Inca 26 de decese de coronavirus in Romania. 17 anuntate doar in ultima informare

Lumanare  a-a-murit-396703

Dimensiune font:

| 09-04-2020 20:32

 Grupul de Comunicare Strategica a anuntat joi inca 26 decese provocate de coronavirus in Romania. Astfel, numarul total al mortilor ajunge la 246.

Doar in ultina informare a GCS au fost anuntate 17 noi decese.

Este vorba despre un barbat si doua femei din Bucuresti, doi barbati din Mures, unul din Brasov si altul din Hunedoara, plus inca o femeie din Alba si alta din Vrancea.

De mentionat ca femeile din Bucuresti au decedat pe 1 si 2 aprilie, fiind confirmata infectia inca din martie, insa abia acum au fost anuntate oficial decesele lor.

Iata detalii despre decesele anuntate azi, 9 aprilie:

Deces 221 Barbat, 88 de ani, din Bucuresti. A fost internat la Spitalul COVID-Colentina, pe 3 aprilie (in ATI), prin transfer de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat, HTA ischemica, neurologica cronica, neoplasm, Alzheimer. A murit pe 6 aprilie, dupa ce se confirmase boala pe 3 aprilie.

Deces 222 Femeie, 80 de ani, din Bucuresti. A fost internata la Spitalul COVID- Colentina pe 31 martie (in ATI). In perioada 12-13 martie fusese internata in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat, boala hepatica, cardiovasculara, renala. Coronavirusul a fost confirmat pe 30 martie si a murit 2 aprilie, insa abia azi s-a anuntat oficial decesul.

Deces 223 Barbat, 81 de ani, din judetul Brasov. A fost internat la Spitalul Clinic Judetean Brasov, pe 30 martie, apoi in sectia ATI din 7 aprilie. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, obezitate, Insuficienta mitrala. A murit pe 8 aprilie.

Deces 224 Barbat, 64 de ani, din judetul Mures. A fost internat la Spitalul Clinic Judetean Tg. Mures, pe 3 aprilie (la sectia ATI). Conditii medicale pre-existente: boala cardiovasculara, diabet zaharat, obezitate. Boala a fost confirmata pe 3 aprilie si a murit 8 aprilie.

Deces 225 Barbat, 66 de ani, din judetul Mures. A fost internat la Spitalul Clinic Judetean Tg. Mures, pe 6 aprilie si a murit pe 7 aprilie, data cand s-a confirmat si infectia cu COVID-19. Conditii medicale pre-existente: boala renala.

Deces 226 Barbat, 86 de ani, din judetul Hunedoara. A fost internat la Spitalul Municipal Hunedoara, pe 3 aprilie, apoi a fost transferat in ATI pe 5 aprilie, cand a si murit. Boala insa a fost confirmata abia pe 8 aprilie. Conditii medicale pre-existente: HTA, dementa, BPOC, imobilizat la pat.

Deces 227 Femeie, 70 de ani, din judetul Alba. A fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia, pe 7 aprilie, pe 8 s-a confirmat coronavirusul si tot atunci a si murit. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, HTA, nefropatie diabetica.

Deces 228 Femeie, 48 de ani, din judetul Vrancea. A fost transportata intubata la Spitalul Colentina Bucuresti si internata in Sectia ATI, pe 31 martie. Virusul a fost confirmat tot pe 31 martie la Spitalul Judetean Focsani. A murit pe 4 martie. Conditii medicale pre-existente: Obezitate gradul II.

Deces 229 Femeie, 64 de ani, din Bucuresti. A fost transferata de la INBI Bals la Spitalul Colentina Bucuresti pe 30 martie. Confirmarea infectarii a venit pe 31 martie si pacienta a murit pe 1 aprilie. Conditii medicale pre-existente: Boala cardiovasculara, Boala renala.

Deces 230: Este vorba despre un barbat de 83 de ani din judetul Hunedoara. Boala a debutat pe 29 martie, pacientul fiind internat in Sectia de Boli infectioase a Spitalului Municipal Hunedoara pe 31 martie. Probe pentru coronavirus i-au fost recoltate pe 31 martie, rezultatul pozitiv a venit pe 3 aprilie. A fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Deva - Sectia Boli Infectioase pe 05 aprilie. Barbatul a murit astazi.

Deces 231: Este un barbat de 57 de ani din judetul Suceava. A fost internat pe 1 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, la Sectia Cardiologie. I-au fost recoltate probe pentru COVID pe 24 martie, confirmarea fiind primita pe 26 martie la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals. El a murit pe 9 aprilie.

Deces 232: Este un barbat de 59 de ani din judetul Suceava. A fost internat pe 12 ianuarie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava-Sectia Neurochirurgie, pentru anevrism rupt de artera comunicanta anterioara. I-au fost recoltate probe pe 25 martie, confirmarea fiind primita pe 30 martie, in Institutul Regional de Oncologie Iasi. Pacientul a murit astazi.

Deces 233: E vorba despre o femeie in varsta de 56 ani din judetul Suceava. A fost internata in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava - Sectia Ortopedie pe 19 martie, cu coxartroza, gonartroza si astm bronsic. I-au fost recoltate probe pe 24 martie, rezultatul pozitiv fiind primit pe 27 martie, in Institutul Regional de Oncologie Iasi. Femeia a murit astazi.

Deces 234: Este vorba despre un barbat de 56 de ani din judetul Bistrita-Nasaud, care s-a intors din italia pe 10 martie si a stat in autoizolare pana pe 24 martie. S-a internat pe 5 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita -Sectia Boli Infectioase, fiind suspect de COVID-19. A fost confirmat pe 6 aprilie, iar pe 8 aprilie a murit cu diagnostic de deces Bronhopneumonie COVID-19. el suferea de diabet zaharat tip I.

Deces 235: Este vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava, internat in Spitalul Judetean Suceava - Sectia Pneumologie pe 3 aprilie. A fost confirmat cu coronavirus pe 8 aprilie si a murit astazi. El suferea de hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, hemipareza, guta, diabet zaharat tip II complicat, anevrism de artera bazilara, tromboflebita, obezitate.

Deces 236: Un barbat de 47 de ani din Suceava, internat in Spitalul Judetean Suceava pe 03 aprilie. A fost confirmat cu coronavirus pe 8 aprilie si a murit astazi. El suferea de hipoacuzie si hipertensiune arteriala.

Deces 237: Un barbat de 72 de ani din Suceava, internat tot la Spitalul Judetean, Sectia Ingrijiri paliative, de unde a fost transferat in Sectia Cardiologie-ATI pe 04 aprilie din cauza unui Infarct miocardic acut. A fost confirmat cu coronavirus pe 6 aprilie si a murit astazi. El suferea de diabet zaharat tip II.

Deces 238: O femeie de 67 de ani din Timis, internata pe 08 aprilie in Spitalul Judetean Timisoara-Sectia Cardiologie-ATI cu tuse, dispnee si Infarct miocardic masiv recent, edem pulmonar acut si obezitate de gradul II. A fost confirmata cu COVID pe 8 aprilie si a murit pe 9 aprilie.

Deces 239: Este o femeie de 78 de ani din Covasna, care a murit pe 6 aprilie, dar confirmarea pentru coronavirus a venit astazi. Ea a fost internata in Spitalul Judetean Sf.Gheorghe pe 6 aprilie, cu Insuficienta cardiaca si respiratorie acuta. Femeia a intrat in contact cu fiica ei, asimptomatica, la randul ei contact cu alt caz.

Deces 240: Un barbat de 49 de ani tot din Covasna, internat pe 4 aprilie in Spitalul Judetean Sf.Gheorghe cu stare generala alterata. El a murit pe 7 aprilie, dar a fost confirmat cu COVID-19 astazi. El avea un transplant renal.

Deces 241: O femeie de 69 de ani din Bucuresti, confirmata cu coronavirus pe 6 aprilie si care a murit astazi. Ea a fost internata in Spitalul Universitar Bucuresti in perioada 20-23.03.2020 pentru afectiuni cardiace si a revenit in spital pe data de 6.04.2020 pentru dispnee. Dupa confirmare, pacienta a fost transferata la Spitalul Colentina.

Comorbiditati: Boala ischemica cronica, Valvulopatie mitrala, Hipertensiune pulmonara secundara, Diabet zaharat tip II, Insuficienta venoasa cronica, Tulburare neuro-cognitiva.

Deces 242: Femeie de 72 de ani din Bucuresti, cu insuficienta renala cronica dializata in centru de dializa. A fost confirmata cu coronavirus pe 25 martie si a murit pe 6 aprilie

Deces 243: Femeie de 63 de ani din judetul Vrancea, internata pe 31 martie in Spitalul Judetean Focsani-ATI intubata si ventilata mecanic. A fost confirmata cu coronavirus pe 1 aprilie si a murit pe 3 aprilie. Comorbiditati: Diabet zaharat tip II, hipertensiune arteriala, Hipotiroidie, Insuficienta hipofizara.

Deces 244: Femeie de 62 de ani din judetul Galati, internata in sectia medicala a Spitalului judetean Galati, cu stare confuzionala si infectie urinara, in data de 27 martie si transferata in data de 30 martie, la terapie intensiva. Ea a fost confirmata cu coronavirus pe 31 martie si a murit pe 7 aprilie. Avea atac vascular cerebral sechelar.

Deces 245: Femeie de 81 de ani tot din Galati, internata in Spitalul de Boli Infectioase, cu dificultati de respiratie pe 4 aprilie. Ea a fost trasnferata in aceeasi zi la Spitalul Judetean, sectia de terapie intensiva. A fost confirmata cu coronavirus pe 3 aprilie si a murit pe 7 aprilie. Femeia suferea de dementa.

Deces 246: Este vorba despre un barbat de 71 de ani din judetul Timis, internat in Spitalul Clinic Municipal Timisoara - Sectia Medicala in perioada 29.03-03.04.2020. A fost confirmat cu coronavirus pe 3 aprilie si transferat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara-la sectia de terapie intensiva, intubat si ventilat mecanic. A murit astazi. El suferea de hipertensiune arteriala.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, Joachim Murat, va candida la alegerile europene
19/04/2024 15:41

Un strănepot indepărtat al lui Napoleon I, Joachim Murat, va candida la alegerile europene pe o listă suveranistă din Franta, a anunţat el vineri intr-un comunicat de presă pentru AFP, preluată de Agerpr ...

A fost stabilit juriul de 12 persoane în procesul Donald Trump-Stormy Daniels
19/04/2024 11:40

Un juriu complet de 12 persoane a depus jurămantul pentru procesul penal istoric al fostului presedinte american Donald Trump la New York, transmite BBC.   „Avem juriul nostru”, a declarat j ...

Directorul ANM explică când se va schimba din nou vremea: când scăpăm de ninsori și plo
18/04/2024 10:29

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă in care avem ploi, ninsori la munte si vreme rece in general va mai dura cel putin pană săptămana ...

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța
17/04/2024 10:50

Rusia va fi invitată să participe la ceremoniile dedicate celei de-a 80-a aniversări a Debarcării Aliatilor in Normandia din 6 iunie 1944. O invitatie oficială urmează să fie transmisă curand prin amba ...

Mai multe drone neidentificate au supravegheat Baza Aerienă 57 Mihail Kogălniceanu
17/04/2024 08:22

Cateva drone au fost observate de militarii Bazei Aeriene 57 Mihail Kogălniceanu, in cursul nopţii de luni, in apropierea aeroportului, iar surse militare au precizat că acestea erau probabil de tip comercia ...

Gina Pistol va prezenta MasterChef cu Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu + Vedeta vine la PRO TV după Smiley?
16/04/2024 22:06

Anuntul zilei vine de la PRO TV! Postul din Pache Protopopescu a anuntat oficial că cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu sunt juratii emisiunii MasterChef. După ce s-a l ...

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin la PRO TV! Cei trei sunt juratii sezonului 9 MasterChef Romania!
16/04/2024 21:49

Au inspirat milioane de romani prin gastronomie, au dăramat granitele bucătăriei de acasă si, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie intr-o adevărată operă de artă. Au arătat că si cei pasionati ...

Statele Unite au dat startul noii generații de arme care să le protejeze în fața unui atac cu rachete balistice intercontinentale
16/04/2024 21:03

Compania americană Lockheed Martin a obţinut un contract in valoare de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea unei noi generaţii de interceptori care să protejeze Statele Unite ale Americii impotriva unui ...

Războiul se mută pe teritorilul olimpic: Ucraina ar folosi armistiţiul olimpic pentru a încerca să se regrupeze
16/04/2024 20:53

Kremlinul a reacţionat, marţi, la apelul preşedintelui francez Emmanuel Macron pentru un armistiţiu in conflictele internaţionale in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, spunand că Ucraina ar putea folo ...

Un primar PNL din Alba a fost găsit spânzurat în locuința sa - Era urmărit penal
16/04/2024 20:22

Primarul comunei Vinţu de Jos din judeţul Alba, Petre Ion Barbu, a murit, marţi după-amiază, fiind găsit spanzurat intr-o anexă a locuinţei. Poliţia Judeţeană Alba face verificări pentru a stabili i ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei