Ground Control 2: Operation Exodus Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 14:32

Ground Control 2: Operation Exodus Review

Cu toate ca in zilele noastre grafica 3D in jocuri a devenit ceva obisnuit, acum cativa ani producatorii care incercau aceasta noua abordare riscau foarte mult. Mai ales in ceea ce priveste strategiile real time. Principalul obstacol il reprezenta camera, care spre deosebire de titlurile 2D putea fi schimbata in voie de jucator, de unde si aparitia problemelor de orientare pe campul de lupta. Insa in ciuda acestor “boli ale copilariei”, Massive Entertainment a reusit sa impresioneze jucatorii de pretutindeni cu Ground Control, un joc de tactica in timp real, cu o grafica spectaculoasa, actiune furibunda si o poveste cel putin interesanta. Pentru prima oara, cliseul de “contruieste baza – creeaza trupe – distruge inamicii” era ignorat, jucatorul fiind nevoit sa se descurce cu unitatile pe care le primea la inceputul unei misiuni, fiind astfel nevoit sa-si planuiasca mult mai bine actiunile.

Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus

La 4 ani dupa lansarea initiala, Massive si Vivendi Universal s-au decis sa continue aceasta saga spatiala printr-un sequel in toata puterea cuvantului, Ground Control 2 (GC2). Povestea din GC2 are loc cateva sute de ani dupa razboiul dintre Crayven Corporation si Order Of The New Dawn. De data aceasta, lupta se da intre Northern Star Alliance si Imperiul Terran, jucatorul avandu-l ca alter ego pe Jacob Angelus, un capitan din armata NSA, care incearca cu disperare sa-si salveze planeta de origine, Morning Star prime. Ideea principala e ca dupa primul razboi interstelar, o parte din coloniile umane au ramas izolate de Terra si au format NSA. Iar acum, Terranii vor sa le readuca sub controlul tiranic al Imparatului.
Cum era de asteptat in orice poveste SF, mai tarziu isi va face aparitia si o rasa de extraterestri, care insa veti afla ca nu sunt ceea ce par. Massive au depus un efort destul de mare pentru a crea o poveste solida si o lume credibila si trebuie sa recunosc ca acest lucru le-a reusit din plin, povestea fiind foarte interesanta si principalul motiv pentru care aproape ca nu veti simti lungimea celor 24 de misiuni care alcatuiesc cele 2 campanii singleplayer. De-a lungul jocului veti intalni si alte personaje, cum ar fi sergentul Rho, care este in subordinea voastra directa, locotenentul LaCroix sau Maiorul Grant. Si cu toate ca aceste personaje nu sunt la fel de bine conturate precum cele din Starcraft, la sfarsitul jocului veti ajunge sa va atasati emotional de unele din ele, mai ales datorita dialogurilor dintre misiuni (cele intre Jacob si Rho sunt de-a dreptul savuroase).

Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus

Al doilea motiv care va alunga plictiseala de-a lungul misiunilor este actiunea continua de care veti avea parte, deoarece in Ground Control 2 orice greseala poate fi fatala. La fel ca si in GC, nu veti construi nici o baza si nu va trebui sa va bateti capul cu colectarea resurselor. In schimb, va trebui sa folositi la maxim unitatile pe care le primiti la inceputul misiunii pentru a va indeplini obiectivele. Trupele sunt aduse pe campul de lupta cu ajutorul dropship-urilor si spre deosebire de GC, de data aceasta nu veti mai putea selecta ce unitati veti lua cu inainte de inceperea unei misiuni. In schimb, va trebui sa chemati periodic intariri prin intermediul aceluiasi dropship, pe masura ca primiti Acquisition Points (AP). Acestea sunt de fapt si singura “resursa” din joc. Veti primi AP pentru controlul asa ziselor “victory locations” sau distrugerea unitatilor inamice. Trebuie remarcat insa ca, cu cat aveti mai multe unitati pe campul de lupta, veti primi din ce in ce mai putine AP, pentru a va forta sa folositi mai bine trupele pe care le aveti deja.
Cu ajutorul AP veti putea sa chemati intariri, sa cereti un bombardament sau un smoke screen pentru a va acoperi retragerea, sau sa imbunatatiti dropship-ul. Aceasta din urma a devenit un element mult mai important in economia jocului, deoarece acum ea poate fi chemata in ajutor dupa ce va aduce trupele, fiind suficient de puternica pentru a respinge un atac. Veti putea sa imbunatatiti 6 caracterisitici ale navei: Armura, Arme, Cargo space, Senzori, Combustil si Viteza de deplasare. Aceste uprade-uri sunt necesare si e bine sa nu le ignorati, daca nu vreti sa pierdeti nava la prima confruntare mai serioasa, lucru destul de tragic de altfel, deoarece daca dropship-ul va este distrus, nu veti mai putea chema intariri pana la sfarsitul misiunii (lucru valabil si pentru adversari). Singurul lucru nasol este ca aceste upgrade-uri nu raman de la o misiune la alta, asa ca de fiecare data va trebui sa o luati de la capat.

Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus

Arsenalul de care dispuneti va fi foarte vast, de la infanteristi, ingineri si lunetisti, pana la helydine-uri, lansatoare de rachete sau tancuri. Fiecare unitate va avea si un mod secundar in care poate fi folosita. Spre exemplu, in secondary mode, infanteristii folosesc lansatoarele de rachete personale pentru a distruge vehiculele, insa nu se vor putea misca din locatia respectiva, in timp ce lansatoarele de rachete vor putea fi folosite pe post de generatoare de scut mobile, impotriva artileriei inamice. Spre deosebire de oameni insa, Viron-i (rasa de extraterestrii de care va povesteam mai devreme), avand o tehnologie organica, au un alt stil de lupta. Asta fiindca doua unitati de acelasi tip se pot morfa intr-una singura, dar mai puternica. Spre exemplu, 2 infanteristi cu lansatoare de rachete se pot tranforma intr-un aruncator de mortiere. De aceea, optiunile tactice sunt foarte vaste, Viron-i necesitand si un pic mai mult micromanagement din parte jucatorului.
Datorita faptului ca vehiculele au armura mai slaba in spate si pe lateral, manevrele de flancare sunt de un real folos, la fel cum este si ocuparea unei pozitii mai inalte fata de adversar. Luptele din orase vor fi foarte solictante, din cauza terenului accidentat si posibilitatii destul de reduse de manevrare a vehiculelor. Un bulevard care la prima vedere pare a fi cea mai scurta ruta catre urmatorul obiectiv se poate transforma intr-o capcana a mortii datorita soldatilor ascunsi prin cladiri. Din fericire si jucatorul va putea sa-si trimita soldatii in cladirile abandonate pentru a beneficia de un bonus la aparare (acelasi lucru este valabil si pentru paduri), avand chiar si posibilitatea sa selecteze fatada cladirii care sa fie aparata. Veti mai putea folosi si diverse gun emplacement-uri (buncare, tunuri antitanc, baterii anti-aeriene, etc), care nu pot fi distruse complet si pe care va trebui sa le ocupati cu o unitate de infanterie pentru a le putea folosi.

Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus

AI-ul, desi nu reprezinta vreun salt urias in domeniu, este destul de parsiv pentru a specula orice bresa in apararea voastra si va reusi de multe ori sa va puna bete in roate, mai ales prin ocuparea victory locations-urilor cucerite anterior, lasandu-va fara resurse pentru a chema intariri. De asemenea, flancarile nu-i sunt straine si va sti sa foloseasca foarte bine terenul in avantajul propriu, uneori dand impresia ca se retrage, doar pentru a va prinde intr-o ambuscada. Din aceasta cauza, ritmul misiunilor este unul frenetic, in care rar veti avea timp sa respirati, fiind intotdeauna necesar sa luati noi decizii pentru a evita infrangerea. Imbucurator este faptul ca obiectivele celor 24 de misiuni singleplayer sunt foarte variate, de la protejarea unui convoi, evacuarea unei echipe de cercetatori sau eliberarea unor prizonieri, pana la repararea unor scuturi imense sau misiuni de recunoastere si strangere de informatii.
Dupa cum observati si din screenshot-uri, grafica este excelenta, GC2 fiind unul din cele mai aratoase RTS-uri aparute pana la ora actuala, la acelasi nivel sau peste cu Homeworld 2 sau C&C Generals. Cu toate efectele la maxim, jocul arata absolut superb, reflexiile si efectele de Pixel & Vertex Shader fiind de nota 10. Nivelul de detaliu este si el absolut impresionant, fiind nevoie de un zoom la nivelul solulului pentru a aprecia cu adevarat munca depusa de graficienii de la Massive. Modelarea unitatilor, animatiile, texturile detaliate, toate sunt lucrate cu atata migala incat nu poti sa ramai indiferent. Veti mai avea parte si de efecte meteo, cum ar fi furtunile de nisip, ploaia sau ninsoare, pe langa eye-candy, influenteaza direct si gameplay-ul, deoarece atat trupele voastre cat si cele inamice nu vor putea sa traga decat in unitatile care sunt in raza lor vizuala. De aceea, veti avea uneori surpriza sa constatati ca artileria voastra este cvasi-ineficienta datoria ploii torentiale. Locatiile si campurile de lupta, pe langa dimensiunile foarte mari, sunt si ele foarte diverse, variind de la mlastini si deserturi, pana la intinderi inghetate si orase sub asediu. Sunetul este si el foarte bun, muzica potrivindu-se de minune cu actiunea de pe ecran si din fericire, nici voice acting-ul nu dezamageste (desi unii ar putea obiecta referitor la accentele britanice sau frantuzesti ale personajelor), lucru valabil si pentru efectele unitatilor.

Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus Ground Control 2: Operation Exodus

Dupa ce terminati singur campania singleplayer, veti putea sa o luati de la capat cu unul sau mai multi prieteni si sa o terminati in mod cooperativ multiplayer, daca nu, puteti sa va luptati cu ei sau cu alti oponenti umani, ori in reteaua locala, ori pe Internet, prin intermediul Massgate-ului. Datorita faptului ca partea economica este eliminata din start, meciurile de multi vor fi foarte palpitante si pline de actiune, de data aceasta contand intr-adevar abilitatile comandantului si nu doar numarul unitatilor pe care acesta le arunca in lupta. Singurul lucru care poate va dezamagi va fi numarul hartilor de multiplayer, doar 10, dar avand in vedere ca GC2 vine si cu un editor 3D foarte puternic, acest mic neajuns va fi corectat de comunitate. De asemenea, unii jucatori s-ar putea sa obiecteze si lipsa Terran-ilor ca factiune jucabila in multiplayer, dar daca luam la socoteala numarul de unitati, modul de folosire secundar si capacitatea Viron-ilor de a se morfa, acest lucru nu mai este atat de suparator. Poate intr-un viitor add-on, cine stie.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Guvernul slovac aproba instituirea starii de urgenta de la 1 octombrie, timp de 45 de zile
30/09/2020 15:38

 Guvernul slovac a aprobat miercuri instituirea starii de urgenta incepand de joi, 1 octombrie, ca reactie la cresterea numarului de infectari cu coronavirus, a anuntat premierul Igor Matovic pe  ...

 Ploi și vânt în toată țara!
30/09/2020 11:45

  ANM anunţă pentru intervalul miercuri ora 10:00 - vineri ora 10.00, Cod galben de ploi in vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi in zona de munte. Va ploua şi se vor acumula cantităţi de ap ...

Grav! Peste 10.000 de morți de COVID, în Belgia
30/09/2020 10:15

Belgia, una dintre ţările europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a depăşit miercuri pragul de 10.000 de morţi, potrivi cifrelor date publicităţii de institutul pentru sănătate publi ...

Avertizare meteo - Cod galben și portocaliu de ploi în 23 de județe   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
30/09/2020 10:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Prima confruntare televizata dintre Donald Trump si Joe Biden, marcata de insulte. Biden l-a numit pe adversarul sau
30/09/2020 09:13

Donald Trump si Joe Biden s-au intalnit in aceasta noapte - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, dezbaterea fii ...

 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei