DarkStar One Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:24

DarkStar One Review

De fiecare dată când este anunţat un nou simulator spaţial se naşte agitaţie. Chiar dacă a fost foarte popular până în urmă cu zece ani, acest gen păstrează încă o comunitate de fani avidă, nu atât datorită rarităţii titlurilor din acest gen, cât satisfacţiei pe care o simţi când pilotezi o navă în infinitatea spaţiului, fie având la bord o importantă încărcătură de marfă, fie urmărind sau fiind urmărit de nave cu care sunt socoteli de încheiat. Din păcate, din diverse motive, genul space-sim stagnează, ba chiar cunoaşte uneori regresii evidente de la standardele impuse nu de ieri-alaltăieri, ci de acum 10-15 ani.

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

    Cea mai nouă apariţie în domeniu, Darkstar One, nu numai că se alătură acestei tendinţe, dar face parte şi din categoria jocurilor care au promis mult şi oferă de fapt foarte puţin. În primul rând, povestea, deşi scrisă de Claudia Kern, o cunoscută autoare de SF din Germania, nu este una mediocră, însă nici nu poţi spune că rupe gura târgului. Pentru cine e cât de cât hârşâit în simulatoare spaţiale, firul epic este chiar banal, nelipsind nici chiar deja clasica întorsătură de situaţie înainte de final, precum şi partea care lasă loc de o continuare. Marea sa problemă este linearitatea absolută, linearitate care în general nu oferă timp de dezvoltare a personajelor secundare, iar când o face, ele sunt practic lăsate în urmă. Personal, motivaţia mea principală pentru a vedea finalul au fost filmele cinematice frumos realizate, atât tehnic cât şi artistic. Calitatea lor este bună, peste media a ceea ce vedem de obicei, însă ce le evidenţiază este modul în care sunt puse în primul plan diverse detalii, legate sau nu de povestea jocului. Pe de altă parte eroul principal, Kayron Jarvis, are o figură de păcălici, iar înfăţişarea companioanei sale, Eona, este oarecum neinspirată. De asemenea şi premisele pe care este construită povestea pot produce iritare. Spre deosebire de alte simulatoare spaţiale, nu ai la dispoziţie decât o singură navă căruia îi vor fi aduse o serie de îmbunătăţiri, în paralel cu parcurgerea firului epic. Din păcate, faptul că un tânăr pilot fără experienţă practică primeşte moştenire cea mai tare navă din galaxie diminuează serios acel sentiment întâlnit în alte jocuri ale genului, şi anume că trebuie să porneşti de jos pentru a ajunge să joci un rol important, dacă nu cel mai important, în cadrul evenimentelor ce au loc în universul respectiv.

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

Că Darkstar One se învârte încă de la început în jurul lui Kayron Jarvis o arată şi simplitatea sistemului de comerţ. Într-adevăr, aici nu trebuie să notezi sau să reţii preţurile diverselor mărfuri de pe fiecare planetă, deoarece în funcţie de sistemul economico-politic, dar şi de informaţiile care îţi sunt furnizate în avans înainte de a vizita planetele respective, poţi observa imediat şi foarte uşor rutele comerciale care aduc un profit cât mai mare. Nu am spus "profit maxim" fiindcă deşi pe ansamblu rămân aceleaşi, preţurile mărfurilor cunosc o anumită variaţie legată de cât cumperi şi vinzi, dar şi în funcţie de anumite evenimente aleatorii ce au loc în sistemul solar respectiv, evenimente anunţate la bordul staţiei. Chiar dacă profiturile de pe urma activităţii comerciale nu sunt fabuloase, banii încetează să mai reprezintă o problemă după două-trei ore de joc, deoarece, fie chiar urmărind doar firul epic, recompensele primite ca urmare a uciderii piraţilor sunt substanţiale. Plus că mai sunt şi misiunile opţionale destul de numeroase, însă extrem de repetitive din punct de vedere al obiectivelor: omoară-l pe X, înregistrează o convorbire secretă, escortează-l pe Y, scanează containere sau cargouri sau transportă marfa X. Repetitivitatea lor este accentuată şi de faptul că şi misiunile care nu intră în prima categorie se lasă până la urmă cu lupte, deci primiţi bani ca recompensă pentru fiecare adversar ucis, nu numai cu cei obţinuţi ca urmare a îndeplinirii misiunilor. După cum spuneam, comerţul devine după un timp absolut inutil, aşa că nu înţeleg de ce producătorii nu s-au chinuit să facă un sistem de comerţ cu adevărat dinamic pentru a evita această problemă.

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

    Simplitatea şi repetitivitatea se manifestă şi în ceea ce priveşte armele cu care poate fi dotată Darkstar One, nava lui Kayron Jarvis. Toate cele trei tipuri de arme – lasere, turete şi rachete – prezintă doar câteva variaţii, diversitatea lor fiind strâns legată de diversitatea numelor lor. De exemplu, privind laserele, avem aşa: tip 1, tip 2, tip 3, tip 1 military, tip 2 military, tip 3 military, tip 1 elite, tip 2 elite şi tip 3 elite. Fiecare tip poate avea un corespondent "secret service", arma care este obţinută îndeplinind misiunile bonus (cele afişate la "rumors" în cadrul fiecărei trade station). De menţionat ca misiunile bonus merita o atenţie sporită, deoarece armele "secret service" sunt ceva mai puternice şi consuma mai puţină energie. De asemenea, nu exista countermeasures – singura posibilitate de a te feri de rachete este de a naviga cât mai imprevizibil. Din fericire există un management al energiei scuturilor şi armelor, foarte folositor în luptele împotriva navelor de mari dimensiuni care vor trage de obicei în partea frontală a navei voastre. Mai mult, dacă alegeţi să echipaţi Darkstar One cu turete, veţi constata că totul devine mai uşor, prea uşor de fapt. Tot ce aveţi de făcut în timpul unei bătălii este să rotiţi nava pe ecran astfel încât inamicii să intre în bătaia turetelor care vor trage automat. Pe de altă parte, rachetele, comparativ cu preţul lor, au o putere de foc mică, fiind recomandate doar în cazuri particulare. Trebuie remarcat că Darkstar One are în dotare şi o armă specială: tunul cu plasmă. Energia degajată de aceasta poate fi folosită la reîncărcarea armelor, a scuturilor, crearea unui câmp EMP, îngheţarea navelor inamice pe o anumită rază sau pentru a face Darkstar One invincibilă pentru o anumită durată de timp, totul în funcţie de numărul şi tipul îmbunătăţirilor aplicate acesteia. Darkstar One poate fi îmbunătăţită cu ajutorul unor artefacte (100 la număr) ce se pot primi în patru moduri: fie explorând asteroizi (traseul ce trebuie urmat în interiorul lor devine tot mai complicat odată cu avansarea pe linia firului epic), eliberând sistemele ocupate de piraţi, fie în ambele moduri deodată, fie îndeplinind side missions. Legat de primele trei moduri, nu trebuie să exploraţi fiecare asteroid sau sistem solar în parte deoarece locaţia artefactelor este afişată pe harta galaxiei. Simplu, nu? Singurul inconvenient este că nu puteţi intra în anumite sisteme solare (cele notate cu "?) până când nu obţineţi "cheia" sistemului respectiv. Această cheie se obţine explorând sistemele adiacente sau parcurgând povestea jocului sau îndeplinind "side missions".

DarkStar One DarkStar One DarkStar One

    Pe lângă misiunile principale (legate de firul epic), cele opţionale (afişate în staţiile spaţiale şi recompensate cu bani), cele bonus (recompensate cu arme "secret service") şi cele care furnizează chei pentru sistemele solare ascunse (side mission), mai exista şi cele care se desfăşoară la suprafaţa unor planete, în stilul vechii serii Descent, o variaţie mai mult decât binevenită. De asemenea mai sunt şi misiunile aleatoare ce pot apărea după ce ieşiţi din warp gate – fie trebuie să folosiţi scanner-ul pe nişte sateliţi care nu mai funcţionează corespunzător (urmând să vă luptaţi cu un grup de piraţi), fie trebuie să salvaţi un vânător de recompense de atacurile piraţilor. Chiar dacă nu sunt dese, acestea vor ajunge să vă exaspereze, deoarece de la jumătatea jocului încolo recompensa financiară este prea mică, comparativ cu timpul care trebuie investit în îndeplinirea lor. Colac peste pupăză, scenele intermediare nu pot fi sărite, ceea ce dă naştere la frustrare, în condiţiile în care voi încercaţi să vă optimizaţi timpul în aşa fel încât să aveţi cât mai puţin de-a face cu repetitivitatea jocului. Deranjant este şi faptul că vocea aparţinând vânătorului de recompense respectiv este aceeaşi, umană, chiar dacă el face parte de exemplu din rasa Mortok sau Raptor. De asemenea, vocile nu corespund cu textul afişat în briefing-urile pentru side missions. În schimb, muzica este decentă şi are marele merit că îşi face apariţia doar în anumite momente, ea schimbându-se şi în funcţie de ceea ce se petrece pe ecran.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
O româncă a fost omorâtă în Italia
20/01/2021 17:41

 O romancă care a fost adoptată in Italia, a fost ucisă de către o alta romanca şi iubitul ei italian. În urma celor intamplate, bărbatul a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare. C. B. in v ...

Începe REVOLUȚIA SEXUALĂ în SUA: reprezentanții LGBTQ îi cer lui Joe Biden noi drepturi
20/01/2021 14:18

Protectiile federale impotriva discriminării pentru persoanele LGBTQ sunt mai apropiate decat au fost vreodată acum cu venirea lui Joe Biden la putere, relatează intr-un material amplu NBCNews.com. În ...

Perchezitii de amploare la o grupare care falsifica decizii de pensie pentru a lua credite. Care este prejudiciul
20/01/2021 14:08

Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara din Bucuresti efectueaza, miercuri, 32 de perchezitii la membrii unei grupari care recrutau persoane cu venituri modeste, apoi falsificau decizii si taloane de ...

Donald Trump l-a GRAȚIAT pe Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Liviu Dragnea în SUA, lângă președintele american Donald Trump a semnat 143 de grațieri.
20/01/2021 14:02

Donald Trump a semnat 143 de gratieri. Printre persoanele gratiate, s-a numărat si Elliott Broidy, cunoscut in Romania după ce l-a ajutat pe Liviu Dragnea să ajungă la presedintele american, Donald Trum ...

Accident cu peste o sută de tamponări pe o autostradă din Japonia
20/01/2021 13:45

Un accident in lant cu peste o sută de tamponări a avut loc pe o autostradă japoneză din nordul tării, in timpul unei furtuni de zăpadă. Carambolul s-a soldat cu un mort si zece persoane care au ajuns ...

Percheziții la falși pensionari. Ei au luat credite de peste 2 milioane de lei
20/01/2021 13:39

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat 32 de percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Călăraşi, Argeş, Damboviţa şi Prahova. Din cercetări a ...

Dezvăluirile unor medici din Wuhan, despre apariția primelor cazuri de COVID: „Ni s-a spus să mințim” Citeşte întreaga ştire: Dezvăluirile unor medici din Wuhan, despre apariția primelor cazuri de COV
20/01/2021 11:23

Medici din Wuhan, acolo unde a izbucnit pandemia de COVID-19, stiau incă din decembrie 2019 cat de periculos este virusul si că acesta urma să facă multe victime. Într-un documentar intitulat „V ...

Un crematoriu din Germania lucrează 24 de ore din 24, șapte zile din șapte / Mesajul directorului pentru coronasceptici: Veniți să ne ajutați să mutăm sicriele VIDEO
20/01/2021 10:53

 Pe unele sicrie este scris "risc de infectare", pe altele "corona", multe poartă avertismentul "fără serviciu mortuar". Crematoriul din Meissen, in fosta Republică Democr ...

Anunt incepere proiect Grant capital de lucru  Societatea HAPPY CENTER S.R.L. anunta lansarea proiectul cu titlul ”Proiect capital de lucru – S.C. HAPPY CENTER S.R.L.” proiect  nr RUE M2 – 1623, înscr
20/01/2021 09:20

Anunt incepere proiect Grant capital de lucru  Societatea HAPPY CENTER S.R.L. anunta lansarea proiectul cu titlul ”Proiect capital de lucru – S.C. HAPPY CENTER S.R.L.” proiect   ...

Germania a extins lockdown-ul pana la 14 februarie. Oamenilor li se cere sa poarte masti medicale de tip FFP2
20/01/2021 09:05

Lockdown-ul din Germania a fost extins pana la 14 februarie si au fost impuse reguli mai stricte privind purtarea mastii in magazine si in transportul public, cancelarul Angela Merkel avertizand ca tara sa treb ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei