default

Dimensiune font:

Company of Heroes: Tales of Valor Review

| 22-10-2012 19:00

Company of Heroes: Tales of Valor Review

Tales of Valor a fost conceput în jurul actelor de vitejie din cel de-al Doilea Război Mondial şi cele trei campanii noi single-player reflectă foarte bine acest lucru. Ideea în sine nu este deloc rea, mai ales pentru pasionaţii de istorie care sunt la curent cu aşii conflictului, însă realizarea este cel puţin bizară.

Tiger Ace este o campanie dedicată acţiunii spectaculoase a căpitanului Michael Wittman în timpul bătăliei pentru Villers Bocage, care cu un singur Tiger a reuşit să distrugă peste 35 de tancuri şi vehicule aliate în decurs de câteva minute. Voss, eroul redenumit, are la dispoziţie un Tiger Ace cu care face legea într-un sătuc plin de aliaţi luaţi prin surprindere, fiind nevoit să se retragă atunci când tancul său este avariat şi să revină cu întăriri pentru a termina treaba.
Aşadar, trei misiuni mari şi late ce pot fi terminate în mai puţin de o oră constituie întreaga campanie.

Durata scurtă nu ar fi fost însă o problemă serioasă dacă nu s-ar fi renunţat şi la toate elementele tactice care au constituit succesul primului Company of Heroes. Turela Tiger-ului are o viteză de rotaţie demnă de un LEGO, nu de un monstru greoi, echipajul pare invincibil chiar dacă se ghemuieşte în faţa unui cuib de mitralieră, iar obuzele de artilerie ce cad în mijlocul tanchiştilor au rol de pocnitori inofensive.

Nici celelalte campanii nu beneficiază de longevitate sau realism. Din acest punct de vedere, cea americană (Causeway) pare de umplutură, având loc în timpul paraşutării premergătoare debarcării în Normandia, ea nereuşind să iasă cu nimic în evidenţă.

A doua excursie pe front cu germanii (Falaise Pocket) este şi cea mai interesantă dintre cele trei, având loc în Franţa spre sfârşitul războiului, când trupele naziste puse pe fugă au reuşit o “victorie” spectaculoasă, reuşind să ţină culoarul Argentan-Falaise deschis suficient de mult pentru ca două armate germane să se poată retrage.

În toate campaniile poate fi folosită o abilitate nouă (pentru CoH), numită Direct Fire, disponibilă aproape oricărei unităţi, ce permite controlul direct al turelei unui vehicul sau mitralierei infanteriştilor.

Fiind una din capetele de afiş ale jocului, mă aşteptam să găsesc elemente de FPS prin plasarea pe locul tunarului, însă în loc de asta avem o simplă modalitate diferită de a alege ţinta. Găselniţa îşi pierde rapid strălucirea atunci când realizezi că nu are mare impact strategic, fiind echivalentă cu alegerea manuală a ţintei, dar e o abilitatea ce contribuie cât de cât la atmosferă.

Însă ceea ce vine să strice atmosfera sunt cut scene-urile dintre misiuni. Nu neapărat faptul că nu mai sunt realizate exclusiv cu engine-ul jocului le trage în jos (artwork-urile sunt destul de reuşite) ci dialogurile. De exemplu, germanii fac pe vitejii din turele, agită pumnul şi se cred zmei într-o perioadă în care şi cel mai fanatic nazist o cam băgase pe mânecă. Semn că realismul istoric a fost lăsat pe margine în favoarea unei abordări de genul “facţiunea cu care joci e cea mai tare”.

Pe domeniul multiplayer lucrurile sunt ceva mai variate, având la dispoziţie trei moduri noi de joc – Panzerkrieg, Stonewall şi Assault – pentru maxim opt jucători.

Assault seamănă izbitor de mult cu DoTA, fiind bazat pe eroi. Jucătorii îşi pot alege unul dintr-un total de şapte (de la inginer până la lunetist), fiecare echipă având sarcina de a distruge baza adversă. Aceasta din urmă este protejată de trei linii de apărare, iar NPC-uri adverse apar la intervale regulate, având mai mult rolul de carne de tun pentru eroii care cresc în nivel prin luptă.

Fiecare clasă dispune de propriile abilitaţi, cum ar fi posibilitatea de a arunca încărcături explozive a inginerului sau mitraliera grea a commando-ului. Iar dacă în timpul unui meci realizaţi că aţi făcut o alegere greşită aveţi noroc, deoarece clasa poate fi schimbată dacă eroul îşi pierde viaţa, nivelul de experienţă în schimb fiind păstrat.

Panzerkrieg este similar modului Assault, cu menţiunea că eroii au fost înlocuiţi cu tancuri. Fiecare tabără îşi poate alege din trei modele – uşor, mediu şi greu – obiectivul fiind cucerirea cunoscutelor Victory Points. De asemenea, fiecare tanc are abilităţile sale specifice şi mai toate pot chema infanterie anti-tanc pentru a proteja obiectivele.

Deşi aceste două moduri sunt interesante şi foarte populare, sursa de inspiraţie este evidentă, iar lipsa de realism este aproape deranjantă. E dificil să urmăreşti un inginer german care se plimbă la pas prin baza adversă, sau un Panzer IV care se luptă cu un Firefly fără nici un considerent tactic în afară de cine are mai multe puncte de viaţă.

Stonewall mai drege puţin busuiocul şi aduce nivelul de haos la un nivel rezonabil. Patru jucători au sarcina de a respinge 16 valuri succesive de inamici într-un mic orăşel dotat cu Biserică (vindecă trupele), Bancă (oferă un boost de manpower), Garaj (vindecă blindate) şi Primărie (creşte limita maximă a populaţiei).

Fiecare val aduce trupe mai răsărite decât precedentele, de la Volksgrenadiers până la Tiger, iar respingerea ultimelor valuri se transformă în adevărate măceluri între ruine, un haos frumos de urmărit.

Battle.net sau Relic Online?

Poate cele mai semnificative noutăţi se găsesc pe planul unităţilor disponibile în multiplayer. Fiecare facţiune a primit două unităţi noi-nouţe care însă înlocuiesc câte una din arsenalul vechi, deşi la o adică poţi alege pe care să o foloseşti pentru fiecare meci în parte.

În ajutorul britanicilor a venit un tanc uşor – Staghound – ce seamană teribil de mult cu micuţul Stuart. Deşi ceva mai bine blindat şi cu mai multe puncte de viaţă decât şoricelul menţionat, Staghound înlocuieşte o unitate foarte importantă, Churchill Command Tank, fără de care bijuteria arsenalului britanic, Sherman Firefly, suferă o scădere dramatică de eficienţă. În plus, e la fel de vulnerabil în faţa blindatelor Axei precum bietul Stuart.

Kangaroo Carrier este un tanc Cromwell fără turelă. În locul ei pot fi luate la bord oricare două unităţi de infanterie, unde vor fi protejate până la distrugerea vehicului şi de unde pot împraştia mizerii în inamic după pofta inimii. Deşi o astfel de combinaţie poate fi devastatoare în funcţie de infanteria găzduită, condensarea forţelor poate fi exploatată de adversar, iar tancul Cromwell pe care îl înlocuieşte este văzut de mulţi ca fiind coloana vertebrală a armatei britanice.

Americanii sunt de departe răsfăţaţii acestui expansion, unităţile lor stârnind deja valuri pe forumurile oficiale şi nu numai. M18 Hellcat înlocuieşte M10 Tank Destroyer şi este o bestie din punct de vedere al vitezei şi puterii de foc, iar armura de hărtie a M10-lui a fost îmbunătăţită uşor pentru a-i mări şansele de supravieţuire.

T17 Deerhound Armored Car este cea mai mare lovitură dată forţelor Axei, ceea ce e puţin bizar, pentru că în forma lui originală acest vehicul nu a fost folosit de partea americanilor în acest conflict. În joc însă, viteza cu care este adusă pe câmpul de luptă, armura aproape impenetrabilă pentru unităţile adverse de Tier 2, precum şi puterea de foc remarcabilă (poate negocia şi cu un Tiger) fac din această unitate o ţintă sigură pentru nerf-bat-ul celor de la Relic. În forma ei actuală, mai mult strică jocul din cauza lipsei de măsuri adecvate de contracarare.

Forţele Axei au primit un Schimmwagen, unitate ce înlocuieşte populara motocicletă, respectiv simpaticul Kettenkrad. Faţă de Kettenkrad nu există mari diferenţe în afară de abilităţi specifice în funcţie de doctrina aleasă. Însă faţă de motocicleta Wehrmacht-ului, această unitate posedă marşarier şi posibilitatea de a traversa băltoace fără penalizări de viteză. Este echipată şi cu un MG42, iar punctele de viaţă şi armura o fac mult mai utilă pentru hărţuirea de început, însă costul ceva mai ridicat şi timpul mai lung de construcţie fac ca alegerea între ea şi BMW-ul iniţial să fie una dificilă şi care ţine de gust.

Panzer Elite au posibilitatea de a înlocui Panzer-ul IV cu Hotchkiss şi uitându-ne la toate lucrurile pe care această unitate poate să le facă, putem rămâne cu falsa impresie ca am câştigat deja meciul odată ce-l aducem pe câmpul de luptă. Tunul său poate fi îmbunătăţit pentru a face faţă blindatelor grele ale inamicului sau poate fi echipat cu rachete pentru a mătrăşi infanteria.

La a doua privire însă, observăm cum o unitate chipurile multirol de fapt nu e bună la nimic. Tunul îmbunătăţit se chinuie şi cu blindatele uşoare ale aliaţilor, iar rachetele sunt doar patru, nu şase, cum are artileria Wehrmacht-ului. Adaugaţi la asta costuri şi timpi de producţie mari, armura slabă şi vulnerabilitatea în faţa infanteriei şi nu vă rămâne decât să vă miraţi de ce aţi aruncat pe fereastră o unitate atât de utilă precum PIV.

Geschutzwagen-ul disponibil Wehrmacht-ului în schimb înlocuieşte Stug-ul şi o face destul de bine. Tunul său rivalizează ca putere de foc cu masivul 88mm, iar viteaza mai mult decât redusă şi rata de foc scăzută fac din această unitate singura echilibrată din expansion.

Tales of Valor mai măreşte şi numărul de hărţi disponibile, aduce îmbunătăţiri pentru grafică şi partea audio, ba chiar şi bug-uri noi. Aceste din urmă pot fi rezolvate printr-un patch, Relic anunţând deja un hotfix pentru săptămânile următoare, dar cu toate acestea, Tales of Valor rămâne un regres dacă-l comparăm cu predecesorii, iar modurile noi multiplayer, deşi interesante, parcă nu-şi au locul într-o cadru dramatic cum este cel de-al Doilea Război Mondial. Singura satisfacţie e că expansion-ul nu elimină complet stilul original de joc, astfel încât meciurile pasionante Wehrmacht vs. US încă sunt posibile.

Pe de altă parte, principalul atu pe care Tales of Valor îl are pentru a convinge un novice să-l cumpere e faptul că în modul multiplayer el oferă acces la toate armatele şi nu necesită instalarea vreunuia din titlurile predecente, motiv pentru care cei ce nu sunt interesaţi de single-player şi vor să vadă ce are de oferit online Company of Heroes pot considera acest expansion o opţiune interesantă.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
 Record de decese si de cazuri noi: 50 de oameni au murit. Sunt 1.378 de cazuri noi. La ATI sunt 446 de pacienti
07/08/2020 13:16

 Record de decese si de cazuri noi: 50 de oameni au murit. Sunt 1.378 de cazuri noi. La ATI sunt 446 de pacienti  In 24 de ore din cauza COVID-19. De asemenea au fost inregistrate 1.378 de cazuri noi ...

Cod galben de caniculă și vânt puternic în jumătate de țară  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
07/08/2020 10:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Coronavirus: Peste 19 milioane de cazuri în lume (bilanţ AFP)
07/08/2020 08:31

Peste 19 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in lume, dintre care un milion in patru zile, potrivit unui bilanţ efectuat de France Presse din surse oficiale joi la ora 23.0 ...

Hogeweyk, „orașul” în care toată lumea suferă de demență
02/08/2020 18:51

 La o primă vedere, Hogeweyk, situat la aproximativ 20 de kilometri de Amsterdam, arată ca orice alt oras olandez. Locuitorii isi duc viata in mod normal, fac cumpărături, merg la film si se intalnesc ...

Gafă de proporţii uriaşe a conducerii PNL şi USR Prahova ! Ploieştiul în pericol să piardă clădirea primăriei !
31/07/2020 14:04

 Anunţată de ieri, astăzi a avut loc conferinţa de presă a conducerilor judeţene a PNL şi USR Prahova, menită să anunţe alianţe electorale locale.   Iar locul „ochit” de cele ...

BREAKING - Noi restricții anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență: Mască în spații deschise, activități interzise noaptea și distanță pe plajă
28/07/2020 20:44

Comitetul National pentru Situatii de Urgentă a aprobat in sedinta desfăsurată astăzi, 28 iulie, Hotărarea numărul 37 privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspandirii infectiilor cu SARS CoV-2 l ...

Putin își plasează arma supremă în Marea Neagră - Poate lovi România în câteva minute
27/07/2020 05:55

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat - duminică, la Sankt-Petersburg - că Marina militară rusă va fi dotată cu arme nucleare hipersonice şi cu drone submarine nucleare, acestea - potrivit Ministeru ...

Două îngrijitoare românce au primit moștenire peste un milion de euro de la italianul bogat pe care l-au îngrijit
25/07/2020 18:38

Două romance care lucrau ca ingrijitoare pentru un bătran din Italia, au primit după moartea acestuia un milion de euro. Bătranul le-a trecut in testament pentru că au avut grijă de el, insă rudele bărb ...

Româncă sunată în a șasea zi de vacanță în Grecia: Aveți COVID pozitiv. Cum a fost confirmată cu COVID-19 telefonic și ce a urmat.
25/07/2020 10:55

Iată integral mesajul femeii de 39 de ani, publicat pe Forum Grecia: ”Dulce si amar de Grecia Scrisoare către mine si către voi toti, sper să invătam ceva bun de aici Prima mea vacantă in Grecia ...

Grupare de proxeneti constituita de o familie
22/07/2020 20:47

 O familie din Buzau a ajuns in atentia DIICOT dupa ce a trimis tinere din Romania sa se prostitueze in Marea Britanie, Spania, Germania si Elvetia. Fetele erau racolate prin metoda "Lover B ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!