Command & Conquer Red Alert 3: Uprising Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 19:16

Command & Conquer Red Alert 3: Uprising Review

Acum ceva luni îmi sosea în poştă mărul discordiei, un obiect rotund într-o cutie roşiatică. N-avea bilet pe el de la gagici care să mă invite să jurizez vreun concurs de frumuseţe per se, dar nu vă mint când zic că de jurizat, l-am jurizat. Atâta tot că invidele nu se numeau Atena, Afrodita şi Hera, ci Dasha, Eva şi Suki. Mai pe şleau, am avut ocazia să-mi plimb cursorul prin poate cel mai controversat joc de strategie lansat recent – iar asta nu pentru că ar fi introdus vreo mecanică subversivă, dar pare-se că mulţi îşi amintesc cum că predecesoarele ar fi fost serioase şi profunde, iar atmosfera campy şi caricaturizată din ultimul titlu al francizei sunt, cumva, nelalocul lor. Vorbesc, desigur, despre Red Alert 3.

N-am de gând să vă plictisesc cu argumente palpabile, logică şi alte chestiuni complet irelevante – franciza Red Alert a fost, de la rădăcini şi până la cel mai recent produs, o expoziţiune satirică hiperbolizată a Războiului Rece, fără criterii de dezbatere sau interpretări subiective, indiferent de ce v-ar spune diverşi iluştri. Aşa că la ce să te aştepţi când auzi că se întorc urşii cu masca de fier, samuraii cu GPS şi nimfeta purtătoare de curea care dă timpul înapoi?

Mai mult haos, mai multe râsete şi eventual niscaiva conţinut nou. Ca şi predecesoarele, cel mai nou Red Alert s-a trezit cu un expansion care sare calul şi încă vreo trei ponei şi catapultează jucătorul în situaţii pe cât de implauzibile, pe atât de ilare. Ce mândru ar fi Ceauşescu de ne-ar vedea acum…

Orez, Origami şi Alte Organizaţii

Domnişoara care ţine capul de afiş al acestui add-on este excentrica Yuriko Omega, şcolăriţa cu puteri din zona ghicitului în ceai cu lapte şi zaharină sau transformat tancuri în acordeoane de oţel. I s-a dedicat o întreagă campanie (mă rog, campanie înseamnă trei misiuni în Uprising) în cadrul căreia este singura unitate pe care o poţi controla, având la dispoziţie patru puteri distincte. Prima dintre acestea trimite un puls care sfărâmă inamicii din jurul ei cu uşurinţă şi imobilizează vehiculele şi roboţii pentru a fi ulterior împachetaţi precum figurine din origami supradimensionate.

O alta transformă duşmanii de pe o anumită rază în aliaţi, iar probabil cea mai spectaculoasă dintre puterile lui Yuriko ridică orice obiect, prin telekinezie, şi îl aruncă cu forţă în ce direcţie doreşte jucătorul. De asemenea, şcolăriţa mai dispune şi de un scut care reflectă focul inamic timp de câteva secunde. Interesant e că niciuna din puteri nu consumă vreo resursă finită, astfel încât această campanie e un fel de picnic-genocid în stilul Diablo.

Astfel, ni se dezvăluie că victoria Aliaţilor este cea luată în considerare pentru continuarea acţiunii, rezultatul fiind că ruşii se ceartă acum cu o corporaţie malefică, iar niponii sunt la fel de încăpăţânaţi precum în ’45. O parte din personajele prezentate întâia oară în RA3 revin în filmuleţele intermediare misiunilor, cărora li se alătură încă un nume legendar, Malcolm McDowell, şi un nume mai puţin legendar, în cazul în care nu eşti inclus în ţinta demografică a MTV-ului: Holly Valance.

Trebuie menţionat că ruşii au o campanie ceva mai convenţională decât celelalte puse la bătaie şi conţine patru misiuni în loc de trei. Prima dintre ele a fost o surpriză amuzantă, în principiu fiindcă se desfăşoară nicăieri altundeva decât în Transilvania – un tărâm aproape mitic, încununat de o ceaţă groasă, stoluri de lilieci şi castelaşe sumbre. Interpretarea aceasta de desen animat nu e însă foarte pregnantă per total (din păcate), iar în ceea ce priveşte designul hărţilor, îmi pare rău să spun că e destul de anost. Prea puţine sunt momentele în care trebuie să acoperi două fronturi sau resursele care îţi sunt puse la dispoziţie sunt la limita supravieţuirii – şi spun asta referindu-mă inclusiv la nivurile de dificultate mai ridicate.

De cealaltă parte, aliaţii se confruntă cu loialiştii japonezi, asistaţi de prinţul Tatsu şi au un final-surpriză (dar destul de previzibil, dacă mă întrebaţi pe mine). Iar niponii, aproape zdrobiţi după războiul declanşat chiar de ei, încearcă să respingă atacurile ruşilor în nord, în timp ce aliaţii ignoră cu desăvârşire loviturile sovieţilor asupra Imperiului Soarelui-Răsare, ba mai mult, le pun celor din urmă beţe în roate de câte ori au ocazia.

Cum era de aşteptat, campaniile prezintă şi utilizează noile unităţi în contexte favorabile, astfel încât jucătorul să înţeleagă la ce excelează şi ce dezavantaje are noul armament din Uprising.

Deşi mi-a plăcut la culme campania lui Yuriko, în principiu pentru că fiecare pas pe care îl face demonstrează dincolo de orice dubiu că ea este adevăratul discipol al lui Darth Vader şi pe plan secund pentru că o parte din ea se aseamănă foarte tare cu excursiile lui Raynor sau Kerrigan prin crucişătoare în campaniile din Starcraft, n-ar fi stricat un decor mai variat şi obiective ceva mai întortocheate. Uprising are, fără doar şi poate, nişte campanii ce par mai superficiale decât cele ale predecesorului.

Cu toate astea, apar diverse mini-puzzle-uri care te forţează să foloseşti câte o abilitate specială sau să exploatezi avantajul unei unităţi asupra alteia – ceea ce din păcate nu reprezintă o provocare pentru cineva cu un minim de intuiţie. Campaniile, deci, sunt un fel de aluat molatec prin care treci mai degrabă în timp ce-ţi bei cafeaua, fumezi o ţigară şi te uiţi la telenovele decât cu creierii prăjiţi de o supradoză de gândire tactică.

În ajutorul lor vine Commander’s Challenge, o adaptare a modului de joc General’s Challenge. Practic, acesta reprezintă o serie de 50 de scenarii cu limită de timp presărate cu picanterii din ce în ce mai grele şi de-a dreptul frustrante pe ultima sută de metri. Ce-i drept, dacă la început dispui doar de tehnologie limitată – în principiu, tier-ul fundamental al naţiunii alese – după ce învingi diverşi Comandanţi le preiei armele şi clădirile.

Vizavi de acest aspect, una din cele mai enervante situaţii pe care le-am întâlnit a fost combaterea unor clone ale lui Yuriko, care îmi anihilau cu uşurinţă majoritatea unităţilor şi vehiculelor pe care le trimiteam să distrugă aceste indigo-uri. Recompensa, însă, a fost pe măsură – acces la această unitate în alte misiuni, lucru care a înlesnit o mulţime de confruntări până în vârful piramidei.

Soldaţi de plumb

Uprising adaugă câteva unităţi destul de interesante arsenalului deja existent. Încă nu îmi dau seama cât de bine pus la punct e balancing-ul în acest stadiu, pentru simplul motiv că nu există multiplayer în Uprising. Da, aţi auzit bine – un expansion stand-alone pentru un RTS mainstream, lansat în 2009, nu are multiplayer. Despre asta însă, mai târziu.

Revenind la noile jucării, Aliaţii au primit aşa-numitul Harbinger Gunship, un avion care survolează fără oprire zona în care este plasat şi poate folosi două moduri de atac între care se poate alterna: bombardament şi o mitralieră care seceră fără probleme puhoaie de infanterie suficient de ghinioniste să se afle în raza de acţiune a drăciei zburătoare. Cryo Legionnaire-ul este, după cum sugerează şi numele, un individ cu un fetiş pentru freoni, care merge pe apă îngheţând-o în prealabil şi transformă o suprafaţă conică din faţa lui într-un peisaj de H.C. Andersen. Celelalte două noutăţi sunt un tanc şi o formă uşor excentrică de artilerie.

Niponii au doar trei unităţi în plus – încă un robot (de parcă n-aveau destui), nişte arcaşe futuriste foarte eficace în cantităţi industriale şi Giga Fortress, o maşinărie extrem de puternică şi rezistentă, capabilă să reducă baze întregi la muşuroaie de cenuşă fumegândă în câteva secunde de neatenţie.

Ruşii în schimb se laudă cu aceleaşi unităţi solide, scumpe şi brutale. Grinder-ul, foarte asemănător cu ce putem vedea la Orks în Warhammer, este practic o betonieră cu ţepi care călăreşte orice nu zboară până lasă în urma sa un morman de fier vechi. Desolator-ul din Red Alert 2 revine şi el în forţă, fiind deosebit de eficace atunci când vine vorba de decimat infanteria inamică. Ultimele două noutăţi din listă pentru Mother Russia sunt o motocicletă cu ataş ce poate fi folosită pe post de artilerie şi, cireaşa de pe tort, un walker masiv numit Reaper care se poate despacheta în turelă.

Solitaire militar

Probabil că în acest punct v-aţi revenit deja din şocul cauzat de veştea că Uprising nu vine cu opţiune de multiplayer. Chiar şi modul cooperativ a fost eliminat din calcul. Şi e greu de înţeles de ce producătorii au ales această politică, care practic limitează un expansion cu potenţial competitiv destul de măricel la o gustărică timidă într-un colţ întunecat de vitrină. Altfel spus, nu veţi obţine o satisfacţie longevivă dacă achiziţionaţi Uprising. Rejucabilitatea este practic nulă, iar competiţia inexistentă, dar atât cât durează, dacă v-a plăcut Red Alert 3, o să vă simţiţi bine.

Muzica păstrează, în mare, acelaşi ton, şi beneficiază de câteva melodii cel puţin interesante – mai ales cele din categoria Yuriko, iar actorii sunt la fel de exageraţi (intenţionat) ca şi în predecesor. În Commander’s Challenge, transmisiunile video includ atât comandanţii consacraţi ai jocului, cât şi o mână de noi-veniţi, integraţi perfect în atmosfera şi convenţia RA3. Prezentarea, interfaţa (mai puţin în campania Yuriko) şi mecanica sunt aceleaşi – cu menţiunea că unele atacuri se contrează diferit, acum că avem o mână de unităţi noi la dispoziţie.

Trăgând linie însă, mă întristează faptul că n-o să pot experimenta diverse combinaţii împotriva unor oponenţi umani şi că un joc care încă mă distrează din când în când prin scânteile pe care le provoacă o partidă acerbă pe Internet nu dezvoltă mai departe această latură cu expansion-ul său.

Fiindcă Uprising nu e lipsit de un oarecare farmec, dar chiar şi cei cărora li se adresează – fanii devotaţi – vor trebui să fie foarte îngăduitori cu el.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:11

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Coronavirus: Cehia și Slovacia vor declara starea de urgenţă
29/09/2020 00:33

Slovacia şi Cehia vor declara fiecare starea de urgenţă in această săptămană pentru a lupta impotriva pandemiei de COVID-19, au anunţat, luni, separat premierii celor două ţări care au inregistrat o ...

 COVID la Judecătoria Brăila
28/09/2020 15:30

  Activitatea la Judecătoria Brăila va fi restransă in perioada 29 septembrie - 9 octombrie, după ce doi judecători şi un grefier au fost confirmaţi cu virusul COVID-19. „Se restrange activit ...

Inaugurarea Parchetului European: angajament ferm luat de procurorii europeni și de Laura Codruța Koveși
28/09/2020 15:00

 O şedinţă de a inaugurare a Parchetului European (EPPO) a avut loc luni, la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), pentru a marca debutul oficial al activităţilor EPPO, in cursul căreia şef ...

NY Times: Trump nu a plătit impozit pe venit în 10 din ultimii 15 ani
28/09/2020 13:39

 Presedintele Statelor Unite Donald Trump a plătit doar 750 de dolari in impozit pe venit la nivel federal atat in 2016, anul in care a candidat pentru presedintia SUA, cat si in primul său an la Casa Al ...

 O asistentă de la Spitalul Județean Botoșani, ucisă de COVID
28/09/2020 12:30

  O asistentă de la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) „Mavromati” Botoşani a decedat, in noaptea de duminică spre luni, ca urmare a infectării cu virusul ...

 Consiliul Județean Sălaj va fi condus de un rapsod
28/09/2020 12:02

  După 16 de ani de dominatie PSD, liberali au caştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, potrivit datelor parţiale publicate de rezultatevot.ro. Castigăto ...

 Peste 4.000 de misiuni, în doar trei zile, pentru pompieri
28/09/2020 11:55

  Pompierii militari au gestionat 4.158 de intervenţii in situaţii de urgenţă la nivel naţional, in perioada 25 - 27 septembrie, majoritatea de asistenţă medicală, echipajele SMURD acţionand pent ...

 Război crunt între Armenia și Azerbaidjan - sute de morți, atacuri cibernetice
28/09/2020 11:30

  Armenia a pierdut peste 550 de de oameni in timpul luptelor de duminică pe linia de contact din Karabakh, transmite Interfax. „Potrivit informatiilor primite, fortele armate armene au suferit d ...

 Accident grav la Cluj. Un camion a intrat într-o casă
28/09/2020 11:12

  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat că pe DN1F (E81) Cluj-Napoca - Zalău, pe raza localitătii Topa Mică, judetul Cluj, a avut loc o coliziune intre două ...

 Al doilea val de COVID închide Londra
28/09/2020 10:58

  Pub-urile, restaurantele şi barurile ar putea fi inchise pentru cel puţin două săptămani, iar intalnirile cu familia ar putea fi interzise in noua stare de urgenţă. De asemenea, vor rămane desch ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei