Perimeter Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 14:21

Perimeter Review

  Cu toate ca puterea de calcul a PC-urilor a cunoscut un salt impresionant in acesti ultimi ani, nu la fel se poate spune si despre industria jocurilor PC. E drept ca toate genurile au evoluat de la formele lor primitive pana la adevarati monstri contemporani, unele titluri recente devenind poate cei mai buni reprezentanti al genului din care fac parte. Cu toate acestea, retetele au ramas aceleasi, ele nefiind decat cosmetizate si in unele cazuri imbunatatite de producatori pentru a lansa un nou titlu pe piata. Aceasta lipsa de idei se observa mai ales in cazul strategiilor real time, care s-au schimbat destul de putin de pe vremea venerabilelor Warcraft 2 sau Command & Conquer. Nimic de zis, acum avem grafica 3D, posibilitati sporite de control al unitatilor, subgrupuri, eroi pe care sa-i conducem in lupta, build queue-uri s.a.m.d, dar la baza, ideea tuturor strategiilor a ramas aceeasi: construieste o baza, strange cat mai multe resurse, alcatuieste o armata numeroasa si dupa aceea umileste-ti adversarul in modul pe care-l crezi de cuviinta. Titluri cum ar fi Commandos, Ground Control sau Myth pot fi privite ca o ramura evolutiva a genului, ele renuntand la partea economica si concentrandu-se doar pe aspectul militar si tactic, ele dand nastere genului RTT (Real Time Tactics). In fata acestei lipse acute de inovatie, K-D Labs, sub aripa protectoare a celor de la Codemasters, au decis ca a venit timpul ca roata sa fie reinventata si genul RTS sa fie scuturat din temelii. Asa a luat nastere Perimeter.

Perimeter Perimeter Perimeter

     Perimeter este primul (si sper eu nu ultimul) joc al genului sau, si anume Real Terraforming Strategy. Asta fiindca spre deosebire de alte strategii, terenul este un element activ al jocului, nu doar un fundal pe care jucatorul isi muta trupele dintr-o parte in alta a hartii. Actiunea din joc se petrece intr-un viitor in care omenirea a fost fortata sa-si paraseasca planeta de origine si acum calatoreste intre dimensiuni in niste Frame-uri (orase) uriase, care pot adaposti mii de locuitori, in cautarea unei noi case. Se pare insa ca acest exod al umanitatii a declansat si un raspuns din partea "dimensiunilor" sub forma rasei numite The Scourge, care poate lua forma celor mai negre cosmaruri ale oamenilor. Rolul jucatorului va fi de a proteja si ghida un frame catre pamantul promis, de-a lungul unei campanii single-player destul de lungi, pe care va recomand sa nu o ignorati, lucru valabil si pentru tutorial.

Perimeter Perimeter Perimeter

   Asta fiindca Perimeter este fundamental diferit fata de alte RTS-uri pe care le-ati jucat, si daca-mi ignorati sfatul de mai sus, s-ar putea sa va treziti inca din prima misiune ca nu stiti ce aveti de facut. Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca tehnologia din Permeter este bazata pe nano-roboti, ceea ce le-a permis producatorilor sa implementeze foarte multe lucruri "cool".      Fata de alte RTS-uri, in Perimeter nu aveti avea de gestionat decat o singura resursa: energia. Tot ce faceti in joc va costa energie, de la creat cladiri si unitati, pana la transformarea acestora din urma sau ridicarea perimetrului. Energia o obtineti construind (cu ajutorul buildmaster-ilor) cat mai multe energy core-uri (una din cele 29 de cladiri disponibile in joc), aceste core-uri avand si rolul de piloni pentru crearea scutului defensiv. Inainte de a construi ceva insa va trebui sa terraformati terenul si sa-l aduceti la nivelul zero. De acest lucru se vor ocupa brigadierii, care pot fi in numar de maxim 5, asta daca ignorati complet construirea cladirilor (la inceputul fiecarei misiuni, va trebui sa alegeti raportul de brigadieri si buildmaster-i, avand un total de 5 sloturi la dispozitie… evident, acest raport se poate schimba pe parcursul jocului in functie de necesitati). Terraformarea nu e deloc complicata, jucatorul netrebuind decat sa foloseasca zero-layer tool-ul pentru a desena pe harta zona pe care o vrea terraformata. Dupa aceasta, brigadierii isi trimit roboteii la lucru. De remarcat insa ca, cu cat terenul este mai accidentat, cu atat terraformarea va dura mai mult, iar unele zone nu le veti putea transforma deloc. De asemenea, veti mai putea crea si zone abisale, care sa impiedice deplasarea unitatilor terestre sau subterane ale adversarului (dar si ale voastre), fortandu-l sa foloseasca unitati aeriene pentru a va ataca sau sa vina sa teraformeze acea zona.

Perimeter Perimeter Perimeter

     O noutate o reprezinta modul in care sunt construite unitatile combatante. Veti avea trei unitati de baza: soldati, ofiteri si tehnicieni, fiecare avand propria fabrica in care sunt produsi. Din aceste unitati de baza, impreuna cu construirea unuia din cele 6 laboratoare disponibile (rocket, laser, bomb, antigrav, subterra lab plus un laborator specific fiecarei factiuni) rezulta unitatile avansate, fiecare avand o "reteta" proprie. Spre exemplu, pentru a construi un Straffer (unitate aeriana) veti avea nevoie de 5 soldati si 4 ofiteri care sa se transforme in unitatea respectiva. Daca vreti in schimb un Digger (unitate subterana), vor fi necesari 2 ofiteri si 5 tehnicieni. Aceste retete, cumulate cu faptul ca puteti retransforma unitatile avansate in unitati de baza pe campul de lupta, duc la crearea unui numar impresionant de tactici pe care le puteti aplica in mijlocul bataliilor.      Spre exemplu, sa presupunem ca vreti sa va atacati inamicul cu o forta impresionanta de Straffer-i, dar acesta a observat masarea voastra de trupe (in Perimeter nu exista fog of war, iar harta este vizibila de permanenta) si si-a construit o aparare antiaeriana redutabila exact inainte sa ajungeti la el in baza. Intr-un orice alt RTS, ati fi avut 2 optiuni: ori va retrageati pentru a crea niste unitati care sa-i distruga apararea, ori sacrificati unitatile aeriene in favoarea celor terestre. In Perimeter insa veti avea posibilitatea sa transformati pe loc avioanele de lupta in tancuri (si invers). Bineinteles, date fiind cerintele diferite de unitati de baza, nu va asteptati ca din 10 avioane sa obtineti tot 10 tancuri, insa nu veti fi nevoit sa pierdeti unitati si timp in zadar. De aceea, meciurile de skirmish sau de multiplayer sunt foarte antrenante, deoarece tacticile si strategiile se pot schimba dintr-un minut in altul, in functie de situatia curenta.      Pe langa aceasta, K-D Labs au mai umblat si la modul cum va controlati unitatile. Veti avea la dispozitie maxim 5 squad-uri, primul fiind controlat de Frame, pentru celelalte 4 fiind necesara construirea unor Command Center-uri dedicate. Aceste squad-uri vor fi alcatuite din unitatile de baza, care vor fi tranformate apoi in unitati avansate.

Perimeter Perimeter Perimeter

  In meciurile de multiplayer insa, va mai puteti invinge adversarul si in alt mod decat distrugerea lui totala: capturand intreaga sa retea de energy core-uri. Ideea de baza e ca fiecare core este legat ori de Frame-ul principal, ori cu alt core invecinat, insa acest lucru duce intr-un final la crearea unui lant energetic, care daca este intrerupt, risca sa va lase expus in cazul unui atac. Mi s-a intamplat de multe ori sa pierd in fata adversarului din cauza ca el a reusit sa-mi distruga un energy core aparent neimportant, dar care a dus la sectionarea retelei mele energetice in doua, lasandu-ma fara toate turetele defensive. Pentru a preveni aceasta catastrofa, puteti construi energy emmiter-uri in zonele mai sensibile sau susceptibile pentru atac, care pot transmite energia pe distante mult mai mari. Atentie insa, si adeversarul le poate construi si se poate folosi de ele pentru a se infiltra in reteaua voastra.      Daca nu reusiti sa respingeti inamicul si sunteti pusi in situatia in care nu mai aveti nici un mijloc de aparare, unica voastra solutie este sa ridicati perimetrul (de unde si numele jocului). Acesta este un scut energetic, care protejeaza toate cladirile voastre, mananca resursele de energie vazand cu ochii si este generat de energy core-uri. Daca sunteti atacati din toate partile, va trebui sa activati intreg scutul defensiv, insa puteti sa-l porniti si separat, pentru fiecare enery core in parte, in functie de necesitati. Atentie insa, perimetrul nu va protejeaza de unitatile subterane ale adversarului. De asemenea, trebuie sa tineti minte ca nu puteti folosi perimetrul la infinit, fiindca, odata ce se dezactiveaza din cauza lipsei de energie, riscati sa ramaneti complet vulnerabili.

Perimeter Perimeter Perimeter

     Din punct de vedere grafic, Perimeter este impresionant, avand tot felul de efecte care sa va incante privirea, fie ca e vorba de explozii spectaculoase, perimetrul insusi, fumul rachetelor, umbrele sau reflexiile unitatilor si cladirilor. Toate acestea insa au si un pret, sub forma cerintelor de sistem, care sunt destul de piperate. Chiar si pe sistemul subsemnatului, un P4 @ 2.8C cu 1GB Ram si Radeon 9800, cu toate detaliile la maxim, jocul a mai sacadat din cand in cand, mai ales cand erau multe unitati pe monitor. Iar in multiplayer, aceste cerinte destul de mari se transforma intr-un lag ingrozitor, daca unul dintre jucatori are un sistem mai slabut. Spre deosebire de grafica, sonorizarea nu impresioneaza prin nimic, nici in bine, nici in rau. Conteaza doar ca e acolo, pentru atmosfera.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei