Lumanare  a-a-murit-396703

Dimensiune font:

Inca 26 de decese de coronavirus in Romania. 17 anuntate doar in ultima informare

| 09-04-2020 20:32

 Grupul de Comunicare Strategica a anuntat joi inca 26 decese provocate de coronavirus in Romania. Astfel, numarul total al mortilor ajunge la 246.

Doar in ultina informare a GCS au fost anuntate 17 noi decese.

Este vorba despre un barbat si doua femei din Bucuresti, doi barbati din Mures, unul din Brasov si altul din Hunedoara, plus inca o femeie din Alba si alta din Vrancea.

De mentionat ca femeile din Bucuresti au decedat pe 1 si 2 aprilie, fiind confirmata infectia inca din martie, insa abia acum au fost anuntate oficial decesele lor.

Iata detalii despre decesele anuntate azi, 9 aprilie:

Deces 221 Barbat, 88 de ani, din Bucuresti. A fost internat la Spitalul COVID-Colentina, pe 3 aprilie (in ATI), prin transfer de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat, HTA ischemica, neurologica cronica, neoplasm, Alzheimer. A murit pe 6 aprilie, dupa ce se confirmase boala pe 3 aprilie.

Deces 222 Femeie, 80 de ani, din Bucuresti. A fost internata la Spitalul COVID- Colentina pe 31 martie (in ATI). In perioada 12-13 martie fusese internata in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat, boala hepatica, cardiovasculara, renala. Coronavirusul a fost confirmat pe 30 martie si a murit 2 aprilie, insa abia azi s-a anuntat oficial decesul.

Deces 223 Barbat, 81 de ani, din judetul Brasov. A fost internat la Spitalul Clinic Judetean Brasov, pe 30 martie, apoi in sectia ATI din 7 aprilie. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, obezitate, Insuficienta mitrala. A murit pe 8 aprilie.

Deces 224 Barbat, 64 de ani, din judetul Mures. A fost internat la Spitalul Clinic Judetean Tg. Mures, pe 3 aprilie (la sectia ATI). Conditii medicale pre-existente: boala cardiovasculara, diabet zaharat, obezitate. Boala a fost confirmata pe 3 aprilie si a murit 8 aprilie.

Deces 225 Barbat, 66 de ani, din judetul Mures. A fost internat la Spitalul Clinic Judetean Tg. Mures, pe 6 aprilie si a murit pe 7 aprilie, data cand s-a confirmat si infectia cu COVID-19. Conditii medicale pre-existente: boala renala.

Deces 226 Barbat, 86 de ani, din judetul Hunedoara. A fost internat la Spitalul Municipal Hunedoara, pe 3 aprilie, apoi a fost transferat in ATI pe 5 aprilie, cand a si murit. Boala insa a fost confirmata abia pe 8 aprilie. Conditii medicale pre-existente: HTA, dementa, BPOC, imobilizat la pat.

Deces 227 Femeie, 70 de ani, din judetul Alba. A fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia, pe 7 aprilie, pe 8 s-a confirmat coronavirusul si tot atunci a si murit. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, HTA, nefropatie diabetica.

Deces 228 Femeie, 48 de ani, din judetul Vrancea. A fost transportata intubata la Spitalul Colentina Bucuresti si internata in Sectia ATI, pe 31 martie. Virusul a fost confirmat tot pe 31 martie la Spitalul Judetean Focsani. A murit pe 4 martie. Conditii medicale pre-existente: Obezitate gradul II.

Deces 229 Femeie, 64 de ani, din Bucuresti. A fost transferata de la INBI Bals la Spitalul Colentina Bucuresti pe 30 martie. Confirmarea infectarii a venit pe 31 martie si pacienta a murit pe 1 aprilie. Conditii medicale pre-existente: Boala cardiovasculara, Boala renala.

Deces 230: Este vorba despre un barbat de 83 de ani din judetul Hunedoara. Boala a debutat pe 29 martie, pacientul fiind internat in Sectia de Boli infectioase a Spitalului Municipal Hunedoara pe 31 martie. Probe pentru coronavirus i-au fost recoltate pe 31 martie, rezultatul pozitiv a venit pe 3 aprilie. A fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Deva - Sectia Boli Infectioase pe 05 aprilie. Barbatul a murit astazi.

Deces 231: Este un barbat de 57 de ani din judetul Suceava. A fost internat pe 1 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, la Sectia Cardiologie. I-au fost recoltate probe pentru COVID pe 24 martie, confirmarea fiind primita pe 26 martie la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals. El a murit pe 9 aprilie.

Deces 232: Este un barbat de 59 de ani din judetul Suceava. A fost internat pe 12 ianuarie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava-Sectia Neurochirurgie, pentru anevrism rupt de artera comunicanta anterioara. I-au fost recoltate probe pe 25 martie, confirmarea fiind primita pe 30 martie, in Institutul Regional de Oncologie Iasi. Pacientul a murit astazi.

Deces 233: E vorba despre o femeie in varsta de 56 ani din judetul Suceava. A fost internata in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava - Sectia Ortopedie pe 19 martie, cu coxartroza, gonartroza si astm bronsic. I-au fost recoltate probe pe 24 martie, rezultatul pozitiv fiind primit pe 27 martie, in Institutul Regional de Oncologie Iasi. Femeia a murit astazi.

Deces 234: Este vorba despre un barbat de 56 de ani din judetul Bistrita-Nasaud, care s-a intors din italia pe 10 martie si a stat in autoizolare pana pe 24 martie. S-a internat pe 5 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita -Sectia Boli Infectioase, fiind suspect de COVID-19. A fost confirmat pe 6 aprilie, iar pe 8 aprilie a murit cu diagnostic de deces Bronhopneumonie COVID-19. el suferea de diabet zaharat tip I.

Deces 235: Este vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava, internat in Spitalul Judetean Suceava - Sectia Pneumologie pe 3 aprilie. A fost confirmat cu coronavirus pe 8 aprilie si a murit astazi. El suferea de hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, hemipareza, guta, diabet zaharat tip II complicat, anevrism de artera bazilara, tromboflebita, obezitate.

Deces 236: Un barbat de 47 de ani din Suceava, internat in Spitalul Judetean Suceava pe 03 aprilie. A fost confirmat cu coronavirus pe 8 aprilie si a murit astazi. El suferea de hipoacuzie si hipertensiune arteriala.

Deces 237: Un barbat de 72 de ani din Suceava, internat tot la Spitalul Judetean, Sectia Ingrijiri paliative, de unde a fost transferat in Sectia Cardiologie-ATI pe 04 aprilie din cauza unui Infarct miocardic acut. A fost confirmat cu coronavirus pe 6 aprilie si a murit astazi. El suferea de diabet zaharat tip II.

Deces 238: O femeie de 67 de ani din Timis, internata pe 08 aprilie in Spitalul Judetean Timisoara-Sectia Cardiologie-ATI cu tuse, dispnee si Infarct miocardic masiv recent, edem pulmonar acut si obezitate de gradul II. A fost confirmata cu COVID pe 8 aprilie si a murit pe 9 aprilie.

Deces 239: Este o femeie de 78 de ani din Covasna, care a murit pe 6 aprilie, dar confirmarea pentru coronavirus a venit astazi. Ea a fost internata in Spitalul Judetean Sf.Gheorghe pe 6 aprilie, cu Insuficienta cardiaca si respiratorie acuta. Femeia a intrat in contact cu fiica ei, asimptomatica, la randul ei contact cu alt caz.

Deces 240: Un barbat de 49 de ani tot din Covasna, internat pe 4 aprilie in Spitalul Judetean Sf.Gheorghe cu stare generala alterata. El a murit pe 7 aprilie, dar a fost confirmat cu COVID-19 astazi. El avea un transplant renal.

Deces 241: O femeie de 69 de ani din Bucuresti, confirmata cu coronavirus pe 6 aprilie si care a murit astazi. Ea a fost internata in Spitalul Universitar Bucuresti in perioada 20-23.03.2020 pentru afectiuni cardiace si a revenit in spital pe data de 6.04.2020 pentru dispnee. Dupa confirmare, pacienta a fost transferata la Spitalul Colentina.

Comorbiditati: Boala ischemica cronica, Valvulopatie mitrala, Hipertensiune pulmonara secundara, Diabet zaharat tip II, Insuficienta venoasa cronica, Tulburare neuro-cognitiva.

Deces 242: Femeie de 72 de ani din Bucuresti, cu insuficienta renala cronica dializata in centru de dializa. A fost confirmata cu coronavirus pe 25 martie si a murit pe 6 aprilie

Deces 243: Femeie de 63 de ani din judetul Vrancea, internata pe 31 martie in Spitalul Judetean Focsani-ATI intubata si ventilata mecanic. A fost confirmata cu coronavirus pe 1 aprilie si a murit pe 3 aprilie. Comorbiditati: Diabet zaharat tip II, hipertensiune arteriala, Hipotiroidie, Insuficienta hipofizara.

Deces 244: Femeie de 62 de ani din judetul Galati, internata in sectia medicala a Spitalului judetean Galati, cu stare confuzionala si infectie urinara, in data de 27 martie si transferata in data de 30 martie, la terapie intensiva. Ea a fost confirmata cu coronavirus pe 31 martie si a murit pe 7 aprilie. Avea atac vascular cerebral sechelar.

Deces 245: Femeie de 81 de ani tot din Galati, internata in Spitalul de Boli Infectioase, cu dificultati de respiratie pe 4 aprilie. Ea a fost trasnferata in aceeasi zi la Spitalul Judetean, sectia de terapie intensiva. A fost confirmata cu coronavirus pe 3 aprilie si a murit pe 7 aprilie. Femeia suferea de dementa.

Deces 246: Este vorba despre un barbat de 71 de ani din judetul Timis, internat in Spitalul Clinic Municipal Timisoara - Sectia Medicala in perioada 29.03-03.04.2020. A fost confirmat cu coronavirus pe 3 aprilie si transferat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara-la sectia de terapie intensiva, intubat si ventilat mecanic. A murit astazi. El suferea de hipertensiune arteriala.

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
METEO  Nu scapam de ploi nici in prima zi din iunie  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
31/05/2020 06:07

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Atenție! S-a stabilit ultima zi în care mai pot fi contestate amenzile primite în timpul stării de urgență
31/05/2020 05:46

2 iunie este ultima zi in care pot fi contestate amenzile date pentru nerespectarea restrictiilor impuse in perioada de urgentă. Desi au fost declarate neconstitutionale, acestea pot fi anulate doar dacă sunt ...

Ungaria mentine deocamdata restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina
31/05/2020 05:13

 Ungaria mentine deocamdata restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina, a declarat sambata Tibor Lakatos, membru al comitetului operativ pentru combaterea epidemiei de COVID-19, intr-un briefing d ...

Coronavirus: Brazilia depășește Spania la numărul de morți
30/05/2020 20:16

 Brazilia inregistrează deja mai multe decese cauzate de noul tip de coronavirus decat Spania, potrivit noilor statistici raportate vineri de Universitatea Hopkins din SUA, informează sambătă DPA, cita ...

Malta a confiscat 1,1 miliarde de dolari in moneda libiana falsa tiparita in Rusia
30/05/2020 20:08

 Autoritatile malteze au confiscat bancnote libiene false in suma echivalenta cu 1,1 miliarde de dolari, tiparite de o firma din Rusia, a anuntat Departamentul de Stat al SUA. "Statele Unite saluta ...

Alte sase noi decese cauzate de noul coronavirus. Sunt 1.259 de morti in total in Romania
30/05/2020 20:05

 Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata la pranz, inca sase decese cauzate de noul coronavirus. Dimineata au fost anuntate alte cinci. Astfel, bilantul negru in tara noastra ajunge la 1.259 ...

Noi decese în România din cauza COVID-19! Bilanțul ajunge la 1253
30/05/2020 11:35

Deces 1249 Femeie, 76 ani, judet Iasi. Dată confirmare: 21.05.2020. Dată deces: 29.05.2020. Comorbidităti: HTA, FA, Boală renală cronică. Deces 1250 Bărbat, 66 ani, judet Ilfov. Dată confirma ...

Spania a fost devansată! Numărul morților din cauza COVID-19 a explodat în Brazilia
30/05/2020 11:32

Brazilia a devenit, vineri, a cincea ţară care inregistrează cele mai multe decese din cauza coronavirusului, 27.878 de victime, potrivit Ministerului Sănătăţii, devansand Spania, scrie AFP, conform news ...

Bogatii Americii si-au umplut seifurile cu aur in pandemie
30/05/2020 09:45

 In ultimele luni, cantitati mari de lingouri de aur au ajuns la New York, in ceea ce a fost unul din cele mai mari transferuri fizice de metal pretios efectuate vreodata, transmite Bloomberg. "Liv ...

Numarul deceselor cauzate de SARS-CoV 2 creste in Marea Britanie
30/05/2020 09:41

 Sunt peste 38.000 de decese cauzate de imbolnavirile cu COVID-19 in Marea Britanie, fara a calcula in acest bilant si cazurile suspecte, a anuntat vineri ministrul de Finante, Rishi Sunak. Numarul tota ...