KnightShift Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:23

KnightShift Review

 

Shakespeare a fost cel care a descris cel mai bine pacatul suprem, indoiala, caci, ce poate fi mai rau decat sa te indoiesti de existenta lui Dumnezeu? Se spune ca de aici pleaca toate celelalte, pentru ca acolo unde exista credinta, exista pace, iubire si implicit, intelegere intre oameni. „A fi sau a nu fi” este astfel expresia celui mai cutremurator cosmar al religiei crestine. Am inceput cu aceste cuvinte pentru ca in momentul in care am instalat KnighShift m-a strabatut acelasi sentiment. Este un RTS pur sau un RPG simplificat? Partea dificila in acest moment nu este de a descrie acest joc, ci de a raspunde intrebarii referitoare la natura lui. Daca ii vei da un mar unui african care toata viata lui a stat inchis intre semenii sai pe marginea raului, atunci acesta il va putea descrie si poate chiar din mai multe puncte de vedere, insa cu siguranta nu va stii ce este el cu adevarat. Am avansat in preview-ul prezent pe site-ul nostru, posibilitatea unui amestec intre genurile RTS si RPG, rezultand ceea ce s-ar numi RPS. Nimic mai adevarat, insa KnightShift nu se rezuma doar la asta, ci incearca sa capteze atentia printr-o multitudine de posibilitati atat in single-player cat si in multiplayer. Glumind putin, pot afirma ca acest joc mai degraba sufera de R.P.S. (Really Perfect Syndrome) decat apartine doar acestui nou gen.

KnightShift KnightShift

A fi RTS sau a nu fi RPG

A fost odata ca niciodata, ca si cum daca nu s-ar fi intamplat nu s-ar fi scris, un simplu print pe al sau nume John. Fraged fiind si la minte si la trup, acesta a permis mai multor figuri antipatice sa-si petreaca zilele aproape de curtea sa. Asa se face ca puternicul si maleficul vrajitor Valtamand, un pofticios si jumatate, atras poate de friptura fumeganda de pe masa tanarului sau poate de iluzorii vise de putere, il rapeste pe acesta si il tine prizonier timp de vreo cinci ani. Datorita unei vraji sau poate a unei simple coincidente, Gallus, un preot nationalist, aranjeaza cu vantul ca acesta sa deschida fereastra camerei lui Valtamand tocmai in momentul in care el vroia sa-l foloseasca pe print pe post de cobai. Curentul produs da pagina, Valtamand neobservand acest lucru ocupat fiind sa blesteme fereastra care l-a deranjat. Cum creierasul acestuia nu functiona probabil la adevarata sa valoare, el nu a observat la timp ca de fapt, a citit si a produs o cu totul alta vraja. Rezultatul este disparitia printului din cusca in care era inchis si asta pentru ca Valtamand a pronuntat cuvintele pentru Teleport.

KnightShift KnightShift

Cam asta este povestea in jurul careia are loc toata actiunea. Cred ca va e clar ca de fapt va trebui sa recastigati increderea oamenilor din ceea ce a fost candva regatul vostru si ca va trebui sa-l distrugeti pe Valtamand. Asta insa nu e decat o parte pentru ca jocul nu va lasa doar sef peste vaci, odata ce l-ati distrus pe mustaciosul vrajitor. Practic, modul single-player este impartit in trei. Avem pe de o parte campaniile care va dezvaluie noile aventuri ale printului John si pe de alta parte modul pur RPG, plus partea de skirmish caracteristica oricarui RTS clasic. Hai ca v-am ametit de tot. Campaniile pot fi incluse in ceea ce acum numim RPS (Role Playing Strategy) sau mai pe limba noastra stramoseasca, organizarea unor personaje ale caror experienta creste pe parcursul jocului. Rolul principal este bineinteles jucat de Prince John iar ceva mai tarziu vi se alatura si viteazul Floyd. Acestia se comporta exact ca eroii unui RPG clasic, cu singura diferenta ca nu exista inventar si ca nu li se pot atribui puncte skill-urilor. Cu fiecare unitate pe care acestia o elimina ei acumuleaza puncte, iar odata trecut pragul noului nivel, atributele lor (HP, armor, damage) salta automat.
O precizare se impune in cazul ultimelor doua si trebuie retinut ca si in modul RPG tot acelasi principiu se foloseste. Fiecare personaj are, de exemplu, propriul sau damage la care se adauga bonusul adus de arma rezultand astfel cel final. In cazul lui armor, pe langa protectia naturala a personajului se mai adauga si cea oferita de armura pentru cap sau torso si de scut. Protectia oferita de amulete intra insa la capitolul Magic Armor sau protectia contra vrajilor ofensive inamice. In campanii insa nu trebuie sa va bateti capul cu asa ceva. Tot ce trebuie sa stiti este ca de cate ori gasiti o arma, un scut sau o armura, unul dintre personajele principale sau o unitate ar putea beneficia de ea asa ca ar fi bine sa profitati. O simpla mutare a unitatii peste obiectul respectiv realizeaza automat echiparea acesteia, insa doar daca obiectul nou este mai bun decat cel vechi.

KnightShift KnightShift

Elementele RTS sunt insa mult mai pregnante in aceasta parte a jocului decat cele RPG. Unitatile pot fi aranjate in bloc, in linie sau pot forma un grup compact fara o forma anume si nu de putine ori veti fi nevoiti sa construiti cladiri in interiorul unui sat pentru a produce mai multe. La inceput veti face acest lucru sub pretextul apararii acelui sat, dar mai incolo va vor trebui armate intregi pentru ca veti avea de luptat cu foarte multe unitati, iar Prince John, oricat de puternic ar fi, nu va putea face fata. Sistemul este relativ simplu. Singura resursa existenta in joc este laptele. De aici decurg si avantaje si dezavantaje. In primul rand nu trebuie sa va stresati cu strangerea acestuia pentru ca vacile care il produc se duc singure spre locul de depozitare. Puteti eventual sa le indicati locul din care sa manance si eventual sa produceti un cowherd, un copilas care mareste cu 100% productia de lapte influentand vacile in mod pozitiv. Traditionalii muncitori poarta acum numele de Woodbutchers, insa contrar numelui lor ei nu vor taia nici un lemn, pentru ca acesta nu este considerat resursa si pentru ca asa cum afirma si ei, nu jucati Warcraft. Acestia sunt insa folositi pentru a construi si uneori pentru a lupta, asta in cazul in care nu mai aveti alte unitati la care puteti apela.
Pentru fiecare unitate sau cladire produsa aveti nevoie doar de o anumita cantitate de lapte. Dezavantajul insa provine din faptul ca nu poti construi mai mult de patru cowsheds (cladirea care produce vacile si in care se depoziteaza laptele), deci numarul de vaci va fi limitat la 12, cate trei pentru fiecare cladire, iar cantitatea de lapte inmagazinata nu va depasi 400. Avand in vedere ca unitatile scumpe pleaca de la 150, ajungand pana la 400 in cazul cavalerului, cred ca va dati seama ca productia unei armate numeroase este un lucru de durata. Tot aceasta limitare este „vinovata” de faptul ca in modul Destroy Structures din skirmish sau in multiplayer, rush-ul este practic imposibil. Exceptie face Battle, cealalta sectiune a modului skirmish, in cadrul caruia poti avea pana la 15000 de litri de lapte in functie de setarea serverului, cu care sa produci orice unitati vrei fara sa fie nevoie sa construiesti ceva.

KnightShift KnightShift

Fiecare unitate are viata limitata, reprezentata de HP (Hit Points), un anumit nivel de experienta si eventual un anumit tip de damage si armura. Acestea pot creste odata cu nivelul unitatii ceea ce inseamna ca este preferabil o armata mica formata din profesionisti decat multi si prosti. Cam aceasta mi se pare mie a fi si intentia producatorilor. Vremea in care produceam unitati pe banda rulanta a apus de mult. In sprijinul acestei afirmatii mai sta inca un argument. Pentru a putea produce unitati ai nevoie de cladiri, insa fiecare cladire poate adaposti un numar limitat de persoane. Dupa constructia de Cowsheds urmeaza Hut care va permite producerea de Woodbutchers sau Archers si Mothers in Law, insa o singura cladire va asigura adapostirea a doar sase unitati. Arcasul este cea mai rapida unitate si este de asemenea imun in fata atacurilor magice ale vrajitoarei (witch) pe care o doboara din cateva sageti. Cum? Nu stiati ca vrajitoarea este singura unitate aeriana a jocului? Pe langa rolul sau in raidurile surpriza o puteti folosi si pentru a produce furtuni magice sau, dimpotriva, pentru a proteja satul de acestea. Rolul unei Mother in Law, o tanti grasa si artagoasa, este de a mari productivitatea muncitorilor (woodbutchers) si de a captura cladirile inamice. Din nefericire, a doua situatie se realizeaza prin intrarea efectiva a unitatii in cladire unde va ramane pentru tot restul jocului. Urmatoarea cladire este Barracks iar aceasta produce luptatori sub forma Spearman sau Warrior. O baraca poate adaposti maxim patru unitati asa ca odata ce ati antrenat patru luptatori din clasa Warrior nu veti mai putea produce Spearman pana cand nu veti construi inca o baraca. Spilul este ca orice constructie in afara de Cowsheds trebuie sa fie plasata langa un drum. Din fericire, nu aveti nevoie de Woodbutchers pentru asta, dar va va costa ceva lapte si acest lucru asa ca planuiti cu grija. Warrior este versiunea beta a unui Knight in sensul ca nu este chiar atat de puternic. Spearman poate ataca si de la distanta dar si din apropiere, avand astfel un avantaj real asupra arcasului, insa nu se deplaseaza atat de rapid si nu este rezistent la magie.
Cele doua cladiri care se ocupa cu productia de unitati magice sunt Wizard’s Tower cu maxim doua unitati/cladire si Temple cu maxim trei. Ceea ce ma nedumireste este de ce prima antreneaza Priestess si Wizard si a doua Priest si Witch. Ar fi fost normal ca templul sa ne dea preoti si preotese, iar turnul vrajitori si vrajitoare. De ce le-au amestecat asa nu am putut sa inteleg la fel, cum nu am putut sa inteleg si sa accept limitarea constructiei de cowsheds si implicit a numarului de vaci. Pacat de libertatea care i se da jucatorului de a-si aduna si organiza armatele intr-un mod atat de simplu. Cred ca asta este de fapt marea mea dezamagire privind acest mod. In ceea ce priveste cele patru unitati, ele mai au pe langa functia ofensiva si alte functii. Preotul poate indeparta fog of war (Raven Scout) si se poate teleporta oriunde pe harta, preoteasa poate captura soldati inamici, vrajitoarea poate proteja satul de furtunile magice asa cum am spus mai sus, iar vrajitorul poate converti soldatii in vaci. S-ar putea spune ca aceasta ar fi o modalitate de a strange lapte mai repede, insa va trebui sa aveti ochi de soim pentru a savarsi aceasta transformare pentru ca unitatile care stau de paza isi fac imediat datoria in cazul unui atac si ucid tot ce misca si are scris „inamic” pe frunte.

KnightShift KnightShift

Pe langa cladiri si drumuri mai puteti construi poduri, porti si ingradituri (stockades) de lemn pentru a va proteja cladirile din sat. De un real folos va vor fi turnurile care pot adaposti un arcas, pentru ca doua astfel de constructii de o parte si de alta a portii vor face ravagii printre unitatile care se vor incumeta sa va atace. Ar mai fi de mentionat ca absolut fiecare unitate are cate un nume distinct de la Tam, Plank pentru Woodbutchers pana la Martha pentru vaci, ca in meciurile din multiplayer poti dona lapte aliatului tau si ca unitatile nu pot pazi in mod expres o alta unitate sau cladire. Ar fi fost interesant daca ai fi putut pazi unitatile de elita, cele cu level mare sau cele cu viata putina. In schimb, ele sunt setate pe „chase enemy” in mod default, dar le puteti schimba comportamentul apasand pe butonul de hold, mai ales in cazul in care nu doriti ca acestea sa se indeparteze de grup. AI-ul inamic este si el destul de bine pus la punct. Ce nu am inteles este de ce in cadrul modului Destroy Structures el se baricadeaza la el in sat adoptand o pozitie pur defensiva, chiar si pe nivelul hard de dificultate. Probabil aceasta este o scapare a producatorilor care ar trebui sa investigheze problema pentru ca de fiecare data cand am lasat calculatorul deschis cu meciul in desfasurare unitatile si cladirile mele nu patisera nimic nici peste jumatate de ora.
In schimb, pe modul Battle AI-ul este extrem de agresiv, recurgand chiar destul de des la rush. Nu de putine ori el isi trimite unitati pentru a descoperi pozitia ta, iar de fiecare data isi tine unitatile care folosesc range attack in spate sau chiar cauta sa le protejeze cu orice pret. Referitor tot la Destroy Structures trebuie sa va spun ca m-am apucat sa produc unitati abia dupa ce m-am intors de la masa. Adversarul meu virtual a murit in urma primul si ultimului atac si luati aminte ca meciul se desfasura pe hard. Nu acelasi lucru se poate spune despre multiplayer in cadrul caruia este clar ca nici un adversar uman nu va va lasa in viata chiar atat de mult timp. Din fericire jocul poate deveni insa ceva mai complex, asta daca luam in calcul ca fiecare cladire, in afara de cowshed, va permite sa efectuati cercetari in domeniul de interes pentru unitatea produsa. Puteti astfel imbunatati prin cercetare armele precum sabia, arcul, toporul, tridentul si chiar scutul sau in cazul unitatilor care folosesc magia scroll-urile de Raven Scout sau Magic Shield (preoteasa se poate inconjura de un astfel de scut magic ptr a se proteja) sau wand-urile pentru Magic Missiles ale vrajitoarei.
Pentru modul skirmish sau multiplayer RTS sunt disponibile 14 harti, una de maxim trei jucatori, sase de patru, una de cinci, trei de sase si trei de opt astfel incat adevaratul macel nu poate avea loc decat pe aproximativ jumatate din acestea. Partea de RTS se imparte asa cum probabil ati dedus deja in Destroy Structures si Battle indiferent ca ma refer la single-player sau multiplayer insa partea interesanta este ca in cazul in care se vor produce si alte harti puteti alege optiunea „download missing files”, astfel incat serverul va va trimite automat fisierul in cazul in care harta care se va juca nu se afla instalata pe calculatorul vostru. Referitor la crearea de noi harti am ramas impresionat de uneltele pentru terraforming ale editorului care se pot compara usor cu cele din Sim City 4, precum si de multitudinea de obiecte pasive sau active care se pot adauga odata ce ati terminat aceasta etapa.

KnightShift KnightShift

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

01:23

Vin ploile!

18:30

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
  Buzăul, la un pas de a sări în aer! O cisternă cu 24 de tone de substanță volatilă s-a răsturnat!
22/09/2020 09:20

Traficul este intrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, in zona municipiului Buzău, după ce o cisternă incărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a inform ...

Dezastru biologic în Australia. Sute de balene, eșuate pe coasta Tasmaniei
22/09/2020 09:13

  Cel putin o treime din cele 270 de balene esuate pe plajele din Tasmania au murit si mai multe sunt in pericol, transmit recuperatorii. Animalele au ajuns in masă pe uscat, iar evenimentul a fost d ...

Românii, campioni la accidentele rutiere. I-am bătut pe europeni la carnagiile pe șosele!
22/09/2020 08:15

Datele publicate de Comisia Europeană in iunie 2020 arată că Romania inregistrează cele mai multe decese cauzate de accidentele rutiere, cu o rată de 96 de decese/milion de locuitori, aproape dublu faţ ...

22 septembrie, Ziua mondială fără maşini
22/09/2020 08:10

Iniţial, data la care era sărbătorită Ziua fără maşini a fost 17 iunie, stabilită de Asociaţia pentru Transport Ecologic, din Marea Britanie, in 1997. Evenimentul era marcat pe plan local, in cad ...

 Andreea Marin revine la TVR
22/09/2020 07:49

  Mircea Radu, care in prezent este consilier al preşedintelui TVR, Doina Gradea, a anuntat că Andreea Marin va reveni la TVR, post de televiziune unde s-a consacrat incepand cu anul 1999, realizand sho ...

Coronavirus: Spania a înregistrat 31.428 de cazuri de Covid-19 de vineri
21/09/2020 20:58

 Spania a inregistrat 31.428 de noi cazuri de coronavirus de vineri, aducand numărul total al infectărilor confirmate la 671.468, arată luni datele Ministerului Sănătătii, relatează Reuters. De ase ...

Vin ploile!
21/09/2020 18:30

Vremea va rămane caldă pe parcursul următoarelor zile in cea mai mare parte a teritoriului, insă incepand din weekend-ul următor tendinţa va fi de răcire, iar ploi insemnat cantitativ se vor semnala ...

   Director de școală, băgat la pușcărie pentru luare de mită
21/09/2020 15:55

  Carmen Elena Zanfir, director şi ordonator de credite la Şcoala nr. 150 din Capitală, a fost condamnată de Tribunalul Bucureşti la trei ani inchisoare cu executare pentru luare de mită, ea fiind a ...

Autorii atentatului din Bulgaria, condamnați pe viață
21/09/2020 14:15

  Închisoare pe viată Justiţia bulgară a condamnat luni, in absenţă, la inchisoare pe viaţă doi libanezi acuzaţi de implicarea in atentatul din 2012 vizand un autobuz ce transporta turişti ...

Cea mai veche universitate din Africa, distrusă de un incendiu
21/09/2020 13:55

Un incendiu a distrus o parte din cea mai veche şi cunoscută universitate din Africa, Makerere, din capitala Ugandei, Kampala. Încă nu se ştie dacă există şi victime. Înregistrări video ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei