Joint Task Force Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:23

Joint Task Force Review

Atunci când diplomaţia eşuează în menţinerea păcii este necesară folosirea forţei. Joint Task Force este o unitate multinaţională ficţională a cărei misiune este lupta penţru menţirea păcii. Pe parcursul a 20 de misiuni single-player jocul vă va purta prin locaţii variate în bătălia contra unei organizaţii teroriste similare Al-Qaeda. Povestea este interesantă, având parte de câteva surprize şi din fericire este susţinută şi de cinematics bine făcute.

Joint Task Force Joint Task Force Joint Task Force

    Spre deosebire de alte strategii real-time, în Joint Task Force întreg sistemul de construit clădiri cu diferite funcţii şi strâns resurse cu care sunţem obişnuiţi este înlăturat. La începutul fiecărei misiuni ţi se oferă un număr limitat de unităţi, apoi pe parcurs, în urma completării obiectivelor, se oferă bani ca recompensă. Aceşti bani pot fi folosiţi pentru cumpărarea întăririlor de către ofiţer, întăriri ce vor fi aduse cu elicopterul în locul precizat de către jucător. Se pot cumpăra astfel trupe şi diferite vehicule uşoare, dar şi comanda bombardamente sau a scana câmpul de luptă din satelit. Pentru tancuri şi alte vehicule de calibru mare va trebui să capturaţi un aeroport unde acestea vor fi transportate cu avionul.

Joint Task Force Joint Task Force Joint Task Force

  Deoarece sistemul economic nu este cel clasic, unităţile au o valoare mult mai mare – având fonduri limitate, va trebui să aveţi grijă de fiecare unitate în parte, altfel inamicii vă vor lua prin surprindere şi vor transforma în scrum cele mai capabile trupe pe care le aveaţi la dispoziţie sau, şi mai rău, vor omorî unul dintre personajele cheie, ceea ce va duce imediat la eşuarea misiunii respective. Deşi inamicii nu au parte de un AI foarte dezvoltat, ei lovesc destul de tare, forţându-vă să calculaţi fiecare pas în avansarea către următorul obiectiv, dacă nu vreţi să abuzaţi de opţiunea “Load Game”. Din fericire, puteţi salva oricând si puteti pune pauză în orice moment pentru a da ordine unităţilor sau pentru a examina situaţia de pe câmpul de luptă. O noutate interesantă introdusă în acest joc este faptul că fondurile primite într-o misiune sunt influenţate de viziunea presei asupra acţiunilor întreprinse. Astfel va trebui să evitaţi omorârea civililor dacă vreţi să primiţi cât mai multe fonduri. Ca şi în viaţa reală, presa vă va sancţiona pentru orice greşeală si se va plânge de metodele folosite de voi pentru a fi victorioşi.

Joint Task Force Joint Task Force Joint Task Force

    Misiunile se desfăşoară în locaţii variate şi impresionante din punct de vedere grafic, dar obiectivul este cam acelaşi. Trebuie să avansezi dintr-un punct în altul inlaturand obstacolele pe care inamicii ţi le pun în cale. Eliminarea sistemului de construcţie dintr-un RTS obişnuit îmi părea o idee bună la început, gândindu-mă că astfel se va pune mai mult accent pe bătăliile efective. Dar din păcate, bătăliile sunt mult prea rapide, iar micromanagementul nu face decât să pună beţe în roate jucătorului, devenind chiar frustrant pe alocuri. Nu credeam că am să ajung să spun asta vreodată, dar realismul şi aţentia la detalii nu mai e atât de interesantă atunci când, spre exemplu, trebuie să iau fiecare om în parte pentru a-l echipa cu o nouă armă. Aceste lucruri încetinesc acţiunea şi te fac să te îndepărtezi de ceea ce ar fi trebuit să fie punctul forte al unui astfel de joc, luptele efective. Interfaţa este destul de bine realizată, cu funcţii destul de detaliate şi în acelaşi timp simpliste şi intuitive. Puteţi comanda astfel anumite abilităţi în detaliu, precum declanşarea fumigenelor în jurul unui tanc pentru a-l face imposibil de lovit de către inamici, sau selectarea upgrade-urilor pentru fiecare unitate în parte. De asemenea, unităţile au parte de un sistem de creştere în rang, existând posibilitatea de a alege un ofiţer (în diferite funcţii) la sfârşitul fiecarei misiuni dintre cei care s-au facut remarcaţi în timpul misiunii respective. In timpul următoarelor misiuni veţi putea alege dintre ofiţerii deja existenţi, iar odată cu creşterea lor in nivel, le veţi putea alege diverse specializări si abilităţi care să-i facă mai redutabili pe câmpul de luptă.

Joint Task Force Joint Task Force Joint Task Force

    Capitolul la care excelează Joint Task Force este însă de departe grafica, datorită atenţiei considerabile acordată detaliilor. Unităţile pot fi studiate îndeaproape până la cel mai mic detaliu, iar mediul este complet distructibil. Puteţi dărâma garduri sau copaci trecând cu tancurile peste ele, sau distruge clădiri cu artileria modernă pusă la dispoziţie. Efectele meteo ce se schimbă în timpul misiunilor cât şi fumul, exploziile şi rămăşiţele din urma lor vă vor oferi un spectacol grafic într-un război modern. Totuşi, pentru a vă putea bucura de aceste detalii, va trebui să aveţi un PC mult mai performant decât cel recomandat, cerinţele reale de sistem fiind mai mari decât cele specificate de producători. Tot la capitolul minusuri, pot spune că AI-ul are probleme de pathfinding, observând astfel mişcări şi trasee bizare, mai ales la tancurile în spaţii restrânse.

    Din fericire, pe partea de multiplayer jocul stă ceva mai bine. Sunt disponibile 15 hărţi şi 3 moduri de joc – DeathMatch, Domination, Battle Royale – precum şi posibilitatea de a crea alte moduri personalizate prin setarea regulilor într-un Custom mod. Spre deosebire de single-player, multiplayer-ul foarte distractiv, mai ales împotriva oponenţilor umani, fie în LAN sau online. Aici veţi descoperi acel ritm rapid pe care probabil l-aţi aşteptat în van în single-player, şi veţi găsi jocul cu adevărat interesant. Mai ales că puteţi alege dintre 3 facţiuni distincte (JTF, Dictator, Terrorist), având astfel posibilitatea să vedeţi şi să conduceţi diverse vehicule militare moderne din întreaga lume reproduse la un detaliu destul de mare.

Joint Task Force Joint Task Force Joint Task Force

    Joint Task Force poate fi considerat un joc bun, deşi ar fi putut avea parte de câtevă retuşări. Luând în considerare partea de micromanagement, nu pot să recomand campania single-player decât celor cu adevărat pasionaţi, dar pentru restul fanilor RTS multiplayer-ul se va dovedi cel puţin interesant.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei