Elven Legacy Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 19:03

Elven Legacy Review

Lăsând însă la o parte totala lipsă de originalitate a scenariului (oare sunt singurul căruia i s-a acrit de elfi vs. orci?) povestea pare puţin cam prea stufoasă şi ajungi la un moment dat să te saturi de aceleaşi cut-scene-uri realizate cu engine-ul jocului, mai ales că gradul de dificultate te va împinge să repeţi anumite misiuni de multe ori până să-ţi iasă pasenţa. Ce-i drept, trebuie să remarc realizarea destul de bună a acestor cut scene-uri, dar tot în virtutea corectitudinii trebuie să menţionez că e destul de greu să le iei în serios, lucru valabil şi pentru firul epic, de altfel.

Gameplay-ul în sine nu diferă mai deloc de cel al predecesorului. Sau, dacă nu aţi avut curiozitatea de a încerca Fantasy Wars, puteţi lua venerabilul Fantasy General drept etalon. Iniţial chiar am fost tentat să taxez această lipsă de originalitate, dar cum seria General a fost una de succes şi încă mai este jucată, mi-am zis că nu e atât de grav să copiezi bine un titlu reuşit. Asta chiar dacă producătorii au avut obrazul cam gros şi n-au adaugat mai nimic faţă de sursa de inspiraţie.

Scenariile în care se desfăşoară ostilităţiile au obiective clare, cum ar fi cucerirea unei fortăreţe, apărarea unei cutare mănăstiri sau deplasarea personajului principal într-un anumit punct. Iar pe parcursul lor pot să apară şi obiective secundare, facultative, dar de obicei foarte utile, cum ar fi descoperirea unui dragon aliat într-o peşteră uitată de lume sau a vreunui artefact cu puteri deosebite.

Archeeers!

Pentru a ne impune punctul de vedere vom avea la dispoziţie o armată ce poate fi formată dintr-o mare varietate de unităţi, această ofertă vastă fiind de altfel unul din punctele tari ale jocului. Aurul necesar recrutării este obţinut prin îndeplinirea obiectivelor, cucerirea unor avanposturi sau uneori prin învingerea unui adversar mai cu moţ, pe lista de unităţi disponibile figurând infanterie uşoară sau grea, cavalerie, cercetaşi călare sau pe jos, arcaşi de toate felurile, magicieni şi, bineînţeles, eroi.

Fiecare unitate are propriile valori de atac, apărare, puncte de mişcare pe diferite tipuri de teren şi eventual ceva abilităţi speciale. În plus, orice unitate poate câştiga experienţă în funcţie de cât de bine se descurcă în luptă, la fiecare level-up fiind oferite trei variante pentru diverse îmbunătăţiri. Acestea pot cuprinde valori mai ridicate pentru atributele de bază, o abilitate specială sau vreo vrajă mai hoaţă pentru vrăjitori.

Abilităţile speciale astfel obţinute sunt variate şi depind de tipul unităţii respective. Arcaşii îşi pot mări spre exemplu raza de atac, în timp ce cavaleria poate şarja mai cu foc. O unitate normală este limitată la cinci astfel de niveluri, spre deosebire de eroi, care au limita superioară la zece, fiind astfel mult mai utili şi flexibili.

Aceste abilităţi, precum şi descrierea unităţilor, contribuie serios la feeling şi la personalizarea armatei şi o să te doară sufletul când îţi vei vedea arcaşii de cinci stele la pământ. Mai ales că în timpul campaniei unităţile te urmează dintr-un scenariu în altul, lucru care le face mult mai valoroase decât în alte jocuri similare.

Eroii sunt în general specifici scenariului jucat – unităţi ceva mai puternice decât cele normale, dar şi mai fragile, fiind de obicei ţinta atacurilor concentrate ale inamicului. Asta pentru că majoritatea scenariilor au la bază supravieţuirea eroului respectiv şi, chiar dacă dânsul se descurcă mulţumitor în luptă, nu e o idee bună să-l laşi de unul singur.

Lupta efectivă nu s-a schimbat prea mult de la vărul General, iar un sistem ceva mai avansat de piatră-foarfecă-hărtie te va taxa sever dacă-ţi răsfiri unităţile sau le plasezi aiurea. Infanteria se descurcă cu alţi luptători corp-la-corp, cavaleria mătură pe jos cu arcaşii, iar aceştia din urmă fac prăpăd în rândul zburătoarelor. La rândul lor, vulturii blindaţi sunt ideali ca să doboare baloanele ce se găinăţează în capul trupelor de jos, iar magicienii au o vastă colecţie de vrăji la dispoziţie, fiind însă destul de vulnerabili în lupta corp-la-corp. Vrăjile celor din urmă pot fi ofensive sau defensive, pot ajuta trupele aliate sau faulta inamicul.

Strategia este aşadar un element important în desfăşurarea acţiunii, mai ales că nu poţi trimite o unitate ce pare invincibilă în mijlocul inamicului, pentru că şi-o va fura glorios într-un fel sau altul. În plus, terenul are o importanţă capitală, oferind bonusuri de apărare şi atac în funcţie de unităţi.

Elfii de exemplu se simt mai bine în poieniţe şi păduri, în timp ce orcilor le place la munte. Motiv pentru care locul de declanşare al unui atac trebuie atent ales, lucru valabil şi pentru plasarea unităţilor pe câmpul de luptă. Arcaşii situaţi în spatele infanteriei vor răspunde cu o salvă letală de săgeţi celor care le supără prietenii şi e la mintea orcului că trupele aşezate în spatele zidurilor unui castel primesc un bonus de apărare, moment în care trebuie să intre în acţiune catapultele.

Astfel, fiecare element al acestui sistem complex de luptă este important şi există şi manevre mai subtile, cum ar fi posibilitatea de a vindeca o unitate prin scoaterea ei din acţiune un tur. De asemenea, dacă vă aflaţi în apropierea unui oraş aliat puteţi să recrutaţi întăriri pentru propriile unităţi, dar acest lucru va răpi o parte din experienţa acumulată până atunci de veterani.

Partea strategică nu se adresează totuşi celor care caută un joc uşurel, dificultatea fiind crescută chiar şi pe nivelul minim. AI-ul are o mare parte din vină la acest capitol (în sensul bun al cuvântului), el fiind parşiv şi strecurându-se adeseori în spatele liniei frontului pentru a lovi în unităţile fragile, iar asediul unui castel poate deveni foarte uşor un adevărat coşmar dacă nu aveţi un plan bine pus la punct.

Un management atent este necesar pentru a îndeplini obiectivele în timp util, ce se traduce printr-o victorie Gold, Silver sau Bronze. Gold presupune cât mai puţine ture folosite pentru îndeplinirea obiectivelor principale, trecându-se în ordine la Silver şi Bronze, pentru ca într-un final să se ajungă la ecranul Game Over dacă vă plimbaţi aiurea pe hartă.

Problema e că dacă sunteţi ambiţioşi şi ţineţi neapărat să obţineţi numai victorii Gold, atunci cel mai probabil va trebui să uitaţi de obiectivele secundare care consumă timp şi dislocă trupe, ceea ce în schimb înseamnă că în unele scenarii treaba devine destul de serioasă, întrucât inamicii sunt gândiţi în ideea că jucătorul a descoperit acele ruine pline cu aur şi artefacte speciale. Obiectivele de altfel nu sunt imposibile de îndeplinit, însă dificultatea poate deveni frustrantă uneori.

Tipul de victorie obţinut este folosit la calcularea cantităţii de aur primită la încheierea unei misiuni, precum şi pentru deblocarea altor scenarii şi campanii. În single-player sau multiplayer nu are decât rol decorativ, dar cei atraşi de acest tip de strategii preţuiesc cum se cuvine aceste statistici. Single-player-ul este format iniţial din şapte scenarii, cu istoria proprie cu tot. E drept că un skirmish ar fi destul de dificil de implementat, însă măcar o libertate mai mare în cadrul scenariului ar fi fost de preferat, cum ar fi o suma fixă de bani, nu o armată gata pusă în dispozitiv.

În multiplayer lucrurile stau ceva mai bine, cu 16 scenarii de unde putem alege şi în care ne putem duela la o adică şi cu calculatorul, dar din nou, planşele mai libertine cam lipsesc. Putem juca în LAN, pe Internet (deşi doar prin Direct-IP, fără servere sau lobby-uri) precum şi în romanticul Hot-Seat, indicat mai ales pentru nostalgici.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Peste 260 de români de la o fabrică de conserve din Germania, testați pozitiv cu Covid-19
15/08/2020 08:08

263 de romani care lucrează la o fabrică de conserve din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Alti 206 muncitori romani au fost plasati in carantină, acestia fiind c ...

Vremea in weekend. Se racoreste si va ploua  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
15/08/2020 08:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Bucuresti, retinut dupa ce a vrut sa-si omoare sotia in jacuzzi la Mamaia
14/08/2020 17:23

 Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitala a fost retinut vineri, 14 august 2020, dupa ce in urma cu o saptamana a vrut sa isi ucida sotia in timp ce se aflau la mare. Surse apropiate anchetei au d ...

Românii vor trebui să prezinte un test PCR negativ la intrarea în Serbia / Măsura intră în vigoare de sâmbătă
14/08/2020 16:57

 Cetăţenii străini care sosesc in Serbia din mai multe ţări vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croaţia şi Macedonia de Nord, vor trebui să prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anunţat ...

Cum a lăsat un poștaș din Pitești pensionarii fără banii de pensie
14/08/2020 16:55

 Un poştaş din Arges este anchetat pentru furtul pensiilor si alocaţiilor. Postasul este acuzat că a semnat in fals pentru primirea banilor in locul destinatarilor si nu a livrat aproape 20.000 lei, re ...

ALERTĂ Hidrologii au emis COD GALBEN de inundații în mai multe județe
14/08/2020 14:34

Avertizare de ultimă oră pentru mai multe judete din tară, unde sunt asteptate inundatii. Hidrologii au emis vineri o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete, valabilă de viner ...

Germania: Elevii care nu poartă masca la orele de curs riscă să fie exmatriculați.
14/08/2020 08:33

 În cel mai populat land german, Renania de Nord-Westfalia (NRW), elevii sunt obligati să poarte masca inclusiv la orele de curs. Cine nu respectă această măsură de protecţie se poate aştepta ...

Trei angajați SMURD, confirmați cu noul coronavirus, în Neamț
13/08/2020 17:14

Trei angajati ai SMURD din cadrul ISU Neamt au fost confirmati cu noul coronavirus. Potrivit ISU Neamt, cei trei isi desfăsoară activitatea la Detasamentul Piatra-Neamt si sunt asimptomatici. După primirea ...

Probleme mari și în Bulgaria. Încep să se închidă hoteluri pe măsură ce turiștii sunt tot mai puțini
13/08/2020 16:58

În statiunea Albena a inceput inchiderea treptată a hotelurilor. Motivul este numărul tot mai scăzut de turisti, după ce zborurile charter au fost suspendate si Germania a declarat coasta de nord a M ...

Executarea lucrarilor de constructie pentru Autostrada de Centura Bucuresti a fost autorizata de Ministerul Transporturilor
12/08/2020 05:14

 Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC) a autorizat, marti 11 august 2020, executarea lucrarilor de construire pentru Autostrada de Centura Bucuresti, sectorul de pe raza loca ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!