default

Dimensiune font:

Drakensang: The Dark Eye Review

| 22-10-2012 19:10

Drakensang: The Dark Eye Review

Cu un început de poveste extrem de blând, Drakensang ne pune în pielea unui personaj care nu are nimic de-a face cu marile mişcări de pe scena politică şi eroică a Aventuriei. El sau ea doar călătoreşte pentru a găsi locuinţa unui vechi prieten care i-a cerut ajutorul printr-o scrisoare.

Chiar şi prima zonă prin care vom colinda este una idilică, un sătuc situat de-a lungul unui râu, înconjurat de pajişti şi de o pădure, unde nici măcar cele câteva sălbăticiuni nu inspiră teamă, mai ales într-o epocă în care era indicat ca fiecare bărbat să ştie să mânuiască o sabie, măcar de formă. Deloc surprinzător însă, pentru a putea purcede în oraşul în care locuieşte prietenul nostru trebuie să ajutăm nişte localnici pentru a le câştiga simpatia şi obţine permisiunea de a merge mai departe.

Dar atmosfera cât se poate de relaxantă e doar o iluzie şi, ca în orice joc de acest gen, ceva nu va merge cum trebuie. În cazul de faţă, o serie de crime din Ferdok (capitala ţinutului Kosh) va pune în mişcare intriga, urmând ca eroul nostru să nu mai fie erou doar cu numele, ci să devină unul veritabil. După începerea acţiunii propriu-zise, vom întâlni şi „motorul” poveştii, care ia de data aceasta forma unui dragon. Avem şi zece zeităţi menţionate destul de des, dar accentul nu cade pe ele, aşa cum se întâmplă de exemplu în cazul Gothic-urilor.

Aici, doar acest dragon semi-zeu are o influenţă majoră. El ne dă misiunea principală, Dragon Quest-ul, dar rezolvarea lui nu ţine de ajutorul creaturii mitice menţionate, ci de vitejia eroului nostru. Iar acesta nu este ajutat decât de părţi ale unei armuri specifice celor care au acceptat misiunile date de acest dragon de-a lungul veacurilor, însă armura trebuie întregită prin explorare şi găsirea celorlalte piese.

Rase şi clase, ediţia a IV-a

Aşa cum îi stă bine unui titlu ce are la bază un univers pen & paper, Drakensang ne pune la dispoziţie o gamă variată de rase şi clase, el având la bază ediţia a patra a regulilor The Dark Eye. Cele douăzeci de clase sunt astfel împărţite după zona de baştină, de la pitici de prin munţi sau oameni cu coasa-n mână până la piraţi şi amazoane.

Subsemnatul a mers pe mâna unui pirat ce nu a dezamăgit în ceea ce priveşte mânuirea armelor, dar care, la fel ca şi celelalte clase, suferă de o lipsă acută de personalitate. Nimic nu m-a făcut să cred că e un pirat, nici la vorbă, nici la port, el fiind mai degrabă un paladin. Până şi îmbrăcămintea nu rămâne pentru mult timp specifică, pe parcurs veşmintele sale confundându-se cu cele ale unui vajnic luptător al dreptăţii cu paloşul în mână.

Nu zic că vreau ceva simplu, dar având în vedere faptul că voice acting-ul este redus la minim, ar fi mers introduse particularităţi în scris, măcar pe ici pe colo pentru personalitatea fiecărui erou, venit din colţurile îndepărtate ale Aventuriei. Un pirat de exemplu va fi cu siguranţă mai bădăran decât ceilalţi, iar o amazoană va fi mai acidă în vorbe. Lucruri relativ mărunte, dar de mare efect, ce pot influenţa şi modul de abordare a anumitor situaţii în ultimă instanţă.

Pentru cine nu a intrat în contact cu vreun joc plasat în universul D&D, Drakensang poate părea cel puţin ciudat. Lupta de pildă are reguli bine stabilite şi îndeajuns de complicate pentru a da bătăi de cap la prima utilizare. În principiu, avem un zar cu 20 de feţe care determină şansele de a lovi inamicii, numai că spre deosebire de D&D, aici o valoare cât mai joasă e mai bună, nu una mai mare.

Mai mult, când vezi la început multitudinea de abilităţi şi atribute, precum şi modul în care acestea depind unele de altele, rămâi puţin debusolat. Curba de învăţare este din acest motiv un pic mai abruptă decât în alte cazuri (manualul este însă de ajutor, oferind informaţiile de bază). Luptele în sine se desfăşoară în timp real, dar în spatele cortinei e vorba de nişte faze clare în care toţi combatanţii au oportunitatea de a lovi. Dacă zarul cade bine, lovitura va fi din plin. Dacă nu, lovim în gol sau facem doar foarte puţin damage.

Bineînţeles, orice atribut, bonus, armură sau armă mai răsărită va creşte şansele ca o lovitură să-şi atingă ţinta. Şi tocmai aceste bonusuri, mai precis importanţa lor, sunt cele care vă vor da bătăi de cap. Asta fiindcă nu vom face damage atât cât vedem pe sabie, ci acesta va fi superior sau inferior valorii standard dintr-o mulţime de cauze interconectate, dar mai greu de rumegat. Din nou, manualul va fi prima oprire pentru mai multe informaţii.

Mecanica fluidelor

Ca atribute, avem clasicele Putere, Dexteritate, Agilitate şi Constituţie, dar şi unele noi sau denumite altfel decât am fost obişnuiţi, cum ar fi Curajul, Intuiţia sau Inteligenţa, cea din urmă fiind folosită aici cu sensul de bază, nu ca în alte jocuri, cu referire la magie. Pe lângă acestea, avem Viaţa, Energia Astrală, Rezistenţa generală, precum şi cea la diferite magii. Toate acestea, precum şi mulţimea de abilităţi şi numărul ridicat de arme şi armuri fac ca bătăliile să fie deosebit de complexe, iar avansarea în nivel a personajului să necesite mult mai multă atenţie decât în alte jocuri. Prin comparaţie, D&D-ul întâlnit în Neverwinter Nights 2 este mult mai uşor de folosit.

În Drakensang, opţiunea de pauză nu e pusă acolo degeaba, ci trebuie folosită cu încredere în timpul confruntărilor. Ce-i drept, le prelungeşte cam mult, dar fără ea nu cred că m-aş fi putut descurca, spre deosebire de NWN2, unde am folosit-o foarte rar. Unul dintre motive ar fi că în Drakensang nu există doar noţiunea de viaţă, ci şi cea de rană, care poate fi o lovitură, luxaţie ş.a.m.d.

La cinci astfel de răni, un personaj leşină, indiferent dacă bara de viaţă indică o valoare ridicată. În alte jocuri similare se ajunge la leşin doar dacă sănătatea este 0, aşa că rezultatul direct e că veţi avea nevoie în party de un personaj priceput la vindecarea unor astfel de lovituri, precum şi de cât mai multe bandaje.

Această decizie de design, precum şi altele legate de interfaţă (selectarea creaturilor pentru a folosi abilităţile de exemplu), luptă, leveling şi numărul efectiv al inamicilor nu încadrează jocul în categoria celor uşoare, fiind chiar stresant nu de puţine ori. În această privinţă, mai multe niveluri de dificultate ar fi fost o opţiune ce nu ar trebui să lipsească din meniul principal, ca să se poată bucura de joc şi cei care nu au nervi de oţel în anumite momente.

Experienţa e împărţită în două categorii: cea care determină avansarea în nivel şi cea care poate fi investită în abilităţi. Prima e numită generic Advenure Points, iar cea de a doua Learning Points. Şi dacă vreţi să ajungeţi la nivelul maxim, va trebui să îndepliniţi majoritatea misiunilor secundare (preferabil pe toate).

Dacă tot am ajuns la quest-uri, avem parte de câteva misiuni frumoase, inspirate, dar şi porţia clasică de „adu-mi cutare lucru” sau „omoară cutare persoană”. Majoritatea quest-urilor care au ceva substanţă se găsesc în capitală şi sunt mai lungi decât celelalte, fiind uneori chiar greu de terminat dacă nu eşti foarte atent la ce ai vorbit cu un anume NPC.

Obiectivele misiunilor sunt marcate de obicei pe harta regiunii cu un X, dar sunt şi cazuri când acesta nu e prezent, moment în care trebuie să controlăm fiecare colţişor pentru a da de obiectul sau NPC-ul dorit. Lipsa mai multor indicii poate fi o problemă, dar nu una desobebit de gravă, deoarece oricum quest-ul principal ne poartă cam peste tot, motiv pentru care putem împuşca practic doi iepuri dintr-un foc.

Dezamăgitor în schimb e că nu există consecinţe importante în Draknesang pentru alegerile pe care le facem, cu toate că nu vom duce lipsă de aşa ceva. Fie că e vorba de misiunea principală sau de cele secundare, vom avea moduri multiple în care putem să terminăm o misiune, dar nu vor exista repercursiuni care să ne facă să reluăm jocul doar ca să vedem „ce-ar fi fost dacă”.

Un alt element care nu se va bucura de o atenţie deosebită din partea voastră este folosirea abilităţilor de comunicare ale însoţitorilor sau chiar ale personajului principal. Acestea sunt împărţite în mai multe categorii în funcţie de clasa din care face parte respectivul personaj, dar ocaziile când pot fi folosite sunt rare.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
 Record de decese si de cazuri noi: 50 de oameni au murit. Sunt 1.378 de cazuri noi. La ATI sunt 446 de pacienti
07/08/2020 13:16

 Record de decese si de cazuri noi: 50 de oameni au murit. Sunt 1.378 de cazuri noi. La ATI sunt 446 de pacienti  In 24 de ore din cauza COVID-19. De asemenea au fost inregistrate 1.378 de cazuri noi ...

Cod galben de caniculă și vânt puternic în jumătate de țară  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
07/08/2020 10:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Coronavirus: Peste 19 milioane de cazuri în lume (bilanţ AFP)
07/08/2020 08:31

Peste 19 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in lume, dintre care un milion in patru zile, potrivit unui bilanţ efectuat de France Presse din surse oficiale joi la ora 23.0 ...

Hogeweyk, „orașul” în care toată lumea suferă de demență
02/08/2020 18:51

 La o primă vedere, Hogeweyk, situat la aproximativ 20 de kilometri de Amsterdam, arată ca orice alt oras olandez. Locuitorii isi duc viata in mod normal, fac cumpărături, merg la film si se intalnesc ...

Gafă de proporţii uriaşe a conducerii PNL şi USR Prahova ! Ploieştiul în pericol să piardă clădirea primăriei !
31/07/2020 14:04

 Anunţată de ieri, astăzi a avut loc conferinţa de presă a conducerilor judeţene a PNL şi USR Prahova, menită să anunţe alianţe electorale locale.   Iar locul „ochit” de cele ...

BREAKING - Noi restricții anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență: Mască în spații deschise, activități interzise noaptea și distanță pe plajă
28/07/2020 20:44

Comitetul National pentru Situatii de Urgentă a aprobat in sedinta desfăsurată astăzi, 28 iulie, Hotărarea numărul 37 privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspandirii infectiilor cu SARS CoV-2 l ...

Putin își plasează arma supremă în Marea Neagră - Poate lovi România în câteva minute
27/07/2020 05:55

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat - duminică, la Sankt-Petersburg - că Marina militară rusă va fi dotată cu arme nucleare hipersonice şi cu drone submarine nucleare, acestea - potrivit Ministeru ...

Două îngrijitoare românce au primit moștenire peste un milion de euro de la italianul bogat pe care l-au îngrijit
25/07/2020 18:38

Două romance care lucrau ca ingrijitoare pentru un bătran din Italia, au primit după moartea acestuia un milion de euro. Bătranul le-a trecut in testament pentru că au avut grijă de el, insă rudele bărb ...

Româncă sunată în a șasea zi de vacanță în Grecia: Aveți COVID pozitiv. Cum a fost confirmată cu COVID-19 telefonic și ce a urmat.
25/07/2020 10:55

Iată integral mesajul femeii de 39 de ani, publicat pe Forum Grecia: ”Dulce si amar de Grecia Scrisoare către mine si către voi toti, sper să invătam ceva bun de aici Prima mea vacantă in Grecia ...

Grupare de proxeneti constituita de o familie
22/07/2020 20:47

 O familie din Buzau a ajuns in atentia DIICOT dupa ce a trimis tinere din Romania sa se prostitueze in Marea Britanie, Spania, Germania si Elvetia. Fetele erau racolate prin metoda "Lover B ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!