Legacy of Kain: Defiance Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 14:51

Legacy of Kain: Defiance Review

A incerca sa explici aceasta serie in cateva cuvinte este imposibil. Multitudinea personajelor, rolul acestora uneri confuz sau actiunile lor cateodata inexplicabile conduc catre o increngatura de secvente aparent fara nici un rost. Marele avantaj al fiecarui joc al seriei de pana acum este ca toate iti ridica mai multe intrebari pe masura ce afli, putin cate putin, istoria tinutului Nosgoth si a conducatorilor acestuia. Spun avantaj, pentru ca aceasta este rotita care motiveaza jucatorul spre terminarea tuturor, indiferent de calitatea gameplay-ului, atat de diferita de la un titlu la altul. Indiscutabil este faptul ca avem in fata una dintre cele mai lungi si mai complexe povesti pusa vreodata in spatele unui joc. Practic, fiecare titlu este o piesa a unui puzzle care iti arata, dar iti si ascunde in acelasi timp soarta personajelor. Daca ar trebui totusi sa concentrez acest episod intr-o singura fraza as spune ca acum este momentul in care Kain descopera cine este adevaratul sau dusman, insa acesta este doar un punct de vedere, caci, pe de cealalta parte, Raziel afla cine sau mai bine zis ce este el cu adevarat.

Legacy of Kain: Defiance Legacy of Kain: Defiance

Despre Cercul celor Noua, lupta dintre cele doua rase, Stalpi, asasinarea lui Ariel, nasterea, moartea si renasterea ca vampir a lui Kain si dilema acestuia, aflati ori din titlurile anterioare ori citind manualul. Destinul lui Raziel, unul din fostii locotenenti ai lui Kain de pe vremea cand acesta conducea Nosgoth-ul, este unul tragic de la bun inceput, iar odata cu acest episod traditia se mentine. Kain este tipul conducatorului decazut, uneori arogant si infumurat, alteori ganditor si plin de talc. Faptul ca soarta fiecaruia este strans legata de a celuilalt i-a determinat pe cei de la Crystal Dynamics, producatorii jocului, sa adopte o perspectiva duala in ceea ce priveste gameplay-ul. Practic, veti juca pe rand cu Kain sau Raziel, pana cand, intr-un final, acestia se vor intalni. De ce si cu ce scop are loc aceasta, ramane sa descoperiti singuri, insa idea principala este ca nimic nu e ceea ce pare a fi.

Legacy of Kain: Defiance Legacy of Kain: Defiance

Faptul ca fiecare capitol este jucat cu alt personaj poate fi la prima vedere o stire extrem de imbucuratoare. Ceea ce nu se poate observa de la bun inceput este ca de multe ori acestia vor trece prin exact aceleasi locuri, dar in perioade de timp diferite. Veti descoperi, de exemplu, ca stiti solutia unui anumit puzzle, insa din fericire fiecare personaj il va trata in modul sau caracteristic, asa ca nu va fi destul de usor sa avansati. De fapt, dificultatea acestui joc rezida aproape in totalitate in complexitatea puzzle-urilor care combinata cu un design al nivelelor extrem de intortocheat si lipsa hartii sau imposibilitatea de a controla camera duc uneori la un sentiment de frustrare accentuat sau chiar la manifestari violente asupra tastaturii. Alteori, un cut-scene scurt iti arata drumul pe care trebuie sa-l parcurgi, insa asta se intampla doar pe la inceputul jocului. Dupa ce ati trecut de primul sfert, probabilitatea ca drumul inainte sa se afle inapoi este atat de mare incat pot sa jur cu mana pe inima ca acesta este unul dintre putinele jocuri de acest gen pe care mi-a fost dat sa-l termin. De obicei insa, aceasta tendinta se manifesta abia dupa ce ati dobandit un artefact sau o noua imbunatatire a reaver-ului lui Raziel.
Obiectivele sunt si ele descrise destul de vag, un lucru care de multe ori sporeste confuzia in loc sa o diminueze. Un alt indiciu ca drumul ales este cel bun, chiar daca sunteti siguri ca ati mai trecut prin acel loc de cateva ori, este aparitia inamicilor. Daca e liniste si pace, ori nu aveti ce cauta pentru moment acolo, ori nu ati apucat-o pe unde trebuie.

Legacy of Kain: Defiance Legacy of Kain: Defiance

Puzzle-urile se rezuma in general la a gasi un anumit artefact sau parti ale emblemei vampirilor, la imbunatatirea Reaver-ului lui Raziel ori la gasirea unei metode pentru a deschide o usa sau o poarta pentru a avansa mai departe. Pe parcursul nivelelor veti gasi ancient tomes (cate 10 pentru fiecare personaj) care va deblocheaza cateva materiale bonus din cadrul sectiunii cu acelasi nume sau bonus orbs, sfere care ori va dau talismane de viata sau mai bine zis fragmente ale acestora – trei fragmente fac un talisman, moment in care vi se mareste viata – sau telekinetic runes, imbunatatindu-se astfel posibilitatile telechinetice. Cat priveste folosirea acestor capacitati, Kain este ceva mai dotat la inceput. El poate arunca arcasi in hau sau isi poate ridica inamicii in aer, ceva mai tarziu aprinzand chiar obiectele flamabile. Pentru Raziel, aceste puteri vor lua un avant enorm in momentul in care el va trebui sa miste obiecte la care nu va putea ajunge sau sa sparga bucati de zid sau statui. In general, pentru puzzle-uri va trebui sa folositi tasta pentru controlul manual al tintei si, doar cand aceasta se coloreaza in rosu, sa activati telechinezia. Spun asta, pentru ca de obicei TK blast-ul este cuplat cu un autoaim simplu, dar eficient, care va da posibilitatea sa loviti inamicii pe care nu ii vedeti datorita pozitionarii nefericite a camerei.

Legacy of Kain: Defiance Legacy of Kain: Defiance

Fiecare dintre cele doua personaje are o serie de caracteristici care il individualizeaza in comparatie cu celalalt. De aici si din alternarea celor doi pe parcursul jocului au sperat probabil producatorii ca va veni placerea de a juca acest titlu pana la capat. Kain, vampir fiind, poseda cateva calitati celebre ale acestora, cum ar fi consumarea sangelui inamicilor, plutirea prin aer sau parcurgerea unor distante mari cu ajutorul unei sarituri. Intr-o lupta, interesant este faptul ca in cazul in care doi inamici sunt vulnerabili in acelasi timp, Kain le poate suge singele concomitent. Uneori, numarul acestora este coplesitor, astfel incat aceasta procedura, care dureaza cateva secunde, nu mai este folosita pentru a va reumple viata, ci pentru a-i anihila mai repede. Plutirea prin aer este asemanatoare cu cea din Blood Omen 2, dar, in comparatie cu acel titlu, Kain nu se mai poate face invizibil ori de cate ori trece prin ceata. Acest lucru se realizeaza acum in mod automat in momentul in care el trebuie sa treaca de partea cealalta a unei porti sau a unei ferestre cu zabrele din fier. Aversiunea sa fata de apa se pastreaza, asa ca fiti foarte atenti sa nu cadeti in mrejele ei deoarece acest lucru ii este fatal.
Principala deosebire dintre cei doi este ca Raziel poate oricand se treaca din lumea materiala in cea spectrala, dar si invers in anumite conditii. Ori de cate ori calea nu este evidenta intr-una, ea vi se va deslusi in cealalta. Fiecare dintre cele doua are avantajele si dezavantajele ei. In lumea materiala Raziel poate deschide usi, poate lua si folosi artefacte sau muta obiecte, actiuni imposibile in partea cealalta. In cea spectrala el poate trece prin porti sau ferestre zabrelite (ceea ce Kain face automat in lumea materiala) sau poate accesa zone la care pana atunci nu putea ajunge. Acest din urma lucru se datoreaza faptului ca in lumea spectrala mediul inconjurator este distorsionat, astfel incat aici poti pluti dintr-un loc in altul sau poti sari de pe un stalp pe altul mult mai usor. Hrana lui Raziel nu este reprezentata de sange, ci de sufletele inamicilor morti. La fel ca si in cazul lui Kain, acesta este modul prin care isi poate reface viata. Aripile lui, sau ce a mai ramas din ele, ii permit de asemenea sa pluteasca dintr-un loc in altul, iar natura sa ii da voie sa intre in apa. Neavand nevoie de oxigen pentru a supravietui in mediu subacvatic, nu veti fi niciodata presati de timp. Dimpotriva, daca va aflati intr-unul din nivelele care contin si astfel de zone, puteti foarte bine sa intrati in lumea spectrala, moment in care apa va disparea, si va veti plimba pe fundul ei ca si cum ati fi la suprafata. Pentru a trece in lumea materiala insa, va trebui sa gasiti mai intai un loc in care gazele emanate de un cadavru sa fie vizibile. Din fericire asemenea locuri sunt destul de des intalnite, astfel incat nu va fi nevoie sa cautati prea mult.

Legacy of Kain: Defiance Legacy of Kain: Defiance

Armele celor doi, la prima vedere diferite, sunt de fapt una si aceiasi sabie, Soul Reaver. Kain a dobandit varianta materiala a acesteia, iar pe parcursul jocului ea va fi imbunatatita pe masura ce el gaseste bucati din emblema vampirilor. Fiecare fragment ii va da posibilitatea sa foloseasca cate o vraja. Lovindu-si inamicii, sabia le fura energie pe care o stocheaza pentru uzul sau personal, iar in momentul in care este destula – moment indicat de bara de rigoare – Kain poate arunca o anumita vraja asupra celorlalti, in functie de fragmentul din emblema care este activat. El poate astfel sa incetineasca timpul sau sa imprastie ura in jurul lui, moment in care acestia vor incepe sa se lupte intre ei. Versiunea lui Raziel apartine taramului spectral. Pe parcursul jocului, acesta se va deplasa in diferite locatii folosind portaluri special create pentru asa ceva. Aici, el va putea sa ii confere Soul Reaver-ului noi puteri prin adaugarea unor forte apartinand ori luminii sau intunericului ori celor patru elemente (aer, foc, apa si pamant). Cu ajutorul lui Dark Reaver pot fi stinse sferele luminoase sau Raziel se poate face invizibil, iar cu ajutorul lui Light Reaver sferele intunecate se pot aprinde. Importanta acestor doua Reavere este cruciala, mai ales pe parcursul capitolului 4 unde sunt si descoperite, unul dintre cele mai incalcite si dificile nivele din tot jocul.
In rest, Air Reaver activeaza jeturile de aer care il pot purta pe Raziel la inaltimi la care i-ar fi fost imposibil sa ajunga, Fire Reaver este folosit pentru a aprinde obiectele flamabile, Water Reaver poate ingheta cascadele pentru a le folosi pe post de suport pentru a ajunge la un nivel superior, iar Earth Reaver activeaza platforme de piatra plutitoare. Bineinteles, fiecare dintre ele, odata incarcate cu destula energie, pot arunca o vraja diferita asupra inamicilor din jurul lui Raziel, foarte binevenita fiind cea apartinand Reaver-ului de foc, acestia fugind ingroziti de flacarile care i-au cuprins.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
India, decimată de COVID. Aproape 6 milioane de bolnavi!
27/09/2020 17:00

  India a inregistrat duminică 88.600 noi contagieri şi a atins in total 5,9 milioane de cazuri de coronavirus, devenind a doua ţară cea mai afectată din lume după SUA. Numărul deceselor de COVID- ...

 Moartea pândește la Penitenciarul din Giurgiu. Trei deținuți au murit după gratii
27/09/2020 16:45

  Poliţiştii din Giurgiu au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut in varstă de 30 de ani de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă a fost găsit decedat in celulă.&nbs ...

Deturnare de avion în Belgia. Patru bărbați au fost arestați!
27/09/2020 16:30

 Poliţia belgiană a anunţat că a arestat patru indivizi care ar fi incercat recent să deturneze un elicopter şi l-au forţat pe pilot să zboare in zona a două inchisori intr-o presupusă acţiune d ...

Papa Francisc, rugăciune pentru emigranți
27/09/2020 16:15

 Papa Francisc i-a reamintit duminică in timpul rugăciunii Angelus pe migranţii şi refugiaţii care se văd obligaţi să fugă din casele lor, la fel cum a fost nevoit să facă Iisus şi familia lui, ...

Explozie la Cluj! O persoană a fost grav rănită!
27/09/2020 15:32

 O explozie a avut loc, duminică, intr-o casă din localitatea clujeană Copăceni, in urma acesteia un bărbat care a suferit arsuri superficiale pe 60% din corp fiind transportat la spital. "Au ...

Armenia a mobilizat armata și a declarat Legea marțială
27/09/2020 12:30

 Armenia a declarat legea marţială şi a dispus o mobilizare totală a armatei in urma confruntărilor din regiunea Nagorno-Karabah cu Azerbaidjanul, a anunţat duminică premierul armean Nikol Pashinyan ...

Elvețienii vor decide dacă vor menține tratatul de liberă circulație cu UE
27/09/2020 10:00

 Alegătorii elveţieni se pronunţă duminică, prin referendum, asupra unei propuneri a extremei drepte de incetare a liberei circulaţii a lucrătorilor intre Elveţia şi statele membre ale Uniunii Eur ...

Accident aviatic în Ucraina. 22 de oameni au murit!
27/09/2020 09:15

 Cel puţin 22 de persoane, printre care studenţi ai unei şcoli militare, şi-au pierdut viaţa şi alte două ‘au fost grav rănite’ in urma prăbuşirii, vineri seara, a unui avion militar ...

De ce unii pacienţi fac forme severe de COVID-19?
27/09/2020 09:00

Simptomele persoanelor infectate cu virusul  variază de la uşoare la foarte grave. Liderul studiului, Jean-Laurent Casanova, un investigator al Institutului Medical Howard Hughes, iţi spune că cel puţ ...

Accident mortal pe o trecere de pietoni, în Alba
27/09/2020 08:30

 O femeie din Aiud lovită de o maşină in timp ce traversa regulamentar strada, sambătă seara, pe trecerea de pietoni, a murit ulterior la spital, a informat, duminică dimineaţa, Inspectoratul de Pol ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei