Guild Wars: Factions Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:34

Guild Wars: Factions Review

   Tocmai m-am întors dintr-o nouă discuţie cu ceilalţi lideri ai Aliantiei. Pe măsură ce numărul jucătorilor sporeşte, creşte şi numărul problemelor cu care ne confruntăm. Şi asta din cauză că singurul criteriu pe baza căruia sunt admişi noi jucători în ghildele ce compun Alianţa este naţionalitatea – există o ghildă care face excepţie, din motive îndreptăţite, însă e o poveste prea lungă legată de acest aspect aşa că nu o să o detaliez aici. Revenind, în momentul în care naţionalitatea este primul lucru care te interesează că şi lider de ghildă atunci când accepţi noi membri apar o serie de întrebări legate în principal de cum grupezi toţi jucătorii din ghildă, respectiv Alianţă, astfel încât cei buni să aibă parte de coechipieri pe măsură însă nici cei începători să nu fie lăsaţi de izbelişte. Apoi mai este şi faptul că unii jucători sunt predominant interesaţi de PvE (player vs environment) iar alţii de PvP (player vs player).

     Au trecut doi ani de la E3 2004, perioadă în care cei de la ArenaNet – companie formată din foşti membri Blizzard – au dezvăluit Guild Wars întregii lumi. Ca şi mulţi alţii, încă din perioada acelui alpha test ne-am hotărât să creăm o ghildă, o ghildă din care au supravieţuit până în prezent doar trei membri. Însă acum Alianţa numără aproximativ 300 de oameni, împărţiţi în şapte ghilde (numărul maxim posibil fiind zece), ghilde axate exclusiv fie pe PvE fie pe PvP: pentru începători, respectiv avansaţi. Această specializare a ghildelor din Alianţa reflectă fidel structura jocului celor de la ArenaNet ce se adresează a două categorii de jucători: cei cărora le place să joace un pachet de misiuni online alături de henchmen (AI) său alături de alţi oameni, precum şi cei care preferă să se implice alături de coechipieri în diverse lupte ale căror ultim scop este o poziţie cât mai înaltă în ladder-ul jocului – clasamentul mondial al ghildelor.

Guild Wars: Factions Guild Wars: Factions Guild Wars: Factions

     Un al aspect care caracterizează Guild Wars este lipsă taxei lunare, pentru a-l juca fiind suficient doar preţul său de achiziţionare. Faptul ca Guild Wars s-a vândut într-un milion de exemplare în primele şase luni de la lansarea sa (aprilie 2005) i-a pus pe gânduri pe mulţi convinşi până atunci ca suma lunară pe care Blizzard o încasează din partea milioanelor de jucători de World of Warcraft este justificată, având în vedere costurile serverelor şi al conexiunilor Internet pe care trebuie să le asigure clienţilor lor. Odată cu apariţia lui Guild Wars, ArenaNet anunţau că vor scoate la fiecare şase luni un expansion al cărui conţinut va fi îndeajuns de atractiv atât pentru vechii cât şi noii jucători ca să plătească o sumă care, împărţită la cele şase luni, ar fi avut ca rezultat o taxă lunară al cărui cuantum ar fi fost apropiat de cel întâlnit în celelalte MMORPG-uri. Drept urmare, primul expansion al jocului – Factions – ar fi trebuit să apară în toamna anului trecut însă ceva s-a întâmplat şi a fost lansat şase luni mai târziu, adică la un an după apariţia primului joc. Ca scuză pentru ArenaNet privind această întârziere se pot invoca cele două zone mari PvE introduse gratuit în vara trecută, precum şi o serie de facilităţi, printre care cea mai importantă este Observer-ul – un fel de TV in-game pe care se pot vedea meciurile PvP ale ghildelor din Top 100. Pe de altă parte, după cum au declarat la un moment dat, ArenaNet sunt împărţiţi în două compartimente care lucrează în paralel la următoarele expansion-uri, ciclul de dezvoltare al acestora fiind de un an, ele urmând să fie lansate la fiecare şase luni. Având în vedere data la care a apărut Factions (un an după Prophecies, numele jocului original) mă îndoiesc că următorul expansion va fi lansat în această toamnă, încercându-se să se respecte măcar acum acel termen de şase luni dintre expansion-uri.

     Mai mult, deşi iniţial Factions era prezentat ca un expansion pentru cei care deţineau deja Guild Wars el a fost transformat apoi într-un joc de sine stătător (Chapter) cu intenţia astfel clară de a fi cumpărat şi de cei care nu se aflau în posesia jocului original. Mai exact, dacă ar fi rămas un expansion, pentru a cumpăra Factions ar fi trebuit să ai mai întâi Prophecies, ceea ce ar fi însemnat o piedică destul de serioasă în direcţia creşterii numărului de jucători. De aceea, cei aflaţi în posesia ambelor jocuri beneficiază de facilităţi suplimentare, aspect justificat de faptul ca aceştia din urmă au plătit de două ori aceeaşi sumă. Însă indiferent că aveţi doar Factions sau Prophecies, nu veţi fi dezvantajati faţă de ceilalţi jucători aflaţi în aceeaşi situaţie (cu câteva excepţii) ambele titluri având în general aceleaşi mecanisme şi principii de joc.    Printre cele câteva excepţii se numără cele două clase noi, Assassin şi Ritualist, însoţite de skill-urile aferente, specifice doar Factions. Raportate la celalalte şase clase (profesii) din ambele jocuri, Assassin şi Ritualist reprezintă o încrucişare a acestora. Astfel, Ritualistul poate fi descris ca un amestec de Monk, Ranger, Elementalist şi Necromancer în timp ce Assassinul este o combinaţie de Warrior cu Mesmer şi Necromancer. Ca şi Rangerii, un Ritualist poate casta spirite ce influenţează o anumită zonă din jurul lor. Spre exemplu, Wanderlust şi Earthbind forţează inamicii să fie tot timpul în mişcare, ceea ce face extrem de eficiente strategiile de bodyblock sau skillurile de snare. Pe de altă parte, spirite cum ar fi Recuperation conferă anumite avantaje coechipierilor aflaţi în raza lor. Mai mult, spre deosebire de cele ale Rangerilor, spiritele Ritualistului pot cauza damage, ceea ce le face destul de periculoase, cel puţin în teorie, faţă de adversarii cu puţină viaţă situaţi în apropierea lor. Rolul important de suport al acestei clase este subliniat şi de faptul ca foarte multe echipe de PvP au în prezent în componenţa lor câte un Ritualist care ţine locul celui de-al doilea monk. Acest aspect, precum şi faptul că unele skilluri au un timp mare de castare, îi face una dintre ţintele preferate ale adversarilor.

     Pe de altă parte, gradul de popularitate al Assassinilor este ceva mai redus, în mare parte deoarece au skill-uri cu un damage mic comparativ cu cele ale Warriorului. Însă combinarea eficientă a acestora poate avea efecte devastatoare asupra adversarului dacă nu este întreruptă sau nu este efectuată din diverse motive (lipsa de energie, Diversion). Dar un Assassin nu poate fi numai un foarte bun damage dealer, ci poate avea şi roluri mai versatile. Deşi durează doar trei secunde, Dash poate juca un rol important în anumite situaţii din cauză că imprimă o viteză cu 50% mai mare decât cea normală (cea mai mare viteză din joc în prezent fiind cu 33% mai mare decât cea normală). Mai mult, posibilitatea de a se teleporta şi a reveni în locul iniţial conferă Assassinilor un rol cheie în cadrul echipelor ce se furişează la Lordul sau Priestul advers. Totodată Assassinii pot constitui o alegere extrem de inspirată atunci când coechipierii Warriors sunt împiedicaţi să ajungă la linia a doua inamică sau la Monks. Dezavantajele profesiei de Assassin se fac simţite prin faptul că aceştia nu pot suporta pentru mult timp un damage susţinut, ceea ce face ca Warriorii cu rol de tank să abia căutare în continuare. În al doilea rând, atunci când skillurile sale nu se folosesc în combinaţie cu cele ale coechipierilor, Assassinul poate fi anihilat dacă este împiedicat să casteze skilluri cheie în combo-urile pe care le are la dispoziţie.

Guild Wars: Factions Guild Wars: Factions Guild Wars: Factions

 

   Cu ajutorul questurilor şi al misiunilor în PvE (Challenge Missions şi Competitive Missions) dar şi al partidelor multiplayer (Alliance Battles) se pot câştiga factions points cu care se obţine materiale rare (Jadeite – Luxons, Amber – Kurzicks) ce pot fi folosite la achiziţionarea de armuri. Aceste factions points pot fi şi donate Alianţei (maxim zece ghilde) sau ghildei (asimilată unei Alianţe cu o singură ghildă). Cele două ghilde / Alianţe care au cel mai mare număr de factions points la sfârşitul unei zile calendaristice vor controla Cavalon (capitala Luxon) respectiv House zu Heltzer (capitala Kurzick). Cine controlează capitalele, pe lângă împrăştierea de artificii cu rol pur estetic, are acces şi la Elite Missions, cele mai grele misiuni de joc, însă cu recompense pe măsură. Celalalte alianţe aparţinând facţiunii respective pot participa la aceste Elite Missions (The Deep, respectiv Urgoz’s Warren) cu condiţia ca din party să facă parte cel puţin un membru din Alianţa/ghildă care deţine capitala respectivă. De asemenea, la sfârşitul unei zile calendaristice, sunt împărţite şi alte oraşe în funcţie de numărul de factions points adunat de Alianţe / ghilde, oraşe ale căror control oferă posibilitatea de a cumpăra diverse item-uri la un preţ mai mic decât cel normal, întâlnit în oraşele neutre sau în cele aparţinând altei Alianţe / ghilde, respectiv altei facţiuni. De menţionat ca unele oraşe (cum ar fi Capitala) sunt specifice uneia dintre cele două facţiuni, deci accesibile doar celor care sunt aliaţi cu Luxons, respectiv Kurzicks. În plus, cu fiecare zi calendaristică trecută se pierd 10% din totalul de factions points astfel ca alianţele / ghildele trebuie să lupte în permanenţă măcar pentru a păstra, dacă nu a împinge în partea adversă, graniţa care desparte teritoriile celor două facţiuni.

Guild Wars: Factions Guild Wars: Factions Guild Wars: Factions

 Pe lângă cele două noi profesii, tema asiatică, precum şi noul continent Cantha, o altă caracteristică specifică Factions este sistemul de misiuni cu ajutorul căruia se desfăşoară povestea. În Prophecies fiecare misiune îndeplinită este recompensată cu un skill point iar atingerea obiectivului secundar se concretizează în dobândirea unui bonus de 1000 de puncte de experienţă (XP), bonus subliniat de prezenţă a două săbii încrucişate peste oraşul de care aparţine respectiva misiune. În Factions este aproximativ la fel doar ca pe lângă skill points şi XP se poate primi şi gold. În plus, aici bonusul nu mai necesită îndeplinirea unui obiectiv secundar, terminarea cât mai rapidă a misiunii respective. Dacă o terminaţi mai repede de 30 de minute veţi primi 1500 XP şi 150 gold în loc de 1000 XP şi 100 gold, iar dacă timpul înregistrat este de sub 20 de minute veţi primi 2000 XP şi 200 gold, caz în care peste oraşul respectiv vor apărea trei săbii încrucişate.

     Mai mult, comparativ cu Prophecies unde media era de 1000 XP pentru fiecare quest îndeplinit, fiecare quest din Factions oferă de regulă între 1500 şi 3000 XP, astfel că este foarte posibil să nici nu ajungeţi la jumătatea jocului şi să vă treziţi că sunteţi level 20. În această situaţie motivaţia de a atinge level 20 şi deci de a avea cantitatea standard de health şi energy (mana) dispare rapid, rămânând doar scopul de a strânge XP pentru a primi cât mai multe skill points. În plus, questurile din Factions oferă mai mult gold şi skill points. Însă cu excepţia celor din zona de început a jocului, ele nu mai oferă ca recompensă şi skilluri, spre deosebire de majoritatea celor din Prophecies. În Factions, singura modalitate de a face rost de skill-uri este de a le cumpăra folosind skill points şi gold, mult gold (cele Elite trebuie capturate în continuare, primindu-se cu acest prilej şi XP, acest ultim aspect lipsind din Prophecies). Cu fiecare skill cumpărat, cantitatea de gold necesară pentru următorul creşte progresiv, pragul de jos fiind 50 gold iar limita maximă de 1000 gold (1 platinum). Astfel, aproape sigur vă veţi trezi cu un caracter de level 20 cu peste 50 de skill points însă fără gold, deci fără skilluri, ceea ce micşorează drastic din versatilitea personajului vostru în abordarea viitoarelor questuri / misiuni.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
8 turci care voiau să ajungă în vestul Europei, păcăliți de doi șmecheri români
20/09/2020 12:30

 Doi romani sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră timişoreni că incercau să sprijine opt cetăţeni turci să treacă fraudulos frontiera, ...

Imagini teribile din Grecia: filmari cu drona care arata dezastrul facut de uraganul Ianos. Korfu, Zakyntos, Lefkada, puternic afectate
20/09/2020 12:14

 Imagini teribile din Grecia, tara care a fost lovita de un ciclon puternic. In urma tragediei, cel putin doi oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti. Mai multe zone din sudul si vest ...

Accident grav la Borșa
20/09/2020 11:48

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că traficul pe DN18 Sighetu Marmaţiei - Borşa este intrerupt pe raza localităţii maramureşene Crăciuneşti, ca urmare a ...

 Coronavirus, record de îmbolnăviri în India
20/09/2020 10:43

  Numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a ajuns la 5,4 milioane in India, după ce in ultimele 24 de ore au fost identificate 92.605 infecţii, conform datelor oficiale date publicităţii. ...

Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei