Hitman Contracts Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 14:34

Hitman Contracts Review

 

Cand te uiti in oglinda ce vezi? Ce ai fost, ce esti sau ce visezi sa fi? Cei care au fost traiesc din amintiri, cei care sunt traiesc clipa, iar cei care vor fi traiesc ori dulce amagire ori cruda realitate. Esti ranit, esti obosit, esti fugarit si haituit. Asa e oare sau iti joaca viata una din festele ei? Te intrebi cum e posibil cand tu, tu mai presus de oricine, stii ca echilibrul pe care esti platit sa il strici este pazit de mana nevazuta a sortii. Ai incercat sa intelegi, insa prea putin iti e dat sa afli. Ai incercat sa te ascunzi, insa adevarul nu fuge de tine asa cum ai fugit tu de el. Acum vrei sa iesi la lumina? Nu ti-a mai ramas decat o singura cale. Esti inconjurat. In ce sau in cine te mai deghizezi? Toata viata ta a fost o minciuna. Ce ironie sa fi coplesit tocmai acum, cand esti cel mai vulnerabil. Da, asa e cel mai bine. Un glont pentru fiecare. Pentru fiecare secunda pe care o mai ai de trait.

Hitman: Contracts Hitman: Contracts Hitman: Contracts

Acesta este Hitman: Contracts. O retraire a celor mai importante momente din viata unui asasin platit. Pe parcursul celor 12 misiuni o sa recunoasteti cateva locatii, insa de aceasta data posibilitatile existente sunt cu mult mai variate. Exista, bineinteles, aproape intotdeauna, ocazia de a te inarma pana in dinti si a spulbera tot ceea ce iti iese in cale. Cealalta extrema, iti ofera, dimpotriva, sansa de a trece neobservat si de a duce misiunea la indeplinire folosindu-te doar de un singur glont. Cum insa eu sunt adeptul caii de mijloc, prefer sa merg nestigherit pana intr-un punct pe care il consider sigur, pentru ca apoi, sa-i omor pe toti intr-un mod cat mai silentios cu putinta. Modalitatea de abordare a unei misiuni are la baza cativa factori. Primele lucruri pe care trebuie neaparat sa le studiati sunt, bineinteles, obiectivele si harta. Trebuie sa stiti exact cine este tinta si unde se afla ea. In functie de aceste lucruri, dar si de sfaturile pe care vi le ofera jocul pe parcursul misiunii (un exemplu ar fi ca tinta se pregateste sa comande whisky), trebuie sa va calculati cea mai sigura cale spre succes.

Hitman: Contracts Hitman: Contracts Hitman: Contracts

Fiecare modalitate de actiune are avatajele si dezavantajele ei. Va dati seama ca o serie de impuscaturi vor alerta garzile din imprejurimi, si asta datorita zgomotului. Din fericire insa, exista nivele unde urla muzica in asa hal, incat nu trebuie sa va fie frica sa actionati in asemenea mod, doar ca nici un inamic nu trebuie sa scape cu viata. In caz contrar, acestia tind sa plece de la locul incidentului pentru a-i anunta si pe ceilalti. Totusi, in functie de armamentul din dotare, si o asemenea patanie va poate fi de folos. Imaginati-va ca pe o usa intra un singur om odata. In cazul in care dispuneti de o arma cu o putere de foc decenta (AK74 sau MP9) puteti sa-i executati in cap unul dupa altul. Ceva mai inteligente sunt echipele SWAT ai caror membri nu fug unii in spatele altora, ci tind sa se imprastie, tocmai pentru a evita sa fie masacrati in masa. La polul opus, se afla garzile din hotelul din Budapesta, de exemplu, care se vor lasa macelarite fara nici cea mai vaga urma de reactie.

Hitman: Contracts Hitman: Contracts Hitman: Contracts

In legatura cu posibilitatile de a te deghiza trebui facute, de asemenea, cateva precizari. Daca omorati o garda si ii luati hainele, aveti grija sa ii luati si arma. O garda cu o arma diferita fata de cea a majoritatii trezeste suspiciuni in cei din jurul ei. Exista insa si alte cai, si anume acelea de a impersona un bucatar, un chelner, un majordom, un biker, un politist, un membru al unei echipe SWAT (caz in care uniforma iti ofera si protectie) si lista mai poate continua. Pentru a fi sigur de succes trebuie, asa cum am mai spus, sa arati identic cu cei de acelasi fel din jurul tau si la fel de important este faptul ca nu trebuie sa fi gasit in zone in care, in mod normal, nu ai avea ce cauta. In cazul in care devii suspicios sau adevaratele tale intentii sunt descoperite nu ai decat doua posibilitati: ori fugi si te ascunzi undeva, ori iti schimbi hainele din nou.

Hitman: Contracts Hitman: Contracts Hitman: Contracts

Jocul dispune de mai multe nivele de dificultate: Normal, Expert sau Profesional si eu zic ca ar fi bine de stiut cu ce se mananca fiecare. In primul rand ele afecteaza numarul de salvari permis pe parcursul fiecarui nivel: 7 pentru Normal, 2 pentru Expert si 0 pentru Profesional. Apoi, tot in functie de ele difera si numarul de gloante pe care il poate incasa personajul principal, acuratetea cu care trag inamicii si de asemenea, exactitatea cu care iti sunt prezentate elementele hartii. Cu toate acestea, cantitatea de viata ce iti scade dupa ce ai fost atins de glont depinde si de zona lovita. Un sniper cu siguranta va ochi si va incerca sa nimereasca zona capului asa ca sa nu va mire moartea lui Hitman in urma unei singure impuscaturi.
Arsenalul care va sta la dispozitie se imparte in arme si obiecte de baza si arme pe care le poti lua de la inamicii morti. Trebuie mentionat faptul ca odata ce ai terminat jocul ai posibilitatea sa reiei oricare dintre cele 12 misiuni alegandu-ti armele pe care doresti sa le folosesti. Iti vor veni astfel in ajutor, pe langa clasicele Silverballers sau Silverballer Silenced si Magnum 500, Golden Desert Eagle, Micro Uzi, MP9 si AUG, AK74, M60, Dragunov sau W2000 Sniper. Lista nu e nici pe departe completa asa ca nu exasperati. Mai sunt o groaza de arme pe care le puteti gasi, mai ales ca exista camere in fiecare nivel, pline cu aproape tot ce va doreste sufletelul. Uneori acestea nu apar si pe harta, dar nu cred ca va va fi foarte greu sa le descoperiti.

Hitman: Contracts Hitman: Contracts Hitman: Contracts

Adevaratele surprize au venit insa din partea muzicii, a vocilor si a sunetelor folosite in joc. Nu cred ca mai trebuie sa mentionez ca si de aceasta data muzica este semnata Jesper Kyd, un compozitor genial care nu numai ca a realizat soundtrack-ul si pentru primele doua parti din seria Hitman dar si pentru apreciatul Freedom Fighters de anul trecut. Atentia pentru detalii este maxima din acest punct de vedere. Fiecare arma suna in felul sau propriu, sursele de lumina cand se sparg produc sunete diferite, pasii se aud in functie de suprafata strabatuta iar toate acestea sunt dublate de o pozitionare 3D demna de toata stima.
Am pastrat totusi cireasa pentru final. Primele doua misiuni au loc in Romania. Mi-a atras atentia cuvantul „Politia” scris pe spatele uniformelor SWAT, masinile acestora arata ca cele de la noi si in plus mai au si numere de inmatriculare de Bucuresti. Cel mai impresionant detaliu este insa faptul ca in jurul tau se vorbeste romaneste. Am crezut la inceput ca am de a face cu o versiune localizata, chiar daca imi era greu sa cred ca acest lucru este posibil. M-am convins dupa cateva minute de joc ca toate propozitiile pe care le auzeam se datorau locatiei in care se afla Hitman, si nu unei posibile localizari a jocului. O sa va dau cateva exemple, cu mentiunea ca, de asemenea, in Rusia se vorbeste ruseste iar in Ungaria, maghiara. Concluziile le trageti si singuri.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei