinile din trafic, să luăm curbele bine, să depăşim competitorii, dar cu toate acestea… nu ştim încotro să virăm la următoarea intersecţie.

Marked Man este asemănător cu Race, diferenţa fiind că nu vă întreceţi cu nimeni. În schimb, câteva maşini negre cu geamuri fumurii sunt pe urmele voastre şi încearcă cu tot dinadinsul să vă scoată din cursă (citiţi distruge maşina), deci trebuie să ajungeţi la destinaţie în primul rând întreg, nu neapărat cât mai repede posibil.

Prezent şi în titlul precedent din serie, ultimul mod principal este Road Rage, după părerea mea cel mai captivant dintre toate, deoarece îmi reaminteşte cu plăcere de Carmaggedon. Porniţi alături de alţi competitori iar scopul este de a elimina din cursă câţiva dintre ei într-un interval de timp. Nimic nu e mai plăcut decât să vezi maşina adversarului facută zob după un duel de câţiva kilometri prin traficul infernal din anumite zone. Din fericire, nu contează ce tip de cursă alegeţi sau dacă le repetaţi, orice victorie se concretizează cu un punct în plus în vederea schimbării categoriei de permis.

Pe lângă aceste moduri principale mai există şi alte câteva secundare, cu toate că puteţi termina jocul fără să le descoperiţi. De pildă, Burning Route reprezintă un time-trial, iar voi va trebui să obţineţi un timp mai bun decât unul prestabilit de producători cu o maşină anume; în acest caz, nu vi se permite folosirea altei maşini decât cea specificată în fiecare întrecere de acest gen. După fiecare Burning Route veţi primi un nou bolid ca bonus, de obicei o variantă îmbunătăţită a celui cu care terminaţi cursa, deci e o idee bună să câştigaţi cât mai multe. Power Parking-ul e un mini-game în care trebuie sa parcaţi o maşină lateral aproape perfect între alte două maşini. Road Rule: Time este un mod în care trebuie să îmbunătăţiţi un anumit timp al fiecărei străzi, iar Role Rule: Showtime vă permite să distrugeţi cât mai multe maşini de pe strada respectivă, scopul final fiind acela de a obţine un scor mai mare decât cel standard, reprezentat printr-o sumă în dolari, folosindu-vă maşina pe post de minge de pinball. Cu toate că este asemănător cu modul Crash din Burnout Revenge, mi-aş fi dorit ca Showtime sa fie un event principal. De altfel, unii fani ai seriei vor simţi lipsa modurilor Crash şi Traffic Attack, deoarece ele permiteau distrugerea cât mai multor maşini, în Paradise interacţiune cu acestea fiind mai scăzută.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
8 turci care voiau să ajungă în vestul Europei, păcăliți de doi șmecheri români
20/09/2020 12:30

 Doi romani sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră timişoreni că incercau să sprijine opt cetăţeni turci să treacă fraudulos frontiera, ...

Imagini teribile din Grecia: filmari cu drona care arata dezastrul facut de uraganul Ianos. Korfu, Zakyntos, Lefkada, puternic afectate
20/09/2020 12:14

 Imagini teribile din Grecia, tara care a fost lovita de un ciclon puternic. In urma tragediei, cel putin doi oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti. Mai multe zone din sudul si vest ...

Accident grav la Borșa
20/09/2020 11:48

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că traficul pe DN18 Sighetu Marmaţiei - Borşa este intrerupt pe raza localităţii maramureşene Crăciuneşti, ca urmare a ...

 Coronavirus, record de îmbolnăviri în India
20/09/2020 10:43

  Numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a ajuns la 5,4 milioane in India, după ce in ultimele 24 de ore au fost identificate 92.605 infecţii, conform datelor oficiale date publicităţii. ...

Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei