Mortal Kombat vs. DC Universe – Xbox 360 Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 19:47

Mortal Kombat vs. DC Universe – Xbox 360 Review

Spre deosebire de competitorii Namco şi Sega, celebri pentru Tekken şi Virtua Fighter, cei de la Midway nu au avut inspiraţia necesară de a face un pas înainte odată cu trecerea la 3D pentru a satisface fanii exigenţi. De aceea, marea diferenţă între titlul de faţă şi cele cu care suntem obişnuiţi este faptul că violenţa a fost mult diminuată pentru a face jocul mai accesibil unei pieţe mai largi de jucători.

La prima vedere, povestea nu pare una plină de imaginaţie: duşmanii de moarte ai lui Rayden şi Superman se contopesc într-unul singur, mult mai puternic decât tot ceea ce a existat vreodată, Dark Khan (nu vă speriaţi, Shao Khan şi Darkseid de asemenea sunt prezenţi). Această nouă entitate are ca scop distrugerea universului printr-o modalitate mai sodomistă şi creează portaluri ce permit călătoriile între universuri, astfel că cele două lumi se pot duela în voie. Dar cum îi convinge diabolicul Khan pe cei mai de seamă reprezentaţi să se înfrunte între ei? Bineînţeles că nu cu vorba bună, ci folosind o magie numită Rage pentru a-i înfuria, transformându-i în pitbuli gata de luptă.

Exact asta veţi întâlni în modul Story, unde alegeţi de care parte a baricadei doriţi să porniţi în aventură şi să începeţi ofensiva către boss-ul final. Dacă vă aşteptaţi la o poveste complexă veţi rămâne dezamăgiţi, dar dacă sunteţi obişnuiţi cu cele din Tekken sau Dead or Alive, veţi fi plăcut surprinşi.

Adversarii nu apar pe bandă rulantă, ca în titlurile de mai sus, deoarece povestea e împărţita în mici capitole şi specifică fiecărui personaj, iar fiecare înfruntare este precedată de un filmuleţ care prezintă ipostazele întâlnirii cu oponentul. Atât parcursul, cât şi cele două finaluri ale poveştii sunt foarte interesante de ambele părţi, astfel că, deşi probabil nu-l veţi relua prea curând, acest mod nu trebuie ratat.

Pe lângă Story, beneficiaţi şi de clasicul Arcade care nu aduce nimic diferit faţă de vreun fighter existent pe piaţă. Ar fi de menţionat că universul adversarilor ce urmează a fi înfrânţi e la alegere, deci dacă cineva doreşte să se lupte doar cu slujitorii lui Rayden sau cu super-eroii din DC Comics este liber să o facă. Am fost plăcut surprins de opţiunea Training, destul de folosită de fanii loviturilor complicate şi a combo-urilor. Deşi nu la fel de complexă ca în Tekken 5: Dark Ressurection sau Soul Calibur IV, secţiunea de antrenament reprezintă un punct în plus adus jocului.

Cei ce cred că stăpânesc foarte bine personajele îşi pot testa calităţile în Combo Practice, un mod ce presupune executarea anumitor seturi de lovituri într-o ordine prestabilită. Recomand acest antrenament şi celor care vor să se specializeze pe un anumit personaj, deoarece vor învăţa să lege combo-urile între ele mult mai eficient. Din păcate, modurile single-player se sfârşesc aici, fiindcă nu există personaje ascunse sau stagii secrete ce pot fi descoperite.

În Mortal Kombat vs. DC Universe avem la dispoziţie 20 de luptători, câte 10 din fiecare univers. Poate că unora li se va părea prea mic numărul de personaje faţă de alte titluri, dar vă asigur că sunt suficiente, readucându-vă aminte de celebrul Street Fighter 2 Turbo, regele neîncoronat al genului fighting, care oferă doar 16 personaje. Din universul Mortal Kombat nu lipsesc luptătorii deja consacraţi, precum Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Kitana sau Raiden, dar din păcate nu e prezent şi Kung Lao, unul din favoriţii mei din partea a 2-a a seriei.

Diferenţe foarte mari în ceea ce priveşte stilul lor de luptă nu există. Scorpion are celebrul harpon, Sub-Zero face minuni cu gheaţa iar evantaiele Kitanei pot fi în continuare fatale în mâinile unui jucător priceput. Baraka în schimb a suferit o modificare importantă, în sensul că el poate lupta cu sau fără lamele care l-au consacrat. Ţine de alegerea fiecăruia dacă se hotărăşte să le folosească sau nu, asemeni lui Wolverine din seria X-Men.

Personajele din DC Comics au reprezentat ceva nou pentru mine, mai ales că nu am fost niciodată un fan prea mare al benzilor desenate. Lista îi include pe Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Deathstroke, The Flash, Catwoman, The Joker, Captain Marvel şi Lex Luthor. Iar fiecare dintre aceştia a primit câte un set de lovituri şi combo-uri ce corespund puterilor sale din benzile desenate.

Wonder Woman este nedespărţită de faimosul ei bici, The Flash e înzestrat cu o viteză de execuţie fantastică, iar Deathstroke are în arsenal un pistol şi o sabie pe care nu va ezită să le folosească. Un stil de luptă fascinant găsim la Green Lantern şi Joker, care probabil că vor fi preferaţii multora. Green Lantern foloseşte un inel magic cu care formează în aer obiecte ucigătoare şi să nu vă mire dacă din inelul fermecat va apărea un ciocan uriaş sau o mână verde semitransparentă care vă va strânge ca un şarpe anaconda. Joker în schimb este un personaj amuzant şi extrem de imprevizibil datorită armelor controversate. E cel puţin enervant să vezi cum adversarul foloseşte un pistol de jucărie din care iese o mănuşă de box sau cum aruncă bombe în ring.

Dar pe cât am admirat aceste două personaje ingenioase, pe atât condamn alte două cărora nu le-am găsit rostul sau utilitatea, fiindcă pur şi simplu nu se încadrează în acest mediu. Mă refer la Lex Luthor, un personaj penibil cu lovituri împrumutate de la Cyrax, şi Catwoman, care e de fapt Sonya Blade cu mici schimbări de înfăţişare.

Şi chiar dacă m-aş putea obişnui cu această Catwoman, Lex Luthor îmi provoacă dureri de cap ori de câte ori îl văd. Are o costumaţie total nepotrivită, gama lui de lovituri nu e deloc originală iar voice acting-ul e foarte slab. Una din cele mai mare dezamăgiri pentru mine a fost însă Shang Tsung, care nu se poate transforma în alţi combatanţi aşa cum o facea în Mortal Kombat 2, iar arsenalul lui de mişcări e sensibil redus.

Setul de lovituri al fiecărui luptător nu este foarte complex sau deosebit de original, iar un veteran de Tekken sau Virtua Fighter probabil că le va învăţa fără dificultăţi în câteva zile. Însă pentru a creşte dificultatea şi spectaculozitatea meciurilor, producătorii au introdus şi un sistem de juggle.

Juggle-urile sunt ceva mai greu de executat şi necesită timp de acomodare, dar modul Kombo Challenge de care vorbeam mai devreme vă va veni în ajutor. Probabil că Midway a dorit să facă o distincţie între experţi şi cei ce joacă doar pentru amuzament, deci aprofundarea tehnicilor este posibilă. Bineînteles nu la nivelul Virtua Fighter, unde fiecare personaj are peste 30 de mişcări distincte.

Noii combatanţi şi loviturile lor nu sunt singurele lucruri inovatoare. Mai există şi trei tipuri de mini-combat, numite Klose Kombat, Free Fall Kombat şi Test Your Might. Primele două nu sunt altceva decât nişte mini-jocuri menite să aducă un plus de spectaculozitate în arenă.

Un Klose Kombat se poate iniţia folosind butonul R1, luptătorii vin în prim plan şi apoi începe un soi de button mashing foarte rapid, asemeni confruntărilor cu boşii din God of War. Cel ce începe atacul are prima lovitură, iar dacă adversarul nu apasă în scurt timp acelaşi buton ca şi el, lovitura îi reuşeşte şi are drept la alta. Dacă adversarul are un timp de reacţie bun, acesta contraatacă iar Klose Kombat-ul se opreşte.

Acelaşi lucru se petrece şi în cazul Free Fall Kombat-ului, cu diferenţa că adversarii se ciomăgesc în cădere liberă iar după fiecare lovitură contracarată, cei doi îşi schimbă poziţiile. Sistemul pare complex, lent şi greoi într-un review, dar oricine trece prin el de câteva ori se va convinge că totul se petrece cu rapiditate şi dinamism maxim.

Dacă vă luptaţi lângă un element destructibil (pereţi de exemplu), cu o lovitură puternică activaţi automaţi Test Your Might. Atacatorul împinge victima prin pereţi, timp în care ambii jucători trebuie să apese cât mai repede pe cele patru butoane pentru a minimiza sau maximiza efectul şocului. Cel ce iniţiază Test Your Might poate aplica până la 20% damage, damage care este redus la zero dacă cel care se apără are degetele mai rapide.

Cine a jucat Street Fighter 2 Turbo ştie cum funcţionează modul Super, ce declanşează un atac foarte puternic când bara dedicată acestuia se umple la maxim. Midway a introdus un sistem asemănător numit Rage Mode, ce presupune o bară care se umple în timpul luptei dacă adversarul vă parează atacurile. O puteţi activa la jumătatea ei pentru un contraatac solid numit Kombo Breaker, sau puteţi aştepta până e plină pentru a beneficia de o periodă de invulnerabilitate şi o forţă de atac crescută. Şi din cauza ofensivei mult sporite, vă recomand să nu staţi prea aproape de adversar când acesta îşi declanşează modul Rage.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
1. Informaţii generale privind locatorul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Oraşul Târgu Frumos, Strada Cuza Vodă, nr. 67, județul Iaşi, telefon: 0232/710.906, fax: 0232/710.330, e-mail: secretariat@primariatgfrumos.ro, cod fiscal: 4541068. 2. Informaţii generale privind obiectul închirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie închiriat: -“Teren în str. Buznei nr. 34 (incintă obor) ” în suprafață de 835,40 mp, amplasat în Oraş Târgu Frumos, Județul Iaşi”, bun proprietate publică a oraşului Târgu Frumos. conform HCL 1354/2001, Anexa nr.1, poziţia 43 și temeiului legal: O.U.G. 57/03.07.2019. 3. Informaţii privind documentaţia de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: prin solicitarea scrisă, de la sediul Primăriei Oraşului Târgu Frumos. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul locatorului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimenul Administrarea patrimoniului din cadrul Primăriei Oraşului Târgu Frumos , Strada Cuza Vodă, nr. 67, județul Iaşi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: Persoanele interesate pot achita contravaloarea documentației de atribuire de 10 lei la casieria Primăriei Oraşului Târgu Frumos. 3.4. Data limită pentru solicitarea clarificărilor: 25/08 /2020, ora 15.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data limită de depunere a ofertelor: 31/08/2020, ora 15.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Oferta va fi depusă la Registratura Primăriei Oraşului Târgu Frumos , Strada Cuza Vodă, nr. 67, județul Iaşi 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar original . 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor: 01/09/2020, ora 10.00, la sediul Primăriei Oraşului Târgu Frumos, Strada Cuza Vodă, nr. 67, județul Iaşi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Acțiunea în justiție se poate introduce la Secția a II-a civilă de de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Iaşi, , str.Elena Doamna, nr.1A, județul Iaşi, telefon: 0332/403.647, fax: 0332/ 435.700, e-mail: tr-iasi-civ2@just.ro.
Grecia inchide barurile si restaurantele la ora 12.00 noaptea in statiunile turistice si pe insule. Restrictii suplimentare impuse balcanicilor si altor europeni
11/08/2020 11:48

 Barurile si restaurantele din Halkidiki, Salonic, Katerini, dar si de pe insulele turistice Mykonos, Santorini, Corfu, Rhodos si Creta vor fi inchise intre miezul noptii si ora 7 dimineata, parte dintr-un ...

ALERTĂ meteo - COD GALBEN de furtuni și descărcări electrice în 15 județe HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
11/08/2020 10:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

DOCUMENT Spania, scoasă de pe lista țărilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea în România
11/08/2020 06:38

 Comitetul National pentru Situatii de Urgentă a aprobat luni hotărarea prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tărilor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sose ...

Poliția a descoperit în Galați 35 de tone de azotat de amoniu, substanța care a explodat în Beirut, depozitat în condiții periculoase
10/08/2020 15:21

Politistii au găsit 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat in conditii improprii, in sediul unei firme din judetul Galati, transmite, luni, Politia Romană. Administratorul societătii este cercetat pentru ...

CORONAVIRUS Romania 779 de noi cazuri si 29 de decese. Crestere ingrijoratoare a numarului de pacienti in stare grava: 476
10/08/2020 13:44

 Numarul total al persoanelor confirmate cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni, 10 august, la 62.547, dupa confirmarea altor 779 de cazuri noi. Alte 29 de persoane si-au pierdut viata, duca ...

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus din SUA a atins un record de peste 5 milioane
10/08/2020 08:22

 Statele Unite au ajuns la un numar record de cazuri de infectii cu noul coronavirus, de peste 5 milioane de persoane infectate, potrivit datelor Reuters. Cu unul din fiecare 66 de locuitori infectati, ...

Cel putin sapte oameni au murit in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale produse pe insula Evia, Grecia
10/08/2020 08:13

 Cel putin sapte oameni au murit in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale si furtunile cu descarcari electrice produse pe insula Evia, in timpul weekendului, au anuntat duminica oficiali eleni c ...

Vin banii pentru autostradă şi aeroport!
10/08/2020 00:00

  Prezentă la Iaşi la sfarşitul săptămanii trecute, alături de miniştrii Costel Alexe şi Marcel Boloş, vicepremierul Raluca Turcan a precizat că infrastructura spre Moldova şi dinspre Moldova v ...

Declarații HALUCINANTE ale primarilor PSD chemați de șefii PNL ca să trădeze: 'Nu am trăit aşa vremuri de presiuni, să nu ne întoarcem la comunism'
08/08/2020 08:27

 Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a declarat vineri, in cadrul unei conferinţe de presă, că asupra primarilor PSD din judeţ se fac presiuni pentru a trece la alte partide, dar foarte ...

Hogeweyk, „orașul” în care toată lumea suferă de demență
02/08/2020 18:51

 La o primă vedere, Hogeweyk, situat la aproximativ 20 de kilometri de Amsterdam, arată ca orice alt oras olandez. Locuitorii isi duc viata in mod normal, fac cumpărături, merg la film si se intalnesc ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!