Conflict: Denied Ops Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:57

Conflict: Denied Ops Review

 Denied Ops ne trimite iniţial în Venezuela, unde guvernul a fost înlăturat de un nou regim militar, care ameninţă că nu va ezita să folosească arme nucleare împotriva Statelor Unite în caz că aceştia îşi vor băga nasul unde nu le fierbe oala. Şi cum yankeii nu pot să stea pe tuşă când sunt încălcate drepturile democratice din alte ţări, ei vor trimite doi dintre cei mai buni agenţi speciali CIA din cadrul S.A.D. (Special Activities Division) pentru a sabota diverse obiective militare şi pentru a strânge informaţii despre noul regim instaurat la putere. Cei doi “eroi” trimişi în mijlocul conflictului (băieţi din categoria “bad ass”) sunt Lincoln Graves – lunetist – şi Reggie Lang – heavy gunner, iar faptul că niciunul dintre ei nu-l suportă pe celălalt nu este cu adevărat surprinzător (Lethal Weapon anyone?).
       Prima misiune are ca scop infiltrarea într-un centru de comunicaţii aflat în ruinele mănăstirii Santa Cecilia din Venezuela. După terminarea acesteia, veți avea acces la alte teatre de operațiuni, pe care le puteți alege după bunul plac ca ordine de desfășurare, printre care se numără stația rusească Sveta-Ostrov, un orăşel din Ruanda, unde veţi fi trimişi pentru a investiga o transmisiune radio „fantomă” (ideea este ușor asemănătoare cu cea a filmului Black Hawk Down) sau Siberia (mai precis castelul Kolyma) unde va trebui să-l vânaţi pe Alexsei Morchenko și a sa servietă care conține codurile pentru o serie de dispozitive nucleare. Şi nu, povestea jocului nu duce lipsă de o conspiraţie care ameninţă securitatea lumii.

       Indiferent de tipul misiunii, obiectivele vor fi simple: salvarea și protejarea civililor, escortarea unor prizoneri, sustragerea de informaţii “preţioase”, distrugerea unor amplasamente strategice etc. Cam tot ce se poate vedea în alte shootere similare vom găsi şi aici, astfel că de o mare diversitate nu prea poate fi vorba. Există ce-i drept un sistem de bonusuri, menit să mai scoată jucătorul din monotonie prin oferirea treptată a unor îmbunătăţiri pentru armele din dotare (gen cameră pentru a trage „după colţ”, lansator de grenade etc.).
       Partea proastă e că libertatea de mişcare este cvasi-inexistentă, constrângerile fiind printre cele mai drastice întâlnite de mine până acum într-un shooter. Practic, nu puteţi acţiona decât conform obiectivelor trasate şi pe acestea nu le puteţi îndeplini decât în modul gândit de producători. Dacă veţi avea curajul să încercaţi să ocoliţi obiectivele sau să încercaţi o altă rută pentru a ajunge la ele, vă veţi lovi de inevitabilele “ziduri invizibile”.
       Jocul a fost gândit în principal pentru modul cooperativ, unde alături de amic/coleg să puteţi parcurge campania în single-player, lucru lăudabil, ţinând cont cât de rară este această opţiune în ziua de azi. Dacă vreţi să abordaţi singuri campania, coechipierul vostru va fi controlat de AI, voi având la dispoziţie ordine simple: acoperire, deplasare, utilizarea unor echipamente sau protejarea anumitor obiective sau NPC-uri. În privinţa personalităţii, cei doi protagonişti intră în tiparele deja stabilite de n alte jocuri şi filme de acelaşi gen, Graves fiind expertul tactic cu rolul de „mentor”, în timp ce Lang e băiatul dur, plin de muşchi şi cu limbaj de cartier, care preferă întotdeauna forţa brută.
       Din păcate, feeling-ul – acest aspect atât de greu de definit – nu există în Conflict: Denied Ops. Pur şi simplu nu ai niciun entuziasm când te joci, nicio motivaţie să treci la următoarea misiune sau vreun interes pentru povestea care ar trebui să te ţină în suspans. Totul este extrem de sec: te plimbi prin nivel, împuşti nişte soldaţi, declanşezi scripturile corespunzătoare şi mergi mai departe.

 Lipsa feeling-ului este amplificată şi de prostia acută a AI-ului, care într-un titlu axat pe co-op ar trebui să fie cel mai bun aliat al jucătorului în lipsa unui camarad uman. Pe lângă faptul că nu e în stare să vă urmeze cum trebuie şi se blochează în peisaj în te miri ce obstacole, coechipierul vostru va răspunde la comenzi după cum îl taie capul: uneori va fi extrem de prompt, însă de cele mai multe ori va fi doborât ca o raţă, asta mai ales din cauza faptului că are prostul obicei să stea nemișcat pe câmpul de luptă când îi veţi ordona să se ducă undeva. Astfel, în loc să fie un ajutor de nădejde, AI-ul se va dovedi o imensă povară, mai ales în timpul luptelor. Când „muriţi”, veţi prelua în mod automat controlul celuilalt membru al echipei, având aproape 4 minute la dispoziţie pentru a folosi seringa magică; dacă şi acesta este omorât – ați ghicit – Game Over.
        Revenind la AI, dar trecând de cealaltă parte a baricadei, acesta e pur și simplu năucitor de imbecil. Soldații sunt expuşi doar de fantezie ca inamici care trag în voi atunci când vă faceţi apariţia triumfală în scenă; uneori e posibil să vă şi doboare, dar soldaţii care încearcă să rămână în viaţă mai mult de 10 secunde după începerea unei confruntări pot fi număraţi pe degete. Şi deoarece Denied Ops este scriptat până la Dumnezeu iar inamicii apar întotdeauna în aceleaşi locuri şi urmează aceleaşi rute, de rejucabilitate nici nu prea mai poate fi vorba. Asta în ideea în care vă mai încumetați să rejucați un anumit nivel, sau chiar toată campania.

        Și pe cât de mult se simte lipsa unui AI inteligent, pe atât de slabă este şi grafica. Este evident faptul că jocul se adresează, după cum spuneam şi la începutul articolului, şi consolelor, dar pentru PC jocul este urât. Există efecte de HDR sau adâncime de câmp, dar texturile sunt spălăcite, personajele au fost trecute pe regim în privinţa numărului de poligoane, iar efectele de ceață sau fum amintesc de clasicele sprite-uri 2D de pe vremea lui Doom/Duke Nukem 3D. Nu zice nimeni că toate jocurile ar trebui să aibă nivelul tehnic prezent în Crysis, dar când vezi aşa ceva în 2008, nu poţi să nu te întrebi dacă nu cumva producătorii au greşit anul de lansare al jocului. Dată fiind calitatea grafică, faptul că Denied Ops rulează şi pe sisteme mai modeste nici măcar nu poate fi trecut ca un plus. E drept, la datele lor de apariție toate titlurile din franciza Conflict au avut un motor grafic învechit, însă de data aceasta s-a cam întins coarda. Nici măcar efectele fizice nu salvează din aparenţe, mai ales că modul în care sunt distruse cutiile sau mediul încojurător pare artificial, neavând niciodată senzaţia că aşa se întâmplă şi în realitate (poate cu excepţia exploziilor). Bine măcar că puteţi distruge obstacolele după care se ascund inamicii, ca să treceţi mai repede la următoarea misiune, deoarece uneori soldaţii uită să vă mai urmărească şi vor rămâne ascunşi după cutii.
        Pe partea audio, efectele sonore sunt decente, fără a ieşi din comun. Focurile de armă se aud cum trebuie, elicopterele sau tancurile la fel, nimic de comentat. Muzica este antrenantă, pe alocuri chiar surprinzător de alertă, însă repetitivă. Voice-acting-ul în schimb e deplorabil, vocea “șefului din umbră” fiind blajină și total neconvingătoare, abținându-te practic să nu dai un skip de toată frumusețea atunci când îţi este prezentată misiunea, lucru valabil şi pentru dialogurile „savuroase” între cei doi eroi principali în timpul misiunilor.
        După cum am mai precizat, Denied Ops a fost gândit în special pentru modul cooperativ, dar în multiplayer se mai pot încerca, în propria reţea sau online, modurile deathmatch şi Team Deathmatch, cel din urmă fiind distractiv pe anumite hărţi (Castelul Kolyma). Mai există de asemenea și modul Conquest, dar acesta e de fapt un “Capture the Flag” modificat. Nu că ar avea vreo importanţă foarte mare acest lucru, deoarece serverele online sunt pustii la ora actuală, nici măcar pentru co-op neexistând jucători.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei