Neverwinter Nights 2 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:15

Neverwinter Nights 2 Review

  O să spun chestia asta încă de la început: nu sunt un fan al primului Neverwinter Nights. Nu o să aduc în discuţie dacă jocul a fost prost sau o capodoperă, fiindcă forum-urile dedicate genului RPG sunt pline deja de astfel de discuţii, dar pentru mine cel puţin, lui NWN i-a lipsit acel "je ne sais quois" care să mă ţină în faţa monitorului până la final. Acestea fiind zise, vă puteţi imagina "entuziasmul" meu atunci când a început să se audă prin redacţie: "A apărut Neverwinter Nights 2! / Arăt ca unul pe care l-ar interesa foarte mult chestia asta? / Păi ar trebui să te intereseze / De ce? / Fiindcă tu o să scrii review-ul… … … Well, this should be fun.

        De asemenea, mai e ceva ce trebuie menţionat înainte de a intra în detalii: dacă sunteţi în căutare de un hack & slash sau un RPG free-roam, cum sunt jocurile din seriile Gothic sau The Elder Scrolls, Neverwinter Nights 2 nu este ceea ce căutaţi. Asta deoarece el este bazat pe setul de reguli Dungeons & Dragons 3.5, ceea ce înseamnă că jocul este adresat în primul rând fanilor D&D, acest lucru având evident avantajele şi dezavantajele sale.

Crearea şi personalizarea propriul personaj este unul dintre cele mai importante elemente într-un RPG, iar NWN 2 nu duce lipsă de opţiuni: 8 rase, 13 sub-rase, 12 clase, 16 clase de prestigiu, 20 de zeităţi, 6 abilităţi şi 9 istorii personale diferite vă aşteaptă, combinaţiile fiind aproape nelimitate, nepunând la socoteală modificările estetice pe care le puteţi aduce personajului vostru sau feats-urile pe care le primiţi când avansaţi în nivel. De la paladin, vrăjitor sau druid până la gladiator, bard sau hoţ, de la călugăr până la vânător iscusit, puteţi fi orice doriţi în lumea din NWN 2. Atenţie însă la istoria personală, deoarece NPC-urile vor reacţiona diferit faţă de personajul vostru în funcţie de ea, aşa că nu vă aşteptaţi la o primire foarte călduroasă din partea cuiva dacă toată lumea vă ştie de Bully sau Trouble Maker. Bineînţeles, puteţi renunţa la această istorie, pierzând astfel anumite bonusuri şi scăpând de diverse penalizări.

        Clasele de prestigiu sunt şi ele listate încă de la început, aşa că cine va dori să devină de exemplu Duelist, Weapon Master, Shadow Thief of Amn sau Neverwinter Nine va şti din start care sunt cerinţele pentru clasa respectivă, cerinţe care pot determina în unele cazuri chiar şi alegerea rasei. Nu veţi putea ajunge un Dwarven Defender de exemplu decât dacă sunteţi… ei bine, dwarf. Sub-rasele au şi ele propriile caracteristici, care se pot mula sau nu pe stilul propriu de joc. Cei care doresc să devină Paladini vor alege cel mai probabil să fie Aasimar, devantajul fiind că vor avansa o idee mai greu în nivel faţă de alte rase. Dar ce te faci dacă nu vrei să stai şi să te îngropi în toate aceste detalii? Foarte simplu, apeşi cu încredere butonul de Recommended şi începi direct aventura ca un Human Fighter. După ce te obişnuieşti cu stilul de joc şi te familiarizezi cu regulile o să o poţi lua de la început cu un personaj creat special pe gustul tău, pentru a vedea şi alte moduri de joc sau explora alegeri pe care nu le-ai făcut prima dată.

   Fiind realizat de acelaşi studio care ne-a adus Knights of the Old Republic 2, nu ar trebui să ne mire faptul că NWN 2 este un RPG axat foarte mult pe poveste, personaje, dialoguri, alegeri şi moralitatea deciziilor luate. Deşi nu va primi vreun premiu pentru originalitate, povestea din Neverwinter Nights 2 reuşeşte să te ţină în faţa monitorului surprinzător de bine, chiar dacă începutul jocului este puţin cam lent şi s-ar putea să fiţi descurajaţi de modul în care decurg evenimentele, cel puţin până când ajungeţi în Neverwinter, deoarece de acolo mai departe lucrurile devin mult mai interesante.

        Unul dintre motivele pentru care jocul devine mult mai atractiv pe parcurs sunt numeroasele personaje pe care le puteţi include (sau nu) în grupul vostru de aventurieri (ca o notă personală, v-aş sugera să nu omorâţi un anumit păianjen atunci când îl veţi întâlni, deoarece dacă reuşiţi să-l luaţi cu voi, mai târziu o să aveţi parte de o surpriză). Fiecare dintre ele va avea o anumită specializare, dar şi o personalitatea distinctă, la care se adaugă şi propriile opinii, care nu vor reflecta neapărat modul vostru de gândire, ceea ce va duce la unele momente absolut senzaţionale în ceea ce priveşte umorul. Numai când îmi aduc aminte de dwarful Khelgar şi de dorinţa acestuia de a se alătura unui ordin călugăresc doar fiindcă a fost bătut măr de aceştia şi mă pufneşte râsul.

        Şi asta este numai începutul, deoarece pe măsură ce grupul vostru de aventurieri se va mări vor apărea discuţii mai aprinse între diverse personaje, unde puteţi alege să luaţi apărarea unuia dintre ei sau să le spuneţi să-şi ţină pliscul. Ţineţi cont însă de faptul că modul în care abordaţi anumite situaţii sau vorbiţi cu aliaţii voştrii va determina şi influenţa pe care o aveţi asupra lor, influenţă care va conta foarte mult în fazele finale ale jocului, dar şi dacă doriţi să încercaţi să aveţi o relaţie romantică. Încă un lucru de notat este acela că nu veţi reuşi să împăcaţi pe toată lumea, aşa că gândiţi-vă de foarte bine ce personaje vreţi să fie alături de voi până la finalul jocului. Singurul lucru care nu mi-a plăcut la sistemul de influenţă este acela că tu ca jucător te afli de fapt la mila personajelor respective atunci când vorbeşti cu ele, deoarece singurul mod în care poţi să-ţi creşti influenţa este să le zici numai ce vor să audă, chiar dacă asta înseamnă uneori să minţi cu neruşinare, sau să faci doar ce consideră ele că ar fi bine.

        Însă poate cel mai important lucru în privinţa personajelor îl reprezintă faptul că, în timp, o înceapă să vă pese cu adevărat de soarta şi de părerile lor, ceea ce este o realizare remarcabilă. Personal, îmi venea să o strâng de gât pe Neeshka (hoţul de serviciu) ori de câte ori începea să vorbească, în timp ce Qara, Sand şi Khelgar reuşeau să mă relaxeze de fiecare dată cu replicile lor răutăcioase, remarcile pline de cinism sau entuziasmul uneori vecin cu nebunia.

    Pe lângă dialogurile foarte bine realizate, voice acting-ul contribuie şi el extraordinar de mult la conturarea personalităţii fiecărui personaj în parte, la acest capitol neavând ce să le reproşez celor de la Obsidian. Revenind însă la poveste, unul dintre marile ei merite este faptul că personajul negativ nu este bătut în cap şi nici chiar atât de evil pe cât este descris la început, chiar dacă în final tot va trebui să-l înfruntaţi. Însă până să ajungeţi în acel punct vor fi câteva momente în care vă veţi pune nişte întrebări foarte serioase în privinţa modului în care s-a ajuns în situaţia în care vă aflaţi şi cât de justă este de fapt misiunea voastră. Probabil că aţi observat deja că nu am dat vreun detaliu în privinţa poveştii, şi nici nu o voi face, pentru că ea reprezintă unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să jucaţi NWN 2. Tot ce trebuie să ştiţi este că lucrurile nu pot fi văzute doar în alb şi negru şi că nimic nu este ceea ce pare.

        Un alt motiv pentru care ar trebui să jucaţi NWN 2 sunt numeroasele alegeri pe care le puteţi face de-a lungul jocului, alegeri care garantează şi o rejucabilitate ridicată pentru ceea ce este în esenţă o campanie aproape complet lineară. Evenimentele cheie vor rămâne, după cum era de aşteptat, bătute în cuie, însă în rest aveţi o libertate aproape deplină, mai ales în ceea ce priveşte side-quest-urile şi modul în care rezolvaţi diversele situaţii. Puteţi fi ultimul samaritean şi să ajutaţi pe toată lumea, un mercenar care lucrează pentru cine plăteşte mai bine sau un maniac care taie în stânga şi-n dreapta. Odată ce ajungeţi în Neverwinter va trebui să căutaţi un personaj care se află într-un district blocat temporar din cauza unei crime, caz în care aveţi două opţiuni: fie deveniţi un membru City Watch şi ajutăţi autorităţile, sperând ca într-un final să vă fie permis accesul în districtul respectiv, fie ajutaţi diverse persoane certate cu legea, care vă pot dezvălui locaţia unui pasaj secret care să vă ducă unde aveţi nevoie. Însă chiar dacă alegeţi de exemplu să fiţi un membru City Watch, asta nu înseamnă că nu veţi putea lua în continuare mită de la aceleaşi persoane certate cu legea pentru a vă rotunji un pic veniturile, chiar dacă voi teoretic ar trebui să raportaţi orice tentativă de mituire a soldaţilor.

        La un moment dat, veţi avea posibilitatea fie să vă luptaţi cu un grup foarte mare de inamici, fie să creaţi o diversiune pentru a scăpa de o parte din ei, în timp ce pentru unele puzzle-uri va trebui să gândiţi un pic "outside the box" pentru a le putea rezolva. Pe lângă aceste decizii pe care le puteţi face, un alt element care m-a încântat foarte mult este revenirea în forţă în dialoguri a opţiunilor pentru personajele "negociator". Acum puteţi de exemplu să scăpaţi de o luptă intimidând adversarul, folosind un ton mai diplomatic, bluffând sau minţind, în funcţie de gusturile personale. Pentru personajele good, diplomaţia este foarte folositoare deoarece vă poate scoate din foarte multe încurcături şi o puteţi folosi şi pentru a obţine recompense materiale mai mari de la cei care vă angajează / pe care îi salvaţi fără să vi se spună că sunteţi evil. Aici este aceeaşi problemă care exista şi în Knights of the Old Republic 2, ideea fiind că "moralitatea" după care jocul judecă deciziile voastre este mult mai ridigă decât opţiunile care vă sunt oferite. De exemplu, dacă salvaţi un cuplu de nişte monştrii sunteţi good dar dacă cereţi şi o recompensă materială atunci treceţi pe evil. Pentru majoritatea jucătorilor această rigiditate nu va reprezenta ceva care să strice experienţa de joc, dar pentru Paladini de exemplu, prea multe modificări de acest gen în aliniament pot însemna pierderea puterilor divine, ceea ce nu este foarte plăcut.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Necunoscut tăiat de tren la Ploiești
18/09/2020 10:42

  Un bărbat cu varsta de aproximativ 60 de ani a fost accidentat de tren şi a decedat in cursul nopţii trecute, in zona staţiei de cale ferată Ploieşti Sud, au informat, vineri, reprezentanţii Insp ...

O cursa low-cost a aterizat pe aeroportul din Wuhan, prima dupa opt luni
17/09/2020 21:11

 Orasul chinez Wuhan (centru), primul loc in care a fost despistat noul coronavirus, in decembrie 2019, a primit primul zbor international - din ianuarie -, cand aeroportul a fost inchis din cauza COVID-19 ...

Coronavirus Franța: Nou record de cazuri în 24 de ore
17/09/2020 20:46

 Franta a inregistrat 10.593 noi cazuri Covid-19 in 24 de ore, stabilind un nou record in ceea ce priveste bilantul zilnic, in timp ce număr total de infectări cu corornavirus a ajuns la 415.481, a spus ...

 Umilință: Fiica primarului din Sîngeorz-Băi, filmată de tată în timp ce-și cerea iertare
17/09/2020 17:40

  Primarul orasului-statiune Singeorz-Băi, Traian Ogagău, si-a umulit ingrozitor fiica. Pe motiv că Traiana „a devenit obraznică”, el a fortat-o să stea in genunchi, dezbrăcată si c ...

 Twitter a blocat contul medicului care susține că noul coronavirus a fost fabricat în China a fost blocat
17/09/2020 15:54

  Administratorii retelei de socializare Twitter au blocat contul doctoritei Li-Meng Yan, virusolog chinez din Hong Kong care afirmă că are dovezi privind fabricarea de către guvernul de la Beijing, in ...

 Erdogan a trimis o navă turcă de foraj în apele maritime ale Ciprului
17/09/2020 15:45

Tensiunea in apele Mediteranei de Est continuă să fie la cote maxime. Erdogan a trimis o altă navă turcă de foraj, Yavuz, in apele maritime unei tări membre UE, Cipru, după ce făcuse acelasi lucru cu na ...

 Procurorii DNA au luat la puricat Serviciul Omoruri din Capitală
17/09/2020 15:36

  Procurorii DNA au ridicat mai multe documente şi calculatoare de la Serviciul Omoruri. E vorba de cercetări făcute intr-un dosar in rem, insă in acest moment nu sunt cunoscute detalii ...

Coșmar: Copilă violată de propriul tată
17/09/2020 15:27

 Un bărbat, din localitatea constănţeană Pecineaga, a fost arestat preventiv după ce si-ar fi violat in mod repetat fiica de 15 ani. „Urmare a sesizării din data de 13 septembrie, cu privire ...

Medicul Musta: Ajungem în situația Italiei când pacienţii nu mai aveau unde să fie internaţi
17/09/2020 15:18

 Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit despre ce urmează să se intample in Romania, dacă numărul de imbolnăviri nu incep ...

 Carantină de 14 zile, la intrarea în Germania. 4 județe din Moldova, pe lista zonelor de risc
17/09/2020 14:07

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat că autorităţile germane au actualizat lista „zonelor de risc“ din Romania. Ca urmare a acestei actualizări, judeţele Neamţ şi Caraş-Severin au fost in ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei