DarkStar One Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:24

DarkStar One Review

De fiecare dată când este anunţat un nou simulator spaţial se naşte agitaţie. Chiar dacă a fost foarte popular până în urmă cu zece ani, acest gen păstrează încă o comunitate de fani avidă, nu atât datorită rarităţii titlurilor din acest gen, cât satisfacţiei pe care o simţi când pilotezi o navă în infinitatea spaţiului, fie având la bord o importantă încărcătură de marfă, fie urmărind sau fiind urmărit de nave cu care sunt socoteli de încheiat. Din păcate, din diverse motive, genul space-sim stagnează, ba chiar cunoaşte uneori regresii evidente de la standardele impuse nu de ieri-alaltăieri, ci de acum 10-15 ani.

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

    Cea mai nouă apariţie în domeniu, Darkstar One, nu numai că se alătură acestei tendinţe, dar face parte şi din categoria jocurilor care au promis mult şi oferă de fapt foarte puţin. În primul rând, povestea, deşi scrisă de Claudia Kern, o cunoscută autoare de SF din Germania, nu este una mediocră, însă nici nu poţi spune că rupe gura târgului. Pentru cine e cât de cât hârşâit în simulatoare spaţiale, firul epic este chiar banal, nelipsind nici chiar deja clasica întorsătură de situaţie înainte de final, precum şi partea care lasă loc de o continuare. Marea sa problemă este linearitatea absolută, linearitate care în general nu oferă timp de dezvoltare a personajelor secundare, iar când o face, ele sunt practic lăsate în urmă. Personal, motivaţia mea principală pentru a vedea finalul au fost filmele cinematice frumos realizate, atât tehnic cât şi artistic. Calitatea lor este bună, peste media a ceea ce vedem de obicei, însă ce le evidenţiază este modul în care sunt puse în primul plan diverse detalii, legate sau nu de povestea jocului. Pe de altă parte eroul principal, Kayron Jarvis, are o figură de păcălici, iar înfăţişarea companioanei sale, Eona, este oarecum neinspirată. De asemenea şi premisele pe care este construită povestea pot produce iritare. Spre deosebire de alte simulatoare spaţiale, nu ai la dispoziţie decât o singură navă căruia îi vor fi aduse o serie de îmbunătăţiri, în paralel cu parcurgerea firului epic. Din păcate, faptul că un tânăr pilot fără experienţă practică primeşte moştenire cea mai tare navă din galaxie diminuează serios acel sentiment întâlnit în alte jocuri ale genului, şi anume că trebuie să porneşti de jos pentru a ajunge să joci un rol important, dacă nu cel mai important, în cadrul evenimentelor ce au loc în universul respectiv.

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

Că Darkstar One se învârte încă de la început în jurul lui Kayron Jarvis o arată şi simplitatea sistemului de comerţ. Într-adevăr, aici nu trebuie să notezi sau să reţii preţurile diverselor mărfuri de pe fiecare planetă, deoarece în funcţie de sistemul economico-politic, dar şi de informaţiile care îţi sunt furnizate în avans înainte de a vizita planetele respective, poţi observa imediat şi foarte uşor rutele comerciale care aduc un profit cât mai mare. Nu am spus "profit maxim" fiindcă deşi pe ansamblu rămân aceleaşi, preţurile mărfurilor cunosc o anumită variaţie legată de cât cumperi şi vinzi, dar şi în funcţie de anumite evenimente aleatorii ce au loc în sistemul solar respectiv, evenimente anunţate la bordul staţiei. Chiar dacă profiturile de pe urma activităţii comerciale nu sunt fabuloase, banii încetează să mai reprezintă o problemă după două-trei ore de joc, deoarece, fie chiar urmărind doar firul epic, recompensele primite ca urmare a uciderii piraţilor sunt substanţiale. Plus că mai sunt şi misiunile opţionale destul de numeroase, însă extrem de repetitive din punct de vedere al obiectivelor: omoară-l pe X, înregistrează o convorbire secretă, escortează-l pe Y, scanează containere sau cargouri sau transportă marfa X. Repetitivitatea lor este accentuată şi de faptul că şi misiunile care nu intră în prima categorie se lasă până la urmă cu lupte, deci primiţi bani ca recompensă pentru fiecare adversar ucis, nu numai cu cei obţinuţi ca urmare a îndeplinirii misiunilor. După cum spuneam, comerţul devine după un timp absolut inutil, aşa că nu înţeleg de ce producătorii nu s-au chinuit să facă un sistem de comerţ cu adevărat dinamic pentru a evita această problemă.

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

    Simplitatea şi repetitivitatea se manifestă şi în ceea ce priveşte armele cu care poate fi dotată Darkstar One, nava lui Kayron Jarvis. Toate cele trei tipuri de arme – lasere, turete şi rachete – prezintă doar câteva variaţii, diversitatea lor fiind strâns legată de diversitatea numelor lor. De exemplu, privind laserele, avem aşa: tip 1, tip 2, tip 3, tip 1 military, tip 2 military, tip 3 military, tip 1 elite, tip 2 elite şi tip 3 elite. Fiecare tip poate avea un corespondent "secret service", arma care este obţinută îndeplinind misiunile bonus (cele afişate la "rumors" în cadrul fiecărei trade station). De menţionat ca misiunile bonus merita o atenţie sporită, deoarece armele "secret service" sunt ceva mai puternice şi consuma mai puţină energie. De asemenea, nu exista countermeasures – singura posibilitate de a te feri de rachete este de a naviga cât mai imprevizibil. Din fericire există un management al energiei scuturilor şi armelor, foarte folositor în luptele împotriva navelor de mari dimensiuni care vor trage de obicei în partea frontală a navei voastre. Mai mult, dacă alegeţi să echipaţi Darkstar One cu turete, veţi constata că totul devine mai uşor, prea uşor de fapt. Tot ce aveţi de făcut în timpul unei bătălii este să rotiţi nava pe ecran astfel încât inamicii să intre în bătaia turetelor care vor trage automat. Pe de altă parte, rachetele, comparativ cu preţul lor, au o putere de foc mică, fiind recomandate doar în cazuri particulare. Trebuie remarcat că Darkstar One are în dotare şi o armă specială: tunul cu plasmă. Energia degajată de aceasta poate fi folosită la reîncărcarea armelor, a scuturilor, crearea unui câmp EMP, îngheţarea navelor inamice pe o anumită rază sau pentru a face Darkstar One invincibilă pentru o anumită durată de timp, totul în funcţie de numărul şi tipul îmbunătăţirilor aplicate acesteia. Darkstar One poate fi îmbunătăţită cu ajutorul unor artefacte (100 la număr) ce se pot primi în patru moduri: fie explorând asteroizi (traseul ce trebuie urmat în interiorul lor devine tot mai complicat odată cu avansarea pe linia firului epic), eliberând sistemele ocupate de piraţi, fie în ambele moduri deodată, fie îndeplinind side missions. Legat de primele trei moduri, nu trebuie să exploraţi fiecare asteroid sau sistem solar în parte deoarece locaţia artefactelor este afişată pe harta galaxiei. Simplu, nu? Singurul inconvenient este că nu puteţi intra în anumite sisteme solare (cele notate cu "?) până când nu obţineţi "cheia" sistemului respectiv. Această cheie se obţine explorând sistemele adiacente sau parcurgând povestea jocului sau îndeplinind "side missions".

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

    Pe lângă misiunile principale (legate de firul epic), cele opţionale (afişate în staţiile spaţiale şi recompensate cu bani), cele bonus (recompensate cu arme "secret service") şi cele care furnizează chei pentru sistemele solare ascunse (side mission), mai exista şi cele care se desfăşoară la suprafaţa unor planete, în stilul vechii serii Descent, o variaţie mai mult decât binevenită. De asemenea mai sunt şi misiunile aleatoare ce pot apărea după ce ieşiţi din warp gate – fie trebuie să folosiţi scanner-ul pe nişte sateliţi care nu mai funcţionează corespunzător (urmând să vă luptaţi cu un grup de piraţi), fie trebuie să salvaţi un vânător de recompense de atacurile piraţilor. Chiar dacă nu sunt dese, acestea vor ajunge să vă exaspereze, deoarece de la jumătatea jocului încolo recompensa financiară este prea mică, comparativ cu timpul care trebuie investit în îndeplinirea lor. Colac peste pupăză, scenele intermediare nu pot fi sărite, ceea ce dă naştere la frustrare, în condiţiile în care voi încercaţi să vă optimizaţi timpul în aşa fel încât să aveţi cât mai puţin de-a face cu repetitivitatea jocului. Deranjant este şi faptul că vocea aparţinând vânătorului de recompense respectiv este aceeaşi, umană, chiar dacă el face parte de exemplu din rasa Mortok sau Raptor. De asemenea, vocile nu corespund cu textul afişat în briefing-urile pentru side missions. În schimb, muzica este decentă şi are marele merit că îşi face apariţia doar în anumite momente, ea schimbându-se şi în funcţie de ceea ce se petrece pe ecran.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei