Neverend Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:29

Neverend Review

  Faptul că în acest an am avut şi vom avea parte de titluri de referinţă ale genului RPG (The Elder Scrolls IV: Oblivion, Neverwinter Nights 2 şi Gothic III) nu înseamnă că jocurile mai puţin cunoscute ar trebui să fie ignorate. Din experienţa avută de exemplu cu Zanzarah The Hidden Portal, ştiu că acestea din urmă pot avea idei originale, a căror implementare poate aduce satisfacţii mai mari decât în cazul jocurilor cu o promovare bazată în principal pe faptul că sunt continuări ale unor titluri de succes. Iată de ce am urmărit cu atenţia Neverend, un RPG-ul realizat de Mayhem Studios care promitea multe, judecând după imaginile şi filmuleţele date publicităţii.

Neverend Neverend Neverend

     Din nefericire, prima impresie este nu proastă, ci deosebit de proastă. Atât de traumatizat şi descurajat am fost în primele ore de joc, încât am fost de multe tentat să îl dezinstalez fără nici o ezitare. Abia când ajungi la o treime din timpul total de joc, începi să observi că Neverend nu este un joc tocmai rău. Până atunci însă, trebuie să vă obişnuiţi cu faptul că vocile sunt uneori cretine, leneşe şi se potrivesc ca nucă în perete cu personajele (un exemplu fiind primarul din Mildrew). De aceea, faptul că toate dialogurile sunt vorbite nu este neapărat un lucru îmbucurător. Mai mult, aceastea prezintă greşeli gramaticale, iar unele nu corespund cu vocile. O altă dovadă de amatorism sunt tutorialele video care, deşi te ajută să înţelegi principiile şi mecanică jocului, sunt însoţite de glume complet tâmpite, absolut fără nici un haz.

     Povestea nu este una chiar banală şi are marele merit că ţi se dezvăluie treptat şi este destul de captivantă, constituind de altfel principalul motiv pentru a termina jocul, în ciuda faptului că îţi cauzează dese bătăi de cap şi nervi întinşi la maxim. Şi un prim exemplu ar fi chiar introducerea, unde nu se spune ce caută Agavaen, personajul principal, într-o bandă de hoţi. Aflăm doar că datorită frecventelor neînţelegeri dintre membrii bandei, o parte din ei au plecat, jefuindu-i atât pe ceilalţi, dar şi furând amuletă de la gâtul lui Agavaen. Pentru a recupera amuleta şi comoara trebuie traversată o mlaştină pentru care ai nevoie de o călăuză, găsirea acestuia făcându-se în urma îndeplinirii unor questuri – astfel începe povestea propriu-zisă. Nu am să intru în detalii privind povestea jocului pentru a nu-i strică farmecul, însă ea este dezvăluită gradual, cu bun-simţ şi logică, având parte de două finaluri diferite (good and bad), în funcţie de reputaţia eroinei.

Neverend Neverend Neverend

    Neverend este structurat în două părţi distincte: partea de adventure şi cea de luptă. Când Agavaen vizitează locaţii importante din joc, Neverend se transformă într-un adventure cu fundaluri pre-renderizate (unele arătând foarte bine) în care personajul principal se mişcă doar din tastatură. Se poate însă interacţiona cu mediul înconjurător cu ajutorul mouse-ului a cărui icoană se schimbă în funcţie de context (use, look, enter etc.). În afara oraşelor, Agavaen se deplasează tot doar cu ajutorul tastaturii, doar că perspectiva se schimbă într-una top-down. Aş fi putut ignora faptul că nu există zoom, că nu se poate roti camera, că ea este fixă şi că mouse-ul este inutil, dacă ar fi fost implementată măcar un mini-map, sau măcar o opţiune de a vedea harta întregului ţinut. Absenţa hărţii te face că în primele ore de joc să te rătăceşti foarte des şi astfel să fii obligat să înveţi aproape fiecare ecran de joc. Este deosebit de frustrant să nu ştii unde eşti şi unde trebuie să ajungi, şi să fii nevoit să ieşi din joc şi să consulţi harta în format jpg (Neverend nu se împacă bine cu Alt-Tab), hartă care de altfel este inutilă după un timp, deoarece îţi prezintă doar locaţiile importante.

     Un al doilea mare neajuns al jocului este că pe lângă perspectiva top-down deosebit de enervantă în acest context, luptele au loc la intervale şi în locaţii aleatoare, astfel că, deşi ai învăţat drumul din A în B, parcurgerea acestei distanţe poate lua de cel puţin două ori mai mult timp decât ai estimat. La aceste ruperi de ritm se adaugă un alt motiv pentru care începi să înjuri şi să îţi blestemi zilele. Şi anume faptul că Neverend are prostul obicei să crape, şi nu rar, ci foarte des. Singura soluţie este să salvezi în permanenţă, să nu suprapui salvarile şi să te rogi să nu fii nevoit să reiei o luptă câştigată pe muchie de cuţit, căci acestea pot depinde de câţiva factori a căror valoare variază de fiecare dată.

Neverend Neverend Neverend

     Luptele sunt de două feluri. În cele prestabilite, inamicii sunt poziţionaţi în anumite locuri şi rămân aceiaşi, indiferent de nivelul la care a ajuns personajul principal. Astfel că după un timp poţi estima dacă ai şanse să ieşi victorios. Pe de altă parte, o luptă purtată în condiţii absolut identice (aceleaşi arme, aceeaşi ordine a loviturilor şi a vrăjilor) poate avea rezultate destul de diferite, putând câştiga sau pierde când nu te aştepţi. Şi asta din cauza imposibilităţii de a ghici frecvenţă cu care critical hits sunt date de o parte şi de alta.

     Situaţia se complică când vine vorba de luptele aleatorii, adică cele în care inamicii nu sunt pe hartă, ci apar de nicăieri, după cum spuneam, la intervale şi în locuri aleatorii. Din fericire însă, Neverend beneficiază de un level-scaling de bun-simţ, astfel că rareori ai ghinionu’ să dai peste inamici mai puternici decât tine. De menţionat că şansele de a te bate mai des şi împotriva unor adversari mai puternici cresc pe măsură ce te îndepărtezi de drum sau de oraşe. În acest caz, singura soluţie este fuga. Însă adversari mai puternici înseamnă mai multă experienţă câştigată, deci tentaţia de a încerca să câştigi este mare. Dar ce folos dacă jocul crăpa, în pofida faptului că ai petrecut minute bune încercând să găseşti modul optim de a învinge?

Neverend Neverend Neverend

 Sistemul de luptă este unul asemănător cu cel din Final Fantasy. Ordinea şi frecvenţa loviturilor este dată în cea mai mare parte de valoarea atributului Agility, mai important decât Strength sau Intelligence, chiar dacă eşti warrior, respectiv mage (sau un caracter hibrid). Dacă ai investit în Agility, pe lângă şansele crescute de evade şi critical hits, poţi lovi mai des, chiar de trei ori înainte de a fi atacat. Al doilea factor este tipul de armă, cu un hammer lovind mai rar decât cu o light sword. În al treilea rând, contează şi tipul atacului: cu atât este mai puternic şi are efecte secundare mai multe (bleeding, disruption), cu atât următoarea lovitură pe care o dai este întârziată. De asemenea, contează şi diferenţa de nivel dintre Agavaen şi adversari, precum şi numărul acestora şi al însoţitorilor pe care îi poate avea Agavaen. Concret, dacă Agavaen este de nivel 10 şi are în faţă doi inamici de nivel 5 şi 8, prima ţintă trebuie să fie cel de nivel 8 şi trebuie ales acel combo care, fie trebuie să îl omoare de la prima lovitură, fie să permită cel puţin încă o lovitură înainte ca acesta să riposteze. În cazul luptelor cu 3-4 adversari, însă de level mic, trebuie alese loviturile simple, suficiente pentru a-i omorî şi pentru a lovi de mai multe ori înainte ca aceştia să atace la rândul lor.

     De menţionat că puterea loviturilor depinde şi de cât de agresiv poate lovi Agavaen, extremele fiind heavy defense şi heavy attack. În cazul în care condiitile în care se desfăşoară lupta nu permit lovituri dese, este de preferat heavy defense şi invers.

Neverend Neverend Neverend

     Există şi un sistem de vrăji, însă este foarte greu să termini jocul cu un mage pur. Vrăjile odată învăţate nu mai pot fi uitate, însă pentru a le casta trebuie să combini diverse rune. O vrajă castata se consumă, astfel că fie combini alte rune (care dispar din inventar), fie te culci (în cort sau în hanuri), situaţie în care şi viaţa se reface în totalitate, dacă este cazul. Problema este că la început nu prea ai bani cu care să cumperi rune, soluţia fiind luptele cât mai dese şi deci şanse sporite ori de a găsi rune în chesturi, ori că monştrii să dropeze rune. Însă când ajungi aproape de jumătatea jocului banii nu mai constituie un impediment, dar cantitatea de rune ce poat fi cumpărată de la fiecare trader este finită. Din fericire, de fiecare dată când Agavaen avansează un nivel, fiecare trader îşi regenerează stocul, însă numai dacă nu ai intrat în mlaştină. Iată de ce vrăjile trebuie castate doar când este absolută nevoie, luând în considerare faptul că anumiţi inamici sunt invulnerabili în faţa armelor.

     Dacă există şanse să nu poţi cumpăra rune, nu înseamnă că banii sunt nefolositori. Chiar dacă armele nu se deteriorează, nefiind necesar să fie reparate, banii pot fi cheltuiţi la traineri de unde poţi învăţa diverse combouri sau se pot achiziţiona arme, unele sensibil mai bune decât cele din dropuri, mai ales dacă joci pe primul nivel de dificultate. Totodată se pot cumpăra poţiuni (care pot fi şi găsite) cu ajutorul cărora atributele cresc suficient de mult pentru a câştiga lupte care în mod normal ar fi dus întotdeauna la o înfrângere. Pe de altă parte, inventarul este infinit, astfel că poţi căra câte obiecte vrei, fără a fi nevoie să faci drumuri la traderi pentru a le vinde. De menţionat că niciodată nu trebuie să vă zgârciţi la bani când vine vorba de poţiuni de viaţă, având în vedere că aceasta nu se reface decât dacă dormiţi, iar numărul corturilor ce pot fi găsite este mic. Plus că deseori vă veţi afla departe de oraşe, iar drumul până la ele, după cum spuneam, este presărat cu lupte aleatorii şi cu crăpări ale jocului.

     Apropo de buguri, pe lângă cel legat de salvări, există şi buguri grafice. În primul rând, în unele locaţii lipsesc texturi. În al doilea rând, în timpul unei lupte, unii adversari morţi sunt arătaţi ca fiind vii, chiar dacă nu pot fi atinşi sau nu pot ataca. Mai mult, există un bug supărător de gameplay. Dacă în timp ce te baţi Agavaen moare şi continui cu cei din party, indiferent de rezultatul luptei, jocul crăpa, iar lupta trebuie reluată, în cazul în care n-ai uitat să salvezi.

Neverend Neverend Neverend

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Elvetia
26/09/2020 20:12

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones. Aceasta initiativa a Partidului Uniunea Democrati ...

Ploi violente, furtuni si vijelii anuntate in 30 de judete. Romania intra sub cod portocaliu
26/09/2020 11:15

 Mai mult de jumatate din tara se va afla sambata, 26 septembrie, sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindina si frecvente descarcari electrice, potrivit unei avertizari emise de A ...

 Scandal din cauza COVID, la Madrid
26/09/2020 10:48

  Sase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate in urma ultimului protest spontan de la Madrid. Poliţia spaniolă a intervenit in forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
26/09/2020 10:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

Expozițe de jucării vechi, la Timișoara
26/09/2020 09:15

 Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate intre anii 1930 şi 1980, sunt prezentate pană in 11 octombrie la Shopping City Timişoara, in cadrul expoziţiei intitulate ''Muzeul Jucăriilor'', cel ma ...

Vin furtunile!
26/09/2020 08:43

 Mai mult de jumătate din ţară se va afla sambătă sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice, potrivit unei avertizări emise de Adminis ...

Rise Project: Cine este misteriosul ”interlop” cu care a vorbit aseară Antena 3
26/09/2020 06:45

 Joi seara, Antena 3 se lăuda cu o dezvăluire nemaivăzută despre Nicusor Dan titrand bombastic pe burtieră: "bomba bombelor, detonată!". Un personaj cu vocea distorsionată si imaginea prot ...

Grecia, masuri restrictive fara precedent. Interdictiile care afecteaza turismul sunt aplicate de sambata, 26 septembrie
26/09/2020 01:08

Autoritatile din Grecia fac primul pas pentru a introduce noi restrictii dure in scopul limitarii extinderii epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de sambata 26 septembrie 2020, ora 06.00, pana pe 10 octo ...

VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei