Legend: Hand of God – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 14:21

Legend: Hand of God – RePlay Review

În industria de jocuri există cel puţin trei tipuri de producători. Primii sunt cei care speră să dea lovitura cu titluri bazate pe o îmbinare de genuri (fiindcă nu mai prea poate fi vorba de genuri noi) sau cu o experiență de joc inovatoare. Apoi sunt cei care aleg să desăvârșească genurile deja existente, apelând la artiști de renume, tehnologii de ultimă oră sau povești de excepție cu finaluri multiple. Și în ultima din bolgiile infernale ale producției se află “păcătoșii” pe care scrie cu litere de-o şchioapă LENE.

Sau cu alte cuvinte, producători care exploatează la infinit aceleași idei și formule de succes ce nu par să dea niciodată greș. Desigur, enumerarea anterioară nu este exhaustivă, aşa că nu elimină și alte posibilități. Dar, din păcate, o singură privire asupra pieței de divertisment digital este poate mai distractivă decât vizionarea filmului Star Wars: Clone Wars în cinema.

Fiindcă, oricât de incomod ar fi adevărul, jocurile "clonă" (sau spam, cum îmi place să le numesc) se vând bine, umbrind de multe ori existența unor titluri de calitate care au avut parte de mai puțină mediatizare (Psychonauts este aici un bun exemplu). Consumatorii sunt de multe ori hipnotizați prin citate care reflectă opinia „experților”, prin premii fantomă obținute de joc înainte de lansare sau prin tehnologii cu care producătorii se laudă pe site-ul oficial și care de multe ori se dovedesc doar nume stufoase pentru aceleași jucării cu care eram deja obișnuiți.

Pentru realizarea jocului, ei au colaborat cu scenarista Susan O’ Connor și compania Dynamedion. În plus, au dezvoltat engine-ul MASTER, pe care l-au lăudat că este optimizat pentru RPG-uri. Iar cireașa de pe tort trebuia să fie un sistem de luptă cinematic care garanta că luptele vor fi unice pentru fiecare inamic în parte.

Doar că de la vorbe la fapte este un drum cel puțin lung și anevoios. Și undeva pe acest drum, Master Creating s-a pierdut, sau a micșorat salariile. Cert este că jocul nu a ieșit la fel de poleit cu aur precum arăta în promovarea de pe Internet.

Premisa nu este nimic altceva decât un pui anemic de Lords of the Rings: în vastele ținuturi Aris s-au stabilit cu mai bine de 1000 de ani în urmă binecunoscuții Orci, Pitici și Elfi. Se pare că și Oamenii ar fi ocupat unul din cele patru orizonturi, dar cronicile vremii au uitat să îi menționeze. Tendințele expansioniste ale Orcilor i-au determinat într-un final pe Pitici să treacă peste aversiunea față de Elfi și să creeze o alianță durabilă cu aceștia pentru a se apăra în caz de atacuri. Fiindcă insistența hoardelor de Orci nu scădea, Kaskaras, cel mai puternic vrăjitor al Elfilor, a hotărât să deschidă portalul străvechi al Întunericului, convins că poate controla și mobiliza demonii împotriva inamicului.

Desigur, presupunerea lui a fost falsă și cetele infernale au invadat ținutul, distrugând totul în cale. Acesta a fost momentul Kodak al Oamenilor, care mobilizați sub doi frați de viţă regală, Targon și Halgan, au reușit să împingă demonii înapoi în portalul prin care veniseră. Deoarece nu dispuneau de cunoștințele necesare pentru a distruge legătura între lumea infernală și ținutul Aris, Targon a aprins un foc sfânt a cărui flacără împiedica demonii să treacă prin poarta interdimensională și a construit o mânăstire a cărui misiune sfântă era să se asigure că flacăra nu se stinge. Lăsându-l pe Halgan la conducerea ținutului, el a urmat demonii pe lumea cealaltă pentru a încerca să le distrugă căpetenia. De unde nu s-a mai întors.

Și pentru ca acest clișeu să fie complet, jocul vă aruncă în pielea unui învățăcel de la mânăstire, care tocmai își încheie ritualul prin care devine păstrător al flăcării, când eterna flamă este sabotată de un necunoscut. Lumea este încă o dată invadată de demoni și eroul, pe numele lui Targon, decide să salveze universul, că doar predestinarea numelui nu o fi întâmplătoare. Cum ați ghicit probabil deja, el pornește în căutarea Mâinii lui Dumnezeu (Hand of God), singurul artefact ce poate închide portalul infernal pentru totdeauna.

Să nu credeți că veți afla în joc prea multe din cele scrise anterior, nici măcar dacă îl parcurgeți complet. Decizia lui Targon o veți deduce mai mult din filmulețul introductiv, iar detaliile despre trecutul ținutului Aris sunt prezente pe site-ul oficial, deși evenimente din Legend vor face referire la ele. De exemplu, vă veți confrunta cu Kaskaras, dar dacă nu citiți informațiile oferite online, vă va fi greu să înțelegeți că a fost subjugat de demoni și transformat într-un Lich Warlock.

Efortul de a construi un univers coerent este minim și de multe ori veți simți că alergați aiurea între două puncte de interes. Nu pentru a duce povestea mai departe, ci doar pentru a schimba decorul. Aceasta și din cauza faptului că personajele pe care le întâlniți nu au credibilitate, purtându-se ridicol. Veți fi nevoiți să interacționați cu bătrâni înțelepți care vă vor întâmpina cu “Care-i treaba, fiule?” pe voci de punkeri din cartier, iar personajele pe moarte vă vor vorbi de multe ori cu tonul omului plictisit de spirtoasa din bodegă.

Într-adevăr, Legend: Hand of God este unul din puținele jocuri care ar fi fost probabil mai avantajat de lipsa voice-acting-ului decât de prezența lui. Fiindcă unele voci sunt absolut jalnice. Targon aduce în dialoguri mai mult cu un curățător de grajduri decât cu băiatul cumpătat crescut la mânăstire. Iar Luna, cea care îl însoțește pe erou pretutindeni, are în vocalize o performanță de starletă porno.

În mod oarecum surprinzător, Luna are propria ei poveste și este pentru joc atât o binecuvântare, cât și un blestem. Conform producătorilor, ea nu este un spiriduș, ci un Elf „luminos” (Light/Bright Elf, spun ei), ultimul reprezentant al speciei. Targon a salvat-o în copilărie de la moarte și de atunci ea a jurat să nu îl scape din ochi.

Pentru noi însă, Luna este un mod destul de ingenios pentru a justifica prezența cursorului în joc și pentru a elimina nevoia torțelor în peșteri. Relația dintre ea și Targon este o combinație de Peter Pan-Tinkerbell cu “Mândrie și prejudecată”. Fapt care generează singurele replici care te fac să zâmbești.

Când Luna se plânge că îi e frig, misoginul din Targon îi răspunde că nu ar trebui să zboare semi-dezbrăcată prin ținut. Și e savuros să vezi cum Luna îi dă în cap eroului cu tigaia verbală când acesta vrăjește elfițele.

Din păcate, posesivitatea spiridușului se îndreaptă spre atitudinea nevestei disperate care le știe pe toate. Luna va citi cu zel toate indicatoarele pe care le găsește în cale, îți va imputa că umpli inventarul cu porcării când iei de pe jos obiecte mediocre, va semnala care arme sau armuri sunt superioare și, cel mai enervant, va urla ca posedată să fugi când viața e pe terminate. Dacă la început fițele ei sunt suportabile, după două ore de joc și o rată de consum de trei poțiuni de viață/secundă, o să fiți tentați lejer să închideți boxele.

Dar să nu ne pripim cu concluzii asupra experienței de joc. Primul lucru de remarcat încă din meniu este că jocul nu are un mod multiplayer, care ar fi putut compensa lipsa unei povești satisfăcătoare. Alegerea devine explicabilă prin faptul că protagonistul nu poate fi personalizat în nici un fel, nici măcar ca nume, deci ar fi fost ciudat să avem 50 de Targoni alergând aiurea pe hartă.

Protagonistul nu are însă o personalitate destul de puternică pentru a se "vinde" singur, cum se întâmplă, de exemplu, cu Geralt în The Witcher, unde povestea suprimă și nevoia de multiplayer. Iar mecanismul de luptă descurajează și mai mult implementarea modului de joc amintit.

Deși Legend oferă cinci “căi” de bază – Calea Războinicului, Răufăcătorului, Magiei, Sălbăticiei, sau Credinței, din care acesta poate combina oricare două pentru a își crea clasa dorită, stilul de joc nu se schimbă indiferent de alegerea făcută. Calea Magiei vă îmbunătățește armele cu puterea elementelor din natură sau vă dă posibilitatea să lansați proiectile, efecte care sunt obținute și dacă alegeți să mânuiți arcul prin Calea Sălbăticiei.

Combinațiile pentru clasele non-magice sunt foarte asemănătoare, Războinicul insistând pe îmbunătățirea armurilor, în timp ce Răufăcătorul se concentrează pe evitarea atacurilor. Iar Calea Credinței vă permite să vă vindecați eroul și să folosiţi vrăji de „suport”. Din păcate, nici una din clase nu oferă abilitatea de a invoca creaturi în ajutor, și aici îmi permit să ignor râma cu solzi care iese din pământ și aruncă în inamici cu bile de foc, creatură de care dispuneți dacă alegeți Calea Magiei.

Singurul lucru confortabil la sistemul de înaintare în nivel este că investiți puncte în ambele clase alese deodată și nu trebuie să faceți compromisuri. Nu că diferenţele ar fi foarte sesizabile.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Vremea in weekend. Se racoreste si va ploua  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
14/08/2020 09:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Germania: Elevii care nu poartă masca la orele de curs riscă să fie exmatriculați.
14/08/2020 08:33

 În cel mai populat land german, Renania de Nord-Westfalia (NRW), elevii sunt obligati să poarte masca inclusiv la orele de curs. Cine nu respectă această măsură de protecţie se poate aştepta ...

Noul coronavirus poate fi transmis prin alimente? OMS a dat răspunsul așteptat de toată lumea
13/08/2020 23:03

OMS a apreciat joi că noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, după ce China a anunţat că a descoperit virusul care provoacă noua boală COVID-19 in alimente de import, relatează agenţiile in ...

Anuntul facut de Grecia: nimeni nu mai intra in tara fara testul COVID-19 negativ. Noile restrictii valabile pana pe 31 august
13/08/2020 22:59

 Republica Elena a inasprit conditiile de intrare in tara. Astfel, incepand cu data de 17 august 2020, masura prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 ore inain ...

Perchezitii multiple la traficantii de heroina din Bucuresti. Ce captura au facut procurorii la clanurile Zoicarenii, Tobosarii si Cocalarii
13/08/2020 20:52

 Oficialii DIICOT au mediatizat joi, 13 august, efectuarea mai multor perchezitii la traficantii de heroina din Bucuresti si Ilfov. Anchetatorii vorbesc despre 19 perchezitii domicil ...

Trei angajați SMURD, confirmați cu noul coronavirus, în Neamț
13/08/2020 17:14

Trei angajati ai SMURD din cadrul ISU Neamt au fost confirmati cu noul coronavirus. Potrivit ISU Neamt, cei trei isi desfăsoară activitatea la Detasamentul Piatra-Neamt si sunt asimptomatici. După primirea ...

Probleme mari și în Bulgaria. Încep să se închidă hoteluri pe măsură ce turiștii sunt tot mai puțini
13/08/2020 16:58

În statiunea Albena a inceput inchiderea treptată a hotelurilor. Motivul este numărul tot mai scăzut de turisti, după ce zborurile charter au fost suspendate si Germania a declarat coasta de nord a M ...

Germania include Bucureștiul și alte 10 județe din România pe lista „zonelor de risc”
13/08/2020 09:04

 Autorităţile din Germania au actualizat lista „zonelor de risc” din Romania stabilită in contextul pandemiei de Covid-19, pe aceasta fiind adăugate atat Bucureştiul cat si alte 10 judeţe ...

Maria, fiica lui Vladimir Putin care a testat vaccinul anti-coronavirus
13/08/2020 08:26

 Ambele fete au iesit de pe scena publică, cel putin ca fiicele lui Vladimir Putin, incă din 1999, cand tatăl lor a preluat functia de premier si, apoi, a ajuns la presedintie la sfarsitul anului. Maria ...

Executarea lucrarilor de constructie pentru Autostrada de Centura Bucuresti a fost autorizata de Ministerul Transporturilor
12/08/2020 05:14

 Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC) a autorizat, marti 11 august 2020, executarea lucrarilor de construire pentru Autostrada de Centura Bucuresti, sectorul de pe raza loca ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!