Crusaders: Thy Kingdom Come – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:08

Crusaders: Thy Kingdom Come – RePlay Review

De fiecare datǎ când îmi picǎ în mânǎ o clonǎ a unui joc de orice fel, stau şi mǎ întreb cu ce noutǎţi or fi venit producǎtorii ca sǎ contrabalanseze lipsa originalitǎţii. O fi grafica mai hoaţǎ? Un gameplay adus la zi, cu micromanagement spectaculos? Nenumǎrate opţiuni de control a unitǎţilor, de avansare şi echipare? Sau doar un voice acting cu Angelina Jolie, o cutie frumos coloratǎ şi trei filmuleţe la început? În cazul Crusaders: Thy Kingdom Come, rǎspunsul este simplu: nimic din toate astea

Cu Dumnezeu înainte…

Împrumutând mai toate elementele care au fǎcut din seria Total War un succes, Crusaders nu riscǎ nimic nici pe partea narativă. Acţiunea are loc în timpul primei Cruciade, cunoscutǎ sub numele de „Crudiada Regilor”, întrucât chemării Papei Urban II din 1095 i-a rǎspuns toată floarea nobilimii europene de la acea vreme – francii, germanii, italienii şi britanicii – prinţii acestor state având pe lângǎ zelul religios şi ambiţia personalǎ de a fi primii care cuceresc Ierusalimul. Jucǎtorul are posibilitatea să-şi aleagă un asemenea nobil şi de-a lungul celor 15 misiuni single-player poate elibera Constantinopolul şi ocupa Cetatea Sfântǎ. Alegerea unei naţii sau a alteia nu este lipsitǎ de considerente tactice, întrucât eroii au avantaje şi dezavantaje specifice.

Astfel, un prinţ poate fi mai potent financiar, ceea ce uşureazǎ recrutarea unitǎţilor, pe când altul are o gardǎ personalǎ mai eficientǎ în luptǎ. Existǎ şi posibilitatea ţinerii unui jurnal în care se pot nota faptele de vitejie, un altar unde se pot aduce sacrificii bisericii spre încântarea Papei şi, desigur, un titlu de cruciat care devine mai prestigios pe mǎsurǎ ce întreaga campanie se desfǎşoarǎ. Descrierile misiunilor, a nobililor ce iau parte la luptǎ şi a situaţiei politice în general este fǎcutǎ cu simţ de rǎspundere şi reuşeşte destul de bine sǎ introducǎ jucǎtorul în atmosfera saturatǎ de religie în cadrul cǎreia se desfǎşoarǎ acţiunea.

Recrutarea unitǎţilor se face între misiuni, tot atunci fiind posibilǎ îmbunătăţirea acestora, în general cu arme sau armuri mai puternice, cu toate cǎ unele unitǎţi au şi abilitǎţi speciale, cum ar fi o şarjǎ mai deosebitǎ, ce pot fi dobândite cu ajutorul experienţei cǎpǎtate în luptǎ. Unitǎţi noi devin disponibile odatǎ cu îndeplinirea misiunilor sau în funcţie de pioşenia aratatǎ, adicǎ misiunile secundare îndeplinite. De asemenea, nobilul ales poate primi abilitǎţi speciale (în afarǎ de cele personale care nu sunt folosite decât în luptǎ) cum ar fi de pildǎ o reducere a preţului de achiziţie a unor unitǎţi sau accesul la altele, mai cu moţ. Misiunile secundare variazǎ prin introducerea de obiective diverse, cum ar fi eliberarea unui sǎtuc sau incendierea unei moschei şi în general mai coloreazǎ puţin misiunile din campanie, cam plictisitoare de felul lor şi pline de scripturi repetitive ce devin uşor de anticipat la o eventuală rejucare, oferind pe deasupra recompense financiare şi o creştere în ochii Papei, care poate urechea sau felicita cavalerul respectiv.

Luptele propriu-zise au loc pe hǎrţi prestabilite, unde terenul are un rol destul de important în desfǎşurarea ostilitǎţilor, însǎ acesta nu adaugǎ neapǎrat adâncime gameplay-ului. E drept cǎ trupele ascunse în pǎduri sunt considerate camuflate, având un bonus de apǎrare şi atac, arcaşii sunt mai eficienţi de pe înǎlţimi şi în general toate unitǎţile sunt afectate de tipul terenului pe care circulǎ, însǎ în timpul jocului acest feature mai mult încurcǎ decât ajutǎ. În primul rând, dibuirea unitǎţilor aflate în pǎdure e un coşmar, sau mai bine zis se camufleazǎ atât de bine încât nu le mai vede nimeni, astfel încât odatǎ trimise trupele în zonele împǎdurite devin foarte greu de controlat. Apoi, AI-ul nu prea se descurcǎ cu escaladarea înǎlţimilor şi surprinderea adversarului, fie cǎ e vorba de trupele proprii sau de inamic, iar în afarǎ de munţi şi cursuri de apǎ nu prea avem varietate, dacǎ nu socotim deşertul sau zǎpada, care au acelaşi rol tactic.

Interfaţa este greoaie şi mai mult încurcǎ, în mod special zoom-ul care este disponibil doar în modul reverse, adicǎ rotiţa de la mouse se comportǎ ca o manşǎ de F-16, ceea ce mie mi s-a pǎrut de-a dreptul obositor. De asemenea, rotirea camerei în jurul unui punct fix are un unghi nejustificat de larg, şi o sa te simţi ca la un simulator de F1 încercând sǎ aduci camera în poziţia doritǎ; iar atunci când în sfǎrşit ai ajuns unde trebuie, acţiunea ori s-a terminat, ori s-a mutat în alt loc. Probabil dorind sǎ respecte adevǎrul istoric, producǎtorii au înzestrat fiecare unitate cu mai multe steaguri, o idee care poate contribuie la feeling, dar care îngreuneazǎ selectarea unitǎţilor, jucǎtorul fiind nevoit sǎ piardǎ câteva secunde bune ca sǎ-şi dea seama ce anume a selectat. De asemenea, jocul se desfǎşoarǎ îngrozitor de încet, şi deşi existǎ posibilitatea de a mǎri viteza de lucru pâna la 2x, tot o cursǎ de melci vei urmǎri. Mi-au ieşit peri albi aşteptând 20 de minute ditamai armata cruciatǎ sǎ binevoiascǎ sǎ mǎ atace, timp în care s-au învârtit în cerc şi-au fǎcut tot felul de manevre inutile, şi mi s-a pǎrut stupid sǎ-i atac eu din moment ce aveam un obiectiv de apǎrat.

AI-ul se comportǎ mulţumitor, dar cam atât, nefiind lipsit de momentele magice în care o singurǎ unitate de cavalerie pune pe fugǎ o întreagǎ grupǎ de arcaşi. E drept cǎ în acele vremuri cavaleria ştergea pe jos cu arcaşii, însǎ îmi imaginez cǎ din 32 de rǎcani s-o fi gǎsit unul mai rǎsǎrit care sǎ-i vinǎ de hac cǎlǎreţului singuratic. Dat fiind cǎ misiunile single-player sunt scriptate nu avem parte de varietate sau multiple posibilitǎţi de a termina o misiune, iar în skirmish sau multiplayer e suficient sǎ observi mişcǎrile inamicilor pentru a-ţi ajusta tactica, rareori fiind suprins de inamic într-o poziţie dezavantajosǎ.

Încǎierǎrile în sine urmeazǎ modelul clasic, unde cavaleria nu este vulnerabilǎ decât în faţa suliţaşilor iar infanteria grea bine echipatǎ cam face legea pe câmpul de bǎtaie, neaducând nimic nou şi interesant din punct de vedere al confruntǎrilor. Probabil hoardele inamice care ies din pǎdure s-au dorit a fi fioroase sau surprinzǎtoare, dar având în vedere viteza de joc scǎzutǎ, nu reuşesc decât sǎ fie amuzante. Unitǎţile au la dispoziţie câteva formaţii care pot augmenta un parametru în dauna altuia, cum ar fi o vitezǎ mǎritǎ de deplasare cu costul scǎderii puterii de atac, dar comparativ cu viteza de joc aceste mişcǎri de trupe se produc aproape instantaneu, neavând astfel mari aplicaţii tactice. Unitǎţile au valori proprii de stamina şi hitpoints, fiind în stare sǎ o ia la goanǎ pentru o perioadǎ limitatǎ, sprintul fiind metoda de atac specificǎ unora dintre ele. Abilitǎţile speciale dobândite de unitǎţi sunt în general pasive, necontribuind hotǎrâtor la rezultatul unei confruntǎri, iar lupta se rezumǎ de fapt la abilitatea jucǎtorului de a opune inamicului tipul de unitate corect. Armata cruciaţilor beneficiazǎ în general de trupe ceva mai puternice, ca armurǎ şi atac, în timp ce turcii Seljuk compenseazǎ prin superioritate numericǎ.

Pe partea graficǎ lucrurile parcǎ nu stau atât de rǎu. Peisajele sunt îngrijite şi realizate cu simţul rǎspunderii, şi este probabil partea în care producǎtorii au investit cel mai mult timp şi efort. Formele de relief sunt reprezentate realist, iar armurile şi armele au un luciu atrǎgǎtor, deşi puţin praf pe ele n-ar fi stricat. Iar unitǎţile individuale cu siguranţă că ar fi avut mai multă personalitate dacǎ n-ar fi arǎtat toate la fel. Animaţiile în schimb sunt la limita unei producţii care se respectǎ, cel mai elocvent exemplu fiind acela că toţi soldaţii dintr-o unitate aratǎ şi se mişcǎ la fel, într-un sincron care-ar fi umplut de respect pasul de gâscǎ al Wehrmacht-ului. Tot în aceeaşi notă, datul cu sabia în capul adversarului seamănǎ cu bǎtutul unui cui în perete şi provoacǎ la fel de multǎ emoţie, iar cavaleria care se nǎpusteşte într-o unitate de infanterie se opreşte brusc la destinaţie şi începe lupta cal la corp. Când îmi amintesc de varietatea din Medieval II: Total War, de încǎierǎrile pline de haos, unde lumea se cǎlca în picioare încercând sǎ ajungǎ la inamic, nu pot sǎ nu remarc în Crusaders lupte curate, fǎrǎ haz, un rǎzboi al cifrelor ce indicǎ mai mult un exerciţiu decât o înfruntare provocatǎ de fanatismul religios. Per total însǎ, din punct de vedere vizual jocul este plăcut, reprezentarea cât de cât realistǎ a câmpurilor de luptǎ (istoric vorbind) precum şi impetuozitatea unitǎţilor de cavalerie contribuind la feeling.

Sunetul nu iese în schimb cu nimic în evidenţă, muzica discretǎ şi relaxantǎ combinatǎ cu zgomotele bǎtǎliilor fiind aproape inobservabile, participarea la atmosfera generalǎ fiind minimǎ. De altfel, partea sonorǎ devine rapid repetitivǎ şi cu greu m-am abţinut sǎ nu-mi pornesc playlist-ul în fundal, aşteptând pentru a n-a oarǎ sǎ fiu în sfârşit atacat.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:09

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
25/09/2020 17:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

Tentativă de crimă între copii, la o grădiniță din Ploiești
25/09/2020 13:47

La o grădinită din Ploiesti s-a petecut un incident rarisim. Un băietel de doar sase si-a strans colegul de gat si l-a dat cu capul de parchet pană a lesinat. Si mai grav este faptul că micul agresor n ...

Un bebeluș la Casa Regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie va naște la începutul anului viitor
25/09/2020 13:28

  Printesa Eugenie si Jack Brooksbank asteaptă un copil la inceputul anului viitor, a anuntat Palatul Buckingham. Potrivit informatiilor de la Palatul Buckingham, Printesa Eugenie si Jack Brooksbank ...

 Indian mort de Covid, mâncat de șobolani
25/09/2020 12:15

  Familia unui indian de 87 de ani ucis de coronavirus a avut parte de un soc atunci cand a mers la spital să ii ridice trupul si a observat că fusese mancat de sobolani, potrivit Daily Star.  Bă ...

Demisie surprinzătoare la Vatican. Un cardinal este anchetat într-un proces controversat
25/09/2020 12:00

  Cardinalul de la Vatican, Giovanni Angelo Becciu a demisionat brusc joi şi a renunţat la drepturile care i se cuvin prin funcţie. Becciu este implicat intr-un imens scandal imobiliar care a lovit in ...

Cum va fi vremea în ziua alegerilor: Se anunță ploi și vijelii . Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
25/09/2020 12:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Cum se poate cumpăra vechimea în muncă
25/09/2020 11:46

  Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care prevede că persoanele care au varsta de pensionare şi un stagiu incomplet de cotizare pot cumpăra vechime, a declarat şeful Cancelariei prim-minist ...

Se ascut tensiunile între Republica Populară Chineză și Taiwan
25/09/2020 11:37

 46 de incidente au avut loc in ultimele 9 zile.China a amenintat sau a pătruns in spatiul aerian al Taiwanului de 46 de ori in ultimele nouă zile, a declarat ministerul apărării insulei. În tot ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei