Homeworld 2 Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:27

Homeworld 2 Review

Relic Entertainment este una din putinele firme din industria de gaming care se poate mandri ca primul lor joc scos pe piata a fost adevarata revolutie a genului, fiind declarat in 1999 “Game Of The Year”. Cu o grafica exceptionala pentru acel an, avand lupte intense in spatiu, cu nave capitale, bombardiere, fregate, distrugatoare si fighter-e, cu un storyline captivant si o coloana sonora superba, primul Homeworld a fost foarte apreciat atat de jucatori, cat si de presa de specialitate. Patru ani mai tarziu, dupa indelungi asteptari, in ciuda vanzarilor modeste ale predecesorului si a zvonurilor nefondate cum ca proiectul ar fi fost anulat, Homeworld 2 a ajuns in fine pe rafturile magazinelor. Si cu tot entuziasmul care-l inconjoara, o singura intrebare este pe buzele tuturor fanilor si nu numai: ,,se ridica la nivelul asteptarilor?”.

Homeworld 2 Homeworld 2

Da si nu, deoarece unele aspecte ale jocului au cunoscut o imbunatarire semnificativa, in timp ce altele au fost mai neglijate. In primul rand, storyline-ul trebuia sa fie cel putin la fel de original ca si cel al predecesorului. Pentru cei care au uitat, Homeworld era povestea “exilatilor” de pe Hiigara si a peripetiilor acestora in incercarea lor de a-si recuceri planeta de origine. In acest scop, ei decid sa construiasca un Mothership, cu rolul de a transporta intreaga lor civilizatie peste intinderile vaste si periculoase ale spatiului. Bineinteles ca pe drumul lor i-au intalnit si pe inevitabilii “bad guys” numiti Taidan-i, pana la urma reusind sa-i alunge pe acestia si sa-si recucereasca planeta. Desi nu debordeaza de originalitate, story-ul era prezentat cu ajutorul unor filmulete 2D foarte frumos realizate sau prin FMV-uri create cu engine-ul jocului, care dadeau foarte bine la impresia artistica si feeling-ul jocului. Voice acting-ul era si el la inaltime, iar coloana sonora de exceptie, toate aceste elemente facandu-l pe jucator sa vrea tot timpul mai mult, sa vada ce surprize il mai asteapta in urmatoarea misiune si cum se termina saga “exilatilor”.
Povestea din Homeworld 2 nu se stie cu exactitate cand are loc, dar tot ce trebuie sa stiti pentru inceput e ca Taidan-i s-au unit sub comanda unui warlord Vaygr numit Makaan si au pornit o campanie de cucerire a galaxiei. Si pe langa asta, ei au descoperit si al treilea Hyperspace Core, fiind acum pe picior de egalitate cu “exilatii” in materie de calatorii prin hiperspatiu. Misiunea voastra va fi evident sa preluati comanda noului mothership, Pride Of Hiigara, si sa calatoriti in cele mai indepartate colturi ale galaxiei, pentru a-l infrunta pe Makaan si sa indepliniti o profetie antica.

Homeworld 2 Homeworld 2

Trebuie sa recunosc ca povestea a fost singurul lucru care m-a indemnat sa termin partea de single-player a jocului, care mi s-a parut infernal de grea, cel putin 2 misiuni din totalul de 15 fiind un real factor de stres. Si nu pentru ca AI-ul ar fi extraordinar de bun, ci pentru ca unele aspecte ale jocului au fost gandite in dusmanie fata de jucator. In primul rand, la sfarsitul unei misiuni, dupa ce indepliniti toate obiectivele, flota voastra face un jump in hyperspace automat, iar toate resursele pe care ati fi putut sa le extrageti din harta respectiva sunt colectate, pentru a fi disponibile jucatorului la inceputul urmatoarei misiuni. Foarte bine, spun unii, insa eu nu sunt de acord cu acest concept. Si asta fiindca pe mine putin ma incanta ca am 60.000 de Resource Unit-uri la inceputul unei misiuni, din moment ce imediat dupa ce primesc primul obiectiv, inamicul vine peste mine cu o flota deloc neglijabila, eu neavand timp sa-mi creez noi nave ca sa completez flota (de abia in misiunile tarzii veti putea sa va permiteti sa faceti un jump cu toata flota dupa voi). Si ca sa mareasca si mai mult factorul de frustrare, in anumite misiuni AI-ul primeste unitati in functie de flota pe care o aveti (la misiunea 13 e chestie verificata). Astfel, daca voi incepeti spre exemplu misiunea cu 10 fregate, AI-ul primeste 30 de corvette (numerele sunt date ca exemplu). Daca ajungeti cu 20, AI-ul primeste 30 de corvette, 15 fregate si 1 Carrier. Asa ca uneori, singura modalitate de a termina o misiune va fi sa sacrificati o parte din flota voastra la sfarsitul celei anterioare, pentru ca rezistenta pe care o infruntati la inceput sa fie mai mica.
Cu toate acestea, unora dintre jucatori, single-player-ul li s-a parut banal de simplu, ei reusind sa gaseasca de la inceput o “formula magica” de combinare a flotei, care insa a transformat single-ul intr-o insiruirea de misiuni plictisitoare, fara pic de provocare, avand doar storyline-ul ca factor motivant. De asemenea, nivelul de imersiune este destul de fad, in ciuda filmuletelor 2D sau 3D foarte frumos create, toate dialogurile din joc fiind destul de seci, evenimentele importante din joc fiind relatate cu atata calm si liniste de catre Fleet Officer, incat te apuca somnul.

Homeworld 2 Homeworld 2

Din fericire, aici se opresc partile negative ale jocului, fiindca in rest, cei de la Relic si-au facut bine treaba. Ca sa redea vastitea spatiului si sa-l recreeze cat mai fidel, era nevoie de un engine 3D performant. Iar Homeworld 2 nu duce lipsa de asa ceva, grafica fiind la nivelul anului 2003: explozii spectaculoase, efecte de lumina, proiectile, ion beam-uri si rachete care zboara care-ncotro, nave foarte frumos modelate si texturate, nebuloase si campuri de asteroizi, toate sunt combinate atat de frumos, incat la inceput veti fi preocupati mai mult sa admirati bataliile decat sa terminati misiunile. Insa unele elemente grafice nu sunt numai de decor. Campurile de praf stelar va pot “ascunde” flota de senzorii inamici, iar unele nebuloase sau campuri radioactive pot distruge flote intregi in cateva minute, lucru care va poate avantaja atat in single, dar mai ales in multiplayer. Va trebui insa sa detineti un sistem destul de puternic, daca doriti sa jucati Homeworld 2-ul in toata splendoarea lui, dar in acelasi timp sa comandati si o flota impunatoare in batalii crancene cu inamicul, deoarece jocul se sacadeaza uneori chiar si pe sistemele high-end, atunci cand pe monitor se “desfasoara” foarte multe unitati.
Sunetul se ridica si el la inaltimea graficii, tot ce tine de sonorizare fiind foarte bine realizat. Muzica este foarte buna, tranzitia dintre “starile” de pe campul de lupta facandu-se lin, existand teme pentru fiecare rasa in parte, iar efectele sonore sunt si ele foarte bine realizate. Daca priviti o lupta din departare, nu veti auzi decat niste sunete infundate, insa daca faceti un zoom, veti auzi motoarele navelor capitale sau a fighter-elor, beam-urile fregatelor sau tunurile de pe distrugatoare care pulverizeaza inamicul. Singurul minus ar fi “dialogurile” unitatilor, care tind sa devina repetitive si enervante, iar cel mai probabil veti renunta la “serviciile” lor.

Homeworld 2 Homeworld 2

Avand ca nucleu un RTS pur, jocurile de single sau de multiplayer din Homeworld 2 merg pe aceeasi idee: construirea de unitati care sa adune resurse, colectarea resurselor respective in cantitati cat mai mari, crearea flotei proprii, eventual cercetarea catorva tehnologii si in final crearea unei mici expeditii in care sa-i explicam adversarului ca, acel colt din Univers nu e suficient de mare pentru amandoi. Atentie insa, acum nu conteaza exclusiv marimea flotei de care dispuneti, ci si modul in care o manevrati. Tineti minte ca e vorba de un RTS 3D, acum adversarul putand sa vina si de sus sau de jos, nu numai din fata sau din spate. Insa cum facilitezi controlul flotei jucatorului intr-un mediu complet 3D? Printr-o interfata reusita bineinteles. Iar aici, numai cuvinte de lauda pentru cei de la Relic.
Sistemul de miscare este cel clasic: un click dreapta va porni movement disc-ul, cu ajutorul caruia veti deplasa unitatile pe axa orizontala, iar apasand tasta Shift veti defini si miscarea pe verticala. Exista insa unele “twist-uri”: ca sa aveti o vedere de ansamblu si sa trimiteti unitatile voastre peste distante mari, va trebui sa folositi Sensors-ul Manager-ul, el fiind un mini-map mai … smecher. Aici veti vedea unde se afla campurile de asteroizi pe care le puteti mina pentru Resource Unit-uri, ce nebuloase sau campuri de praf puteti folosi pentru a va apropia de adversar nedetectat, sau ii puteti observa miscarile acestuia din urma, daca ati fost suficient de inspirati sa trimiteti in prealabil senzori de proximitate in zonele de “interes” ale hartii. Aproape 60% din timpul de joc il veti petrece folosind Sensors Manager-ul, restul de 40% fiind dedicat micromanagementului economic si al unitatilor.
Referitor la controlul flotei, la unitati s-au simplificat lucrurile, deoarece au fost eliminate 95% din formatiile de lupta (care sincer sa fiu erau destul de nefolositoare ca efect tactic, doar Sphere-ul fiind intr-adevar benefic pentru bomber-e) si au fost pastrate doar trei formatii generale: fighter screen, frigate line si capital phalanx, ele indeplinindu-si cu succes misiunea de a va organiza flota, voi trebuind sa o selectati pe cea care vi se pare cea mai potrivita, in functie de ce unitati dispuneti.

Homeworld 2 Homeworld 2

Pe langa manevrarea flotelor, va trebui sa va ocupati si de cercetarea de noi tehnologii, pentru a avea la dispozitie mai multe nave de lupta, unitati auxiliare sau platforme defensive. De asemenea, va trebui sa mariti si capacitatea voastra de productie, construind carrier-e, care au rol dublu, de fabrici secundare, dar si de puncte de colectare a resurselor. Controlul combat group-urilor sau aflarea informatiilor importante nu mai reprezinta o problema, deoarece toate functiile importante se afla la maxim 2 click-uri de rozator sau 1 hotkey distanta: queue-urile pentru cercetare si constructii, numarul de grupuri create, configuratia lor, numarul de nave pe care le aveti in mod curent sau abilitatile speciale ale navelor. Astfel, controlarea unor flote maricele si crearea unor ambuscade sau flancari se pot face foarte usor, singurul obstacol intre jucator si victorie fiind ingeniozitatea si imaginatia acestuia.
Fata de single-player, meciurile de multiplayer sunt foarte antrenante, atat impotriva AI-ului, cat si impotriva jucatorilor umani, avand de ales ca rase intre “exilati” si Vaygr, cele doua parti combatante nefiind diferite radical, insa oferind o oarecare diversitate. Daca AI-ul va deveni dupa cateva meciuri destul de previzibil si usor de invins, altfel stau lucrurile cu adversarii umani, deoarece posibilitatile tactice sunt nenumarate si nu dispuneti nici de super-arme, majoritatea partidelor terminandu-se inainte ca navele capitale (distrugatoare sau Battlecruiser-e) sa-si faca aparitia pe campul de lupta. Asa ca singura voastra posibilitate de a invinge adversarul va fi sa exercitati o presiune constanta asupra lui, fiind in acelasi timp atenti la eventualele capcane sau surprize pe care vi poate pregati.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
8 turci care voiau să ajungă în vestul Europei, păcăliți de doi șmecheri români
20/09/2020 12:30

 Doi romani sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră timişoreni că incercau să sprijine opt cetăţeni turci să treacă fraudulos frontiera, ...

Imagini teribile din Grecia: filmari cu drona care arata dezastrul facut de uraganul Ianos. Korfu, Zakyntos, Lefkada, puternic afectate
20/09/2020 12:14

 Imagini teribile din Grecia, tara care a fost lovita de un ciclon puternic. In urma tragediei, cel putin doi oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti. Mai multe zone din sudul si vest ...

Accident grav la Borșa
20/09/2020 11:48

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că traficul pe DN18 Sighetu Marmaţiei - Borşa este intrerupt pe raza localităţii maramureşene Crăciuneşti, ca urmare a ...

 Coronavirus, record de îmbolnăviri în India
20/09/2020 10:43

  Numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a ajuns la 5,4 milioane in India, după ce in ultimele 24 de ore au fost identificate 92.605 infecţii, conform datelor oficiale date publicităţii. ...

Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei