Gothic 3 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:17

Gothic 3 Review

Gothic… Un nume care a cãpãtat conotaţii proprii în lumea jocurilor pentru PC începând cu 2001, când Piranha Bytes şi JoWooD Production au lansat prima parte a uneia dintre cele mai populare serii RPG din toate timpurile. Interfaţa dãdea dureri de cap, grafica nu se ridica la nivelul standardelor de atunci, însã Gothic 1 s-a remarcat prin poveste, dar mai ales prin atmosfera inegalabilã, unicã. Un an şi jumãtate mai târziu, în noiembrie 2002, apãrea Gothic 2, joc care a fãcut adevãrate ravagii în Europa. Consecinţa fireascã, în vara lui 2003 s-a lansat şi un addon numit Night of the Raven ce aducea o serie de modificãri, cele mai importante fiind o nouã zonã, precum şi o dificultate crescutã, manifestatã în principal prin schimbãrile aduse modului în care evoluau caracteristicile personajului principal. Partea proastã era cã pentru a juca Night of the Raven era necesar sã reiei jocul original de la început, lucru destul de neobişnuit pentru un addon.

        Trebuie menţionat ca, deşi seria Gothic a avut un numãr impresionant de fani şi în Statele Unite, ea nu s-a bucurat de acelaşi succes ca şi în Europa, din diverse motive. Principala cauzã a fost slabã promovare a lui Gothic 2 pe continentul nord-american, jocul fiind lansat acolo câteva luni mai târziu. De altfel, sã nu uitãm cã şi între versiunea germanã şi cea englezã a lui Night of the Raven a existat un decalaj de câteva luni, aşteptarea fiind alinata de traducerea textului în englezã de un grup de fani.

        Nici cu Gothic 3, lucrurile nu stau prea diferit. Deşi a apãrut pe 13 octombrie în Europa, jocul va fi lansat în Statele Unite abia pe 20 noiembrie. Aparent, nu pot gãsi un motiv pentru acest decalaj, având în vedere cã de aceastã datã, jocul e disponibil în Europa atât în germanã, cât şi în englezã. Am zis aparent, deoarece nu puţini dintre aceia care joacã versiunea europeanã au impresia cã de fapt au o versiune beta, chiar dacã un patch a fost disponibil încã din ziua lansãrii, aşa cã, cel puţin în teorie, versiunea americanã ar trebui sã fie cea "finalã". Pe de o parte, unii sunt frustraţi gândindu-se cã ar fi trebuit sã cumpere jocul dupã ce va fi fost lansat cel puţin încã un patch. Pe de altã parte potenţialii cumpãrãtori americani poate sunt dezamãgiţi şi descurajaţi aflând cât de nervoşi pot fi confraţii lor europeni datoritã bugurilor din joc. Eu mã îndoiesc cã versiunea americanã va fi lipsitã de majoritatea bugurilor prezente în cea europeanã, luând în considerare cã producãtorii au declarat sãptãmâna trecutã într-un interviu cã urmãtorul patch va fi gata în maxim 4-5 sãptãmâni.

Am spus mai sus cã Gothic 3 dã impresia uneori de versiune beta. Din pãcate, nu este o exagerare. Într-adevãr, nu existã buguri majore care sã afecteze în mod important calitatea jocului, însã cele care sunt te pot trece deseori de la extaz la agonie. În primul rând, Gothic 3 este un joc care efectiv îngenuncheazã calculatoare mult peste medie din punct de vedere al performanţei. Nu atât din cauzã cã îţi produce imense delicii vizuale, cât datoritã faptului cã e neoptimizat. Cei care au, de exemplu, un GF6600 nici sã nu se gândeascã sã îl joace pe detalii medii dacã vor o experienţã fluidã de joc. De asemenea, un HDD rapid nu va suplini faptul cã aveţi doar un 1GB Ram. Deşi în manual se recomandã 1.5 GB Ram, Gothic 3 nu se mişcã fluent nici cu 2GB Ram. Personal, dupã ce am fãcut câteva optimizãri (de exemplu defragmentare şi swap fix, mutat pe alt HDD decât cel pe care e instalat jocul) şi dupã ce am umblat prin fişierele.ini, am reuşit sã obţin o creştere de performanţã de peste 50%. Cauza pentru care Gothic 3 se mişcã nesatisfãcãtor pe sisteme pe care ruleazã fluid Oblivion (poate cel mai nesãţios joc ca cerinţe de sistem înainte de Gothic 3) se datoreazã tehnologiei streaming. Într-adevãr, a nu avea ecrane de loading între zone este un aspect care mãreşte substanţial fluiditatea jocului, cum este în cazul lui Dungeon Siege sau Guild Wars. Însã dacã nu o faci cum trebuie, peste timpul jucãtorului astfel economisit se suprapun desele încetiniri ale jocului care încarcã în memorie relief, vegetaţie şi NPC-uri.

        Partea cu adevãrat proastã este cã se pare cã existã nişte probleme de eliberare a memoriei RAM, altfel nu îmi explic de ce Gothic 3 crapã. Mesajul "Out of memory" apare fie în timpul jocului, fie în timpul unui quicksave. În al doilea caz, nu are rost sã vã chinuiţi sã încãrcaţi salvarea astfel coruptã al cãrui loading se blocheazã la 25%, singura soluţie este sã restartati calculatorul. Sfatul se impune de la sine: salvaţi des şi nu folosind numai quicksave. Aceastã soluţie e valabilã mai mult în teorie, cãci practic dureazã destul de mult sã salvaţi sau sã încãrcaţi o salvare, aşa cã veţi apela la aceastã soluţie (şi singura) destul de rar în primã fazã, cel puţin pânã nu faceţi optimizãrile de mai sus (informaţii gãsiţi pe forumul oficial al jocului) sau pânã când veţi începe sã consideraţi cã Gothic 3 meritã sã abuzeze de rãbdarea voastrã, având în vedere ce oferã.

        Şi da, Gothic 3, dincolo de aceste inconvenienţe, are ce oferi. Fanii seriei vor fi bucuroşi sã regãseascã aceeaşi atmosferã şi, în general, acelaşi gameplay, chiar dacã jocul a fost creat folosind un engine nou faţã de cel din Gothic 2. Ceilalţi, dupã ce vor trece şi de asemãnarea vizualã cu Oblivion (datoritã aceleiaşi tehnologii SpeedTree, responsabilã pentru vegetaţie), vor descoperi un joc unic în felul sãu care le va asigura numeroase momente de distracţie.

  Vorbind de graficã, Gothic 3 la prima vedere nu este atât de eye-candy ca Oblivion, însã aratã mai realist şi are stil. Este o lume mare, detaliatã şi construitã în aşa fel încât sã sprijine povestea. Cum Gothic 3 începe la puţin timp de unde s-a terminat predecesorul sãu, o invazie a orcilor având loc între timp, veţi vedea multe oraşe în ruinã al cãror design fie sugereazã, fie arãta la modul brutal efectele rãzboiului. De asemenea, existã şi o zonã deşerticã (nu atât de consumatoare de cerinţe hardware ca şi cea temperatã), dar şi un teritoriu cu vegetaţie nordicã. Partea interesantã este cã veţi nevoiţi sã memoraţi aproapte toate porţiunile din joc, chiar dacã sunt indicatoare cãtre aşezãrile importante, din douã motive.

        În primul rând, zonele pe care trebuie sã le exploraţi pentru a face questuri sunt deseori specificate vag în jurnal. Existã o busolã, dar ea serveşte din fericire doar ca orientare geograficã, nu ca şi mijloc pentru a arãta încotro trebuie sã o luaţi pentru un anumit quest. Mai mult, o parte din indiciile din dialogurile cu NPC-urile nu sunt trecute în jurnal, astfel cã sunteţi forţaţi sã exploraţi destul de mult şi sã nu vã limitaţi doar la un singur quest, mai ales cã multe din ele sunt grupate din punct de vedere zonal. Spre deosebire de Gothic 2, respectivele indicii nu mai sunt notate în jurnal sub forma impresiilor caracterului principal, impresii scrise la persoana I, ci pur şi simplu sunt copiate dialoguri întregi sau pãrţi din ele. Dacã pentru un jucãtor obişnuit cu Oblivion, acest lucru poate fi un impediment destul de serios, nici pentru un fan al seriei lucrurile nu stau mai bine. De exemplu, existã un quest în Montera destul de stufos în care trebuie sã verifici loialitatea mercenarilor faţã de şeful lor. Sunt atât de mulţi mercenari pentru acest quest, încât dialogurile cu ei n-au mai încãput în jurnal. Noroc cã dialogurile sunt consemnate cronologic, astfel cã cele lipsã erau şi cele mai recente şi deci nu a fost un efort prea mare pentru a mi le aminti şi notã pe hârtie. De menţionat cã, deşi la o scarã mai micã comparativ cu Gothic 2, NPC-urile vã oferã şi altfel de informaţii care nu sunt trecute în jurnal. Dacã cele legate de povestea pe ansamblu sunt repetate în diverse forme şi în diverse locuri, prilej cu care vi se împrospãteazã memoria, unele NPC-uri vã furnizeazã detalii unice legate de exemplu de locul unei comori. Coroborati cu indiciile vagi privind localizarea şi veţi gãsi uneori necesar sã folosiţi totuşi o hârtie pentru a le notã. Nu trebuie sã vã bazaţi pe Notepad, cãci jocul are prostul obicei sã crape dacã folosiţi Alt-Tab.

  În al doilea rând, legat de memorarea zonelor din joc, nu se pot face adnotãri pe hartã. Dacã aţi trecut pe lângã un dungeon pe care nu aţi avut curajul sã îl exploraţi, pentru a intra mai târziu în el va trebui sã ţineţi minte mãcar poziţionarea lui generalã. Faţã de Gothic 2, aici majoritatea dungeonurilor au la intrare câteva cristale strãlucitoare, aşa cã n-ar trebuie sã aveţi mari probleme în a le gãsi noaptea. Personal, pot spune cã mi-am întipãrit în minte aproape tot teritoriul la o scarã destul de amãnunţitã, fiind învãţat aşa încã din Gothic 2, mai ales cã, repet, pentru a juca addonul, trebuie sã reluaţi întreg jocul de la capãt. Chiar dacã lumea din Gothic 3 este mult mai mare decât cea din Gothic 2, uneori ai sentimentul cã sunt aproximativ egale. Şi asta din cauzã cã Gothic 2 este mai dens privind numãrul de creaturi pe metru pãtrat, astfel cã explorarea are loc într-un ritm mai lent, ceea ce face cã detaliile geografice sã se întipãreascã mai bine în minte.

        Asta nu înseamnã cã veţi halaidui pur şi simplu prin Gothic 3. Ca şi în Gothic 2, a te avânta în necunoscut, mai precis în zonele nepopulate de oameni, îndepãrtate de drumuri, poate constitui o adevãratã aventurã, în special dacã personajul principal este de nivel mic. Şi aici, absolut nimic nu se comparã cu o plimbare în sãlbãticie noaptea. Fie cã culegi plantã dupã plantã, fie cã stai pregãtit cu mâna pe sabie sau fie cã vrei sã ajungi într-un anumit loc, totul se desfãşoarã cu teamã, sau cel puţin cu o atenţie maximã. Te poţi speria uşor când începe sã plouã şi auzi de aproape un tunet, mai ales dacã te joci cu lumina stinsã şi cu cãştile pe urechi. Poţi cãdea efectiv de pe scaun, dacã, fermecat de muzica sublimã, dupã urmãtorul copac auzi un grohãit sau eşti atacat de o creaturã. De aceea, va trebui sã învãţaţi pe de rost toate zgomotele de sãlbãticie, de la urletele lupilor şi sâsâitul şerpilor, pânã la paşii apãsaţi ce pot fi ai unui boar sau foşnetele frunzelor fãcute de un shadowbeast. Factorul surprizã se poate diminua dacã sunteţi atenţi la muzicã ce se schimbã în momentul în care faceţi aggro la un monstru sau dacã este o noaptea cu lunã plinã. Iar dacã este un întuneric aproape total, puteţi aprinde o torţã sau vã puteţi echipa cu un flame sword.

        Totodatã, rãsãriturile şi asfinţiturile de soare sunt la fel de superbe ca şi în Gothic 2. Este un sentiment inegalabil sã contempli peisaje vaste sau ruine şi personaje situate în depãrtare stând pe o colinã înaltã, scãldat în razele soarelui şi în acorduri minunate şi discrete de vioarã. Pentru un efect total, scoateţi depth of field, puneţi din opţiunile jocului toate detaliile la maxim şi umblaţi în fişierele.ini pentru a creşte semnificativ dimensiunea peisajului randat.

        La atmosferã mai contribuie şi mici detalii cum ar fi rebelii rãstigniţi prin diverse aşezãri, modul în care cãprioarele fug de rup pãmântul când te apropii de ele, cerul înstelat sau faptul cã peşterile locuite de dragoni conţin mult aur, dar şi scheletele nefericiţilor care şi-au gãsit acolo sfârşitul. Pe de altã parte, dacã nu vã jucaţi cu fişierele.ini, veţi vedea deseori în depãrtare peisaje texturate oribil. Şi asta din cauza tehnologiei Level of Detail care îmbracã toate obiecte în texturi low, respectiv high, în funcţie de distanţa pânã la ele. De aceea apa, în special marea, aratã foarte bine pe Pixel Shader 3.0, dar numai porţiunea cea mai apropiatã de personaj. În plus, capurile multor NPC-uri aratã disproporţionat de mici. Iniţial, am crezut cã din cauza armurilor mari cu care erau echipaţi, însã grosimea gâtului lor chiar sugereazã cã era nevoie de capuri mai mari. O altã problemã, frustrantã uneori, este lens flare-ul care este omniprezent, indiferent cã eşti într-o încãpere fãrã ferestre sau în cea mai adâncã peşterã posibilã. Pur şi simplu, razele soarelui trec prin orice, putându-te deranja serios în cazul unei lupte. În plus, ciclul zi-noapte are loc mai rapid decât în Gothic 2, aşa cã trebuie sã vã planificaţi cu grijã unde şi când vã duceţi, mai ales dacã aveţi questuri cu limitã de timp.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Guvernul slovac aproba instituirea starii de urgenta de la 1 octombrie, timp de 45 de zile
30/09/2020 15:38

 Guvernul slovac a aprobat miercuri instituirea starii de urgenta incepand de joi, 1 octombrie, ca reactie la cresterea numarului de infectari cu coronavirus, a anuntat premierul Igor Matovic pe  ...

 Ploi și vânt în toată țara!
30/09/2020 11:45

  ANM anunţă pentru intervalul miercuri ora 10:00 - vineri ora 10.00, Cod galben de ploi in vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi in zona de munte. Va ploua şi se vor acumula cantităţi de ap ...

Grav! Peste 10.000 de morți de COVID, în Belgia
30/09/2020 10:15

Belgia, una dintre ţările europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a depăşit miercuri pragul de 10.000 de morţi, potrivi cifrelor date publicităţii de institutul pentru sănătate publi ...

Avertizare meteo - Cod galben și portocaliu de ploi în 23 de județe   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
30/09/2020 10:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Prima confruntare televizata dintre Donald Trump si Joe Biden, marcata de insulte. Biden l-a numit pe adversarul sau
30/09/2020 09:13

Donald Trump si Joe Biden s-au intalnit in aceasta noapte - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, dezbaterea fii ...

 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei