Men of War: Red Tide – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 17:50

Men of War: Red Tide – RePlay Review

Iniţial am fost încântat de alegerea producǎtorilor de a prezenta operaţiuni ceva mai puţin spectaculoase din timpul rǎzboiului, cǎci mi se acrise de atâta debarcare în Normandia sau de Operaţiunea Market Garden, însǎ mai apoi am regretat faptul cǎ nu mi se dǎ ocazia sǎ iau parte la bǎtalii epice, cum a fost lupta de tancuri de la Kharkov sau înfruntǎrile din ruinele Stalingradului.

Nu mǎ pot plânge însă de varietatea inamicilor, adicǎ forţele Germaniei Naziste, Italiei sau – un termen care sunǎ deosebit de bine – malefica Armatǎ Românǎ invadatoare. Soldaţii români sunt reprezentaţi destul de bine, incluzând aici echipamentele de luptǎ, precum şi zbierǎtele ce se pot auzi pe front, lucru ce nu poate decât sǎ ne umple de patriotism, chiar dacǎ treaba noastrǎ e sǎ-i mǎcelarim în fiecare misiune.

Ne aflǎm aşadar în fruntea unitǎţilor de elitǎ ale marinei ruse, Tunicile Negre, de care sincer nu prea auzisem pânǎ acum, asta probabil pentru cǎ ruşii nu prea fac filme cu Chuck Norris. Mai ales cǎ uniformele lor seamanǎ pe alocuri cu nişte pijamale albastre, nefiind în mǎsurǎ sǎ inducǎ groaza în inamic, deşi românul e nevricos de felul lui.

Accentul este pus pe confruntǎri navale sau, mai bine zis, pe încăierǎri desfăşurate lângǎ obiective de coastǎ sau direct pe plajǎ, ceea ce înseamnǎ ceva noutǎţi din punct de vedere al unitǎţilor. Putem controla transportoare amfibie, distrugǎtoare, ba chiar şi câteva crucişatoare capabile de bombardament la distanţǎ, însǎ nimic spectaculos din acest punct de vedere. Arsenalul a fost adus la zi cu aceeaşi meticulozitate şi respect pentru adevǎrul istoric, unitǎţile prezente fiind redate fidel şi modelate în acelaşi spirit cu cele din Men of War.

De altfel, se observǎ înclinaţia producǎtorilor pentru o folosire mai atentǎ a echipamentelor de pe câmpul de luptǎ, multe misiuni fiind construite în jurul capturǎrii şi folosirii tunurilor sau tancurilor adverse, cu toate cǎ acest lucru nu este tot timpul esenţial, dar ajutǎ foarte mult la îndeplinirea obiectivelor.

Misiunile sunt gândite în acelaşi mod precum cele din Men of War, fiind împǎrţite în mai multe etape care se succed în funcţie de îndeplinirea obiectivelor, iar dificultatea este din nou ”la înălţime”. Asta pentru cǎ în general forţele tale vor fi inferioare numeric şi minim echipate, iar obiectivele sunt cel puţin îndrǎzneţe, spre mândria lui Stalin şi a poporul rus. Cel puţin a doua misiune mi-a scos peri albi, pentru cǎ ai la dispoziţie doar o mânǎ de soldaţi cu care trebuie sǎ cucereşti un sat inamic, sǎ pui la punct o ambuscadă pentru o coloanǎ blindatǎ şi sǎ-ţi iei tǎlpǎşiţa prin liniile inamice înţesate cu mine antipersonal.

Însă misiunile nu ajung să devină enervante pentru simplul motiv cǎ gameplay-ul reprezintǎ în continuare savoarea jocului şi faptul cǎ toţi soldaţii ţi-au fost seceraţi de cǎtre inamic înseamnǎ mai degrabǎ un asalt prost construit, nu o mecanicǎ nesǎnǎtoasǎ.

Davai Ceas, Davai Palton

Totuşi, trebuie sǎ remarc cǎ geniul artificial lǎudat de mine în predecesor a dat în patima beţiei şi, ca sǎ fiu în tema jocului, suspectez vodca. Cu alte cuvinte, AI-ul e cam dus cu pluta, altfel nu-mi explic de ce soldaţii mei, din proprie iniţiativǎ, ies subit din tufişurile unde-i ascunsesem abil sau se proţǎpesc în mijlocul şoselei rânjind la inamic, pentru a încasa prompt câteva gloanţe în scǎfǎrlie. E enervant sǎ pierzi câteva minute punând la punct o ambuscadă, doar pentru ca în momentul critic marinarii sovietici sǎ viermuiascǎ fiecare-ncotro, cǎutând un loc mai bun de tragere şi nimerind într-unul mai prost.

Am apreciat în primul titlu faptul cǎ poţi sǎ-ţi pierzi unitǎţile dacǎ nu le pui la adǎpost, însǎ în Red Tide degeaba îţi pui soldaţii în spatele unui zid, camuflaţi şi bine acoperiţi, pentru cǎ atunci când te întorci la ei o să-i gǎseşti în mijlocul drumului, cǎutând ceasuri şi paltoane probabil. Pǎi sǎ nu-l înţelegi pe Stalin cu epurǎrile lui?

Probabil cǎ producǎtorii au dorit sǎ adauge o oarecare libertate de mişcare soldaţilor şi recunosc că existǎ o notǎ de realism în modul în care aceştia îşi cautǎ ţinta. Problema este cǎ am încǎrcat la un moment dat o salvare de 15 ori pentru cǎ nu-l puteam convinge pe sergentul Kuznetzov sǎ stea locului. În final, l-am trimis în pas alergător în cealaltǎ parte a hǎrţii şi am terminat misiunea cu un rǎcan aflat sub controlul meu direct, o opţiune la fel de bine implementatǎ ca în prima parte.

Prezentarea misiunilor a devenit ceva mai lungǎ şi mai romanţatǎ, ceea ce reprezintǎ în mod evident o tragere de timp, însǎ pentru cei pasionaţi de strategie purǎ, Red Tide le oferǎ multe ore petrecute în faţa monitorului, mai ales datorită dificultǎţii crescute a misiunilor. Chiar şi pe modul Easy vǎ veţi chinui sǎ treceţi de defensiva adversǎ, iar asalturile trebuie bine puse la punct întrucât, deşi scriptat, inamicul vǎ poate oferi multe surprize.

În privinţa graficii avem puţine noutǎţi, în afara unitǎţilor, dar pentru partea sonorǎ producǎtorii au cerut acum ajutorul actorilor profesionişti care sǎ-i înlocuiascǎ pe amatorii din Men of War. Cu rezultate ceva mai bune, dar care pe mine tot nu m-au impresionat îndeajuns.

Vorbeam mai devreme de tragere de timp şi, din pǎcate, sentimentul persistǎ încǎ din meniul principal, unde aflǎm stupefiaţi cǎ nu beneficiem de modurile Skirmish sau multiplayer. Aşa că dacǎ vreţi sǎ încingeţi o partidǎ în mai mulţi va trebui sǎ faceţi un pas înapoi cǎtre Men of War, cǎci numai acolo puteţi zburda online. Doare mai mult însǎ lipsa opţiunii de Skirmish, pe care comunitatea a cerut-o insistent şi pe care din păcate nu ştim în acest moment când o vom primi.

Astfel, se pare cǎ în Rusia capitalismul s-a instalat confortabil, întrucât acest expansion nu oferǎ mai nimic jucǎtorilor în afarǎ de câteva misiuni single-player noi şi o enciclopedia care nu face decât sǎ reia prezentǎrile premergătoare misiunilor. Sigur cǎ cei pasionaţi de strategie vor fi mulţumiţi de dinamica şi complexitatea misiunilor, însǎ cei care-şi doreau mai mult de la acest expansion au tot dreptul sǎ batǎ nemulţumiţi din picior.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Donald Trump pregătește o manifestație MILITARĂ și o plecare pe covor roșu de la Casa Albă
16/01/2021 20:04

Donald Trump pregăteste o manifestatie „elaborată“ si o plecare pe covor rosu de la Casa Albă. Donald Trump planifică o manifestatie „elaborată” pentru el, inainte de inaugurarea ...

Ministerul Afacerilor Externe explică taxa de 55 de euro plătită de români din Marea Britanie pentru cererile de viză de muncă
16/01/2021 19:12

MAE precizează că reducerea de 55 de lire aplicată de autoritătile britanice taxei pentru solicitările de viză de muncă reprezintă o măsură adoptată de autoritătile britanice in aplicarea Cartei Soc ...

Scene incredibile într-un supermarket din Galaţi: Un tânăr de 18 ani, surprins cu pistolul la brâu
16/01/2021 19:08

Scene incredibile intr-un supermarket din Galaţi. Un client de 18 ani a fost surprins cu pistolul la brau! Oamenii care asigurau paza magazinului l-au reţinut pe tanăr şi au chemat Poliţia. Agenţii au g ...

Sute de mii de persoane părăsesc Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19
16/01/2021 15:00

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat de DPA. „Se pare că o mare parte din pov ...

India dă startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume
16/01/2021 13:41

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambătă in India, care intentionează să imunizeze 300 de milioane de oameni pană in iulie, potrivit AFP. Tara găzduieste c ...

Germania - CDU l-a ales pe succesorul Angelei Merkel/ FOTO
16/01/2021 13:38

 Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia, poziţionat ca moştenitor al cursului centrist al cancelarului Angela Merkel, a fost ales sambătă la conducerea Uniunii Creştin-Democrate ( ...

ULTIMĂ ORĂ MAE a emis o NOUĂ alertă de călătorie: sunt vizați cei care merg în Regatul Țărilor de Jos
16/01/2021 11:21

Ministerul Afacerilor Externe ii informează pe cetăţenii romani care se află, tranzitează sau doresc să călătorească in Regatul Tărilor de Jos că, potrivit informatiilor publicate de autoritătile ol ...

Turcia, între sărăcie şi Pandemie. Preţurile au luat-o razna, oamenii reuşesc cu greu să-şi achite chiria şi să mănânce
16/01/2021 10:53

Prinsă de Pandemie deja in criză economică, Turcia se confruntă cu o creştere alarmantă a preţurilor şi o adancire a sărăciei in randurile populaţiei. Şomajul face ravagii, turcii abia dacă mai pot ...

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil a fost reținut
16/01/2021 10:10

Şoferul care a fost filmat in momentul in care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul in care se afla un copil a fost reţinut, a informat Biroul de presă al Dir ...

Vreme extrem de rece. Temperaturile scad sub -20 de grade Celsius   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
16/01/2021 08:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei