Un caz halucinant de viol a avut loc în India! O elevă de numai 15 ani a fost violată de către 2 profesori, tată și fiu, chiar în incinta școlii speciale, destinată elevilor cu dizabilități. 

Doi profesori din India, tată și fiu au comis cele mai oribile fapte, într-o școală specială în care învață copii cu dizabilități. Aceștia au violat fără milă o elevă de numai 15 ani, oarbă și au profitat de handicapul pe care îl avea.

Copilă de 15 ani cu handicap, violată fără milă


Potrivit presei internaționale, faptele oribile s-au desfășurat pe parcursul a 2 luni, timp în care cei doi profesori au supus-o pe copilă unor chinuri greu de imaginat. Tată și fiu, aceștia au abuzat-o fără milă chiar în instituția de învățământ în care trebuia să aibă parte de tot sprijinul și ajutorul, dat fiind faptul că este și oarbă.

Cum au aflat părinții de faptele oribile


Daily Mail informează că eleva de 15 ani a fost violată fără oprire de aceștia, în școala la care învăța. Părinții copilei și-au dat seama că ceva este în neregulă în momenul în care au sesizat că aceasta era terifiată de gândul de a merge la școală. Într-un final, printre lacrimi, fata le-a povestit totul părinților săi, iar aceștia au alertat de urgență autoritățile.

Presa internațională informează că părinții copilei sunt și ei, de asemenea, tot nevăzători. În urma celor întâmplate, autoritățile au demarat o anchetă și profesorii sunt cercetați pentru faptele lor. Aceștia au dispărut fără urmă și au fost dați în urmărire.