Earth 2160 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 19:01

Earth 2160 Review

   Ati putea spune ca sunt cinic (si probabil ca ati avea dreptate), insa de fiecare data cand aud de un nou RTS care se desfasoara in viitor, nu pot sa nu ma gandesc decat ca va fi la fel ca toate celelalte dinaintea lui. Nici nu e nevoie sa aud ceva despre poveste, fiindca in mare e intotdeauna aceeasi idee: e vorba de rasa umana, care intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, a progresat suficient de mult incat sa se imprastie in cele patru zari ale Universului, intalnind bineinteles in drumul ei si o rasa de extraterestrii cam antisociala, care se hotaraste sa ne faca felul. Scurt pe doi si asta-i povestea. In cazul lui Earth 2160, lucrurile sunt un pic mai interesante, el fiind cel de-al treilea titlu al unei serii care a adunat destul de multi fani si laude de-a lungul anilor, continuand povestea stabilita deja de predecesorii sai: multumita unui “mic” razboi nuclear intre Eurasian Dynasty si United Civilized States, orbita Pamantului este modificata, planeta indreptandu-se vertiginos catre Soare. In loc sa colaboreze pentru a salva cati mai multi oameni, cele doua factiuni (la care li se alatura si Lunar Corporation, care locuiau linistiti pe Luna) incep sa se bata precum chiorii pe si asa limitatele resurse ramase, pentru a construi o nava imensa si sa fuga pe Marte. Acum este 2160, iar Pamantul a fost distrus. Putinii supravietuitori care reusesc sa ajunga pe Planeta Rosie incep lentul proces de terraformare pentru a o face mai ospitaliera, insa in cea mai pura traditie umana, fiecare factiune are planurile ei si nu colaboreaza cu celelalte. Asta pana cand afla ca nu suntem atat de singuri in Univers pe cat credeam, viitorul intregii rase umane fiind acum pe muchie de cutit.

Earth 2160 Earth 2160 Earth 2160

     Dupa introducere si modul in care am prezentat povestea ati putea crede ca am pregatit terenul pentru a va spune ca Earth 2160 este un joc prost. Nu, departe de asta, Earth 2160 este un RTS reusit, insa daca sunteti un fan al genului, probabil ca foarte multe elemente din acest joc le-ati vazut deja si in alte titluri aparute pana acum. Reteta de baza a ramas aceeasi: construiti o baza, strangeti resurse, creati o o armata (preferabil mai mare decat cea a inamicului) dupa care incepe lupta. Cele patru parti beligernate au stiluri diferite de joc, dar si de construire a bazelor. Cele trei factiuni umane urmeaza o linie devenita standard: se incepe cu o cladire principala, dupa care se construiesc celelalte utilitati.

     Constructia bazelor este modulara, cladirile fiind aproape intotdeauna legate intre ele. Stilurile de constructie adoptate de fiecare rasa se pot dovedi insa si calcaiul lui Ahile, daca sunt speculate de un jucator inteligent. Lunar Corporation au baze supraetajate, sub forma de turn. Daca distrugeti baza turnului, toate cladirile construite deasupra se duc odata cu el. Eurasian Dynasty pe de alta parte are toate cladirile interconectate, uneori prin tuneluri (cei care au jucat M.A.X – Mechanized Assault & Exploration vor recunoaste imediat asemanarea). Daca insa distrugeti un astfel de tunel, care duce si la generatoarele de energie ale bazei respective, veti dezactiva toate sistemele defensive dintr-o singura mutare. Acest aspect, cumulat si cu stilul vizual complet diferit al celor 4 factiuni le confera acestora o unicitate rar intalnita in RTS-uri, fiecare dintre ele pretandu-se unui anumit stil de jucator: Euroasian Dynasty sunt cei mai apropiati de conceptul unei armate “clasice”, cu tancuri si restul jucariilor aferente. Lunar Corporation este o factiune exclusiv feminina (si se mai spune ca fetele nu sunt la fel de dure ca baietii), axandu-se foarte mult pe arme si tehnologii foarte sofisticate. United Civilized States au o slabiciune teribila pentru tot ce tine de roboti bipezi (cunoscuti si sub numele de mechs), iar extraterestrii (denumiti foarte original “Aliens”) au poate cel mai interesant stil de dezvoltare si de creare a unitatilor, lucru care ii face insa si cel mai dificil de stapanit si invatat, mai ales in multiplayer. Ei compenseaza insa acest mic neajuns cu unitati foarte puternice.

     Tehnologiile pe care le puteti cerceta sunt si ele foarte numeroase, fiecare factiune avand propriul arbore tehnologic pe care il puteti cerceta la discretie, daca aveti suficiente facilitati si resurse. Partea mai interesanta vine din faptul ca va puteti crea si propriile unitati, in functie de necesitati sau situatie. Aveti un inamic care s-a baricadat in propria baza? Cercetati niste arme de asediu, puneti-le pe un sasiu si ati rezolvat problema. Navele de vanatoare va creeaza probleme si va macelaresc trupele inainte ca ele sa poata trage un foc? Cateva unitati antiaeriene mobile s-ar putea sa fie exact ce aveti nevoie. Numarul tehnologiilor puse la dispozitie nu este doar de dragul de a aglomera ecranul de cercetare si a impresiona jucatorul, fiecare dintre ele fiind folositoare la ceva. De altfel, specializarea excesiva intr-un anumit domeniu nu este tocmai recomandata, armatele combinate fiind, ca si in alte RTS-uri anterioare, cea mai buna solutie pentru victorie. Altfel, daca cercetati doar arme energetice si lasere spre exemplu, s-ar putea sa va treziti la un moment dat ca inamicii vostri si-au echipat toate trupele cu armura reflectorizanta, negandu-va dintr-o singura miscare avantajul pe care-l aveati pana atunci asupra lor.

  Cu toate ca de obicei in RTS-uri AI-ul nu este teribil de inteligent, in Earth 2160 el este capabil sa se adapteze la stilul vostru de joc si sa va puna reale probleme. Daca dupa 2-3 atacuri va vedea ca v-ati baricadat in spatele unor ziduri si pozitii defensive statice, va incerca fie sa va atace din alta directie, fie sa foloseasca unitati aeriene sau de artilerie. De asemenea, el va incerca pe cat posibil sa contracareze tehnologiile pe care le cercetati cu altele din propriul arbore tehnologic, folosind principiul piatra-foarfeca-hartie. Pe nivelele mai mari de dificultate, el va organiza si ambuscade, incercand sa va atraga cat mai multe unitati in capcana sau chiar si diversiuni. Intr-unul din meciurile skirmish, dupa o lupta crancena in fata bazei proprii, am iesit la atac cu ce unitati mai aveam pentru a specula victoria obtinuta. Nu mica mi-a fost insa mirarea cand am descoperit ca la o distanta nu foarte mare de baza ma asteptau toate unitatile grele ale inamicului, impreuna cu un suport aerian consistent: lupta precedenta nu fusese decat o actiune menita sa-mi slabeasca apararea, iar acum AI-ul urma sa incheie socotelile. Bineinteles ca m-a batut de mi-au mers fulgii.

Earth 2160 Earth 2160 Earth 2160

     Agentii virtuali si eroii sunt alte doua elemente interesante introduse in joc de catre producatori. Fata de un soldat obisnuit, atat eroii cat si agentii virtuali sunt mult mai puternici, au diverse abilitati, pot folosi medikit-uri pentru a se vindeca, cat si diverse arme sau echipamente gasite in timpul jocului (armuri, generatoare portabile de scuturi, mine, bombe cu telecomanda etc). Aceste obiecte pot fi accesate din inventarul personajului, asa cum suntem obisnuiti in RPG-uri. Daca agentii virtuali sunt mercenari pe care puteti sa-i angajati oricand, eroul vostru nu este dispensabil, iar daca moare in timpul unei misiuni, Game Over, asa ca aveti mare grija de el. In momentul cand un agent devine disponibil pentru angajare, veti putea licita pentru serviciile sale impotriva celorlalti jucatori. De asemenea, agentii tin minte toate contractele pe care le au in timpul unui joc (un contract dureaza 15 minute, iar daca nu il reinnoiti, agentul va disparea de pe harta). Daca sunteti un angajator bun, s-ar putea ca agentii cu care ati mai lucrat sa va faca niste reduceri in privinta salariului cerut sau sa doreasca sa lucreze numai cu voi. Beneficiile aduse de acestia nu sunt nici ele de neglijat: imbunatatirea cercetarii, spionarea adversarilor, extragerea mai eficienta a resurselor samd. De asemenea, agentii au si propria lor personalitate. Unii dintre ei sunt dusmani de moarte, iar un agent poate sa va ofere serviciile sale la un pret redus daca afla ca dusmanul sau de moarte a fost recrutat de alta factiune. Si nu in ultimul rand, daca aveti de gand sa incheiati un contract cu un agent inainte de termen, gandititi-va de doua ori inainte sa faceti acest lucru. Ei va vor tine minte iar data viitoare s-ar putea sa nici sa nu vrea sa negocieze cu voi sau sa-si ofere serviciile la preturi foarte ridicate.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
India, decimată de COVID. Aproape 6 milioane de bolnavi!
27/09/2020 17:00

  India a inregistrat duminică 88.600 noi contagieri şi a atins in total 5,9 milioane de cazuri de coronavirus, devenind a doua ţară cea mai afectată din lume după SUA. Numărul deceselor de COVID- ...

 Moartea pândește la Penitenciarul din Giurgiu. Trei deținuți au murit după gratii
27/09/2020 16:45

  Poliţiştii din Giurgiu au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut in varstă de 30 de ani de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă a fost găsit decedat in celulă.&nbs ...

Deturnare de avion în Belgia. Patru bărbați au fost arestați!
27/09/2020 16:30

 Poliţia belgiană a anunţat că a arestat patru indivizi care ar fi incercat recent să deturneze un elicopter şi l-au forţat pe pilot să zboare in zona a două inchisori intr-o presupusă acţiune d ...

Papa Francisc, rugăciune pentru emigranți
27/09/2020 16:15

 Papa Francisc i-a reamintit duminică in timpul rugăciunii Angelus pe migranţii şi refugiaţii care se văd obligaţi să fugă din casele lor, la fel cum a fost nevoit să facă Iisus şi familia lui, ...

Explozie la Cluj! O persoană a fost grav rănită!
27/09/2020 15:32

 O explozie a avut loc, duminică, intr-o casă din localitatea clujeană Copăceni, in urma acesteia un bărbat care a suferit arsuri superficiale pe 60% din corp fiind transportat la spital. "Au ...

Armenia a mobilizat armata și a declarat Legea marțială
27/09/2020 12:30

 Armenia a declarat legea marţială şi a dispus o mobilizare totală a armatei in urma confruntărilor din regiunea Nagorno-Karabah cu Azerbaidjanul, a anunţat duminică premierul armean Nikol Pashinyan ...

Elvețienii vor decide dacă vor menține tratatul de liberă circulație cu UE
27/09/2020 10:00

 Alegătorii elveţieni se pronunţă duminică, prin referendum, asupra unei propuneri a extremei drepte de incetare a liberei circulaţii a lucrătorilor intre Elveţia şi statele membre ale Uniunii Eur ...

Accident aviatic în Ucraina. 22 de oameni au murit!
27/09/2020 09:15

 Cel puţin 22 de persoane, printre care studenţi ai unei şcoli militare, şi-au pierdut viaţa şi alte două ‘au fost grav rănite’ in urma prăbuşirii, vineri seara, a unui avion militar ...

De ce unii pacienţi fac forme severe de COVID-19?
27/09/2020 09:00

Simptomele persoanelor infectate cu virusul  variază de la uşoare la foarte grave. Liderul studiului, Jean-Laurent Casanova, un investigator al Institutului Medical Howard Hughes, iţi spune că cel puţ ...

Accident mortal pe o trecere de pietoni, în Alba
27/09/2020 08:30

 O femeie din Aiud lovită de o maşină in timp ce traversa regulamentar strada, sambătă seara, pe trecerea de pietoni, a murit ulterior la spital, a informat, duminică dimineaţa, Inspectoratul de Pol ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei