Drumuri închise și restricții de tonaj din cauza ninsorii din ultimele ore - Trafic feroviar întrerupt

meteo  11975200

Dimensiune font:

| 11-01-2019 10:33

Zapezile din ultimele zile au creat probleme in trafic in toata tara. Mai multe sectoare de drum au fost inchise, iar pe altele au fost instituite restrictii de tonaj. De asemenea, mai multe accidente s-au produs din cauza conditiilor meteorologice.

Si vremea nu pare ca se va imbunatati, avand in vedere ca exista o informare meteorologica de ninsori in toata tara si o atentionare de tip cod galben de viscol pentru judetele Buzau, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, Neamt si Iasi.

  LIVE TEXT cele mai noi informatii despre vreme:

10:20 - Pe A2 traficul se desfasoara in conditii normale:



10:10 - Iata cum se circula pe DN 15 D, judetul Neamt:



10:06 - Si primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat ca utilajele au actionat intreaga noapte pe raza sectorului sau.



10:03 - In Vaslui au fost inchise mai multe drumuri judetene: DJ 284 Arsura - Ghermanesti, DJ 247 Codaesti - Emil Racovita, DJ 244C Padureni - Urlati, DJ 244K Muntenii de Sus - Tanacu, DJ 245 A Lipovat - Bogdana si 248A Rafaila - Sofrones.

"Am inchis mai multe drumuri judetene deoarece sunt probleme din cauza ninsorii abundente si a viscolului puternic. Avem rugamintea la cetateni sa nu porneasca la drum decat daca este absolut necesar, pentru a nu ingreuna activitatea drumarilor", a declarat vicepresedintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan, pentru Agerpres.

09:49 - Cursele aeriene pot inregistra intarzieri moderate de 30-40 de minute la plecarile de pe aeroportul International Henri Coanda, din cauza degivrarilor, a anuntat, vineri dimineata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

09:39 - IGSU transmite ca, in ultimele 24 de ore, s-au semnalat efecte ale vremii in 11 judete (Caras-Severin, Braila, Buzau, Harghita, Ialomita, Iasi, Prahova, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea), constand in arbori doborati de greutatea zapezii sau vantul puternic, derapaje usoare ale autovehiculelor in afara carosabilului, blocaje pentru perioade scurte de timp sau restrictii rutiere pe anumite sectoare de drum, pentru a fi deszapezite.

Au fost deblocate 27 de autovehicule cu 93 de persoane si degajati 2 copaci. De asemenea, s-a actionat pentru deszapezirea drumului pentru 7 ambulante (IL, IS, NT, SV si VN) care au preluat persoane cu afectiuni din zone afectate de zapezi. Toate persoanele au fost transportate in siguranta la unitatile spitalicesti.

In aceasta dimineata, autoritatile locale mai desfasurau actiuni de interventie in judetele Buzau, Iasi si Vrancea, pentru deblocarea autoturismelor ramase blocate si indepartarea sulurilor de zapada formate pe carosabil.

09:21 - Iata situatia traficului la aceasta ora. Circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile (viscol), pe trei tronsoane de drumuri nationale:

-DN23B, pe segmentul Maicanesti - Ciorasti (intre kilometrii 4 si 21), in judetul Vrancea;
-DN2N, pe segmentul Bogza - Dumbraveni (intre kilometrii 8 si 17), in judetul Vrancea;
-DN28 Iasi - Albita, in zona localitatii Tomesti Deal, judetul Iasi.

Din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restrictie de tonaj (3,5 tone) pe trei tronsoane de drumuri nationale:

- DN2G Bacau - Moinesti, judetul Bacau;
- DN2F Bacau - Vaslui, pe raza judetului Bacau;
- DN15D Piatra Neamt - Roman, in judetul Neamt.

Din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restrictie de tonaj (7,5 tone) pe doua tronsoane de drumuri nationale din judetul Botosani:

- DN29 Botosani - Suceava;
- DN28B Botosani - Targu Frumos.
08:39 - Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 202 s-a reluat, in judetul Gorj. Centrul Info Trafic al Politiei Romane anunta ca trenul Regio 2092 (care se deplaseaza pe ruta Targu Jiu - Craiova) a acumulat o intarziere de aproximativ 110 minute.

08:29 - Peste 320 de familii din localitatea Siclod (Harghita) au ramas fara curent electric, dupa ce o retea de medie tensiune si trei posturi de transformare au fost afectate din cauza zapezii, informeaza Mediafax.

08:24 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting de tip cod galben de ploaie sau burnita slaba care local depune polei sau ghetus pentru judetele Constanta si Tulcea. Aceasta a intrat in vigoare la ora 08:15 si expira la 10:00.

08:20 - Autocarul blocat pe un drum din Harghita a putut pleca dupa aproximativ doua ore, transmite Mediafax.

08:17 - Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a transmis pe Facebook ca la 07:00 marile bulevarde din sectorul sau erau curatate.



08:06 - Zapada i-a facut pe unii sa nu mai fie constienti de pericolele la care se supun.



08:04 - In Capitala, soferii se plang ca primariile au intervenit doar pe drumurile principale.

08:02 - Autoritatile din Iasi intervin cu senilate pentru a prelua o femeie insarcinata care se afla in travaliu si un copil cu dureri abdominale pentru a-i duce la spital, anunta Realitatea TV.

07:38 - Un tir a derapat in cursul noptii in localitatea Lancram din judetul Alba, ajungand de-a latul drumului si a blocat aproape toata partea carosabila, informeaza Ziarul Unirea.

07:28 - Traficul feroviar este intrerupt pe sectia de cale ferata 202, dupa ce locomotiva trenului Regio 2092, care se deplaseaza pe ruta Targu Jiu - Craiova, s-a defectat intre statiile CF Carbunesti si Jupanesti, in judetul Gorj, anunta Centrul Info Trafic al Politiei Romane.

07:26 - Iata situatia drumurilor din tara la aceasta ora. Circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile (viscol), pe doua tronsoane de drumuri nationale din judetul Vrancea:

-DN23B, pe segmentul Maicanesti - Ciorasti (intre kilometrii 4 si 21);
-DN2N, pe segmentul Bogza - Dumbraveni (intre kilometrii 8 si 17).

Din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restrictie de tonaj (3,5 tone) pe trei tronsoane de drumuri nationale:

-DN11 Onesti - Oituz, judetul Bacau (pana la ora 09.00);
-DN2G Bacau - Moinesti, judetul Bacau (pana la ora 10.00);
-DN22 Ramnicu Sarat - Braila (pe raza judetului Buzau).

07:16 - In Pitesti, doua masini s-au ciocnit din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de iarna. In urma impactului doua persoane au fost ranite, informeaza Ziarul de Arges.

07:14 - In Capitala un taxi s-a rasturnat in cursul noptii, informeaza Antena 3.

07:08 - Un autocar cu 40 de persoane a ramas blocat pe DN 12 C, pe raza localitatii Lacu Rosu, judetul Harghita, din cauza drumurilor inzapezite. Nu sunt probleme cu persoanele din mijlocul de transport in comun. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita, pentru deblocarea autocarului intervin doua utilaje, anunta Mediafax.

"DN 12 C este blocat din cauza inzapezirii, pe raza localitatii Lacu Rosu. Un autocar cu 40 de persoane este blocat pe drum. Intervin doua utilaje de la Drumuri Nationale. Nu sunt probleme cu persoanele din autocar", a transmis ISU Harghita.

De asemenea, si alte drumuri din Harghita sunt inzapezite, iar accesul pe ele nu este posibil.

Pe DN 15, la Pasul Creanga, se actioneaza cu doua utilaje de la Districtul Borsec pentru deszapezire. Accesul masinilor nu este posibil.

07:06 - CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate redusa.

Astfel, pe DN 11 intre Poiana Sarata - Onesti si pe DN 2G intre Bacau - Moinesti, judetul Bacau, CNAIR a instituit, vineri dimineata, restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu sarcina maxima admisa mai mare de 3,5 tone, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care determina vizibilitate redusa.

Pe parcursul noptii, CNAIR a decis inchiderea DN 23B, intre localitatile Maicanesti si Ciorasti, si a DN 2N, intre localitatile Bogza si Dumbraveni, in judetul Vrancea, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care determina vizibilitate redusa.

Totodata, compania a instituit restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu sarcina maxima admisa mai mare de 3,5 tone pe DN 22, intre localitatile Ramnicu Sarat si Baile, judetul Buzau, din cauza viscolului, arata Mediafax.

07:05 - Un autocar in care se aflau 40 de persoane s-a ciocnit, joi seara, cu un autoturism, pe DN 1, intre localitatile Codlea si Ghimbav, judetul Brasov. In urma impactului, o persoana a murit, transmite Digi 24.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei