Disciples III: Resurrection – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 15:48

Disciples III: Resurrection – RePlay Review

După coloratul HOMM VI, revenirea la Disciples III e ca şi cum te-ar obliga părinţii să-ţi muţi dormitorul în beci. Din fericire, pentru expansion-ul stand-alone Resurrection asta nu e un lucru rău, pentru că linia celui de-al treilea joc al seriei este foarte întunecată, evenimentele sunt dramatice şi sunt pe cale să devină şi mai şi, pentru că morţii şi-au părăsit mormintele şi au invadat lumea celor vii.

Lucrurile s-au schimbat foarte puţin în termeni de gameplay; expansion-ul vine cu o singură rasă, Undead, dar asta nu înseamnă că e scurt. Din contră, nivelul de dificultate garantează că dacă vrei să treci de la Easy la Normal e ca şi cum ai primi un sac de box în figură şi sigur durează ceva sa te obişnuieşti nu doar cu AI-ul agresiv, ci şi cu numărul mare de inamici răspândiţi pe hartă.

De altfel, e destul de uşor să înaintezi şi să te trezeşti că ai iniţiat o luptă, dar habar n-ai cu cine şi dacă o să supravieţuieşti. Pur şi simplu acei lupi erau ascunşi de vegetaţia bogată, de un vârf de munte, ceva care ţi-a încurcat privirea şi evident că fix atunci nu te-ai gândit să întorci camera.

Prezentarea narativă are pretenţii destul de ridicate, iar cei care nu au trecut prin predecesor au parte la început de un rezumat excelent al evenimentelor; mai departe însă, capitolele sunt însoţite doar de texte rostite cu voce tare, fără urmă de secvenţe cinematice în afară de început şi final (şi acelea poate nu pe gustul tuturor, alcătuite din desene alb-negru, în mare parte statice). Mai mult, evenimentele sunt neclare, iar finalul, cu toată încercarea de a fi sentimental, dă complet pe alături şi e doar stupid.

Pentru fanii strategiei pe ture, Resurrection e o variaţiune pe aceeaşi temă. Castelul Undead arată spectaculos, dar modalitatea de construcţie este în continuare strictă, fiindcă alegi doar una din ramurile de dezvoltare ale trupelor dintr-o specializare anume. Însă într-un fel e mai interesant aşa, pentru că poţi varia destul de mult direcţiile pentru a vedea ce combinaţie de trupe ţi se potriveşte mai bine sau e mai eficientă într-o anume situaţie.

Galopul pe hartă este tipic: culegi resurse, te lupţi, vizitezi tot felul de clădiri pline cu monştri şi de preferinţă ieşi victorios cu tot cu recompense. Trebuie precizat că mecanica deţinerii de teritorii este specifică seriei: cucerirea unui „nod” teritorial implică şi controlul resurselor; evident, acel nod nu este la îndemâna oricui şi trebuie să ai trupe corespunzătoare ca să înfrunţi cu succes gardianul acelui teritoriu. La fel, construcţia turnului de magie nu implică şi învăţarea vrăjilor, deoarece ele trebuie cumpărate (şi pe bani grei, aş spune), astfel că trebuie să fii mereu atent la balanţa financiară. Mai mult, recrutarea unităţilor nu seamănă deloc cu cea din Heroes: numărul de monştri depinde de Leadership, astfel că nu vei ajunge să ai toate slot-urile armatei pline decât prin scenariile de skirmish.

Luptele merg pe aceeaşi linie consacrată, doar că orice batălie este precedată de un ecran de încărcare, ceea ce rupe mult din fluiditatea jocului. Iar la ieşirea din luptă, timp de o secundă ai şi un ecran negru, momente care tind să devină enervante pentru că întâlnirile violente nu sunt nici pe departe rare. Nu există niciun fel de scriptare pentru ca trupele foarte slabe să fugă (ca în Heroes), iar Quick Combat-ul se poate activa abia după ce ai trecut de partea de încărcare. Ce-i drept, acest lucru este şi destul de avantajos, pentru că poţi oricând reveni la ritmul normal de joc şi prelua controlul dacă ţi se pare că AI-ul nu face o treabă bună. De fapt, n-aş putea spune că e un Quick Combat în adevăratul sens al cuvântului, ci un fel de fast forward cu posibilitatea de a interveni.

AI-ul nu trebuie sub nicio formă luat în derâdere, întrucât nivelul de dificultate tinde să fie foarte ridicat chiar şi pe Normal. Iar la început am apreciat enorm vârcolacii, unităţi cu o caracteristică specială extrem de utilă: sunt imuni la aproape orice tip de armă; chiar dacă nu rup norii dintr-o lovitură, sunt ideali pentru a ţine inamicii ocupaţi şi de preferinţă la distanţă de arcaşi, mult mai vulnerabili odată ce te apropii de ei. În rest, AI-ul foloseşte cu succes vrăjile şi pare a avea resurse aproape infinite pentru a trimite armate care să-ţi fure teritoriile. Oricum, luptele sunt atât de multe că ajungi rapid la saturaţie, iar spre finalul scenariilor deja îţi doreşti să poţi zbura ca să scapi de trei lupi jigăriţi şi cele 30 de secunde neceare ca să-i omori.

Odată ce iese victorios dintr-o luptă, eroul acumulează experienţă şi până la urmă creşte şi în nivel, de fiecare dată primind trei puncte de împărţit pentru atributele de bază (Endurance, Strength, Intellect, Agility, Dexterity) şi alte două pentru un arbore separat ce oferă bonusuri speciale, inclusiv necesarul Leadership. Şi trupele câştigă experienţă şi cresc în nivel, devenind veterane şi transferându-se în scenariile următoare, dacă supravieţuiesc. Evident, trebuie să le cumperi, nu-ţi sunt oferite gratis, dar utilitatea lor e mai mult decât evidentă. În afară de a deveni mai eficiente, trupele sunt diferenţiate şi la nivel vizual, schimbându-şi aspectul şi gama coloristică pe măsură ce devin veterane.

Partea vizuală păstrează linia întunecată a originalului, Disciples fiind mereu o serie cu accente dramatice, spre deosebire de mult mai coloratele Heroes sau King’s Bounty. Oricum, chiar dacă nu are îmbunătăţiri, grafica este în continuare spectaculoasă, mai ales designul castelelor (interioarele negre-verzi Undead sunt excelent punctate de clădirile superioare cu decoraţiuni roşii). Iar în skirmish sau multiplayer (cu hărţi pentru maxim opt jucători) apar şi restul raselor, astfel că fanii Imperiului, Alianţei sau Legiunii n-au de ce să fie supăraţi odată ce termină cu single-player-ul.

Hărţile în sine sunt extrem de bogat decorate, chiar prea încărcate aş putea spune în momentele în care te trezeşti combatant fără voie, pierdut printre copaci. Nu există subterane, nici plimbări pe apă, dar se compensează cu o serie de fundaluri impresionante în timpul luptelor, mai ales în cazul asediilor.

Partea sonoră este foarte bine realizată, preţul plătit fiind că se repetă îngrozitor de mult; iar în afară de vocea naratorului nu avem alte dialoguri, ci doar casete de text pe care ar fi de preferat să le citiţi pentru o mai bună descâlcire a poveştii (pe de altă parte, o alegere mai simplă în termeni tehnici, pentru că actori ruşi care să vorbească bine engleză sunt cam greu de găsit). Pe de altă parte, mormăielile şi ţipetele din bătălii sunt suficiente ca să simţi satisfacţia unei victorii, iar efectele vizuale se ţin şi ele bine.

Din păcate, am avut parte şi de o serie de probleme tehnice,  în special ieşiri neaşteptate în desktop sau blocări în timpul luptelor. Nici combinaţia Alt-Tab nu e recomandată, fiindcă jocul rămâne pur şi simplu agăţat şi trebuie închis forţat. De asemenea, faptul că hărţile sunt foarte mari şi dense, e destul de greu să-ţi dai seama unde ai fost, unde nu şi în ce direcţie e mai bine să apuci pentru a ajunge la punctul important al misiunii.

Per total, Disciples III: Resurrection e un expansion ce include multe ore de căpăceală pe ture, dar acestea vin la pachet cu probleme tehnice şi câteva alegeri de gameplay care tind să devină mai mult decât enervante pe măsură ce treci prin campanie.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ALERTĂ Hidrologii au emis COD GALBEN de inundații în mai multe județe
14/08/2020 14:34

Avertizare de ultimă oră pentru mai multe judete din tară, unde sunt asteptate inundatii. Hidrologii au emis vineri o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete, valabilă de viner ...

Vremea in weekend. Se racoreste si va ploua  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
14/08/2020 09:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Germania: Elevii care nu poartă masca la orele de curs riscă să fie exmatriculați.
14/08/2020 08:33

 În cel mai populat land german, Renania de Nord-Westfalia (NRW), elevii sunt obligati să poarte masca inclusiv la orele de curs. Cine nu respectă această măsură de protecţie se poate aştepta ...

Noul coronavirus poate fi transmis prin alimente? OMS a dat răspunsul așteptat de toată lumea
13/08/2020 23:03

OMS a apreciat joi că noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, după ce China a anunţat că a descoperit virusul care provoacă noua boală COVID-19 in alimente de import, relatează agenţiile in ...

Anuntul facut de Grecia: nimeni nu mai intra in tara fara testul COVID-19 negativ. Noile restrictii valabile pana pe 31 august
13/08/2020 22:59

 Republica Elena a inasprit conditiile de intrare in tara. Astfel, incepand cu data de 17 august 2020, masura prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 ore inain ...

Perchezitii multiple la traficantii de heroina din Bucuresti. Ce captura au facut procurorii la clanurile Zoicarenii, Tobosarii si Cocalarii
13/08/2020 20:52

 Oficialii DIICOT au mediatizat joi, 13 august, efectuarea mai multor perchezitii la traficantii de heroina din Bucuresti si Ilfov. Anchetatorii vorbesc despre 19 perchezitii domicil ...

Trei angajați SMURD, confirmați cu noul coronavirus, în Neamț
13/08/2020 17:14

Trei angajati ai SMURD din cadrul ISU Neamt au fost confirmati cu noul coronavirus. Potrivit ISU Neamt, cei trei isi desfăsoară activitatea la Detasamentul Piatra-Neamt si sunt asimptomatici. După primirea ...

Probleme mari și în Bulgaria. Încep să se închidă hoteluri pe măsură ce turiștii sunt tot mai puțini
13/08/2020 16:58

În statiunea Albena a inceput inchiderea treptată a hotelurilor. Motivul este numărul tot mai scăzut de turisti, după ce zborurile charter au fost suspendate si Germania a declarat coasta de nord a M ...

Germania include Bucureștiul și alte 10 județe din România pe lista „zonelor de risc”
13/08/2020 09:04

 Autorităţile din Germania au actualizat lista „zonelor de risc” din Romania stabilită in contextul pandemiei de Covid-19, pe aceasta fiind adăugate atat Bucureştiul cat si alte 10 judeţe ...

Maria, fiica lui Vladimir Putin care a testat vaccinul anti-coronavirus
13/08/2020 08:26

 Ambele fete au iesit de pe scena publică, cel putin ca fiicele lui Vladimir Putin, incă din 1999, cand tatăl lor a preluat functia de premier si, apoi, a ajuns la presedintie la sfarsitul anului. Maria ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!