prostituate-3

Dimensiune font:

Povestea prostituatelor carora interlopul Boxerul le aranja in Germania casatorii de forma cu indieni si pakistanezi

| 18-10-2019 08:52

 Fete care se prostituau din dragoste pentru proxenet, droguri, violente de nedescris, tinere intimidate cu arme de foc si casatorii de convenienta cu cetateni pakistanezi sau indieni - sunt detalii care apar intr-o ancheta fara precedent realizata de procurorii DIICOT.

Tinta anchetatorilor antimafia: o grupare de crima organizata care avea baza principala in Giurgiu, condusa de Ionut Mirea, zis "Ionut Boxerul".

Este vorba de interlopul implicat in bataia din Piata Constitutiei, in fata Palatului Parlamentului si in apropierea unor institutii de forta: Parchetul General, Ministerul Justitiei, SRI si Politia Locala Bucuresti. Miza razboiului era exploatarea sexuala a unei fete.

Pe 29 septembrie, oamenii condusi de "Ionut Boxerul" au fost depasiti numeric de interlopii condusi de Alex Barbaro, cel care controleaza o zona din cartierul Tei-Doamna Ghica (Sectorul 2), si au fost pusi pe fuga. Unul dintre soldatii clanului Mirea, Ion Ban, zis Doctorul, a decedat ca urmare a loviturilor primite.

Intreaga poveste a luptelor din fata Palatului Parlamentului - Crima din Piata Constitutiei: Cum au ajuns interlopii sa se macelareasca in fata institutiilor de forta ale Romaniei

Voia sa fuga din Romania

Pe 15 octombrie 2019, procurorii DIICOT l-au prins pe Ionut Mirea in timp ce incerca sa paraseasca tara si l-au retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Alte cinci persoane, locotenenti sau rude ale acestuia, au fost retinute de anchetatori in acest caz.

E vorba de o retea specializata in trafic de persoane si proxenetism, care-si intinsese tentaculele in Bucuresti si in mai multe judete din Moldova. Oamenii lui "Ionut Boxerul" s-ar fi specializat in racolarea unor tinere, care proveneau din familii sarace sau care aveau o educatie precara, pe care le transportau in Germania unde le obligau sa se prostitueze.

O parte din tinere erau racolate prin metoda "loverboy", cea in care tanara era amagita de proxenet cu o relatie de lunga durata. Ea accepta sa se prostitueze sub promisiunea ca se vor casatori, iar banii erau necesari pentru a construi un viitor impreuna, pentru a cumpara un apartament si pentru a strange economii cand se vor intoarce in Romania.

Cand isi dadeau seama ca sunt pacalite, fetele erau fortate sa se prostitueze. Potrivit anchetei DIICOT, victimele erau obligate sa consume substante psihotrope, devenind astfel dependente de grup.

"De altfel, Mirea Ionut oferea droguri fetelor din casa care practicau prostitutia, atunci cand acestea aveau clienti, pentru a consuma impreuna cu acestia si a castiga si mai multi bani din aceasta activitate," explica procurorii DIICOT.

Amenintarile

Tinerele care au reusit sa fuga au fost santajate de interlopi ca rudele lor apropiate vor avea de suferit. Tatal unei fete chiar a fost sechestrat intr-un apartament din Bucuresti, iar fata s-a intors in vila din Hamburg.

Daca erau prinse ca vor sa fuga, tinerele erau batute crunt chiar de Ionut Mirea, care le ameninta cu moartea.

"Ionut Mirea obisnuia sa loveasca fetele de fata cu toata lumea, pentru a le da exemple, acestea nereprezentand pentru el decat simple obiecte," spune una dintre victimele gruparii.

Casatoriile fictive

In plus, Ionut Mirea a gasit o metoda inedita de a face bani usor. Este vorba de incheierea unor casatorii fictive intre tinere din Romania si cetateni indieni sau pakistanezi, care voiau sa obtina anumite drepturi in Germania.

Una dintre tinerele implicate a explicat ca cetatenii indieni sau pakistanezi erau dispusi sa plateasca sume intre 5.000 si 15.000 de euro pentru incheierea unei astfel de casatorii, iar toti banii ajungeau la Ionut Mirea.

Mirii primeau drept de sedere in UE, iar viitoarele mirese primeau, in schimb, sume modice.

Potrivit acuzatiilor DIICOT, reteaua lui Ionut Mirea era structurata pe mai multe paliere. Existau persoane care racolau tinere, care le transportau in Germania sau care se ocupau de supravegherea lor in Hamburg, care postau anunturi pe site-urile matrimoniale sau incasau banii de la clienti.

Vila-bordel din Hamburg

Principala afacere a gruparii era proxenetismul. Ionut Mirea ar fi inchiriat o vila cocheta in Hamburg, care avea doua etaje, destinata exclusiv practicarii prostitutiei.

Interlopul ar fi negociat cu proprietarul imobilului sa locuiasca la parterul imobilului pentru a putea, in caz de urgenta, respectiv de efectuare a unor controale inopinate ale Politiei, sa paraseasca fara a fi depistat casa, prin curtea din spate.

Tinerele aduse din Romania faceau o sedinta foto, iar fotografiile erotice erau postate pe mai multe site-uri matrimoniale.

Una dintre membrele gruparii, vorbitoare de limba engleza si germana, negocia telefonic cu clientii serviciile sexuale ce urmau a fi prestate si tarifele ce urmau a fi incasate de catre tinere.

Caietul cu clientii

Sumele de bani castigate si clientii zilnici erau notate zilnic intr-un caiet, care acum este proba in aceasta ancheta.

In medie, o fata castiga zilnic 1.000 de euro, dar au fost zile cand se castigau si 4-5.000 de euro.

Una dintre fete a povestit ca pentru 15 minute de servicii sexuale era platita de client cu 150 de euro, pentru jumatate de ora era platita cu 250 de euro, iar pentru deplasare la adresa indicata de client primea sume de bani cuprinse intre 300-350 de euro pentru o ora de servicii sexuale.

Orice solicitare a clientului trebuia indeplinita, dar acesta trebuia sa plateasca in plus.

Mai multe fete au povestit la DIICOT ca au asistat la mai multe episoade in care Ionut Mirea a aplicat lovituri sau alte acte de violenta fizica fetelor care practicau prostitutia in folosul acestuia, motivand ca "frica e cea mai buna invatatura."

Avortul

In cazul unei tinere, gravide in luna a 5-a, medicii au refuzat sa faca operatia de avort. Potrivit marturiilor, in acest caz, membrii gruparii au decis sa faca o intrerupere de sarcina.

Fata a fost internata la Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si a beneficiat de servicii medicale cu ajutorul unui angajat al unei firme de paza responsabile de securitatea unitatii medicale.

Intrucat medicii le-au explicat ca sarcina este avansata si nu se mai poate proceda la intreruperea acesteia, doua dintre membrele gruparii au procurat medicamente pentru producerea unui avort.

Sarcina a fost oprita din evolutie si s-a produs eliminarea fatului. Ulterior, tanara a fost transportata in Germania, unde a continuat sa se prostitueze.

Colegele fetei au povestit ca, initial, Ionut Mirea a vrut sa-i puna gravidei 2 grame de cocaina in bautura, pentru a avorta spontan. Ele au mai spus ca unul dintre locotenentii interlopului ar fi incercat sa o loveasca in burta, pentru ca femeia sa piarda sarcina.

Afacerea casatoriilor

Dupa cum am aratat, gruparea a descoperit ca se pot face bani frumosi din casatoriile fictive.

Una dintre tinere a povestit la DIICOT cum a ajuns sa se marite cu un cetatean indian. De toate actele s-ar fi ocupat Ionut Mirea.

Interlopul a fost cel care a instruit-o cu privire la ceea ce trebuia sa faca, respectiv ca trebuie sa mearga acasa la indian, sa invete unele cuvinte in germana si sa ii ceara acestuia diferite sume de bani sub pretextul ca are nevoie pentru haine si mancare.

Fata a fost transportata de Mirea si de indianul cu care trebuia sa se casatoreasca la un oficiu pentru straini din Hamburg, unde a semnat mai multe documente.

Cu acea ocazie a constatat ca documentele semnate erau parte dintr-un dosar mai voluminos, fara a cunoaste continutul acestora.

A fost informata de Mirea ca trebuie sa mai ramana in Germania pentru inca o luna pentru a definitiva procedura casatoriei, iar ulterior a aflat ca Mirea a luat cateva mii de euro pentru aranjarea casatoriei dintre ea si cetateanul indian.

Din suma de bani castigata de interlop, fetei nu i-a fost dat niciun ban, Mirea motivandu-i ca la final ii va trimite el banii direct tatalui ei. Lucru care nu s-a mai intamplat.

Copilul, recunoscut

O tanara a povestit ca o femeie a fost trimisa in Germania, insarcinata fiind si cu scopul de a naste acolo, pentru ca ulterior copilul sa fie recunoscut de catre un cetatean indian.

Acest lucru ii facilita indianului obtinerea unui permis de sedere legal intr-un stat UE.

In urma cooperarii politienesti, autoritatile din Germania au comunicat procurorilor DIICOT numele mai multor tinere romance, care apar in ancheta, casatorite cu cetateni indieni sau pakistanezi.

"Nu au respect fata de valorile sociale"

"Din probatoriul administrat in cauza, se poate observa cu usurinta ca inculpatii nu au respect fata de valorile sociale, etice si morale, educatia acestora fiind in sensul comiterii unor astfel de infractiuni," scriu procurorii DIICOT, in propunerea de arestare trimisa la Tribunalul Bucuresti.

Potrivit anchetatorilor, inculpatii nu au un loc de munca stabil si nici pregatirea sau educatia necesara obtinerii unuia, iar Ionut Mirea este consumator de droguri.

"Astfel, Mirea Ionut a declarat ca are 8 clase si este muncitor in constructii, in Germania. Are antecedente penale pentru savarsirea infractiunii de proxenetism, fiind recidivist," mai spun procurorii DIICOT.

Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor 6 persoane acuzate in acest caz.

 
 
 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

EURO-SIMCOS IMPEX S.R.L. Nr. de înreg. ORC: J33/1391/1994, CUI: 6180733, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. numit conform Sentinței nr. 163/24.02.2015 pronunțată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9950/86/2013, în conformitate cu prevederile Legii nr.85/2006 și ale H.A.C./12.11.2018, anunță scoaterea la vânzare, prin licitație publică cu strigare, la data de 08.11.2019, ora 14.00, a activelor: Stație Peco amplasată în oraș Frasin, Calea Bucovinei, nr. 8, jud. Suceava ce include spațiu comercial, platforma betonată, pompă distribuție cu sistem managerial, distribuitor automat tip FBD 2036R pentru 3 produse cu 6 furtune, cuva cu 3 rezervoare oțel pentru depozitare combustibil, separator grăsimi și bazin vidanjabil pentru apă menajeră. Identificare cadastrală: - Teren cu suprafața de 1.515 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 30399/Suceava, nr. top. 3526/2; - Teren cu suprafața de 1.000 mp, înscris în Cartea funciară veche nr. 30398/Suceava, nr. top. 3526/100, pe care se află edificat Corpul C1 – Stație PECO cu regim de înălțime P+M (mansardă nefinalizată) cu suprafața construită de 47 mp; Valoare de pornire a licitației (lei, fără T.V.A.) - 232.570,00. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 07.11.2019, orele 14.00 la sediul lichidatorului judiciar toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura din mun. Suceava, strada Mihai Eminescu, nr. 10, județ Suceava în fiecare zi de luni până vineri până la data de 07.11.2019. Relații suplimentare se pot obține: Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. la telefoanele: 0232/243864, 0757545545, 0755132476.
Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. BARNAR GRUP S.R.L., cu sediul în Sat Holda, oraș Broșteni, nr. 43, cătun Barnar, camera 2, jud. Suceava, C.U.I. RO 23279681, nr. de înregistrare în Registrul Comerțului J33/299/2008, numit potrivit Încheierii de ședință nr. 393/2017 din data de 30.06.2017, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 5528/86/2016, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la data de 28.11.2019, ora 12.00, a următorelor active: Nr. Activ - Denumire şi descriere active - Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.) - Valoare de pornire licitație (lei, fără T.V.A.) Activ 1 Utilaje de lucru prelucrare lemn compuse din: Linie de debitat buşteni, Wood-Mizer, tip LT 300S, seria 012007 54 B1.02; Gater universal tip RP50, an fabricaţie 1992; Bandă tăiere (bandă transportoare), Doma; Maşină de calibrat (marca Maweg, tip SE 2, serie 202056 7879, an fabricaţie 1972); Maşină de ascuţit+accesorii (Wood Mizer); Maşină de rosturi în coadă, Leone; Motoferăstrău Sthil; Motoferăstrău Sthil; Circular radial; 144.200,00 lei, 72.100,00 lei. Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 27.11.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activului scos la vânzare este cuprinsă în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00 – 16.00, până pe data de 27.11.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore de la primirea dovezii de achitare). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: # 0755132475; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231, e-mail: vanzari@insolventa.ro.
LEXINSOLV I.P.U.R.L. Suceava, lichidator judiciar desemnat în dosar nr. 4520/86/2014 al Tribunalului Suceava, scoate la vânzare prin licitaţie publică, individual, bunuri imobile și mobile aparţinând debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L., cu sediul în oraș Cajvana, nr. 1996, jud. Suceava, CUI 756668, aflat în procedura falimentului prevăzută de Legea nr. 85/2006, constând din: Activul format din teren curți-construcții în suprafață totală de 7.331 mp, din care 2.500 mp cu nr. cadastral 1557 înscris în cartea funciară nr. 30457, 4.831 mp cu nr. cadastral 30429 înscris în cartea funciară nr. 30429 a comunei cadastrale Cajvana, pe care sunt amplasate un număr de 10 construcții cu nr. cadastral 1557 – C1, 30429 – C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, situat în oraș Cajvana, nr. 1996, jud. Suceava, prețul de pornire al licitațiilor publice fiind de 1.417.550 lei, exclusiv TVA; Bunurile mobile proprietatea debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L. Cajvana, din care o parte sunt evaluate ca materiale refolosibile, Autoturism Skoda Fabia, nr. înmatriculare SV99MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.930 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Mercedes Benz Sprinter 208 D KA, nr. înmatriculare SV90MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 2.436 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Dacia furgon, nr. înmatriculare SV06SXI, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.379 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Gaz Gazelle, nr. înmatriculare SV97MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 3.447 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV94MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 7.170 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV80HXX, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV95MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 8.410 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV80HXU, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV98MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 9.582 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV88MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Kogel, tip SN 24P 100/1060, nr. înmatriculare SV83MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.848 lei, exclusiv TVA; Linie de panificație, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 31.825 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Mercedes Benz Sprinter, nr. înmatriculare SV91MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.724 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară MAN 19362, nr. înmatriculare SV02ZDC, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip TE85XC/CF 85 380, nr. înmatriculare SV93MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85.430 380/4X2, nr. înmatriculare SV07FGY, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV88MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; IFRON D204, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.285 lei, exclusiv TVA. Prețurile de pornire reprezintă 50% din valorile stabilite prin rapoartele de evaluare existente la dosarul cauzei. Licitaţia va avea loc la data de 27.11.2019, ora 11:00, la sediul LEXINSOLV I.P.U.R.L. din mun. Suceava, str. Zamcei, nr. 5, jud. Suceava. În vederea participării la licitaţie, licitatorii au obligaţia de a depune 10% din preţul de pornire al licitaţiei în contul de lichidare judiciară nr. RO42BTRLRONCRT00W6312002 deschis la Banca Transilvania pe numele debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L. Cajvana. În caz de neadjudecare licitaţia publică se va repeta în aceleaşi condiţii în data de 20.12.2019 ora 11:00. Prezenta publicaţie de vânzare constituie şi notificare către creditori, debitor şi orice persoană fizică sau juridică interesată în dosarul în cauză. Informaţii suplimentare la sediul lichidatorului judiciar sau la tel./fax 0230/551784, 0745635896, e-mail: lexinsolv@yahoo.com, www.lexinsolv.ro.
Atac armat la un liceu din apropiere de Los Angeles: O persoana a murit
14/11/2019 22:21

 O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite la un liceu din Santa Clarita, la nord de Los Angeles, in urma unui atac armat, potrivit unui bilant provizoriu anuntat de postul local al NBC. Una d ...

Scene INCREDIBILE: Polițiști din Bihor bătuți cu pumnii, picioarele și cu bolovani când aplanau un conflict
14/11/2019 16:17

Doi politisti din localitatea Ciumeghiu, judetul Bihor, au fost bătuti cu pumnii, picioarele si cu bolovani, in timp ce interveneau pentru salvarea unei tinere insărcinate, care fusese răpită si bătută. O ...

Bilanț după furtună! 35 acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți, 13 mașini afectate
14/11/2019 09:54

Efecte de vreme rea s-au inregistrat in patru localităti din judetele Brasov, Hunedoara si Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperisuri desprinse, 7 copaci căzuti pe carosabil, 2 panouri pu ...

Scandal în PNL Brașov: Adrian Oprică, președintele organizației municipale, acuzat de delapidare, evaziune, fals și uz de fals, de asociatul lui
14/11/2019 08:04

Dezamăgit că plangerile sale nu sunt luate in considerare, Cristi Nită a recurs la acest gest disperat de a da publicitătii toate neregulile, in speranta că acest caz, al influentului lider PNL Brasov, va ...

Un incendiu PUTERNIC a izbucnit în Bistrița Năsăud, fiind cel mai violent din ultimii ani: Care sunt pagubele
14/11/2019 08:01

Un incendiu puternic, cel mai violent din ultimii ani din Bistrita-Năsăud, a distrus patru case de locuit, un atelier de tamplărie si două anexe gospodăresti din localitatea Sant, la fata locului interveni ...

Declarații ȘOCANTE despre Florin Cîțu ale unui fost jurnalist: 'Fuma într-una marijuana și derivate! Și mulți amici de-ai lui. UN DROGAT care fumează zilnic'
13/11/2019 08:05

Un fost jurnalist, acum consilier al Liei Olguta Vasilescu in Parlament, după ce i-a fost consilier si la Ministerul Muncii, a făcut, marti seara, o serie de declaratii socante despre Florin Citu, ministru de ...

O nava petroliera, disparuta de 3 saptamani, a aparut pe o plaja. Ce au descoperit localnicii cand s-au uitat inauntru
12/11/2019 19:58

  O nava petroliera fost descoperita la tarm, pe o plaja din Liberia, insa localnicii au avut un soc: nava era goala, fara niciun membru al echipajului la bord. Nava Tamaya 1 a aparut in mod mist ...

ULTIMA ORA Când are voie Poliția Română să legitimeze o persoană, potrivit noilor reguli în vigoare din ianuarie 2020
12/11/2019 19:28

 Potrivit unei postări pe Facebook, de la inceputul anului viitor politistul este indreptătit să legitimeze si să stabilească identitatea persoanei numai in situatia in care: a) aceasta incalcă disp ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

Theodor Paleologu: 'Iohannis este un președinte care este un gropar al democrației'
11/11/2019 22:53

Theodor Paleologu, candidat la alegerile prezidentiale din partea PMP, l-a atacat dur, in direct la B1 TV, pe presedintele Klaus Iohannis, care nu vrea să aibă o dezbatere cu presedintele PSD, Viorica Dăncil ...