Journey to the Center of the Earth Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:03

Journey to the Center of the Earth Review

Pun pariu ca multi dintre voi ati citit macar cateva dintre cartile lui Jules Verne. Eu nu, cu toate ca a zacut acea stiva la mine in biblioteca pentru o foarte buna bucata de timp. Pur si simplu nu m-au atras. Aveam alte preferinte. Singura carte pe care am citit-o cu placere, si asta din cauza lui Passepartout, a fost „Ocolul Pamantului in 80 de zile”. Din nefericire, acum nu mai am timp. Daca citesc nu ma mai joc si invers, insa prefer sa ma joc. De multe ori chiar ma intreb de ce oare mi se pare demodat sa vad pe cineva cu o carte in mana. Poate ca uneori ritmul vietii noastre este atat de rapid, incat ele au devenit pur si simplu incompatibile cu progresul tehnologic care ne-a subjugat. De ce sa citesc cand pot sa downloadez de pe Internet sau si mai usor, sa gasesc un rezumat. In afara de o oarecare curiozitate personala, sincer sa fiu, nu mai gasesc motivele pentru care un tanar, in ziua de azi ar citi o carte. Parintii mei citeau ca sa-si umple timpul liber si parintii lor la fel. Noi citim in cel mai fericit caz fisierele de help ale vreunui program sau posturile de pe forum. Ei chiar mergeu la teatru sau la opera. Noi, astazi, mergem in i-cafe-uri. Ei isi scriau scrisori, noi ne scriem e-mail-uri si lista ar putea continua. Din cauza asta nu am ramas surprins cand am observat ca Ariane, personajul principal din Journey to the Center of the Earth, are in inventarul sau un notebook si nu un jurnal sau carnet de notite, asa cum se obisnuieste in jocurile apartinand acestui gen.

Journey to the Center of the Earth Journey to the Center of the Earth

Povestea este bazata oarecum pe universul lui Jules Verne, doar ca acum avem in prim plan o jurnalista al carui elicopter s-a prabusit undeva in Islanda. Buimaca, ea aduna cateva dintre lucrurile imprastiate si intra intr-o crapatura a muntelui la baza caruia ar fi trebuit sa astepte cuminte echipa de salvare. Pe cealalta lume, ea descopera o societate formata cu peste o suta de ani inainte si guvernata de Chief Engineer Wallace, dupa cum se autointituleaza personajul, un tip care nu pare prea fericit sa o intampine. Evident ca ceva e putred si miroase asa ca principalul obiectiv al frumoasei Ariane este de a descoperi ce si mai ales de ce se intampla.
Pe de alta parte, locuitorii acestei lumi sunt in permanenta alerta din cauza presupusului razboi ce are loc la suprafata iar principala lor ingrijorare este ca vor fi descoperiti. In acest sens, cine se respecta va merge la munca in mina de diamante, stocul fiind necesar pentru plata mercenarilor care ar fi trebuit sa lupte de partea acestora. Interesant e ca toata treaba se intampla prin 2005, iar Ariane vizioneaza role de film cu secvente ce par desprinse din cel de-al doilea razboi mondial. La polul opus se afla gigantii, niste fiinte cu aspect uman dar mult mai inalte care sunt inzestrate cu puteri supranaturale si care sunt organizati intr-o forma matriarhala. Conducatoarea acestora pare a fi de acord cu spusele lui Wallace insa restul locuitorilor satului sunt cam circumspecti in privinta razboiului.
Observati imediat ca o buna bucata din timp o veti petrece discutand cu personajele din joc. Ariane a pregatit pentru fiecare cate un set baban de intrebari, dar majoritatea sunt chiar de bun simt si iti ofera o groaza de informatii despre universul in care te afli si cei care il populeaza. Frustrant este ca ea intreaba aproape pe toata lumea doua lucruri: „Tu lucrezi aici?” (ca si cum acest lucru nu ar fost evident) si „Tu ce crezi despre razboiul de la suprafata?”. Ma rog, nu te obliga nimeni sa le alegi din lista, insa dupa un timp devine enervant doar faptul ca ele se afla acolo, iar obisnuinta de a epuiza toate subiectele de discutie cu un personaj ma determina sa atac subiectul de fiecare data.

Journey to the Center of the Earth Journey to the Center of the Earth

Interfata este de tipul point-and-click si la fel si sistemul de deplasare de la o locatie la alta, insa aici apar o serie de probleme. In momentul in care cusorul trece peste un obiect cu care poti interactiona, acesta isi schimba forma, insa ce te faci daca nu il poti culege decat atunci cand dai click numai pe o anumita parte de pe suprafata obiectului? Sau ce crezi daca ti-as zice ca, uneori, sa gasesti locul care face legatura cu locatia urmatoare este un adevarat puzzle? Mai tarziu, cursonul nici nu se va schimba, asa ca nu vei sti ca poti sa o apuci si in alta directie pana nu incerci. Trecand peste faptul ca pentru unele puzzle-uri cuvantul „dificil” nu acopera frustrarea si nervii consumati, inventarul este si el o sursa chiar bogata de asemenea sentimente adverse. La un moment dat aveam atatea obiecte, incat chiar nu imi mai puteam da seama ce trebuie combinat cu ce si unde sa le folosesc. Uneori, trebuie sa combini chiar trei obiecte, sa rezolvi o parte din puzzle, sa te duci la alta locatie sa iei ceva pentru ca apoi sa te intorci de unde ai plecat si sa termini ce aveai de facut. Acest joc este chiar diabolic. Pacat insa ca ceea ce primesti in schimb nu se ridica la acelasi nivel. Rezultatele pe care le obtii si de obicei modul in care avanseaza povestea nu sunt deloc satisfacatoare si nici nu te determina sa-ti doresti sa continui. In momentul in care vei pierde chiar si zece minute cautand locul care iti da posibilitatea sa deschizi usa unei custi iti cam piere cheful pentru altceva.

Journey to the Center of the Earth Journey to the Center of the Earth

Puzzle-urile nu se reduc doar la a cauta si folosi obiectul potrivit la locul potrivit. Majoritatea personajelor isi vor exprima doleante: sa aduci o piatra pretioasa sau un ou, sa repari o camera foto, sa faci rost de un anumit medicament sau sa afli cum va fi vremea. Pentru a le indeplini va trebui sa colectezi absolut toate obiectele si sa vorbesti cu toata lumea, si nu o singura data, ci ori de cate ori un nou subiect apare. Anumite obiecte chiar nu vor fi disponibile de la inceput, ci doar pe parcurs, ceea ce e un lucru pozitiv, altfel saracul inventar s-ar fi transformat in sacul cu cadouri al lui Mos Craciun.
Pe langa acest tip de puzzle-uri, in joc exista si cateva incercari majore, dintre care una situata intr-un loc extrem de nefericit, foarte aproape de inceput. Va trebui sa aranjati niste piese intr-o ordine anume, dictata de un text. Lacasurile in care stau piesele sunt dispuse in cerc, deci nu sensul este o problema, ci reprezentarile desenate pe fiecare piesa care sunt uneori foarte ciudate, asa ca o sa va ia ceva timp sa intelegeti la ce anume se refera textul. Alt moment de o deosebita frustrare va fi atunci cand va trebui sa gasiti codul corect pentru a cobori insula plutitoare. Sincer va spun, acest joc chiar NU este recomandat celor care au probleme cu nervii sau cu inima din simplul motiv ca acestea ar putea ceda foarte usor pe parcurs.
Visual jocul nu arata rau, personajele fiind reprezentate de modele 3D, in timp ce lumea inconjuratoare este 2D. Cu toate acestea, imbinarea este perfecta, fara sa ai impreisa ca ele plutesc sau aluneca. Din nefericire, tentativa de a folosi Anti-Aliasing 4X s-a soldat cu mici probleme vizuale in inventar, insa daca veti seta rezolutia la 1024*768 si AA la 2X atunci toate problemele de acest gen dispar. Voice acting-ul este chiar interesant, fiecare personaj avand un accent aparte si un ritm caracterisitic ocupatiei sau varstei sale. Muzica este placuta si pentru a nu repeta aceleasi melodii de foarte multe ori producatorii au decis ca ea sa-si faca aparitia doar in anumite momente, atunci cand ar putea scoate in evidenta o anumita intamplare sau unul dintre gandurile lui Ariane exprimat cu voce tare.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Donald Trump pregătește o manifestație MILITARĂ și o plecare pe covor roșu de la Casa Albă
16/01/2021 20:04

Donald Trump pregăteste o manifestatie „elaborată“ si o plecare pe covor rosu de la Casa Albă. Donald Trump planifică o manifestatie „elaborată” pentru el, inainte de inaugurarea ...

Ministerul Afacerilor Externe explică taxa de 55 de euro plătită de români din Marea Britanie pentru cererile de viză de muncă
16/01/2021 19:12

MAE precizează că reducerea de 55 de lire aplicată de autoritătile britanice taxei pentru solicitările de viză de muncă reprezintă o măsură adoptată de autoritătile britanice in aplicarea Cartei Soc ...

Scene incredibile într-un supermarket din Galaţi: Un tânăr de 18 ani, surprins cu pistolul la brâu
16/01/2021 19:08

Scene incredibile intr-un supermarket din Galaţi. Un client de 18 ani a fost surprins cu pistolul la brau! Oamenii care asigurau paza magazinului l-au reţinut pe tanăr şi au chemat Poliţia. Agenţii au g ...

Sute de mii de persoane părăsesc Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19
16/01/2021 15:00

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat de DPA. „Se pare că o mare parte din pov ...

India dă startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume
16/01/2021 13:41

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambătă in India, care intentionează să imunizeze 300 de milioane de oameni pană in iulie, potrivit AFP. Tara găzduieste c ...

Germania - CDU l-a ales pe succesorul Angelei Merkel/ FOTO
16/01/2021 13:38

 Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia, poziţionat ca moştenitor al cursului centrist al cancelarului Angela Merkel, a fost ales sambătă la conducerea Uniunii Creştin-Democrate ( ...

ULTIMĂ ORĂ MAE a emis o NOUĂ alertă de călătorie: sunt vizați cei care merg în Regatul Țărilor de Jos
16/01/2021 11:21

Ministerul Afacerilor Externe ii informează pe cetăţenii romani care se află, tranzitează sau doresc să călătorească in Regatul Tărilor de Jos că, potrivit informatiilor publicate de autoritătile ol ...

Turcia, între sărăcie şi Pandemie. Preţurile au luat-o razna, oamenii reuşesc cu greu să-şi achite chiria şi să mănânce
16/01/2021 10:53

Prinsă de Pandemie deja in criză economică, Turcia se confruntă cu o creştere alarmantă a preţurilor şi o adancire a sărăciei in randurile populaţiei. Şomajul face ravagii, turcii abia dacă mai pot ...

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil a fost reținut
16/01/2021 10:10

Şoferul care a fost filmat in momentul in care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul in care se afla un copil a fost reţinut, a informat Biroul de presă al Dir ...

Vreme extrem de rece. Temperaturile scad sub -20 de grade Celsius   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
16/01/2021 08:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei