Codename Panzers: Phase One Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 19:36

Codename Panzers: Phase One Review

  Inca un joc Real Time Tactics despre WWII… Pur si simplu nu mai am inspiratie sa scriu o introducere la un review despre o strategie WWII. E despre al doilea razboi mondial, e cu tancuri si infanterie, are cele trei campanii de acum standard (Germania, Rusia, Aliatii), grafica 3D buna, si acelasi gameplay ca restul de 1315486 de jocuri de strategie WWII care au iesit in ultimele luni. Ce as mai putea sa spun despre el? Ah, pana si interfata incepe sa devina standard la aceste jocuri, si aici nu ma refer doar la aranjamentul butoanelor, al descrierii unitatilor si al hartii, ci chiar la pictogramele de pe butoane, si chiar skin-ul interfetei intr-o anumita masura. Cat despre poveste… cred ca am urmarit Axa avand victorii zdrobitoare in Europa de Vest, impotmolindu-se in Rusia, si cazand intr-un final in Berlin deja de prea multe ori.
     Cine isi aduce aminte de S.W.I.N.E. probabil ca se asteapta de la Codename: Panzers, Phase One sa fie un joc cel putin interesant, pentru ca release-ul celor de la Stormregion din 2001 a fost o satira excelenta, si chiar daca a fost destul de comun ca gameplay, a compensat pe deplin prin continut. Ei bine, v-ati insela amarnic. Daca am jucat vreo data un joc plictisitor, linear, si care urmeaza 100% tendintele pietei acesta a fost Codename Panzers. Dar originalitatea nu este nici pe de parte cel mai important factor care decide valoarea unui joc, si doar de dragul de a face un review cat mai corect, o sa trecem la o analiza mai profunda a jocului.

Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One

     Primul lucru care ne va atrage atentia este caliteatea graficii. Poate ca nu este ultimul racnet in materie, dar este cu siguranta suficient de buna pentru a realiza pana si cut scene-urile cu engine-ul jocului, si acesta nu este un lucru putin, daca ne gandim ca este vorba de un joc de strategie. Evident nu trebuie sa ne asteptam la expresii faciale, sau buze care se misca, dar animatiile numeroase si variate sunt suficiente pentru a satisface cerintele artistice. Evident, in timpul jocului, unitatile sunt foarte detaliate si arata extrem de bine, chiar si atunci cand ne apropiem cu camera la maxim de ele.
     Toate misiunile (in afara de prima din fiecare campanie) incepe cu cateva pagini din jurnalul comandantului, o tactica destul de des intalnita de altfel la jocurile din aceeasi categorie pentru da da putina personalitatea eroului. Precum probabil ati si ghicit deja, eroul este o unitate foarte puternica care da diferite bonusuri vehicului in care este, ca de altfel in mai toate jocurile de strategie WWII din ultima perioada. Dupa jurnalul comandantului ne este prezentat ecranul de recrutare, in care ne putem cheltui punctele de prestigiu pentru a cumpara unitatile ce sunt disponibile in functie de perioada istorica. Putem sa castigam puncte de prestigiu terminand misiuni, in functie de pierderile care le-am suferit si care le-am cauzat inamicului, si daca am completat obiective secundare pe care de obicei le terminam oricum, deoarece obiectivul principal ne plimba cam pe toata harta.

Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One

  De fapt, castigarea punctelor de prestigiu suplimentare nici nu este asa de vitala, in afara de cazul in care jucam pe cea mai inalta treapta de dificultate, deoarce in majoritatea cazurilor putem sa ducem la bun sfarsit obiectivele cu o combinatie destul de mica si de standard de unitati. Aceasta este compusa din trei sau patru tancuri, doua camioane de reparat, unul de rearmat, o artilerie puternica, preferabil cu rachete, un vehicul de recunoastere special pentru vanarea unitatilor de infanterie inamice (care aparent pot supravietui unor kilograme bune de gloante), o echipa de lunetisti care sa serveasca pe post de cercetasi, si o echipa de medici, in caz ca lunestistii o sa fie raniti. Chiar si in misiunile in care am avea nevoie sa aducem mai multe unitati pentru a face fata numarului imens de inamici, nu am putea sa le controlam oricum, datorita pathfinding-ului infect si al coportamentului ciudat al unitatilor. Pahtfinding-ul ar fi fost ok acum patru – cinci ani, dar pentru 2004 e pur si simplu inacceptabil.
     Acesta este singurul joc pe care l-am jucat in care trei tancuri au reusit sa se blocheze intre ele cand au primit ordin sa se miste in camp deschis, si nu a fost un singur asemenea accident. In cazul luptelor urbane, pozitionarea tactica a unitatilor devine un adevarat cosmar. Unitatile pur si simplu refuza sa treaca prin locuri relativ stramte, dar unde din punct de vedere vizual ar avea clar loc, si ocolesc toata harta pentru a se misca doi metri de la pozitia initiala. Camioanele de reparatii si rearmare pot sa refaca viata si armura, respectiv munitita vehiculelor de lupta de la o distanta destul de mare (aprox. 10m) dar insista sa ajunga exact lipite de unitatea pe care o deservesc la un moment dat, de multe ori ajungand in fata liniei de tancuri, si evident in mijlocul tirului inamicului. Din cauzele enumerate mai sus, trebuie sa avem mereu grija de fiecare unitate in parte, pentru a ne asigura ca face exact ce i-am ordonat noi, si nu ne strica planurile tactice. Infanteria si tanchistii capata experienta de-a lungul luptelor, care ne da bonus-uri la damage, si putem oricand sa ii mutam in alt tanc, in caz ca unul mai performant apare in meniul de recrutare, sau capturam un tanc inamic mai bun. Dezavantajul capturarii este ca putem sa fortam echipajul inamic sa-si abandoneze vehiculul numai cu aruncatoare de flacari, sau cu cocktail-uri molotov, si chiar daca terminam misiunea cu tancul capturat intact, acesta va disparea pur si simplu si nu va fi disponibil pentru misiunile urmatoare.

Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One

     Din fericire, nu numai unitatile noastre sufera de un A.I. deficitar, si unitatile inamicului sunt la fel de “proaste”. Practic, singurele momente in care o unitate inamica prezinta pericol din punct de vedere tactic sunt atunci cand isi urmareste calea scriptata sau pur si simplu sta pe loc acolo unde au pus-o designerii de harti. A.I.-ul inamic nu incearca nici o data o manevra de flancare sau ceva mai complex in tactica, ci pur si simplu ataca tot ce-i intra in raza vizuala sau de tragere. In majoritatea misiunilor ne confruntam cu un numar irealist de mare de unitati inamice, bine fortificate, si acest lucru combinat cu tendinta unitatilor proprii de a se bloca pe harta sau sa adopte rute ciudate pe harta fac ca singura tactica fiabila sa fie incercarile repetate. Salvam, mutam unitatile una cate una pe distante scurte, si daca ceva da gres incarcam din nou. Consecintele sunt evidente, jocul devine destul de plictisitor si frustrant.
     De asemenea, un mare minus este lipsa formatiilor automate, si chiar daca ne pozitionam manual mai multe unitati in formatia dorita, daca le dam un ordin de miscare vor ajunge la destinatie intr-o dezordine completa, deci din nou suntem fortati sa miscam fiecare unitate separat.

Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One

  Destul de neobisnuit pentru un joc de strategie, gameplay-ul este destul de arcade, daca pot sa-l numesc asa, pentru ca necesita viteza si precizie in manevrarea mouse-ului in timpul luptei, si unitatile mor irealistic de greu. De exemplu trebuie sa tragem cu mitraliera de pe un vehicul de recunoastere pentru aproape un minut intr-o echipa de patru infanteristi, si in tot acest timp trebuie sa controlam vehiculul manual cu mouse-ul ca sa urmarim victimele si sa le exterminam. De asemenea, daca folosim doua camioane de reparatii putem sa mentinem un tanc la viata maxima chiar cand este sub focul a trei – patru tancuri inamice.

Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One Codename Panzers: Phase One

     Campania single-player este destul de bine realizata, misiunile sunt diverse ca obiective si locatie, chiar daca aceeasi tactica si componenta a armatei noastre va functiona in majoritatea cazurilor. In unele misiuni nu avem acces la ecranul de recrutare, si trebuie sa ne descurcam cu unitatile ce ne sunt date, in majoritatea cazurilor doar infanterie, lucru care creste provocarea. Mai ales pe la sfarsitul campaniei Aliatilor sansele sunt impotriva noastra (incorect din punct de vedere istoric) si este necesara multa rabdare si perseverenta, pentru ca vom folosi quick save / quick load destul de mult. Jocul este presarat cu o multime de cut scenes care arata surprinzator de bine avand in vedere ca sunt realizate cu engine-ul jocului.
     La capitolul sunet Codename: Panzers sta acceptabil, inclusiv muzica, care complementeaza actiunea destul de bine, in functie de situatie. Chiar daca toti eroii vorbesc engleza in cut scene-uri si in jurnal, accentul german si cel sovietic nu sunt exagerate ca in majoritatea jocurilor de strategie, si suna chiar veridic. In afara de campania single player avem la dispozitie modurile standard de acum, scenario, skirmish, si multiplayer. In multiplayer avem mai multe tipuri de joc: standardul deathmatch, domination, in care trebuie sa cucerim si sa pastram o cladire, assault, in care trebuie fie sa atacam sau sa aparam o locatie, si modul cooperativ.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Prima confruntare televizata dintre Donald Trump si Joe Biden, marcata de insulte. Biden l-a numit pe adversarul sau
30/09/2020 09:13

Donald Trump si Joe Biden s-au intalnit in aceasta noapte - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, dezbaterea fii ...

 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Transportatorii din Germania sunt în grevă
29/09/2020 14:19

 Autobuzele şi trenurile s-au oprit marţi la primele ore ale dimineţii in mai multe oraşe şi regiuni din Germania, pe fondul unei greve a lucrătorilor din transporturi care cer uniformizarea reglemen ...

CORONAVIRUS Romania. Noi date ingrijoratoare: 551 de pacienti sunt internati la ATI. Autoritatile au raportat 44 de decese si 1.470 de cazuri noi in ultimele 24 de ore
29/09/2020 13:05

Autoritatile au raportat marti, 29 septembrie 2020, un numar de 1.470 de cazuri noi si 44 de decese, in 24 de ore. In sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 551 de pacienti. De la inceputul pandemiei pan ...

 Din cauza pandemiei de COVID, elevii din Moscova rămân în vacanță
29/09/2020 12:43

  Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, şi-a făcut publică marţi decizia de a prelungi cu o săptămană vacanţa şcolară, pentru a impiedica răspandirea noului tip de coronavirus, in condiţiile in ...

Un cardinat acuzat de pedofilie revine la Vatican
29/09/2020 11:45

  Cardinalul australian George Pell se intoarce marţi la Roma, la şase luni după ce a fost achitat de cea mai inaltă instanţă din Australia de acuzaţiile de abuz sexual impotriva unor minori, infor ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei